nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

işin güzel yanı ne bılıomusun denız burda herkes bırbırınız kayıtsız sartsız CANI.ne kadr güzel bi ortam .bırbırımızın dertlerını anlayabılıoruz cunku aynı derdi paylasıoruz Allah yuzumuzu guldursun ınsallah

canım ya nasıl hissettin, benimde bugünden beri sol tarafımda bir ağrı var acaba diyorum bir şeyleer mi oluyor..inşaAllah öyledir...

canım bende de hemen hemen aynı ağrılar oldu sanki adet olacakmışım gibi ama geçti...gaz olması da normal çünkü aldığımız ilaçlar gaz yapıyor...
canını sıkma güzel düşün...

Slmmm..

kızlar aranıza yeni katıldım.transferimin 10. günündeyim,perşembe test günü çok heyecanlıyım..:))bu sefer tutacak inanıyorum,rabbim herkese nasip etsin inş...

hoşgeldin cimcime...hayırlı olsun...inşaAllah Rabbim yüzünü güldürür pozitifi görürsün...

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.

durucuğum çok üzüldüm...hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor insanın diline..Rabbim yakın zamanda yüzünü güldürsün....

bu tüpbebegi süreci içinde beni rahatlatan tek cümle "Allaha sükür tekrar deneme sansımız var" .... umarım gerek kalmaz ama umudumun bittiği yerde bunu düşünüyorm...

kızlar ya ben acayip şiştim...2 kilo aldım ama çok şişim kıyafetlerim olmaz oldu pantolon düğmem açık geziyorum... bari boşa şişmiş olmıyım en azından hamile şişliği derdim ama yak daha bişiy fısssssss yaniiiiiiii.....
ilaçların etkisi diye düşünüyorum sizde de öle şişlikler oldu mu???

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.

aaaaaaa duru canım çok üzüldüm ya rabbim gerçekten hayırlısını versin sakın moralini bozma o inş en doğru zamanda gelecek bebişin sana

arkadaşlar bende ekrar kan sonucumu aldım 98 den 234 e yükselmiş çok şükür pazartesi dr a tekrar gideceğim inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

benim 4. günüm fazla ağrım yok. bu kötü mü acaba? sanki birşey yok tutmamış gibi geliyor insana sanki ağrı birşeylerin var olduğunu kanıtlıyormuşcasına.... ne düşüneceğimi bilmiyorum artık tutan arkadaşlar 4. 5. günlerinizde neler hissettiniz ???

benim 4. günüm fazla ağrım yok. bu kötü mü acaba? sanki birşey yok tutmamış gibi geliyor insana sanki ağrı birşeylerin var olduğunu kanıtlıyormuşcasına.... ne düşüneceğimi bilmiyorum artık tutan arkadaşlar 4. 5. günlerinizde neler hissettiniz ???

Tsekkur ederim canim benim. Amiiin insallah Rabbim hepimize de hayirli evlatlar nasib etsin insallah saglikla insallah...

Oy melegim beniiim.korka korka dualarla bekledim senin ve tutastenin sonucunu. Uzulme bitanem... Cok zor biliyorum inanki cok iyi biliyorum.hala bile gozlerim dolu dolu oluyor....ama Rabbimin verdigine raziyiz biz demi gulum. O C.C. En guzelini bilir bizim icin.hem bu bir denemeydi. Test ediyorRabbim bizi.insallah bizide guldurecek Yuce Rabbim...mukafati buyalluk insalah. Birdahaki sefere gulecegiz. Bitanemsin hep duamdasin

canım ben 11. gün yaptım pozitif göründü çok şükür bugünde kandan test yaptık garantiledik.ama bunlara takılmamak lazım çünkü negatifi görüp kanda pozitif olanlara şahit oldum.inşallah senin de pozitif haberlerini alırız canım.belirti çok aramamak lazım herkezin farklı tepkileri oluyor.benim kasıklarımda batmalar vardı ve göğüslerimde hassasiyet vardı.ama hemşireler bunların olabileceğini söylemişti.

canım benim üzüldüm.inşalla hdiğer sefere güzel haberlerini alırız.inşallah rabbim sana bun üzüntünün mükafatnı diğer sefere verir

test gününü bekleyen arkadaşlar allah kolaylık versin.inşallah iyi haberlerinizi alırız.mutluluğunuza ortak oluruz.bu topik uğurludur haaaaa ona göre:)))sizlerde hamişsiniz bencehiç birşeyi takmayın kafaya.benim yazıları gördüseniz neler yaşadığımı okumuşunuzdur.8. günümde başlayan bir kanama beni mahvetti ve yıkıldım.üç gün sürdü ve ben kendimi ikinci tedaviye ayarlıyordum ki rabbimin mucizesi gerçekleşti şimdi çok şükür hamişim hem de çoğul gebelik.yani siz bol bol dua edin lütfen

tatlım çok zor birşey ama belirtilere takılma.benim kanamam başladığında rahmim sökülecek gibi ağrımıştı.sanki adet oluyorum ve geldi gelecek diyordum ama çok şükür olumlu oldu.ama hiçbirşey hissetmeden ikizlerine hamiş kalan arkadaş da oldu.yani bünyeden bünyeye değişiyor

umarım ikimizinde yüzü gülsün canım:)
ama ben dayanamıcam 2 haziranda yapıcam.
senin transferin ne zaman oldu ,benim 21 mayı ,5 .gun transferi ,15 gun sonrası da test yaptır dedi..

Merhabalar denizgel seninle hemen hemen ayniyiz 22 mayista 3. gun transferi oldum 4 haziran test tarihim cok heyecanliyim zaman sanki durdu ilerlemiyor rabbim hayirli haberler almamizi nasip etsin ama test tarihini beklemek ignelerden bile cok daha zor bir surecmis

tek tek gecmise donuk yazilarinizi okudum arkadaslar

guzel haberlerini aldigimiz arkadaslarimiz adina cok sevindim insallah allahim elinize almayida nasip etsin sonuna kadar saglikli sihhatli hamislikler diliyorum. Darisida biz test tarihini bekleyen arkadaslara olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…