kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
kızlar ya ben acayip şiştim...2 kilo aldım ama çok şişim kıyafetlerim olmaz oldu pantolon düğmem açık geziyorum... bari boşa şişmiş olmıyım en azından hamile şişliği derdim ama yak daha bişiy fısssssss yaniiiiiiii.....
ilaçların etkisi diye düşünüyorum sizde de öle şişlikler oldu mu???
cnm herkesde ağrının olması tuttugu anlamına gelmıokı bak burda ağrı cekıpte tutmayan arkadsları okudum ben hatta bulantı kusması oldugu halde bıle tutmayan daha cok erken bunlar ıcın zaten bence hıc takılma o detaylara..ben 9 ay hamıle oldugunu anlamayan arkadslar tanıorum:))))) o kadr yani..ıcını ferah tut cnmbenim 4. günüm fazla ağrım yok. bu kötü mü acaba? sanki birşey yok tutmamış gibi geliyor insana sanki ağrı birşeylerin var olduğunu kanıtlıyormuşcasına.... ne düşüneceğimi bilmiyorum artık tutan arkadaşlar 4. 5. günlerinizde neler hissettiniz ???
kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
ilkini ne zaman denedın cnm gecen ay mı?ben tup bebek tedavisine apar topar basladim ,cok daha kolay zannediyordum ,ilkini yaparken diodum bidaha yapamam heralde ama sonra negatif cıkınca hemen hiç beklemeden dondurulmuş denemek istedim.yani Allah sabrını gücünü veriyor arkadaşim.
yalnız değilsin ,hepimiz aynı hayal kırıklıklarını ,bekleyişlei heycanları yaşiyor o veya bu sekilde .Önemli olan sensin lütfen bunu hiç aklından cıkarma
ben ilk denememde ,tutar diyordum cünkü hersey eniyi sekilde gelişmişti ama 11.gün 0,75 i gördüğümde(eşimle birlikte bekledik sonucu) ,bari biraz daha yüksek olsaydı hiç mi tutmamiş dedim...ogün evlilik yıldönümümüzdü..sonra biraz ağladik eşimle beraber...ama sonra toparlandık gece dısarda arkadaslarımızla bulustuk hatta ,o konuyu konusmadık fazla ,sanki inanamıyordum..sonraki gunlerde tabi biraz garip oluyor insan (ofiste wc de yapmıstım catlamama ignelerini gizlice bisure wc ye giremedim)ama 2-3 gün sürüyor sonra yine bir enerji geliyor.
çünkü biz anneyiz aslında hormonlarımız ,biolojik saatimiz anne ,bitek bebişleri bekliyoruz ve onlar dogduktan sonra vereceğimiz her turlu mucadeleyi,bizler onlar daha dogmadan veriyoruz,yılmıyoruz.Yeterki onlar saglıklı gelsin.
şimdi hamile olunca yapamayacağin seyleri yap midye ye ,bisiklete bin ..en güzel zamanda engüzel şekilde olacak arkadaşim ,herseyden önemlisi senin iyi olman .
sevgiyle
ilk uyanan ben mıyım:))) nasılsınız bakim anne anne adaylarıı
benımde 8. gunum ama seytan durtuyo arada:))))))) ben kendıme söz vermıstım cubuk test yapmıcam dıye ama ınsan dayanamıo daha yapmadım ama her an yapabılme potansıyelım var suan:)))))))ben sabah 6.30 kalkıyorum ,işbaşi 7.30 :)sabahları kalkınca hemen jeli yapiıyorum giyinirken falan yürüdüğüm kadari ile yürüyorum yani öyle yarim saat yürüyemiyorum pek :)bugun 9.gün benim...iyiyim ,sabırsızlanmıyorum bakalım yarın da boyle olabilecekmiyimm:)
süper bir gün dilerim herkese ,ilaçlarinizi unutmayın .)
canlarım günaydın
rabbim hayırlı sağlıklı güzel haberli bir gün nasip etsin inşallah.amin.
ilkini ne zaman denedın cnm gecen ay mı?
Mart ayında omega 3 ,Qenzym q ,elevit ve dogumkontrol hapı kulladım.sonra nisan başi regl ile birlikte iğnelere başladım
16 nisanda yumurtalar alındı ,19 nisanda transfer yapıldı(3.gun embryosu)cunku doktorum 5.gunde orda olmaycaktı,oyuzden %'e kadar beklenmedi..sonra 30 nisanda test yaptık..
ama bunlar gecmişte kaldi her deneme yeni bir umut busefer cok daha bilinçliydim mesela ..:)bebişime daha iyi bakabilirim artık :)
hepimiz öyle tabi ,Allahım tüm isteyenlere versin ,aratmasın ,esaglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize ,ol derse olacak olur en güzel sekilde olsun hepimizin inşallah ,
benımde 8. gunum ama seytan durtuyo arada:))))))) ben kendıme söz vermıstım cubuk test yapmıcam dıye ama ınsan dayanamıo daha yapmadım ama her an yapabılme potansıyelım var suan:)))))))
normal test gunum de c tesi.sen jelı sabah mı kullanıosun cnm ben de gece yatarken kullanıorum bu aralar jelı enjekte ettıkten sonra su gıbı bıseyler gelıo ama hamıle kalan arkadslar normal oldugunu söledıler sendende gelıomu
gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((
canım ben sabah aksam kullanıyorum jeli bide sabah ogle aksam estrodem tablet içiyorum,birde 1x1 coraspin ve elevit
su gelme konusunu daha önce sormussun okudum ve allahtan ki positif sonuc alan biri sağoulsun yorum yapmış ve bende de oldu demiş.Aynen bende de oluyor herzaman değil ama2 gunde bir falan kesin oluyor.bu sefer transferin 4.günü aksam pembe akıntımda oldu ,jelden dolayı tahrisdende olabilir bilmiyorum ama bidaha olmadı ..suan pek birsey yok ekstra göğüs ve göbeğim acaip şiş okadar ..ama şişlikler ilaçlardan ,ilkinde de olmustu çünkü ..bakalım görücez .
aynı kuruntuları bende yapıyorum baskası yapınca mantıklı mantıklı takma düşünme ne olacaksa olacak diyebiliyorum ama biliyorum bu psikolojide bian oyle mantıklı düşünebilssekte bian geliyorlar ,oyuzden sorup ögrenmek fikir almak en rahatlatıcısı,
positif sonuc alan birileri anlatsa güzel olur ama o da herkese göre değişiyor tabi ,maksat rahatlamak rahatlatmak ..
buarada ben ilkinde cok daha dikkat etmiştim ama bunda pek etmiyorum hatta unutup yataktan firlayıp kalktıgım oldu kac kez ..bi zıplamadğim kaldı yani ..gecen gün düğüne gittik ,ben oynak oldugum çin illa kaldırdılar ,kalkamam diyemedim ,tıngır mıngır hic bana yakısmayan sekilde oynadım:)bide korkuyorum biri carpar falan diye ,yani elimden zor kurtulur sonraşaka maka bişeyde yapamassın ..öyle işte :)
bakalım görücez e olacaksa olacaken güzeli hayırlısı olsun
gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((
Günaydın kızlar, yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak 3 yumurta var o yüzden çok tedirginim. Dua edin benim içinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?