nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

aminn cnm hem dua edıyorum hemde korkuorum hem heyecanlıyım hem sabırsızım ..Allahım insallah ellerimiz bosta kalmaz cnmm

çok teşekkür ederim cnmmm.Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.o kadar farklı duygular içindeyim ki şu an.anlatamıyorum bile.işyerindeyim dondum kaldım

senın yerınde olsam cnm sevınırken düşlürrüm çocugu heralde:))))))) ay ne güzel yaaaaaaaaaa cok mutlu oldum valla cnm..10.gününde nıe yaptrdın yahu bende yarın mı yaptrsam diorum:)))))) yarın 11.günüm

rabbim öyle büyük ki vakti zamanı gelince herkesin gönlüne göre veriyor.ona uzanan ellerimiz boş kalmasın inşallah.bizi çocuk hasretiyle sınamasın rabbim.hepimizin kucaklarını sağ salim evlatlarımızla doldursun inşallah.

kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

biliosun seni takip ediyordum ,çok istiyordum kendim gibi sevndim inşallah Allahım benimde positif olur da birlikte paylaşiriz İnşallah,hepimze hayırlı olsun canımmm:)Hamiş Mercan :)Maşallah size,

cnm benim doktorum 10.günde yaptırmamı söyledi.ilk denememizde de 10.günde yaptırmıştık.

sen idrar testi yapmismıydın hiç önceden ?

bi yapsana bakalım idrarda cıkacak mı?

hehe artık senin tecrubelerinden yararlanıcaz napalım kolay diil hamiş olmak :)kolay kolay maşallah sana :)

öpüyorumm:)

Son düzenleme:
eettt dun öğlen transferım oldu bebişi verdiler bakalım 12 gun sonra bellı olucak var mı yokmu...(var mısın yok musun gibi oldu hehehe inşllah kutudan yüksek kan degeri cıkar )))) gocaman gocaman öptmm

bizde seni öptük:)) nası bı duygu bakimm 12 gün gecermı kıss:))) ben yarın alcam sonucu yiterrr yhaa D

bizde seni öptük:)) nası bı duygu bakimm 12 gün gecermı kıss:))) ben yarın alcam sonucu yiterrr yhaa D

ya gecermi bilmiyorum valla...ki bi duygu daha yok gibi değişiklikte yok ağrım felan bişy yokk çok şükür.. inşllh hersey yolunda gider... ama dun transferden sonra hemen ilk ultrason fotosunu verdiler incecik bi çizgiydi... evde bi geyik dönüyo pipisi mi nedir o çizgi......:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…