nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

benim ilk denemem adana turan cetınde yptırıyoruz.. daha önce ist memorialde bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı... bakalım bu sefer tupte deniycez sansımızı...yasım 27 bu arada sende kaç yumurta toplandı???

Son düzenleme:
İns cnm bnm sen nslsin gorusmeyeli ben derdime düştüm gebelik bölümündeki torpillere gelemiyorum hamissindir ins:)

tatlim henuz bir sey yok guzelim aman sizin olsunda bizim de olur ins ama icimden bir ses bebislerin geliyor diyorrr

canım ya neden kaybettin ki.allah sabır versin.inşallah bu ay güzel bir müjdeli haber verirsin bize.allah yar ve yardımcın olsun tatlım

cnm tup bebek tüpü tıkalılarda ıse yarıo dıye bısey duymadım hıc cunku bebegin gelısımıne yardım eden sıvıların tuplerden geldıgınıde duymustum..böle bısy okudum ..bende ılk basta dıodum neden tüp bebek yatrırken hsg ısdıolar dıye ıcım ıcımı yedı sonradan bı ınternet sıtesınde sağlam bı bılgı olarak okudum ki tüpler hamılelıkte cok önemlı rol oynuo o yuzdenmıs

benim de bildiğim sebepsiz infertilitede tutma şansı daha yuksekmiş.. tabi kadının yaşı da önemli rol oynuyomuş

test tarihimiz aynı inşallah güzel haberler verelim :)ben igne yapmıyorum sabah aksam jel kullanıyorum.senin ilk denemen mi ,benim 2. denemem ve dondurulmuş bakalım bakalım :)

sevgiyle

Benim ilk denemem canim. ben progesteronu igne yoluyla aliyorum
igneyi eger gebelik olursa 10 hafta kullanmam gerekecekmis afedersin kevgire dondum ama deger o melekler icin insallah guzel sonuclar aliriz. evde bir tane cubuk testim var her sabah uyandigimda yan yan bakiyorum teste sonra esime yakalaniyorum o zaten izin vermiyor kan testine kadar. neyse sabredicez azcik daha :)))

canımm teşekkür ederim ,mantıklı tabii..ama benim tüplerden biri açik ..gerci ben hsg cektireli 4 ay oluyor .doktor birini actık digeri tıkalı dedi ama acılanda kapanabilir demişti..birde şu var 5.gün embryosu ya normalde embryo 5 gunde tüplerdeki yolculugunu tamamlıyor yani 5 gün yasadıysa 6.gün rahimde tutunması olasılıgı cok gibi.tabii 5.gunden sonradan tüpten gelen sıvı ile besleniyor olabilir.

hersey yolunda olup benim içime kondugunda tutmaması okadar kötü bir hiski ,tabi hepimizin yaşadıkları yarı ayrı zor ..ama ben onu büyütemediğimi resmen öldürdüğümü düşünmeye başladim.bugun biraz moralim bouk başladım nedenini yazıcam.
cok saol canım inşallah mutlu haberlerini alırım

sevgiyle

canım, benim bugun transferden sonra 10.günümdü ,dondurulmus oldugundan 15.gunde kan testi yaptır dedi doktorum ,ama ben burda okuduklarımdan gaza gelip bugun sabah idrar testi yaptım.Bugun 10.gün ,zaten 5.gün embryosu ,15 güne tamamlayınca yapın demiş burda bazılarına doktorlar..birde 7.,8. gunde positif gorenleri okuyunca bir bakayım dedim ..ama tek çizgi cıktı .
şimdi işe geldi gözlerim şiş...progsteronu yapmak bile istemedim sabah ama yapıcam tabii,okadar zor bir durumki mantıgım buseferde olmadı derken içim hala daha umut var süpriz olacak diyor
neyse iç karartmayım demek istediğim ben bunları yaşadım sen tam tersi yapıp postifte görebilirsin ki inşallah ya idrarda ya kanda görürsün ben ilklerin uğuruna inanırım umarım senin busefer tutar canım.
sen kaç yaşındaydın 1 bebiş mi konmustu?

