deniz kan verdınmı canımm
tşk ederim cnm saol.bence tutunma kanamasıdır cnm hiç endişe etme moralini bozma.bebeğinin seninle olduğunu düşün.Cnm 10 Mayıs'ta adet oldum ama çatlama iğnesine göre 3 gun sonra adet olmam lazım suanda bsy gelmiyor ama adet oldugumdada böle olur leke gelir 5-6 saat sonrada pembe kana doner karnımda ağrıyor umutsuzum olmadiiii
Mercan cnm hayırlı olsun sımsıkı tutunsun bebegin sana
inş.cnmmm dualarımız seninle.sonucunu alır almaz paylaş bizimle olurmu.merakta bırakma bizleri.
Cnm 10 Mayıs'ta adet oldum ama çatlama iğnesine göre 3 gun sonra adet olmam lazım suanda bsy gelmiyor ama adet oldugumdada böle olur leke gelir 5-6 saat sonrada pembe kana doner karnımda ağrıyor umutsuzum olmadiiii
bebeğim nıye öle dıosun bız normalden cok sonra zaten adet olcaz bu ay cunku jel kullanıoruz yada progesteron buna ızın vermıcek..ne zaman ılacları kesersek o zaman yada 1 hafta ıcersınde en gec adet olcaz ki ınsallah olmayız yanı hamıle oluruz..cnmm ben cok okudum tutunm a kanamasıdır dıye kı coguda öle cıktı..ben ım kafamda bıle soru ısaretı var acaba benden nıye gelmedı dıyee..herkesden gelmıo tabıkı..gelmeyebılırde gelebılırde..sen ılaclarını sakın kesme..cnm ınanıorum ki sen hamılesın bak ..
yazdım buraya ama cıkmadımı acaba ,aksamustu vericem ,öğlen işe yakın yere gittim, öğlen diye sıra vardı lab .de , bide pek pis biyerdi vermedim oyuzden,başka yere gidecek vakitde yoktu canım.
cıkısta vericem .bugun verirler inşallah sonucu 5 de cıkıcam.sizi de merakta bıraktım tabii
hadi bakalım bı hamile haberide senden alalım..:)))
Cnm 10 Mayıs'ta adet oldum ama çatlama iğnesine göre 3 gun sonra adet olmam lazım suanda bsy gelmiyor ama adet oldugumdada böle olur leke gelir 5-6 saat sonrada pembe kana doner karnımda ağrıyor umutsuzum olmadiiii
bebeğim nıye öle dıosun bız normalden cok sonra zaten adet olcaz bu ay cunku jel kullanıoruz yada progesteron buna ızın vermıcek..ne zaman ılacları kesersek o zaman yada 1 hafta ıcersınde en gec adet olcaz ki ınsallah olmayız yanı hamıle oluruz..cnmm ben cok okudum tutunm a kanamasıdır dıye kı coguda öle cıktı..ben ım kafamda bıle soru ısaretı var acaba benden nıye gelmedı dıyee..herkesden gelmıo tabıkı..gelmeyebılırde gelebılırde..sen ılaclarını sakın kesme..cnm ınanıorum ki sen hamılesın bak ..
tutunma kanaması olabılırrrrrrrrrrrrr:) yoksa daha adetıne cok var kı cnm demii
İnsss insss sinirlerim bozuk hamile deilsemde Rabbim nasip etmedi derim şükrederim bidaha denerim ama insan istemsiz cok uZuluyor o lekeyi gördüğümde elim ayağım titredi ne zor aşamalardan geçtik Rabbim hayırlısını nasip etsin cok mutsuzum coktşk ederim cnm saol.bence tutunma kanamasıdır cnm hiç endişe etme moralini bozma.bebeğinin seninle olduğunu düşün.
İnssss insss yerlesme kanamasıdir aslında biri benim gibi yazsa bende ona yerlesme kanaması derim ama kendi basıma gelince cok üzüldüm inan adet Olcak gibiyim vücudumu tanıyorum yarına kdr bay gelmezse umutlu Olcam ama 5-6 saat sonra kan gelirse adet oldum derim...ins sende hiç bay gelmez cnm bu kanama lekelenme normal bsy deil ins bebis haberi vereceksinbebeğim nıye öle dıosun bız normalden cok sonra zaten adet olcaz bu ay cunku jel kullanıoruz yada progesteron buna ızın vermıcek..ne zaman ılacları kesersek o zaman yada 1 hafta ıcersınde en gec adet olcaz ki ınsallah olmayız yanı hamıle oluruz..cnmm ben cok okudum tutunm a kanamasıdır dıye kı coguda öle cıktı..ben ım kafamda bıle soru ısaretı var acaba benden nıye gelmedı dıyee..herkesden gelmıo tabıkı..gelmeyebılırde gelebılırde..sen ılaclarını sakın kesme..cnm ınanıorum ki sen hamılesın bak ..
benim arkadasın ilk gebeliğinde yerleşme kanması oldu ama ikincisinde olmadı.. hem kişiden kişiye değişyo hemde birbirini tutmuyo...
kızlar kan verırken ac tok farketmıo dimi??
hadi bakalım kızlar tutunbanaannem ve dinizgel yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben inanıyorum ki ikinizin de sonucu pozitif.bebişlerimizi kucağımıza alcaz inş.hepimiz.çok az yolumuz kaldı
farketmiyor ,yarın inşallah güzel haberlerini alalım benimde güzel olursa birlikte kutlama yaparız:)
İnsss insss sinirlerim bozuk hamile deilsemde Rabbim nasip etmedi derim şükrederim bidaha denerim ama insan istemsiz cok uZuluyor o lekeyi gördüğümde elim ayağım titredi ne zor aşamalardan geçtik Rabbim hayırlısını nasip etsin cok mutsuzum cok
İnssss insss yerlesme kanamasıdir aslında biri benim gibi yazsa bende ona yerlesme kanaması derim ama kendi basıma gelince cok üzüldüm inan adet Olcak gibiyim vücudumu tanıyorum yarına kdr bay gelmezse umutlu Olcam ama 5-6 saat sonra kan gelirse adet oldum derim...ins sende hiç bay gelmez cnm bu kanama lekelenme normal bsy deil ins bebis haberi vereceksin
insss iyi yonde olur cok korktum suanda hayallerim bitti bidahaki denemeye olur ins yarın hassas gebelik testi yapcam tabi adetim tam gelmezse
bu sonuclanmadan kafan da bıtırme canım benım..hatta ıkıncısı sımdıden dusunme bıle..stres olma bence cok cok erken kı bakk umut lan yada tesellen dıye sölemıorum..burda bı arkadsdada okudum kanaması yada lekesı gelmıs dr unu aramıs.dr ona ne dese begenırsın:))))) senın embrıyolar kazı calısmasına baslamıslar demısD bence guzel sonucu göreceksın Allahın ıznıyle cnm
İnşallah sıram gelmiştir ,Allah hepimizin yüzünü güldürecek,
sevgilerimle
İnşallah sıram gelmiştir ,Allah hepimizin yüzünü güldürecek,
sevgilerimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?