nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Slmmm..

kızlar aranıza yeni katıldım.transferimin 10. günündeyim,perşembe test günü çok heyecanlıyım..:))bu sefer tutacak inanıyorum,rabbim herkese nasip etsin inş...

5. Gunum cnm bende esimin tsorhthunu giyorum göbeğim hamile göbeği gibi gazdan şişmiş

senin test tarihi nezaman ,5.gün emb sumu koydular 21 mayısda 15 gun sonraya test gunu verdiler ..ama beklemelimiyim okadar bilmiyorum.
İnşallah hepimizin yüzü gülsün bu sayfa uğurlu maşallah :)

cnm bnm inş hayırlısı olsun dikkat etmekte haklısın ama çok abartma sakınan göze çöp batar derler
allahıma emanetler
dua et sadece bol bol

umarım ikimizinde yüzü gülsün canım:)
ama ben dayanamıcam 2 haziranda yapıcam.
senin transferin ne zaman oldu ,benim 21 mayı ,5 .gun transferi ,15 gun sonrası da test yaptır dedi..

cnm benım ılk denemem 22 mayıs salı gunu oldu transferıım..5.gun transferı benımde 12 gun sonra sonuc alırsın dedıler yanı hazıran 3 te ama 2sınde ılaclarım bıtıyo cnm 2 sındede yapabılırım..bu arada ınsallah emeklerımız ve ellerımız bosta kalmaz senın benım ve tüm bebek özlemı ceken arkadsalrımızın ıns..he olmassa da Allah sabrını versın ınsallah

Slmmm..

kızlar aranıza yeni katıldım.transferimin 10. günündeyim,perşembe test günü çok heyecanlıyım..:))bu sefer tutacak inanıyorum,rabbim herkese nasip etsin inş...

gelmekle iyi etmişssin benimde transfer sonrası 7.günüm ,
dondurulmus 1 tane transfer edildi ,ama 15 gun sonra test gunu verdiler..
senin dondurulmus muydu ?

senin test tarihi nezaman ,5.gün emb sumu koydular 21 mayısda 15 gun sonraya test gunu verdiler ..ama beklemelimiyim okadar bilmiyorum.
Yok cnm ayın 24 unde 3. Gun embriyosu kondu bana 10-12 gunlerde test yapabilirsin dedi..
10. Gunum pazara geliyor idrar testi yapıp Pazartesi yani 11. Gunde kan testi yaptırcam 15 gun cok deilmi beklemek icin:) heleki 5. Gunu embriyosu ise 10. Gunu yapsan rahat çıkar :)
cnm bnm inş hayırlısı olsun dikkat etmekte haklısın ama çok abartma sakınan göze çöp batar derler
allahıma emanetler
dua et sadece bol bol

Cok pimpirikliyim cok,
Eğer dikkat etmezsem ve sonrasında olmazsa kendimi suçlu hissederim (((( ama rahat olmak lazım yoksa günler geçmiyor

hayırlısı en güzel şekilde olsun hepimize ,sadece belirti var mıydı positif olanlarda varsa neydi onu merak ediyorum :)

sevgiyle

belirti arama insan zaten kendini okudukça etkiliyor olmasada varmış gibi düşünüyor
için rahat olsun moralini yüksel tut çok önemli

Yok cnm ayın 24 unde 3. Gun embriyosu kondu bana 10-12 gunlerde test yapabilirsin dedi..
10. Gunum pazara geliyor idrar testi yapıp Pazartesi yani 11. Gunde kan testi yaptırcam 15 gun cok deilmi beklemek icin:) heleki 5. Gunu embriyosu ise 10. Gunu yapsan rahat çıkar :)
allahıma emanetler
dua et sadece bol bol

Cok pimpirikliyim cok,
Eğer dikkat etmezsem ve sonrasında olmazsa kendimi suçlu hissederim (((( ama rahat olmak lazım yoksa günler geçmiyor

canım benim insallah hepimizin yüzü gülsün hepimiz için en hayırlısı engüzel şekilde olsun :)
dondurulmuslarda 15.gün test yapın diyorlar ,farklı oluyormuş..hemen hemen aynı gunlerde öğreneceğiz seninle Allahım inşallah bebişlerimiz bizimledir.Olacaksa olacak rahat olmamız lazım .
buranın enguzel yanıda bu yalnız değiliz:)

ben normalde cok sabirsiz bir insanım sabırlı olmayı ögrendim ama yine de zor bi sürec ,allahtan calısıyorum sözde işle mesgul oluyorum ama tabi nolursa olsun burayada giriyorum ,wc ye gidip kontrolde yapıyoryum ..:)

sevgiyle

cnm sakın idrar testi yaptırma idrar testinde çıkmıyor yaptıracaksan git direk kan testi yaptır boşuna önceden moral bozma

allahıma emanetler
dua et sadece bol bol

cnm sakın idrar testi yaptırma idrar testinde çıkmıyor yaptıracaksan git direk kan testi yaptır boşuna önceden moral bozma

Esim yok dedi ben dayanamam hastahanede sonuc beklemeye internetten okudum 8. Günden çıkıyor diyor yoksa bende direk kan testi yapalım dedim

Son düzenleme:
Esim yok dedi ben dayanamam hastahanede sonuc beklemeye internetten okudum 8. Günden çıkıyor diyor yoksa bende direk kan testi yapalım dedim

cnm idrar testinde 12günde bile çıkmayabiliyor
kan testinde bile kimi insanda 7.günden sonra çıkıyor
ama sen bilirsin bence moralini bozacak bişey yapma

cnm idrar testinde 12günde bile çıkmayabiliyor
kan testinde bile kimi insanda 7.günden sonra çıkıyor
ama sen bilirsin bence moralini bozacak bişey yapma

Yaaa(( Ozaman ben Pazartesi kan vereyim tabi esimi ikna edersem offf düşününce bileee heycanlaniyirummmm

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. Hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.

hayırlısı böyleymiş güzelim sakın üzme kendini
inşallah bir daha ki sefere daha zamnı var demekki
hem belki kendiliğinden olur.ne güzel olur
bol bol dua et rabbime

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.

İns diger denemende ikizlerini kucağına alırsın cnm burdada bı hayir vardır Rabbim ekmeklerimizi bosa çıkarmas ins

Rabbim yazmamıs daha demekki cnm ..hayırlısı olsun duru dedıgın gıbı sağlik olsun.herseyın bası o cnm..bak o kadr parası olup sağliği olmayan ınsanın elınden hıcbısey gelmıo Allaha sükür tekrar deneme sansımız var ..sağlikli olduktan sonra elele verılır halledılır sorunlar ınsallah üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…