nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

bugun daha 8.gunun deılmı cnm bak ıdrarda cıkmayabılır sımdıden moralın bozulurrr en azından cumayı bekle o zmaan yap cubuk testı

kızlar bizi bitek biz anlıyoruz,allahım lütfen burakilerin sesini duy bebişlerimizi bize bağişla YaRabbim,bolluğundan bereketini görmemiz sağla .
ben şimdi burda okudukca fazlamı sabırlı davranıyorum diorum ..
benim 5.gün emb konuslu 21 mayıs da ,4 haziran test gunu dediler ben 2 haziran cmtsi yapiim diyordum ama herkes 8. günde falan yapıo..
ilkinde de 11.güne kadar beklemiştim..negatifti..acaba içime doguyoda ondan mı cok cabuk yapmak istemiyorum...
buarada bugun sol yumurtalığımda bir agrı var anlamadım neden ,transfer sonrası 9.gün bugun

akıl verin bana sanırım test yapmaktana korkuyorum..

bugun daha 8.gunun deılmı cnm bak ıdrarda cıkmayabılır sımdıden moralın bozulurrr en azından cumayı bekle o zmaan yap cubuk testı

kızlar bizi bitek biz anlıyoruz,allahım lütfen burakilerin sesini duy bebişlerimizi bize bağişla YaRabbim,bolluğundan bereketini görmemiz sağla .
ben şimdi burda okudukca fazlamı sabırlı davranıyorum diorum ..
benim 5.gün emb konuslu 21 mayıs da ,4 haziran test gunu dediler ben 2 haziran cmtsi yapiim diyordum ama herkes 8. günde falan yapıo..
ilkinde de 11.güne kadar beklemiştim..negatifti..acaba içime doguyoda ondan mı cok cabuk yapmak istemiyorum...
buarada bugun sol yumurtalığımda bir agrı var anlamadım neden ,transfer sonrası 9.gün bugun

akıl verin bana sanırım test yapmaktana korkuyorum..

kızlar bu gece çatlatma iğnemi yapıcam cuma sabahı eger tese pozitif çıkarsa opum var dualarınızı bekliyorum inşallah sperm bulunurrrr.
İns cnm cikacak bolca dua et ben öyle yapmıştım iyi olacak sonuc icin rahat olsun )
jelden dolayı olan bıseymıs cnm o sıvı gelmesı ama seyırmenın ılaclarla fılan alakalı oldugunu sanmıorum cnm..

Sgl cnm bnm ins bebislerimiz bizledirrr:)

cnm suan 9.gunun cubuk teste sonucu görürüm dıosan hıc yeltenme cubuk teste ..ee madem yapcaksın bugun 9.gunun yarın yap ama kan testı yap cubuk testen yana değilim valla..dayanmak zor evet 9 gun nasıl durduysak 3 gun daha durabılrız cnm yada yapcaksan kan testı yap kı kesın sonucu gör..benım fıkrım böle cnm

yok yawww yarına kaldı transfer hepsı aynı sevidelermiş hala.....bi monte edemediler gitti.. şimdiden nazlılar çıktılar yaaaa....küfredecem şimdi onlara ama daha taksitleri bitmedi ....

canım ben sweni diğer topikten görmüştüm sen ne durumdasın.hanbi aşamadasınben de topikleri takip ediyorum amamaklamıda tutmak zor oluypr

evet canım bende öyle bazen dolanıyorum topikleri...
şimdide aynı şeyi yaparken mesajını gördüm
ben pozitifi gördüm ama bebeğimi kaybettim..
bu ay kendiliğinden olsun diye çabaladık bakalım sonucunu bi kaç güne alacam..
ovulasyon testi ve gebelik testi maceranı okudum...
neyseki ikisinde de çift çizgiyi görmüşsün...
bende bu ay ovulasyon testinden yardım aldım...
bu arada çok tebrik ediyorum değerini gördüm...
Maşallahhhh
Sorusuz sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim....

bugun kan testi yapamam yarın yapsamda aksamustu gıdebilrim oda bigun sonraya kalır sonucu ..bakalımm teşekkürler.
biliomusun tutarsa ne yaparım onu hic düşünemiyorum ,buay bikaç kişi sordu hamilemisin diye içlerine dogmustur umarım.tabi istediğimi biliolar ondan soruolar..:)

valla kesede bebegını görene kadr ınsan ın anamazkı hamıle kaldıgına..inş sorunsuz olur herseyy,,

yok yawww yarına kaldı transfer hepsı aynı sevidelermiş hala.....bi monte edemediler gitti.. şimdiden nazlılar çıktılar yaaaa....küfredecem şimdi onlara ama daha taksitleri bitmedi ....

