nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

:)) iyi cesaret valla ben evden sadece e2 testı ıcın cıkmıstı m ondan sonrada cıkmadım kuluckaya yattım valla yemek bulasık işlerınden baska bıseye elımı surmuyom cok tembel olcak bızım kuzular

benim tedavi gördüğümü kimse bilmio oyuzden ya bişeye hiç gitmicem yada gidersem caktırmıcam..
ilkinde ben yemek bulasık bile yapmadım cok dikkat ettim şimdi takmıyorum olacaksa olacak diyorum :)
yinede işten eve gidiyorum uzanıyorum hemen sonrada erkenden uyuyorum gunler boyle gecio ..bakalım bakalım

cnm Allahın ıznıyle olur ınsallah bak esınde sorun yoksa daha kolay ısınız ınsallah yumurtaların normal gelısımlerını tamamladılarsa ıcını ferah tut bence..tamam yumurta sayın az olabılır ama normal gelısım de oılduktan sonra sayısının önemı yok bence sonuca yasın 35 altı ıse kı zaten ılk denemenmıs 1 tane ıyı kalıtede olanı transfer etcekelr sana sen sayıya takılma esının degerlerı cok önemlı ınsallah Rabbım nasıp eder.rahat ol bıraz cnm

guzel dilekleriniz icin sagolun arkadaslar. bir daha denemeye cok korkuyorum suan belki zaman ilacim olur. bu kadar hassas bir surecte eslerimiz daha duyarli olmalilar. 8. gun bhcg 0.251 di bu sayfalari kac kez okudum belki yukselir dedim bebegim annesini teselli eder babasindan hayir yok dedim am 12. gun de degerim 2.00 cikti ((((((((

Günaydın kızlar, yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak 3 yumurta var o yüzden çok tedirginim. Dua edin benim içinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.

bazen 3 diolar supriz yumurtalar cıkabilio ,bide ben az olsun tam olsun daha iyi diye düşünüyorum acıkcası 18-20 yumurta toplanması bana cok super bişey gibi gelmio bu dogaya aykırı ,normali bir ,ilaçlarla cogaltıyosun ama okadar cogalmasada olur yani,
olacaksa 1 'inden bile oluyor rahat ol.benim arkadaşimin 2 toplandi ,ikiside döllendi ,biri 1. kaliteydi ,ikisinide koydular ,ilk denemede tuttu biri :)zaten doktor demiş 1 tane koyacaktım biliyordum onun tutacagını ama buda dondurlumazı oyuzden 2 koydum diye..

güzel düşün bitanem ,engüzeli hayırlısı olsun :)

Çok teşekkür ederim. Allah herkesin dilediği gibi gönlüne göre hayırlısını versin. Yarın sabah için sürekli dua ediyorum sayı az ama dediğiniz gibi belki kaltesi iyi olur ise işlem devam edebilir. Benim yaşım 35 olduğu için 2 yumurta transfer edilebilirdi ancak yarın bakalım kaç tane sağlam yumurta olacak :)

cnm bız bu kadr ısderken Rabbım katında zaten bı anneyız ınsallah..ıcını ferah tut cnm üzülme ya nasip dıcez kolları tekrar sıvıcaz ,ama öncesınde dedıgın gıbı zaman cok önemlı..yıprancanı dusunuosan bencede ara ver bıraz cnm. valla bi sınavdayız kı kızlar sormayın..zor bı surec Allah herkesın yardımcısı olsun

cnm sende nilmumu salya sumuk ağla belkı ıkı tane atıverırler rahmıne:)))) nılmumuu nerdesın cadıı transferı vardı onun da ya bugun yada yarın dıodu..cnm hakkında hayırlısıııııı olsun ınsallahh, hayırlı bı evladın olsun yani:) yada evlatcıkların:)

ayrıca erkeklerde bizim gibi düşünemeyebiliyor ,anlayamayabiliyor ,cok sey beklememk lazım.
bu dogru demiyorum ama bunlarla sinir bozmanın sana faydası olmucak bırak geride kalsın ustune cık ez canını yakan seyleri,tepene cıkarma ,altında ezilme.Tabii ki cocugun olacak ve eşinide kendinide yargılama olacak olmus,şimdi denemelere baslayın kendiliğinden olsun inşallah :)

sevgiyle

Çok sağol Cuma günü inşallah sizlere umut verici bir haber veririm. Aynı şekilde herkesten de gönlünden geçenin olduğu güzel haberler alırız inşallah.

benden de bı koliye yakın yumurta topladılar:))))))) sonucta bı tanesını koydular o kadr da yumurtlattılar he:)))) ama tabı donduramadık hıc cınku sebep erkek faktörü eş degerlerı önemlı ama gerek kalmıcak belkı dondurulmuslara dıoyrum:))))))))ya ben ne kadr Polyannayım:)) bakalım test gunude bölemı olcam

