nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

cnm ya cok haklısın gercekten ticarere dokmusler isi allahım hepımızın hakkında hayırşısını versın ınsallah

canım inşallah bitanem sizler positifi görün budefa inşallah her deneme yeni bir şanş..
benim 2.dondurulmustu bugun 10.günüm test yaptım (idrar) negatif cmtsi kanda yaptırıcama ma umudum yok..benim yasım 32

ya soylemekten dılımde tuy bıttı artık bıdaha soyluyorum transferın 14.gunu oyle sılık bır cızgı cıktı kı anlatamam11.gun pozıtıf cıkmıstı kanda uzerınden 3 koca gun gectı nerdeyse negatıf denılecek kdr sılıktı sen kendını uzmek ıcın yapıyosun bunları lutfen ıdrara guvenme gıt kan yaptır ya.varsa kanda cıkar 10.gun hadı uzme kendını lutfen

nazeyse canom ne yaptın gördün mü keseyi.biz seninle aynıyız ama sen 6 hahtalık görünüyosun.sat ne zaman.çünkü doktorumun hesabına göre ben bugün 5.haftaya girdim.:44:

ne olursa olsun bozma cnm moralını sakın..ıns cnm hepımızın haberlerı herkesı sevındrsın ınsallah

cnm benım senınkı dondurulmus embrıyo cnm neden bıze 10-12 gun dıolarda sana 15 gun dıolar cnm ..kı sen 5gun önceden ıdrar testı yapmaya kalkmıssın cnm bence hıc moralını bozma..ıdrrar testı yapma demıstım cnm daha erken bırde bak kan testı 10-12 incı gunlerde yapılıoya neden cnm bılıomusun bebeğin tutunmasını sağlayan sıvılar ogunlerde kendını bellı edıo yanı yukselıo..o yuzden 12incı gun beklenıokı; transfer öncesındekı embrıonun labratuardakı gunlerı sayılmıo..o gelısım kımyasal. embrıyonun anne karnında gecrdıgı gunler önemlı cnm o yuzden transferden sonra 12 gun sayıoruz..sıkma canını bak kan testı ıcın bıle erkenken ıdrar testını hıc kafana takma derım cnmm..keske de yapmasaydın

canim ben topigin eskilerindenim mesajlarini okudum hep. Ve biliyorum sen inancli bir insansin. Arada bir boyle gelgitler olabilir duygularda ama bunlara vesvese olarak bak.
Okudum bir suru yipratici tecruben olmus. Gulum benim doktorum super ilgiliydi cok iyiydi hersey yolunda gitti ama Rabbim dilememis bu sefer ve olmadi.
Sen de bunlara hiiiic takilma.Rabbime guven. Sana teslim oldum Seni vekil kildim Allahim de. O (CC) en guzelini bilendir. Unutmaki o kadar embriyo icinden sana nakledileni sectiren de Rabbim.geriye kalanlari ilerde kardes icin nasib edecaktir insallah Rabbim.
Ne olur umudunu kaybedip boyle yipratma kendini.idrara da guvenme hic.tatlim sen 12.gun kanda baktir istersen. Insallah bu sefer hayirli sihhatli bir evladin olur. Rabbime guven. Kiyamam cok zor suan biliyorum ama teslimiyyetle bekle gulum. Insallah Rabbim dilemistir.
Dualarim hepinizle.... Pozitif ol....

cnm sen ılk denemende bırakman lazımmıs o hastaneyı zaten..sen doktora göre deıl doktor ve hastane sana göre hareket etmeli..yazık gunah o kadr umut emek .heyecanlı bekleyıs o kadr iğne ılac ..senın bunları yasaman kolay deıl ki cnm benım ..ama bak ümitsiz olma sakın daha bunun sonucunu elıne almadın ki cnm

Canım nazayse cok saol ,ben ayse leri hep cok severim zaten..kanda yaptırıcam ,aksamüstü iş çıkışi giderim heralde , bakalım.Teşekkürederim canım.kendimi sevindirmek için yapmiştim aslında,ama tersi oldu .çok saol cok samimi yazmışsın .

düşündüm ama bırakamdım cünkü dediğim gibi ben izmirdeyim ,merkez istanbulda ,istanbulda baska yere gecebilirdim belki onuda yapmadım.hani bebişleri ordan oraya suruklemek istemedim ne bileyim.
şimdi dondurulmus 2 tane daha var belki onlar için düşünürüm ama onlarında çözülünce yaşayıp yaşamayacaği belli olmaz bakalım.
bunları yazdım cunku enazından burda bahceci 'ye gitmeyi düşünen varsa aynen bunlarla karsılaşacagını bilsin diye ,enazından mustafa bahceci olmasın doktorları belki merkezdeki diğer doktorlar daha iyidir bilemiyorum ama basında boyle biri var ..

herseyin enhayırlısı olsun kısmet ,cok cok tesekur ederim.

