nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

hg minik gelin nasılsın bakimm,ağrıların var mı hala? tabi dikkat et cnm o kabızlık ta kötü bısey yha..bı kabızlık bir de akıntıı yaniii.

canım sen çalışıyormusun?ne iş yapıyorsun?

hg minik gelin nasılsın bakimm,ağrıların var mı hala? tabi dikkat et cnm o kabızlık ta kötü bısey yha..bı kabızlık bir de akıntıı yaniii.

Yok cnm hiç agrim kalmadı
İlk iki gun baya arım olmuştu
İlk 4 gunde kasıklarımda batma oluyordu dün birkaç kez kasıklarımda batma oldu bugun hiç yok...bilmiyorum valla bı hamileyim dıiyorum bı deilim diorum :) sen nasılsın iyimizin:)

cnm bende öle git gel deyim valla:) aklım karıstı su progesteron a onu örenmeye calısıorum..sımdılık bı problem yok bugun 9.günüm artık heyecan bastı iyiccee

canım sen çalışıyormusun?ne iş yapıyorsun?

çalişiyorum canım ,uluslararası logıstıc yapıyorum yabancı bi firmada,
çok stresli diil ama buşey sozkonusu olunca tabi insanın gözü bişey gormuyo ,işde bi sorun oluyor hallediyorum falan ama kafa 1500,normalde işi cok ciddiye alırım.ama bu cok cok cok daha önemli

cnm bende öle git gel deyim valla:) aklım karıstı su progesteron a onu örenmeye calısıorum..sımdılık bı problem yok bugun 9.günüm artık heyecan bastı iyiccee

Progesteron ve jeller rahimin kalinlasmasini sağlıyormuş cnm rahim nkdr kalınlasirsa embriyo okdr kolay tutunurmuş rahime...
Sen baya azaltmissin teste az kalmış 7. Günden sonrasi daha kolay gecer gibi bakalım hayırlısı :)ins guzel haberlerle geliriz:)

iştekilere söylememekle iyi ytapmışsın canım. ben söylemiştim ve sonuç olumsuz olunca ne zaman mutsuz olsam ne zaman işlerde aksilik olsa hep çocuğa bağladılar.
sonuç olumsuz olduğu için işe yeterli önemi vermiyormuşum, aklım hep bebekteymiş. anlayacağın beni onlar bunaltmıştı.şimdi çok şükür ordan kurtuldum. mesleğimvden nefret ettirdiler. artık çalışmak istemiyorum.

bu denememde ailemede söylemeyteceğim

Son düzenleme:

canım, senden e2 ve pro testi mi istediler transfer sonrası ?
bana transfer oncesi son kontrolde e2 baktılar 200 olunca transfer olabilir dediler.
yani transfer sırasında 200 olması gerekiosa sonrasında 298 iyi bişey demekki rahim kalınlaşmiş bu iyiye işaret ,inşallah güzel haberlerini alıcaz canım.
progesteron için de şöyle bişey biliyorum bir arkadasım hamileydi ,4 haftalık ,progesteronu 14 civarı cıkmıstı .yani iyi galiba tahlillerin maşallah canım.

evet cnm hem transfer öncesınde hemde sonrasında ısdedıler..öncekı ve sonrakı degerlerı yazdım..umutlanmak ısdemıorum ama aklım cok karıstıı ..bılıorum bu testlerın hamılelıkle ılıskısı yok yanı yumurtlama yla alaklı testler bunlar ama embrıyo gelısımı ıcınde progestanın gereklı vucutta gereklı oldugunu bıldıgım ıcın kendımı rahatlatmaya calısıorum..yukselmesı sanırım ıyı cnm senden ısdemedılermı transfer sonrasında..bırde drum bu testlerı önlem ıcın ısdemıs hemsıre öle dedı..bu testler yolunda gıtmeyen bısey lerın olup olmadıgı nı görmek ıcın ..dr unuz sızı arar öle bısey varsa dedı hemsıre ama aramadı dr demekkı yolunda mı hersey bılmıorumki cnm öle arastryorum kendımce ıstee

heralde vucutda eksik olan bir hormon varsa destekleyelim diye baktırdılar bu testlere mesela 2 düşük cıkarsa estrofemi arttırmak gibi ,ki rahim gerekli kalınlıga gelsin.
progesteronda hamileliğin olusması yani bebeğin tutunması için rahimde salgınan hormon ,ona da bakıyor ki eksikse daha fazla igne verecekti belki

bence kontrol iyi birşey ,benden istemediler ,bana direk dayadılar sabah öğle aksam estrodemi,sabah aksamda pro jel.i ,belki fazla belki cok geldi bilmiyorum artık.

için rahat etsin benim okudugum duydugum kadarıyla iyi degerler,

cok saol cnm artık belli olcak bakalım iki gun sonra

kızlarrrr yarın sabah kan vericem.bakalım sonucum ne olacak.öğlen gibi çıkar sonuç.transferden sonra çok rahattım ama şimdi de bi stres bastı beni anlatamam.yarın öğlene kadar nasıl dayanacam hiç bilmiyorum.hayırlı haberi bi alsammm dünyalar benim olacak

hayırlı haberlerını beklıoruz cnm hadi ayağini sürüyaaa..hafta sonu bkac sonuc vercek olan var heralde bende pazar vericem

canım ya seni çok iyi anlıyoruz...RABBİM yrdımcın olsun...umarım hamileyimmmmm diye yazarsın ve bized eumut olursun.....belirtin nelerde yazarsan iyi olur

canım hiç stres yapma inş güzel haberler verirsin bize

canım arkadaşım nasısı özledim seni artık hiç yoksun bende giremiyorum gerçi işe başladım çok yoğunum ve cumartesi temizlik yapılacak herşeyi dök yıka yorucu anliycannn neler yapıyosunnn

Ah tatlim ben de seni ozledim inanki. Arada girip bskiyorum yazilanlarida okuyorum ama bu ara evde durmadim bende pek.attim kendimi disari.biraz alisveris merkezi gezdim. Annemde bunalmisti beraber gezdik biraz. Iyi de oldu. Ciciler aldim kendime eh iste oyle tatlim.
Size de yrni arkadaslara da dua ediyorum hep gulum. Yardim edecek kimsen yokmu tatlim.bu aralar dikkat etsen yormasan kendini. Yakin olsa gelirdim ben sana yardima . Isler olur nasil olsa.cok yorulma oldumu dikkat et krndine.
Opuldun fistik...

canım arkadaşım sen o kadar iyisin ki yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki o yüce mevlam sana hiç beklemediğin bi anda öyle hayırlı bir evlat verecek ki hiç anlayamayacaksın dualarım hep seninle en güzelini yapmışsın bende hep öyle diyordum eşime olmazsa hiç üzülmek yok keendimizi alışveriş paraya vereceğiz diyodum. inş olur tatlım hiç umudunu kaybetme bak benim 2. de oldu 1 aşılama 2 tane düşük geçirdim ben kalpten inanıyorum rabbim sana en güzel zamanda çok güzel bir evlat nasib eyleyecek bu arada benim kasık ağrılarım oluyo mavidüşüüm ya bizim ki baya beni yoracak gibi seni çok öpt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…