demek ki saglıklılar ve oyuzden risk olmadıgından 5.güne kadar bekleyecekler eniyisini koyacaklar.
hayırlısı olsun :)bugünleri iyi değerlendir ,bol bol protein :)sevgiyle

demek ki saglıklılar ve oyuzden risk olmadıgından 5.güne kadar bekleyecekler eniyisini koyacaklar.

inşllhcanım yaaa ...:)) valla proteinmi calorimi bilmiyorum ama bol bol yiyorum ..hazır iğneler şişirmişken bol bol yiyorum .. sonra da ""yaaa ineelerrr çoookkk şişiriyoooo....." hatta yazarken bile elimde çatalım .....

evt canım zaten hepsini sağlıklı olduklarını aralarından secim yapamadıklarını söylediler o yuzden erteleyip durdular... ama yarın sabah bi sorun cıkmazsa transfer var geri sayım başlıycak.....olmuyodu böle çocuklar orda ben burda evlat hasreti zor...

valla kesede bebegını görene kadr ınsan ın anamazkı hamıle kaldıgına..inş sorunsuz olur herseyy,,

herhalde ben işte de bunalıyorum biraz ,gelgitler oluo ..calısmayanlar kıymetini bilsin tabi oda zor mesgul olacak bişey bulmak lazım ama ,DEBBIE MACOMBER KUCUK mucizeler ddüükanı kitabini tavsiye ederim.orada da bebek isteyen 2-4 kez basarısız olan biri var ...

sevgiyle

Son düzenleme:

alemsin buda güzel olmuş git yarın al bebişlerini uğurlu olsun canım:)
bende gecen sefer tutmadıgına üzüldüm önce sonrada dedim yazık oldu canım saglıklı embryoya ..bebiş olacaktı o ..
bakalım bu seferki de cabbar bi embryo inşallah benledir:)

şimdi ben busefer tutacağina cok inanıyorum ama yinede tabi neolacaksa olacak ,en hayırlısı neyse hepimiz için o olsun.
sizinle paylaşmak istediğim şu;
benim ilkinde hersey normaldi ,yumurtalar saglıklı ,spermler super ,embryolar canavar ama tutmadı.
yalnız ilkinde ben cok kasılmıstım transferde ve 3.gün konmustu..belki ondan dedim.
2.de dondurulmus embryolar yine gayet saglıklı cozuldu 5.gün en saglıklısını koyduk dediler,
ve ben cok huzurluydum sakindim kasılmadım..kalan embyolar 6.günde yasaı ve donduruldu zaten 2 tanecik ..
yani embryolar saglıklı 6. gunde yasadılar..sonuc olarak ben simdide olumsuz olursa sebebsiz infertil olucam o daha kötü gibi gelio,
enazından sebebi bilmek önemli..
benim tüplerden biri tıkalı birazda rezervim az diye 1 yıl denedikten sonra direk tup bebek denedik ama acaba baska bi sorunda mı var diyicem tutmassa...

ya canım bızde de sebepsiz infertilite.. ama okadar karamsar olma sebepsizlerde tutma şansı daha yuksek diye biliyorum....sonucta bızde eksik olan seylerı (ne oldugu bilinmese bıle) ilaçlarla takviye edebıldıgını sölüyo doktorum....
bu arada sen nerde yaptırdın ve tup bebek yapma sebebiniz neydı bız 3 yıldır korunmamammıza rağmen olmadı....

ben bahceci fulya da yaptıriyorum..biz 1 yıl korunmadık ama olmadı,son dönemde klomen falan kullandım olmadı sonra hsg cekildi ,
tupler tıkalıymıs ama biri acıldı.doktor boylede olabilir ama hani tup yeniden de kapanabilir bilemeyiz dedi bisure oyle baktık olmadı ,tup deneyelim dedik.cunku ben 32 yasındayım ,doktor dedi yumurtalık rezervlerin azalıyor yoksa daha deneyin derdim ama cokda uzatmayın dedi..benim eşimde hiç sorun yok o 38 yasında ama herseyi gayet saglıklı..bende de hormanlar falan duzgun ama işte tupler tıkalı diye olmuo dioduk ve fakat tüp bebek encok tüp tıkalılarda işe yaramasına ragmen benim ilki tutmadı..ilkinin bahanesi varda busefer tutmassa ne var diye içim içimi yicek..

ama senin dediğinde dogru tabi bişekilde ilaç takvisyesiyle tutma sansı olabilirde ...saol canım
sennde busefer tutar inşallah maşallah ,

senin kacıncı deneme yaşin kaç nerde yapıosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…