nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ınsallah güzel haberler verırsınız ..ben az ara verıorum kızlar radyasyonu yedik yıne az dınlenım bari cok iş yaptım sankıde ..hadi öp
üldünüz canlar

Canım çok sağol, ilk başlarda iyiydik akşam çok kötü oldum, durdukça ağladım ama attım içimdeki acıyı. Düşük yaptığımda bu kadar etkilenmemistim dedim ama şimdi anladım ki benden dün gece ikisinin de acısı çıktı. Bugün o kadar çok başım ağrıyor ki ise gitmedim.

gelmekle iyi etmişssin benimde transfer sonrası 7.günüm ,
dondurulmus 1 tane transfer edildi ,ama 15 gun sonra test gunu verdiler..
senin dondurulmus muydu ?

hayır canım dondurulmuş değil. 2 tane transfer edildi,çok korkmaya başladım adet olacakmış gibi sancım var
benim 3. denemem inş. rabbim yüzümüze güler bu sefer.

Tutu cnm bendede aynı şey oluyor iki gündür jel sıkıyorum sonrasında su gibi ıslak oluyor vajinam normalmi Cidden bu bende tam internetten bakacaktım senin yazını gördüm bide bende sürekli vücudumda seyirme oluyor normalde hiç yaşamadığım bsy bacağımda karnımda kolumda sürekli seyirme oluyor aslında umudum ok ilactandir belkide nebilim

Son düzenleme:

cnm sen sagliklisin gulum bebegin seninle insAllahhhhh

cnm sen sagliklisin gulum bebegin seninle insAllahhhhh

İns cnm bnm sen nslsin gorusmeyeli ben derdime düştüm gebelik bölümündeki torpillere gelemiyorum hamissindir ins:)

aynen nilmumu bende kilo aldım karnım şişti, göğüslerim yerinden fırlıyor şimdi...ilaçlar iyi şişirdi bizi...

arkadaşlar bende ekrar kan sonucumu aldım 98 den 234 e yükselmiş çok şükür pazartesi dr a tekrar gideceğim inş sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız

bu çok güzel bi haber darısı bizim başımıza inşaAllah...daha da artsın değerlerin...

gunaydin arkadaslar ben 17 mayista transfer yaptirmistim. transferin 3. gunu esimle tartistik 12 gun cok kotu gecti ve sonuc negatif cok kotuyum cok((((((((((((

elacığım canın sağolsun...bu dönemde eşler bir tuhaf oluyor...olan bize oluyor ama bütün tripler onlarda benim ilk 2 denememde eşim tam tedaviye başlıycaz benim sinirleri alt üst ediyordu...ama çok şükür bu 3. de hiç problem olmadı inşaAllah yüzümüz güler...
seninde hakkında hayırlısı olsun...bi dahakine inşaAllah Rabbim pozitifi gösterir...

walla cnm bana ilk denememde de test gününü 10.gün olarak söylediler.şimdi dondurulmuşlarla olan transferimde de aynı.8.günüm bugün ama ben de söz verdim kendime idrar testi yapmıcam diye.cuma sabahını bekliyorum.bu sefer hiç stres yok bende.öyle rahtım ki.hatta aklımdan çıkıyo bazen transfer olduğum.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için.bir an önce hepimiz bebişlerimize kavuşalım.

kızlar bi de bende hiçbir belirti yok.hiçbişey hissetmiyorum.hoş kendimi de pek fazla dinlemiyorum ama...olacağı varsa olur diye düşünüyorum.ilkinde kesin oldu demiştim.hep kendimi hazırlamıştım.sanki hamileymişim gibi davranıyordum ama sonucu öğrenince hüsran oldu.ama bu sefer hiççç takmadım kafama.rabbim yazdıysa olur diyorum.sonuçta ben elimden geleni yaptım..allahım yardım etsin inş.da tutunsun bebişlerimiz.

of kızlar bu günler geçmek bilmiyor...cuma birtürlü gelemedi...
akşam eşime test aldırdım bence yapma dedi...benimde zaten pek yapasım yok...
Rabbime tevekkül ediyorum...O'na bıraktım...dua ediyorum..okuyorum üflüyorum...Rabbim büyük diyorum...inşaAllah bu sefer gönlümdeki boşluğu doldurur..dolduracak...diyorum...sizede dua ediyorum...

Günlerin bukdr uzun olduğunu bu donemde öğrendim bende
Eğer 10. Gunünde idrar testi yap bende 10. Günümde yani pazar gunu yapcam ins pazar gunu gelirse sanki gelmiycek:)

Günlerin bukdr uzun olduğunu bu donemde öğrendim bende
Eğer 10. Gunünde idrar testi yap bende 10. Günümde yani pazar gunu yapcam ins pazar gunu gelirse sanki gelmiycek:)

bilmiyorum yapsam mı yapmasam mı...karar veremedim...
gelmiyor bu günler of..offf....

ahhh ahhhh daha dün ewlenenler bugün hamileçevremde çocuksuz kimse kalmadı.hep dua ediyorum.allahım bizi çocuk hasretiyle sınama.isteyen herkese içinde de bize hayırlı evlatlar nasip eyle yarabbim.sen büyüksün allahım.duy sesimizi.kucaklarımızı boş bırakma

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

amin...aynen ben de bakıyorum benden küçükler geçen sene evlendiler bu sene anne oldular...tam bi yuva oldular aile oludular..biz hala aynı sanki evli değil gibi geliyor..biraz böyle düşünüyorum sonra diyorum nasip böyleymiş...
Rabbim bizi daha çok seviyor demekki bizim ona dua etmemiz hoşuna gidiyor ondan geciktiriyor mutluluğumuzu...
herşeyin hayırlı...hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim....

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.

hayırlı olur inşaAllah...umutsuz olma bak minikgelinde umutsuzdu bir sürü sperm bulundu..
sizde de bulunacak ben inanıyorum...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım...
güzel haberler ver....

hayırlı olur inşaAllah...umutsuz olma bak minikgelinde umutsuzdu bir sürü sperm bulundu..
sizde de bulunacak ben inanıyorum...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun canım...
güzel haberler ver....

inşallah canım allah bu mübarek günlerde kimsenin duasını boş çevirmesin.

jelden dolayı olan bıseymıs cnm o sıvı gelmesı ama seyırmenın ılaclarla fılan alakalı oldugunu sanmıorum cnm..

aynı gun sonuc alıcaz cnm senle Allahım nasıp eder ınsallah..bende ıdrar testı yaptrmıcam dıye söz verdım kendıme bakalım ..hayırlısı ctesı belli olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…