canım benim insallah hepimizin yüzü gülsün hepimiz için en hayırlısı engüzel şekilde olsun :)
dondurulmuslarda 15.gün test yapın diyorlar ,farklı oluyormuş..hemen hemen aynı gunlerde öğreneceğiz seninle Allahım inşallah bebişlerimiz bizimledir.Olacaksa olacak rahat olmamız lazım .
buranın enguzel yanıda bu yalnız değiliz:)
ben normalde cok sabirsiz bir insanım sabırlı olmayı ögrendim ama yine de zor bi sürec ,allahtan calısıyorum sözde işle mesgul oluyorum ama tabi nolursa olsun burayada giriyorum ,wc ye gidip kontrolde yapıyoryum ..:)
sevgiyle
yok cnm önce kese görünüyor snra bebiş içine yerleşiyor
haftaya keseyi görmek için çağırdı normalde sizide çağırmaları lazım.tranfer aynı zamnda oldu
bnm sağ tarafıma yerleşti yerleşirkende hissettim testi o yüzden erken gidip yaptırdım yaa zaten şükür rabbimde geri çevirmedi
doktorunla bugün görüşmedin mi gerekli görürse ilaçlara takviye yapıyor bende bir değişiklik olmadı aynı ilaçlara devam ediyorum
Kızlar benim transferimin 5. Günü bugun korkularım var
Transferin 1. Gunu agri kesici alacak kdr cok kötü bı agrim oldu rahmim vajinandan cikacak sandim öyle garip bı agriydi
2. Gunu agrim azaldı
3 ve 4 .gunde hiç agrim yoktu
Bugun 5. Günüme adet olacak gibi ağrım ar
Elim ayağım bir buz gibi oluyor bir sıcak oluyor
Normalmi bunlar yoksa gercekten adetmi olacağım
Sizin nsl belirtileriniz oldu
Slmmm..
kızlar aranıza yeni katıldım.transferimin 10. günündeyim,perşembe test günü çok heyecanlıyım..:))bu sefer tutacak inanıyorum,rabbim herkese nasip etsin inş...
kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
Rabbim yazmamıs daha demekki cnm ..hayırlısı olsun duru dedıgın gıbı sağlik olsun.herseyın bası o cnm..bak o kadr parası olup sağliği olmayan ınsanın elınden hıcbısey gelmıo ..sağlikli olduktan sonra elele verılır halledılır sorunlar ınsallah üzülme
selam kızlar değerim 284,36 çooooooooook mutluyum.allah tamamına erdirsin inşallah.rabbim isteyen herkese versin inşallah
kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
Alah razı olsun cnm bnm elimizden geleni yaptık bugun 5. Gunum ve yatıyorum sürekli Birsuru vitaminli yiyecekler yiyorum 6 gündür banyo yapmadım korkumdan suanda kendimden nefret eder haldeyim sırf bebisime bsy olmasın diye eşim elimizden geleni yaptık olmazsa nasip deil bidaha deneriz dedi haklı ama cok zor bı donemmmmm her acıdan cok zor maddi manevi pskolojik her yonden cok zor ..sende üzülme ins Rabbim diger denemenize Nur topu gibi ikiz bebisler nasip eder
Yaaaaaa ins cnm bnm insssss Birsuru agri çekmeye raziyim yeterki bebeklerim benle olsun
B'nde asiri gaz var karnımda bsy dolanıyor gibi oluyor sizdedemi öyle resmen gazın gezdiğini hissediyorum :)
sen idrar testi yapmışmıydın ,kacıncı gun test yaptın,belirtiler var mıydı ?benim test tarihi 4 haziran 5.gun emb konuldu 21 haziranda ben 2 haziranda yapiim diorum hatta 1 haziranda da idrar yapim diorum ..ondan sordum
cok cok cok tebrik ederim maşallah !
benim 4. günüm fazla ağrım yok. bu kötü mü acaba? sanki birşey yok tutmamış gibi geliyor insana sanki ağrı birşeylerin var olduğunu kanıtlıyormuşcasına.... ne düşüneceğimi bilmiyorum artık tutan arkadaşlar 4. 5. günlerinizde neler hissettiniz ???
umarım ikimizinde yüzü gülsün canım:)
ama ben dayanamıcam 2 haziranda yapıcam.
senin transferin ne zaman oldu ,benim 21 mayı ,5 .gun transferi ,15 gun sonrası da test yaptır dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?