Toplama anında hemen belli oluyormu kalitesi? Ben kontrole gittiğimde bir işlem vardı doktorum toplamadan geldi ve 5 dakikada boş çıktı dedi. Çok şaşırdım.

yaptım gördün mü boyu bile yazıyor kurban olurum onu verene:)

ayy ne guzel takvım kullananların sayısı artıyo ya mösllahhhh

kızlar sonucum malesef negatif, 1,20 çıkmış değerim, onlar söylemediler ama ben buldum internetten. hayırlısı böyleymiş demekki ne yapalım sağlık olsun.
cnm uzulme demek kolay yasayan bılır bılıyorum ama bak defalarca denıyoruz er yada gec bı gun anne olacagız ınsallah nolur umutlarını tuketme...

Slm kızlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuşla 1 embriyom transfer edildi.cuma günü sonucu alıcam.umarım pozitifi görürüm bu sefer.
ınsallah cnm dualarımız senınle hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz

arkadaşlar bende ekrar kan sonucumu aldım 98 den 234 e yükselmiş çok şükür pazartesi dr a tekrar gideceğim inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
masallah kıs harıkasın allahım kucagımıza almayı nasıp etsın.

gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((
lutfen sabırlı ol arkadasım ınsallah bı gun melegın senı bulacak umudunu kaybetme...

Günaydın kızlar, yarın sabah yumurta toplama işlemi yapılacak 3 yumurta var o yüzden çok tedirginim. Dua edin benim içinde. Allah herkesin gönlüne göre versin.
yumurta sayısının onemı yok arkadasım kalıtelı olsunlar yeter kı sakın endıselenme

Toplama anında hemen belli oluyormu kalitesi? Ben kontrole gittiğimde bir işlem vardı doktorum toplamadan geldi ve 5 dakikada boş çıktı dedi. Çok şaşırdım.

cnm toplamadan önce ultrasonıg ıslemde bellı oluo zaten kac mm.olduklarına kadr bellı oluo da sonradan bos cıkma olasılıgı varmı bılmıorum tabi ama döllendırmeden önce tabı sana bılgı verırler onun hakkında yoksa ıcı bos yumurtayi embrıyo yapamazlarkı

Canım ben ultrasonda kaç mm olduklarını gördüm biliyorum yani. Ama anladığım toplam işleminden hemen sonra yumurtalar boş mu kaliteli mi yada kaç derece kaliteli hemen anlıyorlar. Ben hastanede bunları gözlemledim.

ağrıyı ilaçlalar tetikliyor bence ,bide iilk denemeyse yumurta toplamadan kalan seyler..sende agrı yoksa ilaçlarin yan etkisi sende gozukmuyordur.zaten dusunsene okadar milimetrik seyin bukadar agrı yapması normal diil.zaten cogumuzun agrısı gaz sancısı bence yani benimki bazen oyle bazen yumurtalıklarım agrıyo gibi gelio o neden anlamadım ..bide ilaçlari aldıkca artıo ilk gunler azdı hatta yokt benimdeç

cnm ınsallah sağlikli embrıyolar olur o 3 yumurtan bakarsın sansını artırmak ıcın 3unude koyar dr.un..

herkese günaydın,

yarın test günüm ve ben çok korkuyorum,kaç gündür kasık ağrılarım var, adet olacakmışım gibi hissediyorum.ama içimde kuvvetli bir his tutunduklarını söylüyo veeee bir o kadarda çokkk korkuyorumm(( bu sancılar tutunduğuna dair diye yazılar okudum ama korkuyorum.ağrılar yaşayıp sonucu pozitif olan varsa bilgi verebilirmiii???

test tarihimiz aynı inşallah güzel haberler verelim :)ben igne yapmıyorum sabah aksam jel kullanıyorum.senin ilk denemen mi ,benim 2. denemem ve dondurulmuş bakalım bakalım :)

sevgiyle

bısey dıcem senın yazıyı okuyunca bende korkmaya basladım ya:))))))

sakin ol ınsllah olmustr,hayrlı haberlerını beklıoruz cnm,,

Slm kızlar.benim de ayın 22 sinde dondurulmuşla 1 embriyom transfer edildi.cuma günü sonucu alıcam.umarım pozitifi görürüm bu sefer.

bana 15 gun sonra yap dediler bugun 9.gunum transfer sonrası sana 10.gunu yap dediler heralde ,gerci bende cuma idrar testi yapiim diorum bakalımm..hayırlısı canım umarım en hayırlı enguzel sekilde sonuc alırsın .Dualarımız sizinle (sen ve bebişin) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…