:)) iyi cesaret valla ben evden sadece e2 testı ıcın cıkmıstı m ondan sonrada cıkmadım kuluckaya yattım vallayemek bulasık işlerınden baska bıseye elımı surmuyom cok tembel olcak bızım kuzular
görünürde testlerde ve filmde hiç bir sorun yok bu ilk deneme yumurta takibinde sayının az olduğu ve sol tarafın tam olarak yumurta üretmediği anlaşıldı. iğnelerin dozu arttırılde ancak 2 olan sayı 3'e çıktı. Yarın sabahta toplanacak. Aslında bir sonraki aya ertelenebilirdi ancak ben şansımı denemek istedim.
Günaydın kızlar, yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak 3 yumurta var o yüzden çok tedirginim. Dua edin benim içinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.
guzel dilekleriniz icin sagolun arkadaslar. bir daha denemeye cok korkuyorum suan belki zaman ilacim olur. bu kadar hassas bir surecte eslerimiz daha duyarli olmalilar. 8. gun bhcg 0.251 di bu sayfalari kac kez okudum belki yukselir dedim bebegim annesini teselli eder babasindan hayir yok dedim am 12. gun de degerim 2.00 cikti((((((((
Çok teşekkür ederim. Allah herkesin dilediği gibi gönlüne göre hayırlısını versin. Yarın sabah için sürekli dua ediyorum sayı az ama dediğiniz gibi belki kaltesi iyi olur ise işlem devam edebilir. Benim yaşım 35 olduğu için 2 yumurta transfer edilebilirdi ancak yarın bakalım kaç tane sağlam yumurta olacak :)
guzel dilekleriniz icin sagolun arkadaslar. bir daha denemeye cok korkuyorum suan belki zaman ilacim olur. bu kadar hassas bir surecte eslerimiz daha duyarli olmalilar. 8. gun bhcg 0.251 di bu sayfalari kac kez okudum belki yukselir dedim bebegim annesini teselli eder babasindan hayir yok dedim am 12. gun de degerim 2.00 cikti((((((((
cnm sende nilmumu salya sumuk ağla belkı ıkı tane atıverırler rahmıne:)))) nılmumuu nerdesın cadıı transferı vardı onun da ya bugun yada yarın dıodu..cnm hakkında hayırlısıııııı olsun ınsallahh, hayırlı bı evladın olsun yani:) yada evlatcıkların:)
benden de bı koliye yakın yumurta topladılar:))))))) sonucta bı tanesını koydular o kadr da yumurtlattılar he:)))) ama tabı donduramadık hıc cınku sebep erkek faktörübazen 3 diolar supriz yumurtalar cıkabilio ,bide ben az olsun tam olsun daha iyi diye düşünüyorum acıkcası 18-20 yumurta toplanması bana cok super bişey gibi gelmio bu dogaya aykırı ,normali bir ,ilaçlarla cogaltıyosun ama okadar cogalmasada olur yani,
olacaksa 1 'inden bile oluyor rahat ol.benim arkadaşimin 2 toplandi ,ikiside döllendi ,biri 1. kaliteydi ,ikisinide koydular ,ilk denemede tuttu biri :)zaten doktor demiş 1 tane koyacaktım biliyordum onun tutacagını ama buda dondurlumazı oyuzden 2 koydum diye..
güzel düşün bitanem ,engüzeli hayırlısı olsun :)
benden de bı koliye yakın yumurta topladılar:))))))) sonucta bı tanesını koydular o kadr da yumurtlattılar he:)))) ama tabı donduramadık hıc cınku sebep erkek faktörüeş degerlerı önemlı ama gerek kalmıcak belkı dondurulmuslara dıoyrum:))))))))ya ben ne kadr Polyannayım:)) bakalım test gunude bölemı olcam
yaptım gördün mü boyu bile yazıyor kurban olurum onu verene:)
cnm uzulme demek kolay yasayan bılır bılıyorum ama bak defalarca denıyoruz er yada gec bı gun anne olacagız ınsallah nolur umutlarını tuketme...kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
ınsallah cnm dualarımız senınle hadı hayırlı haberlerını beklıyoruzSlm kızlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuşla 1 embriyom transfer edildi.cuma günü sonucu alıcam.umarım pozitifi görürüm bu sefer.
masallah kıs harıkasın allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.arkadaşlar bende ekrar kan sonucumu aldım 98 den 234 e yükselmiş çok şükür pazartesi dr a tekrar gideceğim inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
lutfen sabırlı ol arkadasım ınsallah bı gun melegın senı bulacak umudunu kaybetme...gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((
yumurta sayısının onemı yok arkadasım kalıtelı olsunlar yeter kı sakın endıselenmeGünaydın kızlar, yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak 3 yumurta var o yüzden çok tedirginim. Dua edin benim içinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Toplama anında hemen belli oluyormu kalitesi? Ben kontrole gittiğimde bir işlem vardı doktorum toplamadan geldi ve 5 dakikada boş çıktı dedi. Çok şaşırdım.
cnm toplamadan önce ultrasonıg ıslemde bellı oluo zaten kac mm.olduklarına kadr bellı oluo da sonradan bos cıkma olasılıgı varmı bılmıorum tabi ama döllendırmeden önce tabı sana bılgı verırler onun hakkında yoksa ıcı bos yumurtayi embrıyo yapamazlarkı
benim 4. günüm fazla ağrım yok. bu kötü mü acaba? sanki birşey yok tutmamış gibi geliyor insana sanki ağrı birşeylerin var olduğunu kanıtlıyormuşcasına.... ne düşüneceğimi bilmiyorum artık tutan arkadaşlar 4. 5. günlerinizde neler hissettiniz ???
Canım ben ultrasonda kaç mm olduklarını gördüm biliyorum yani. Ama anladığım toplam işleminden hemen sonra yumurtalar boş mu kaliteli mi yada kaç derece kaliteli hemen anlıyorlar. Ben hastanede bunları gözlemledim.
Merhabalar denizgel seninle hemen hemen ayniyiz 22 mayista 3. gun transferi oldum 4 haziran test tarihim cok heyecanliyim zaman sanki durdu ilerlemiyor rabbim hayirli haberler almamizi nasip etsin ama test tarihini beklemek ignelerden bile cok daha zor bir surecmis
herkese günaydın,
yarın test günüm ve ben çok korkuyorum,kaç gündür kasık ağrılarım var, adet olacakmışım gibi hissediyorum.ama içimde kuvvetli bir his tutunduklarını söylüyo veeee bir o kadarda çokkk korkuyorumm(( bu sancılar tutunduğuna dair diye yazılar okudum ama korkuyorum.ağrılar yaşayıp sonucu pozitif olan varsa bilgi verebilirmiii???
Slm kızlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuşla 1 embriyom transfer edildi.cuma günü sonucu alıcam.umarım pozitifi görürüm bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?