günaydın canım hiç moralini bozma ve ümidini kaybetme

Bende ilk iki denememi bahçecide yaptırdım. doktorun kim?

ama memnun değilim,evet ilki negatif cıktı ve sanırım ikinciside öyle olacak ama memnuniyetsizliğimin onunla alakası yok.
bikere doktoru ilk gorusmede 10 dakika falan gordum sonra geliyor ,ultrason aletini takıyor affedersin 2 kelime ediyor hemsireye ve gidiyor.sonra hemsirelerin elindesin ,onlarda da hersey doktor kadar otomatiğe alınmıs durumda..

benim 8 yumurtam toplantı 7 si döllendi,1 i ilkinde 3. gün kondu(3.gün kondu cunku doktor 5.gun yurtdısında olacakmış..) ,tutmadı .ikincicis 5.gün kondu ,geriye kalan 5emb çözüldü biri ölmüş 4 emb.dan 2 si kötü biri cok iyi bir orta dediler.birini koyacaz dediler (bunlarıda embryolok bi tanıdıgımız var orda o soyluyo ne doktor ne hemsıre yani)neyse 1 iyi 1 orta ikisinide koyun 1 tane dondurlamaz dedim ,yok dediler.sonuc bana bitane kondu sözde iyi olan.transferden sonraki güne 6.güne bekliycez geri kalan yasarsa dondurcaz dediler.ertesi gun aradılar 2 tane 1. kalite emb . donduruldu diye.e hani dedim 2 si kötü 1 orta 1 iyi kalite vardı ve siz iyi olanı koymustunuz ,kötü olanl 2 tane ölecekti ve diger Orta kalite olan için 6.gün yaşarsa dondururuz demiştiniz..e birgunde kötü kalite olan iyiye mi döndü dedim ..evet dediler..içime kurt düştü acaba hiç koymadılar mı diye...
Nasılsa umud kapısı bunlar bize bidaha gelir dondurulmuslarını burda bırakmazlar mı deiler yoksa embryolok mu hata yaptı ..tabi sonra positif dusunmeyi sectim negatif olmanın bana faydası yoktu fakat sonucum negatif cıkacagını dusundukce hepsine bu bizim için cok hassas neden bukadar duyarsızsızsınız tamam sizin işiniz olabilir sizin için sıradan olabilir ama biz maddi manevi neler yaşiyoruz,işinizi hakkını vererek yapın diye haykırmak istiyorum.
Ben dondurulmuslarımı alamam ordan cunku ben izmirdeyim ve sehir içinde dondurulmus için hastane degistirebiliosun ama sehirler arası olmuo.
Sonuc olarak bence bahceciyi degistirmekle iyi yapmıssın orası bi ticarathane olmus .neyse para kazansınlar gozumuz yok ,olumsuzda olabilir ama bukadar alakasız olunmaz .kanamam olsa hemsıreye ulasamam suan ,ulasssamda gel yarına bakalım yada doktora sorim der yani sen doktorla konusamassın .hersey hemsirenin insafına kalmış,bitekim hemsireye kalsa bana yine 3.gün embriyosu verecektide ben karsı cıktımç..ilkınde 3 gündü ,budefa emb saglıklı yasıyo 5.güne bekleyelim diye...

Şimdi budefada olumsuz olursa ki olacak heralde bugun transfer sonrası 10.günüm ve idrar testi negatif cıktı,gerci hemsire 15.gün test günü verdi ama ,bitek bahceci okadar gec diyor sanırım oda yogunluklarını ertelemk için ..
Yani ben 15.gün arıcam test sonucumu sölicem ya hesapta..

