nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

eettt dun öğlen transferım oldu bebişi verdiler bakalım 12 gun sonra bellı olucak var mı yokmu...(var mısın yok musun gibi oldu hehehe inşllah kutudan yüksek kan degeri cıkar )))) gocaman gocaman öptmm

hayırlı uğulu olsun cnm transferin.su gibi geçsin inş.12 gün de biran önce kavuş.ben inanıyorum burda hepimizin sonucu güzel olacak.herkes pozitifi görecek.çünkü herkes o kadar iyi destek oluyor ki.birbirmize moral oluyoruz.

kızlar dün transferimi oldum ve lk ultrason fotosunu verdiler bebegimin.. ama kendimde bi değişklik hissetmiyorum hersey yolunda umarım bu şekilde devam eder.....

kızlar dün transferimi oldum ve lk ultrason fotosunu verdiler bebegimin.. ama kendimde bi değişklik hissetmiyorum hersey yolunda umarım bu şekilde devam eder.....

inş.cnm benim.sen rabbime güven bol bol dua et ve bebişini hiç strese sokma.hayırlısıyla tutacak inşallah.kalbini ferah tut arkadaşım

3 gündür çubuk testi yaptım çıkmadı negatif dondurulmuş embryo test tarihi 6 haziran acele mi ediyorum sabırsızlık mı yapıyorum niye 15 gün bekliyoruz anlayamıyorum kızlar aslında burda bi doktora rapor için giitim hesapladı gel cuma yapalım çıkar dedi istanbul bahçecide yaptırdık orası yok diyo 15. gün diyor aklım karıştı 5 . gün embryosu tek kondu

bugun kacıncı gunu n cnm ıdrar testı ıcın erkek olabılır

Benim 21 mayıs da transfer oldu.bende transfer sonrası 10.gün ve 11.gün cubuk test yaptım negatif
,bugun aksamüstü kan testi yaptırıcam .
anlamıyorum bitek bahceci 15 gun diyor ,nedeninide soylemiyorlar.Diğer dondurulmus yapanlar max 13 gune test gunu veriyor gordugum kadarıyla..

yalnız anladıgım kadarıyla senin transfer 23 mayıs da olmus yani bugun 9.gun ,sen cubukuku 7/8 de yaptın heralde cıkmaması normal yani..
ben 10/11. gün yaptım yine cıkmadı .
sen kaç yasındasın ,kaçinci deneme,bahcecide doktorun kim? memnunmusun

dualarınızı eksik etmeyin kızlar ,
Allahım hepimizin yüzünü güldürecek inşallah,
İnşallah bana sira gelmiştir.

cnm benim de transferim dondurulmuşla oldu ve 10.günde aldım sonucu.niye 15 gün diyolar anlamadım bende

kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canım yaaaa çok sevindim.Gözün aydın.Allah tamamını erdirsin.Hamilelrin duası kabul olurmuş.tüm bebiş isteyenler için dua et. Şimdi denizgelin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah hayırlısıyla onunda güzel haberlerini alacağız.

çok teşekkür ederim cnm çok saol.darısı tüm dileyen,isteyenlerin başına olsun inşallah.bütün kader arkadaşlarıma dua ediyorum.hepimizin duaları kabul olur da bebeklerimize kavuşuruz inş.

tutunma kanaması olabılırrrrrrrrrrrrr:) yoksa daha adetıne cok var kı cnm demii

Cnm 10 Mayıs'ta adet oldum ama çatlama iğnesine göre 3 gun sonra adet olmam lazım suanda bsy gelmiyor ama adet oldugumdada böle olur leke gelir 5-6 saat sonrada pembe kana doner karnımda ağrıyor umutsuzum olmadiiii
Mercan cnm hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebegin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…