ben tup bebek tedavisine apar topar basladim ,cok daha kolay zannediyordum ,ilkini yaparken diodum bidaha yapamam heralde ama sonra negatif cıkınca hemen hiç beklemeden dondurulmuş denemek istedim.yani Allah sabrını gücünü veriyor arkadaşim.
yalnız değilsin ,hepimiz aynı hayal kırıklıklarını ,bekleyişlei heycanları yaşiyor o veya bu sekilde .Önemli olan sensin lütfen bunu hiç aklından cıkarma
ben ilk denememde ,tutar diyordum cünkü hersey eniyi sekilde gelişmişti ama 11.gün 0,75 i gördüğümde(eşimle birlikte bekledik sonucu) ,bari biraz daha yüksek olsaydı hiç mi tutmamiş dedim...ogün evlilik yıldönümümüzdü..sonra biraz ağladik eşimle beraber...ama sonra toparlandık gece dısarda arkadaslarımızla bulustuk hatta ,o konuyu konusmadık fazla ,sanki inanamıyordum..sonraki gunlerde tabi biraz garip oluyor insan (ofiste wc de yapmıstım catlamama ignelerini gizlice bisure wc ye giremedim)ama 2-3 gün sürüyor sonra yine bir enerji geliyor.
çünkü biz anneyiz aslında hormonlarımız ,biolojik saatimiz anne ,bitek bebişleri bekliyoruz ve onlar dogduktan sonra vereceğimiz her turlu mucadeleyi,bizler onlar daha dogmadan veriyoruz,yılmıyoruz.Yeterki onlar saglıklı gelsin.
şimdi hamile olunca yapamayacağin seyleri yap midye ye ,bisiklete bin ..en güzel zamanda engüzel şekilde olacak arkadaşim ,herseyden önemlisi senin iyi olman .
sevgiyle
gelmekle iyi etmişssin benimde transfer sonrası 7.günüm ,
dondurulmus 1 tane transfer edildi ,ama 15 gun sonra test gunu verdiler..
senin dondurulmus muydu ?
benımde 8. gunum ama seytan durtuyo arada:))))))) ben kendıme söz vermıstım cubuk test yapmıcam dıye ama ınsan dayanamıo daha yapmadım ama her an yapabılme potansıyelım var suan:)))))))
normal test gunum de c tesi.sen jelı sabah mı kullanıosun cnm ben de gece yatarken kullanıorum bu aralar jelı enjekte ettıkten sonra su gıbı bıseyler gelıo ama hamıle kalan arkadslar normal oldugunu söledıler sendende gelıomu
Tutu cnm bendede aynı şey oluyor iki gündür mel sıkıyorum sonrasında su gibi ıslak oluyor vajinam normalmi Cidden bu bende tam internetten bakacaktım senin yazını gördüm bide bende sürekli vücudumda seyirme oluyor normalde hiç yaşamadığım bsy bacağımda karnımda kolumda sürekli seyirme oluyor aslında umudum ok ilactandir belkide nebilim
benımde 8. gunum ama seytan durtuyo arada:))))))) ben kendıme söz vermıstım cubuk test yapmıcam dıye ama ınsan dayanamıo daha yapmadım ama her an yapabılme potansıyelım var suan:)))))))
normal test gunum de c tesi.sen jelı sabah mı kullanıosun cnm ben de gece yatarken kullanıorum bu aralar jelı enjekte ettıkten sonra su gıbı bıseyler gelıo ama hamıle kalan arkadslar normal oldugunu söledıler sendende gelıomu
cnm sen sagliklisin gulum bebegin seninle insAllahhhhh
kızlar ya ben acayip şiştim...2 kilo aldım ama çok şişim kıyafetlerim olmaz oldu pantolon düğmem açık geziyorum... bari boşa şişmiş olmıyım en azından hamile şişliği derdim ama yak daha bişiy fısssssss yaniiiiiiii.....
ilaçların etkisi diye düşünüyorum sizde de öle şişlikler oldu mu???
arkadaşlar bende ekrar kan sonucumu aldım 98 den 234 e yükselmiş çok şükür pazartesi dr a tekrar gideceğim inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((
bana 15 gun sonra yap dediler bugun 9.gunum transfer sonrası sana 10.gunu yap dediler heralde ,gerci bende cuma idrar testi yapiim diorum bakalımm..hayırlısı canım umarım en hayırlı enguzel sekilde sonuc alırsın .Dualarımız sizinle (sen ve bebişin) :)
of kızlar bu günler geçmek bilmiyor...cuma birtürlü gelemedi...
akşam eşime test aldırdım bence yapma dedi...benimde zaten pek yapasım yok...
Rabbime tevekkül ediyorum...O'na bıraktım...dua ediyorum..okuyorum üflüyorum...Rabbim büyük diyorum...inşaAllah bu sefer gönlümdeki boşluğu doldurur..dolduracak...diyorum...sizede dua ediyorum...
Günlerin bukdr uzun olduğunu bu donemde öğrendim bende
Eğer 10. Gunünde idrar testi yap bende 10. Günümde yani pazar gunu yapcam ins pazar gunu gelirse sanki gelmiycek:)
bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı...karar veremedim...
gelmiyor bu günler of..offf....
ahhh ahhhh daha dün ewlenenler bugün hamileçevremde çocuksuz kimse kalmadı.hep dua ediyorum.allahım bizi çocuk hasretiyle sınama.isteyen herkese içinde de bize hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim.sen büyüksün allahım.duy sesimizi.kucaklarımızı boş bırakma
kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.
hayırlı olur inşaAllah...umutsuz olma bak minikgelinde umutsuzdu bir sürü sperm bulundu..
sizde de bulunacak ben inanıyorum...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım...
güzel haberler ver....
Tutu cnm bendede aynı şey oluyor iki gündür jel sıkıyorum sonrasında su gibi ıslak oluyor vajinam normalmi Cidden bu bende tam internetten bakacaktım senin yazını gördüm bide bende sürekli vücudumda seyirme oluyor normalde hiç yaşamadığım bsy bacağımda karnımda kolumda sürekli seyirme oluyor aslında umudum ok ilactandir belkide nebilim
of kızlar bu günler geçmek bilmiyor...cuma birtürlü gelemedi...
akşam eşime test aldırdım bence yapma dedi...benimde zaten pek yapasım yok...
Rabbime tevekkül ediyorum...O'na bıraktım...dua ediyorum..okuyorum üflüyorum...Rabbim büyük diyorum...inşaAllah bu sefer gönlümdeki boşluğu doldurur..dolduracak...diyorum...sizede dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?