Elacim canim benim. Uzulme demek de zor cunku ben de yasadim ve insan tabiki uzuluyor ve bu surecte en cok esinden destek bekliyor. Oda anlamistir hatasini eminin pismandir canim.insallah arabiz duzelir ve bir dahaki denemede mujdeli haberler alirsiniz. Tatlim simdi dinlen hicbiseye sikilma. Unutma stres bas dusmaniniz Rabbim beni cok seviyomus ki daha da yskin olmami daha cok dua etmemi istiyomus ki bu sefer evlat dilememis bize ama ben Sana guveniyorum Allahim, Sen merhametlilerin en merhametlisidin diye kendini rahatlat. Rabbim dilerse olacak cunku. Insallah saglikli imanli hayirli evlatlar nasib eder Yuce Rabbim, sana da isteyen herkesle beraber bana da insallah... Dualarimdasiniz...

canım arkadaşım nasısı özledim seni artık hiç yoksun bende giremiyorum gerçi işe başladım çok yoğunum ve cumartesi temizlik yapılacak herşeyi dök yıka yorucu anliycannn neler yapıyosunnn

canım benim haklısın ,bakalım beklicem yarın aksama kadar yarın aksam yaptırıcam .
teşekkürler inşallah oyuzden negatif cıkmıstır sizi de üzdüm burdacok saol

Allah'ım bu bolluk bereketde bize nasip etmiosa bugun için bir nedeni vardır hersey Allah'tan biliyorum ama bazen Allah'ım neden diyorum sonra hemen af diliyorum ,bunada şükür elim ayağimiz tutuyor ,sevdiklerimiz saglıklı cok haklısın kabullenmek lazım ama hemen yapılamıyor işte nolursa olsun bi umut günlerce onunla yatıp kalkıyorsun.

canım senin yazılara bende baktım ama hep birilerine yazdıgın bişeyleri okudum,senin kacıncı denemeydi ,inşallah arkadaşim inşallah Allahım hepimizin yüzünü güldürsün cok saol desteğin için,

Canım yaşadıkların için çok üzgünün. benim ilk denenmemde tuttu.o zaman çalışıyordum ve işim çok stresliydi.6 haftalıkken lekelenmem oldu.doktora gitti 3 gün rapor verdi.rapordan sonra tekrar işe beşladım. kanamam devam etti. doktorum bebişin tutunurkende lekelenme ve hafif kanama olabileceğini ve telaş ytapmamamız gerektiğini söyledi. istirahat et demedi. dolayısıyla işe devam ettim. va kanamam fazlalaştı.1 gece hastanede yattım ve bebişimi kaybettim.belki ilk lekelenme ve kanamam oldulunca kalkmadan yatsaydım şimdi 1 yaşında olacaktı.ikinci denememde tutmayacağı içime doğmuştu ve nitekim tutmadı.şimdi üçüncü denememi zeytinburnu süleymaniye doğum evinde sigortada yapacağım.iştende ayrıldım.istedimki stressiz bir tedavi süreci olsun.
Allah tüm isteyenlere çocuk hasreti çekenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

mrb lar öncelikle bana bi cvp veren olursa sevınırım:)) artık ıyıce sabırsız olmaya basladımyhaaaa......
merak ettiğim bi konu var.transfer sonrasında 5.gün yapılan e2 ve progesteron değerleri.. transferin öncesındeki değerlrimi yazayım önce progesteron 0.67 e2 değeri ise yüksekti hatrlayamıorum..trnasfer sonrası 5.gün değerlerim de şöyle progesteron 18.8 e2 de 298 yada 300 cıvarıydı onuda tam hatırlayamıorum..sizce durum ne yönde dün geceden beri netten bakıorum aklım karıstı bıraz..simdiden tesekkürler iyi gunler

çok zor arkadasım kimbilir ne üzüntü olmustur ama işte olaaksa hertürlü oluyor olmayacaksa da 20 gün yatsanda olmuyor belki ama insan güvende hissetmek istiyor işte .oyuzden doktor cok önemli
seni kulaktan kulaga dinleyen bir ultrasonu sokup 2 dakika dosyana bakıp senin için cok önemli olan seyin kadarini belirleyen sonra bi sıkıntı oldugunda ulaşamadıgın biri(doktora diil hemsireyede ulasamıosun ) bahceci boyle ,boyle olmaması lazım.

ilk denemede test sonucumu hemsireyi arayıp soyledim,hı tutmamıs simdi ilaçlari bırak 3-4 gune regl olursun ded kapadi resmen .doktor belki sonradan arar dedim yok.salak ben aradım yine hemen dondurulmus deneyebilir miyim diye..
benimde kocam sabırsız hemen yine deneyelim demişti..bende istedim oyle olunca.neyse artık arkadasım önümüze bakalım.ben kalan 2 taneyide orda deneyebilirim bidaha istanbulda baska yere git vesaire o da cok zor,yada bırıkaırım dondurulmusları direk izmirde yaparim belki bilmiyorum bakalımm.

sevgiyle

inşallah sana yeni hastanen uğurlu gelir.

Bence gidişat iyi.içini ferah tut.Allah'ın izni ile olacak.

Slm KiZlar nslsiniz
Tutu cnm hiç e2 degerinden anlamıyorum yoksa yorumlarım:)
Ben ishalim kayısı kayısı suyu iciyorum Kabiz olmayayım derken ishal oldum bugun kayısı Yemiycem :)
Bsy sorcam ben yatıp kalkarken embriyoların konduğu tarafta doluluk hiss hissediyorum sizdende oluyormu böyle

cnm bnım ıns hayırlısıyla olacak canım benım..üzülme sakın..valla bende dayanamıorum artık son gunler zor günlerrrrrrr..nedır bu stres yahu ağlicam valla heeeeee..

ben doktoruma istediğim zaman ulaştım.cep tel.vardı bende.ben aradığım zaman görüşemesemde o bana geri döndü. kürtajdan sonrada nasılsın nasıl oldun diye aramıştı.aynı doktorda eşimin kız kardeşinin üçüzleri oldu. zaten görümcem tavsiye etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…