Gelin gorun ki bu defada negatif cıkarsa orda 2 tane daha emb bekliyor diye ben yine oraya gidicem ..cünkü yumurta toplama,ğgne bunlarla ugrasmadan bi sansımı denemek isticem.bilemiyorum 2 ucu boklu degnek yani

cok uzun yazmışım umarım anlatabilmişimdir ..

umarım sen positifi görürsün canım inşallah,yiyi yapmışssin bahceciden vazgecmekle

benim de bildiğim sebepsiz infertilitede tutma şansı daha yuksekmiş.. tabi kadının yaşı da önemli rol oynuyomuş

canım inşallah bitanem sizler positifi görün budefa inşallah her deneme yeni bir şanş..
benim 2.dondurulmustu bugun 10.günüm test yaptım (idrar) negatif cmtsi kanda yaptırıcama ma umudum yok..benim yasım 32

Son düzenleme:

canım benden 8 yumurta toplandı 12 tane vardı ama 8 cıktı sonucta ,8 yumurtadan 7 si döllendi ,
hepsi saglıklıydı.ilk denememde 1 i kondu ,6 sı dondu.sonra ikincide 6 sı cozuldu .bir tane verdiler,2 tane dondurdular.ama ne dogru ne yanlıs bnen bilmiyorum ne diolarsa inanıyoruz..
heralde yapmazlar ama sonucata bilerek yapmasalarda bisürü sey oluyor olabilir..
yani kısmet olacaksa oluyor bunu kabul etmek ve cok dusunmemek lazım.
senin yasın küçük inşallah görürsün positifi bu defa inşallah ,

iğneden sonra iyice bastır ve iğneyi cok yavas yavas enjekte etsinler yaglı oldugundan en az sekilde acıması için yavas yapılması ve ignenin kabarcıksız olmasına dikkat edilmesi gerekiyormus bide cıkardıktan sonra masaj onemliymiş..ben iğne yapmadım ama araştırmıstım ve okuduklarımdan soyluyorum.bide utube da videolar var ,progesteron ignesi yapan kadınların..
ve buarada iğne daha iyi galiba ,eminim cok zordur hep okuyorum ama jel de ayrı bir soru işareti ,hem iğne daha etkili galiba .sık dişini eminim emeklerine değecek inşallah maşallah ,

teşekkürler,ama pek umud vaadetmiyorum da ,neyse 10 gün kendimi hamile zannetmekte güzeldi diyeyim ama içim ağliyor..

günaydın canım.inşallah pozitifi görürsün de bu günleri unutursun.moralini bozma.herşey olacağına varır.allah kimseyi darda bırakmaz inşallah

günaydın canım.inşallah pozitifi görürsün de bu günleri unutursun.moralini bozma.herşey olacağına varır.allah kimseyi darda bırakmaz inşallah

herseyi unutuyor insan bugunleri de unutucaz tabii ama bisüre ara veririm heralde ben ,bilmiyorum hala bi umud var okadar zavallı durumdayım yani ,hem biliyorum olmadı yine hemde cmtsş kan testini bekliyorumm

herseyi unutuyor insan bugunleri de unutucaz tabii ama bisüre ara veririm heralde ben ,bilmiyorum hala bi umud var okadar zavallı durumdayım yani ,hem biliyorum olmadı yine hemde cmtsş kan testini bekliyorumm

inşallah seni şaşırtrda bebişin yüzünü güldürür.bu gönülden istiyorum.eğer olmaz ise de ruhunu ve bedenini dinlendir yeniden dene inşallah olacak

inşallah seni şaşırtrda bebişin yüzünü güldürür.bu gönülden istiyorum.eğer olmaz ise de ruhunu ve bedenini dinlendir yeniden dene inşallah olacak

canım nekadar ağlasam üzülsemde bitarafım yine umutlu biliomusun.
ben öyleyim zaten kanser olsam tüm testlerim kanser dese biri negatif olsa ben yine ona inanırım.(allah kimseye vermesin örnek olarak kötü secim olabilir)
nekadar üzüldüğünüzü biliyorum çünkü siz benden daha gercekci bakabiliyorsunuz umudun nekadar az oldugunu biliosunuz ama yinede beni teselli etmek istiyorsunuz anlıyorum bunu bende oyle oluyordum cunku.
canım insallah senin mutlu haberini alayım cok sevinicem.benim dediğin gibi ruhu ve bedeni dinlendirmem gerekecek sanırım..da o biraz zor olacak gibi gelio suan , ama zaman herseyin ilacı olur heralde,yine bi umut bi enerji gelir ama hep kırık

ilk denemesi olanlar lutfen rahat olun ilkler ugurludur.

sevgiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…