bir umuddur insanı yaşatan ,0 civrı olmasın tutmuş olsun nolur dua edin .
iyi ki varsınız ,can yolaşi olduk bizi bizden iyi kimse bilemez.
hepinize duacıyım.Enrejimizi yuksek tutalım ,Allahım bize de nasip etsin tez zamanda .Amin
çok teşekkür ederim cnmmm.Allahım dileyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.o kadar farklı duygular içindeyim ki şu an.anlatamıyorum bile.işyerindeyim dondum kaldım
senın yerınde olsam cnm sevınırken düşlürrüm çocugu heralde:))))))) ay ne güzel yaaaaaaaaaa cok mutlu oldum valla cnm..10.gününde nıe yaptrdın yahu bende yarın mı yaptrsam diorum:)))))) yarın 11.günüm
kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anladım cnm benım benım de normalde pazar.. arayıp sorayım bari:))) yarın yapayım dayanamıom artık
cnm benim doktorum 10.günde yaptırmamı söyledi.ilk denememizde de 10.günde yaptırmıştık.
normalde 10.gün zaten net sonucu veriyormuş cnm doktorum öyle söylemişti.dayanamıyorsan yaptır bence sen de.veeee senden de hayırlı habari duyalım inşallah
sen idrar testi yapmismıydın hiç önceden ?
bi yapsana bakalım idrarda cıkacak mı?
hehe artık senin tecrubelerinden yararlanıcaz napalım kolay diil hamiş olmak :)kolay kolay maşallah sana :)
öpüyorumm:)[/Q
yok cnm bu sefer hiç yapmadım.üstünde durmadım.kendimde belirti aramadım.öyle rahat geçti ki 10 gün anlamadım bile.ama yarın sabah sizin için yapacam.bakalım çıkacak mı
sen idrar testi yapmismıydın hiç önceden ?
bi yapsana bakalım idrarda cıkacak mı?
hehe artık senin tecrubelerinden yararlanıcaz napalım kolay diil hamiş olmak :)kolay kolay maşallah sana :)
öpüyorumm:)[/Q
yok cnm bu sefer hiç yapmadım.üstünde durmadım.kendimde belirti aramadım.öyle rahat geçti ki 10 gün anlamadım bile.ama yarın sabah sizin için yapacam.bakalım çıkacak mı
sende de cıkmazsa idrarda ,ozaan idrar yapmasın kimse bosuna artık.
ben 8.gün idrarda cıktı diye okudum bikaç ondan yaptım.
ay ay ay keyfim 10 numara oldu ,işteyim laylay lom oldum seni düşünemiyorum ben bile boyle olduysam .herseyden önemli bu tadını cıkar :)banada dua et(edin : ) lütfen 12 de ,kan testi yaptırıcam ama iş cıkısı alıcm ben senin kadar cesur alamadım ,sulugözüm işyerinde aglarım falan diye öyle yapıcam..
öptümm
eettt dun öğlen transferım oldu bebişi verdiler bakalım 12 gun sonra bellı olucak var mı yokmu...(var mısın yok musun gibi oldu hehehe inşllah kutudan yüksek kan degeri cıkarnill bebişlerin hayrlı olsun cnmm,trnasferın oldu dimiii
eettt dun öğlen transferım oldu bebişi verdiler bakalım 12 gun sonra bellı olucak var mı yokmu...(var mısın yok musun gibi oldu hehehe inşllah kutudan yüksek kan degeri cıkar)))) gocaman gocaman öptmm
sende de cıkmazsa idrarda ,ozaan idrar yapmasın kimse bosuna artık.
ben 8.gün idrarda cıktı diye okudum bikaç ondan yaptım.
ay ay ay keyfim 10 numara oldu ,işteyim laylay lom oldum seni düşünemiyorum ben bile boyle olduysam .herseyden önemli bu tadını cıkar :)banada dua et(edin : ) lütfen 12 de ,kan testi yaptırıcam ama iş cıkısı alıcm ben senin kadar cesur alamadım ,sulugözüm işyerinde aglarım falan diye öyle yapıcam..
öptümm
bütün dualarım hepimize cnm benim.gerçekten de bizi bizden başka kimse anlamıyor.anlayamazda.insanlar için çok kolay tabi sıkma canını bidahaki sefere olur demek.ama bizim hissettiklerimiz öyle mi?ben de işyerinde kapattım kendimi bi odaya ağladım da ağladım.gerisini de akşam ewe sakladım.kolaymı 3 yıllık bi özlemin sonucunu alıp da ağlamamak.hatta eşimi de ağlarken aradım.niye ağlıyosun diye de kızdı bana.gül hatta daha çok gül dedi.napim dedim tutamıyorum kendimi.hepimizin yüzü gülsün inşallah kızlar.o kadar çok dua ediyorum ki.
bütün dualarım hepimize cnm benim.gerçekten de bizi bizden başka kimse anlamıyor.anlayamazda.insanlar için çok kolay tabi sıkma canını bidahaki sefere olur demek.ama bizim hissettiklerimiz öyle mi?ben de işyerinde kapattım kendimi bi odaya ağladım da ağladım.gerisini de akşam ewe sakladım.kolaymı 3 yıllık bi özlemin sonucunu alıp da ağlamamak.hatta eşimi de ağlarken aradım.niye ağlıyosun diye de kızdı bana.gül hatta daha çok gül dedi.napim dedim tutamıyorum kendimi.hepimizin yüzü gülsün inşallah kızlar.o kadar çok dua ediyorum ki.
gül gül annesi üzme bebeişlerini:))
gül gül annesi üzme bebeişlerini:))
bebislerini dedim kısss kac embrıyo koymuslardı sanaDD ikizmi olcak ne
bizde seni öptük:)) nası bı duygu bakimm 12 gün gecermı kıss:))) ben yarın alcam sonucu yiterrr yhaaD
bebislerini dedim kısss kac embrıyo koymuslardı sanaDD ikizmi olcak ne[/QU
tek koydular cnm.11 hücreliydi.doktor bakarsın belki tek yumurta ikizi de olabilir dedi.hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç fark etmez.önemli olan sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamız yavrularımızı.
bebislerini dedim kısss kac embrıyo koymuslardı sanaDD ikizmi olcak ne[/QU
tek koydular cnm.11 hücreliydi.doktor bakarsın belki tek yumurta ikizi de olabilir dedi.hayırlısı sağlıklısı olsun da hiç fark etmez.önemli olan sağlıklı bi şekilde kucağımıza almamız yavrularımızı.
kesınlıkle cnm sağlikli bı sekılde kucagınada alırsın ınsallah cnm benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?