ben bahceci fulya da yaptıriyorum..biz 1 yıl korunmadık ama olmadı,son dönemde klomen falan kullandım olmadı sonra hsg cekildi ,
tupler tıkalıymıs ama biri acıldı.doktor boylede olabilir ama hani tup yeniden de kapanabilir bilemeyiz dedi bisure oyle baktık olmadı ,tup deneyelim dedik.cunku ben 32 yasındayım ,doktor dedi yumurtalık rezervlerin azalıyor yoksa daha deneyin derdim ama cokda uzatmayın dedi..benim eşimde hiç sorun yok o 38 yasında ama herseyi gayet saglıklı..bende de hormanlar falan duzgun ama işte tupler tıkalı diye olmuo dioduk ve fakat tüp bebek encok tüp tıkalılarda işe yaramasına ragmen benim ilki tutmadı..ilkinin bahanesi varda busefer tutmassa ne var diye içim içimi yicek..
ama senin dediğinde dogru tabi bişekilde ilaç takvisyesiyle tutma sansı olabilirde ...saol canım
sennde busefer tutar inşallah maşallah ,
senin kacıncı deneme yaşin kaç nerde yapıosun?
İns cnm bnm sen nslsin gorusmeyeli ben derdime düştüm gebelik bölümündeki torpillere gelemiyorum hamissindir ins:)
evet canım bende öyle bazen dolanıyorum topikleri...
şimdide aynı şeyi yaparken mesajını gördüm
ben pozitifi gördüm ama bebeğimi kaybettim..
bu ay kendiliğinden olsun diye çabaladık bakalım sonucunu bi kaç güne alacam..
ovulasyon testi ve gebelik testi maceranı okudum...
neyseki ikisinde de çift çizgiyi görmüşsün...
bende bu ay ovulasyon testinden yardım aldım...
bu arada çok tebrik ediyorum değerini gördüm...
Maşallahhhh
Sorusuz sağlıklı gebelikler nasip etsin Rabbim....
ben bahceci fulya da yaptıriyorum..biz 1 yıl korunmadık ama olmadı,son dönemde klomen falan kullandım olmadı sonra hsg cekildi ,
tupler tıkalıymıs ama biri acıldı.doktor boylede olabilir ama hani tup yeniden de kapanabilir bilemeyiz dedi bisure oyle baktık olmadı ,tup deneyelim dedik.cunku ben 32 yasındayım ,doktor dedi yumurtalık rezervlerin azalıyor yoksa daha deneyin derdim ama cokda uzatmayın dedi..benim eşimde hiç sorun yok o 38 yasında ama herseyi gayet saglıklı..bende de hormanlar falan duzgun ama işte tupler tıkalı diye olmuo dioduk ve fakat tüp bebek encok tüp tıkalılarda işe yaramasına ragmen benim ilki tutmadı..ilkinin bahanesi varda busefer tutmassa ne var diye içim içimi yicek..
ama senin dediğinde dogru tabi bişekilde ilaç takvisyesiyle tutma sansı olabilirde ...saol canım
sennde busefer tutar inşallah maşallah ,
senin kacıncı deneme yaşin kaç nerde yapıosun?
test tarihimiz aynı inşallah güzel haberler verelim :)ben igne yapmıyorum sabah aksam jel kullanıyorum.senin ilk denemen mi ,benim 2. denemem ve dondurulmuş bakalım bakalım :)
sevgiyle
cnm tup bebek tüpü tıkalılarda ıse yarıo dıye bısey duymadım hıc cunku bebegin gelısımıne yardım eden sıvıların tuplerden geldıgınıde duymustum..böle bısy okudum ..bende ılk basta dıodum neden tüp bebek yatrırken hsg ısdıolar dıye ıcım ıcımı yedı sonradan bı ınternet sıtesınde sağlam bı bılgı olarak okudum ki tüpler hamılelıkte cok önemlı rol oynuo o yuzdenmıs
Benim ilk denemem canim. ben progesteronu igne yoluyla aliyorum
igneyi eger gebelik olursa 10 hafta kullanmam gerekecekmis afedersin kevgire dondum ama deger o melekler icin insallah guzel sonuclar aliriz. evde bir tane cubuk testim var her sabah uyandigimda yan yan bakiyorum teste sonra esime yakalaniyorum o zaten izin vermiyor kan testine kadar. neyse sabredicez azcik daha :)))
canım, benim bugun transferden sonra 10.günümdü ,dondurulmus oldugundan 15.gunde kan testi yaptır dedi doktorum ,ama ben burda okuduklarımdan gaza gelip bugun sabah idrar testi yaptım.Bugun 10.gün ,zaten 5.gün embryosu ,15 güne tamamlayınca yapın demiş burda bazılarına doktorlar..birde 7.,8. gunde positif gorenleri okuyunca bir bakayım dedim ..ama tek çizgi cıktı .
şimdi işe geldi gözlerim şiş...progsteronu yapmak bile istemedim sabah ama yapıcam tabii,okadar zor bir durumki mantıgım buseferde olmadı derken içim hala daha umut var süpriz olacak diyor
neyse iç karartmayım demek istediğim ben bunları yaşadım sen tam tersi yapıp postifte görebilirsin ki inşallah ya idrarda ya kanda görürsün ben ilklerin uğuruna inanırım umarım senin busefer tutar canım.
sen kaç yaşındaydın 1 bebiş mi konmustu?
Bende ilk iki denememi bahçecide yaptırdım. doktorun kim?
benim de bildiğim sebepsiz infertilitede tutma şansı daha yuksekmiş.. tabi kadının yaşı da önemli rol oynuyomuş
benim ilk denemem adana turan cetınde yptırıyoruz.. daha önce ist memorialde bi aşılama maceramız oldu ama tutmadı... bakalım bu sefer tupte deniycez sansımızı...yasım 27 bu arada sende kaç yumurta toplandı???
Benim ilk denemem canim. ben progesteronu igne yoluyla aliyorum
igneyi eger gebelik olursa 10 hafta kullanmam gerekecekmis afedersin kevgire dondum ama deger o melekler icin insallah guzel sonuclar aliriz. evde bir tane cubuk testim var her sabah uyandigimda yan yan bakiyorum teste sonra esime yakalaniyorum o zaten izin vermiyor kan testine kadar. neyse sabredicez azcik daha :)))
günaydın canım hiç moralini bozma ve ümidini kaybetme
teşekkürler,ama pek umud vaadetmiyorum da ,neyse 10 gün kendimi hamile zannetmekte güzeldi diyeyim ama içim ağliyor..
günaydın canım.inşallah pozitifi görürsün de bu günleri unutursun.moralini bozma.herşey olacağına varır.allah kimseyi darda bırakmaz inşallah
herseyi unutuyor insan bugunleri de unutucaz tabii ama bisüre ara veririm heralde ben ,bilmiyorum hala bi umud var okadar zavallı durumdayım yani ,hem biliyorum olmadı yine hemde cmtsş kan testini bekliyorumm
inşallah seni şaşırtrda bebişin yüzünü güldürür.bu gönülden istiyorum.eğer olmaz ise de ruhunu ve bedenini dinlendir yeniden dene inşallah olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?