nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım idrarda öyle olup da pozitifi gören çok arkadaş var moralini bozma

sen idrar testi yapmışmıydın ,kacıncı gun test yaptın,belirtiler var mıydı ?benim test tarihi 4 haziran 5.gun emb konuldu 21 haziranda ben 2 haziranda yapiim diorum hatta 1 haziranda da idrar yapim diorum ..ondan sordum

cok cok cok tebrik ederim maşallah !

aradım canım daha bilgsayardan bakmamışlar sonuçlara ben bakıp arayım seni dedi hemşire ama daha dönemedi, arayamıyo sanki demekki negatif, benden meraklılardı çünkü.

Duru bitanem sabah beri size dua ediyorum sana ve tutasteye.hatta geceden beri.mesaj yazdim ama okudunuz mu bilmiyorum.
Insallah hayirlisiyla sendende mujde aliriz.bitanem benim

Kızlar benim transferimin 5. Günü bugun korkularım var
Transferin 1. Gunu agri kesici alacak kdr cok kötü bı agrim oldu rahmim vajinandan cikacak sandim öyle garip bı agriydi
2. Gunu agrim azaldı
3 ve 4 .gunde hiç agrim yoktu
Bugun 5. Günüme adet olacak gibi ağrım ar
Elim ayağım bir buz gibi oluyor bir sıcak oluyor
Normalmi bunlar yoksa gercekten adetmi olacağım
Sizin nsl belirtileriniz oldu

cnm bnm bunlar normal merak etme için rahat olsun bazen ağrılar böbreklerine kadar vurur aşırı gaz sancın olabilir
1 kaç gün sonra akıntın gelebilir ufak bir leke gelebilir.hepsi normal

Tatlim ne olur belirti arayip kendini dinleme.bu belirtiler her bunyede degisiyor ve hatta adet belirtisiyle hamilelik belirtisi ayirt edilemiyir.bir de bir suru ilac kullandik farkli durumla olabiliyor gulum. Benim sonucum negatif ama pozitif olan arkadaslarimin kimiyle ayni kiminden de cok farkli seyler yasadim.kimi arkadasimizda leke gwldi kiminde gelmedi.....vs vs
sen gonlunu ferah tut ve sunu asla unutma: RABBIM DILEMISSE ONUNDE DURACAK YOKTUR.NASIB ETTIYSE NE OLURSA OLSUN O BEBEKLER DOGACAKTIR. EGER DILEMEFIYSE DE KIMSENIN ELINDEN BISEY GELMEZ. IMTIHANDIR DIYIP RABBIMDEN GELEN RAZI OLMAKTAN BASKA VE DUADAN BASKA....
Insallah mujdelerle gelirsin sende canim

cnm bnm bunlar normal merak etme için rahat olsun bazen ağrılar böbreklerine kadar vurur aşırı gaz sancın olabilir
1 kaç gün sonra akıntın gelebilir ufak bir leke gelebilir.hepsi normal

Yaaaaaa ins cnm bnm insssss Birsuru agri çekmeye raziyim yeterki bebeklerim benle olsun
B'nde asiri gaz var karnımda bsy dolanıyor gibi oluyor sizdedemi öyle resmen gazın gezdiğini hissediyorum :)

Merhaba ,
acaba senin dodurulmus muydu ? bide kacıncı demendi yazar mısın ?
benimde 21 mayıs transferim oldu test tarihi 4 haz verdiler 15 gun sonra nezaman yapsam acaba ??
bide yerlestiğini hissettim demişsin ,busefer bende oyle hissediyorum(2.denemem) ama bi belirti yok onun dısında ilkiyle aynıyım..

cevap verirsen cok sevinirim .tekrar hayırlı olsun canım
sevgiyle

Yaaaaaa ins cnm bnm insssss Birsuru agri çekmeye raziyim yeterki bebeklerim benle olsun
B'nde asiri gaz var karnımda bsy dolanıyor gibi oluyor sizdedemi öyle resmen gazın gezdiğini hissediyorum :)

senin transfer sonrası kacıncı gunun bilmiyorum benim 7.günüm ,ilk gunlerde gaz yoktu okadar şimdi acaip var karnım hamile gibi şişti ,hamile kotu giyiyorum .

Alah razı olsun cnm bnm elimizden geleni yaptık bugun 5. Gunum ve yatıyorum sürekli Birsuru vitaminli yiyecekler yiyorum 6 gündür banyo yapmadım korkumdan suanda kendimden nefret eder haldeyim sırf bebisime bsy olmasın diye eşim elimizden geleni yaptık olmazsa nasip deil bidaha deneriz dedi haklı ama cok zor bı donemmmmm her acıdan cok zor maddi manevi pskolojik her yonden cok zor ..sende üzülme ins Rabbim diger denemenize Nur topu gibi ikiz bebisler nasip eder

senin transfer sonrası kacıncı gunun bilmiyorum benim 7.günüm ,ilk gunlerde gaz yoktu okadar şimdi acaip var karnım hamile gibi şişti ,hamile kotu giyiyorum .
5. Gunum cnm bende esimin tsorhthunu giyorum göbeğim hamile göbeği gibi gazdan şişmiş

cnm bnm ilk denememdi tek embriyo transfer ettiler.dondurulmuş değil kısmetide seferde tutması yazı tuttu rabn zamn isterse o zamnour birti arama sıkıntı yapma olumu dşn ssaece ve bolbol duaet sana dua eden çok olacak sende başkalarına et müminin mümine ettiği dua daha çok kaabl olurmuş sende dua et bol bol hayırlısı allahtan

hayırlısı en güzel şekilde olsun hepimize ,sadece belirti var mıydı positif olanlarda varsa neydi onu merak ediyorum :)

sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…