kızlarrrr yarın sabah kan vericem.bakalım sonucum ne olacak.öğlen gibi çıkar sonuç.transferden sonra çok rahattım ama şimdi de bi stres bastı beni anlatamam.yarın öğlene kadar nasıl dayanacam hiç bilmiyorum.hayırlı haberi bi alsammm dünyalar benim olacak
canım arkadaşım sen o kadar iyisin ki yüreğin o kadar güzel o kadar temiz ki o yüce mevlam sana hiç beklemediğin bi anda öyle hayırlı bir evlat verecek ki hiç anlayamayacaksın dualarım hep seninle en güzelini yapmışsın bende hep öyle diyordum eşime olmazsa hiç üzülmek yok keendimizi alışveriş paraya vereceğiz diyodum. inş olur tatlım hiç umudunu kaybetme bak benim 2. de oldu 1 aşılama 2 tane düşük geçirdim ben kalpten inanıyorum rabbim sana en güzel zamanda çok güzel bir evlat nasib eyleyecek bu arada benim kasık ağrılarım oluyo mavidüşüüm ya bizim ki baya beni yoracak gibi seni çok öpt
Tatlim benim Rabbim razi olsun.amiiiin insallah hepimize de hayirli sihhatli evlatlar verir Yuce Rabbim. Ne guzel seyler yazmissin oyle. Guzel bakan guzel gorur demisler. Bende ne goruyorsan senin gonlunun guzelliginden tatlimRabbim husnu zannini gercek eyler insallah.
Canim bak simdi riskli zamanlardasin sakin yorulma.isleri yavas yavas yap.varsin eksik kalsin. Yegenimi de yormaaaa. Rabbim insallah sorunsuzca kucagina da almak naib etsin canim saglikla insallah.gulum cidden kimse yokmu ya yardima gelebilecek sana :-(
kızlarrrr yarın sabah kan vericem.bakalım sonucum ne olacak.öğlen gibi çıkar sonuç.transferden sonra çok rahattım ama şimdi de bi stres bastı beni anlatamam.yarın öğlene kadar nasıl dayanacam hiç bilmiyorum.hayırlı haberi bi alsammm dünyalar benim olacak
tatlım zaten temizlilçi gelecek te ya ben çekmeceiçlerini yapıyorum ütülenecekler vardı onları yaptın kayınvalide falan yakın da söylenmiyo ya utanıyorum ben kendimi yormadan yavaş yavaş yapıyorum işte bide çok stres yaparım hep ondan biraz da
slm canlar nasılsınız
ben biraz keyifsizim işten ayrıldım dünden beri kanamam var
evde yatıyorum o yüzden fazla giremiyorum
kızlar lütfen kendinize dikkat edin a.e.o
Kızlar sabah kanımı verdim 11 gibi sonuç çıkacakmış mail atacaklar.sabırsızlıkla bekliyorum.inş.sonucu güzel olur.hepinize tşk ederim dualarınız için çok saolun kızlar.
insallah hayırlı sonuclar alırsın canım benim ..emeklerimizin karsılıgını mucize olarak görürüz ınsallah .Allah yardımcın olsun cnm benimmbenim tam mucize olacak positif cıkarsa dodurulmus 5.gün transferi 21 mayıs da oldu ,transferden sonra 11.günüm
bugun sabah ve dün saba idrar testi yaptım tek çizgi..
ama idrarda cıkmama durumu varmış..bir umuttur insanı yaşatan..
normal de 4 haziran test günü verdiler ama buralarda okudugum kadarıyla 11.gün kanda cıkıo ,
ilkinde son gune kadar bekledim ,daha kotu oldu sanki neyse
artık neyse halim cıksın ortay korkunun ecele faydası yok
tüm dualarim sizinle sizinde benimle olsun arkadaslar ben öglen kan vericem ama iş çıkışı alıcam sonucu eşimle cunku iş yerinde aglamak istemiyorum..dayanabilecek miyim acaba
buara gelgit akıl oldugumdan dayanamayıp arayıp ogrenebilirim oyuzden hemsire kıza tembıhlıcem zaten negatifse mail atmılar genelde..
haydi rasgelsin hepimize:)
Allahım sen duy sesimizi YaRabbim, enerjini bereketini bollugunu mucizeni görmemizi sağla Yarabbim,
Kızlar sabah kanımı verdim 11 gibi sonuç çıkacakmış mail atacaklar.sabırsızlıkla bekliyorum.inş.sonucu güzel olur.hepinize tşk ederim dualarınız için çok saolun kızlar.
kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
insallah hayırlı sonuclar alırsın canım benim ..emeklerimizin karsılıgını mucize olarak görürüz ınsallah .Allah yardımcın olsun cnm benimm
kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allahım mmmmmmmm harflerıne bakDDDDD tebrikler cnm ya ınsllah bızde böle ııyı haberler veririzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?