nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

deniz kan verdınmı canımm

yazdım buraya ama cıkmadımı acaba ,aksamustu vericem ,öğlen işe yakın yere gittim, öğlen diye sıra vardı lab .de , bide pek pis biyerdi vermedim oyuzden,başka yere gidecek vakitde yoktu canım.
cıkısta vericem .bugun verirler inşallah sonucu 5 de cıkıcam.sizi de merakta bıraktım tabii

tşk ederim cnm saol.bence tutunma kanamasıdır cnm hiç endişe etme moralini bozma.bebeğinin seninle olduğunu düşün.

inş.cnmmm dualarımız seninle.sonucunu alır almaz paylaş bizimle olurmu.merakta bırakma bizleri.

inşallah yüzümüzü güldürecek haberler verririm canım ,
vallaha sabahtan senin haberi alınca motive oldum cok ,bugun rahat geciyor bana ,ne bileyim :))
dualarınızı eksik etmeyin :)Allah hepimizin yüzünü güldürecek inşalla sıra bana da gelmiştir:)

bebeğim nıye öle dıosun bız normalden cok sonra zaten adet olcaz bu ay cunku jel kullanıoruz yada progesteron buna ızın vermıcek..ne zaman ılacları kesersek o zaman yada 1 hafta ıcersınde en gec adet olcaz ki ınsallah olmayız yanı hamıle oluruz..cnmm ben cok okudum tutunm a kanamasıdır dıye kı coguda öle cıktı..ben ım kafamda bıle soru ısaretı var acaba benden nıye gelmedı dıyee..herkesden gelmıo tabıkı..gelmeyebılırde gelebılırde..sen ılaclarını sakın kesme..cnm ınanıorum ki sen hamılesın bak ..

benim arkadasın ilk gebeliğinde yerleşme kanması oldu ama ikincisinde olmadı.. hem kişiden kişiye değişyo hemde birbirini tutmuyo...

cnm gec olsun önemlı değil ınsallah guzel haberlerını alırız cnm

doktorum duun transferden sonra kanamanın sancını olmasının nomal oldugunu düşük belirtisi olmadıgını söledi içini ferah tut...ve arkadasların dediği gibi progestronu kestıkten sonra adet oluyosun cnım benım aşılmada öle olmuştu....negatıf sonucu aldıgım anda kestım bütü ilaçları cöpe attım ertesi günü kanamam olmuştu

canım ayaklarının altına yastık koy basının altına koyma ama uzan dınle n öylece kalkma bir süre dınlen cnm leke gelse bıle kalkma cnm

tutunma kanaması olabılırrrrrrrrrrrrr:) yoksa daha adetıne cok var kı cnm demii

tşk ederim cnm saol.bence tutunma kanamasıdır cnm hiç endişe etme moralini bozma.bebeğinin seninle olduğunu düşün.
İnsss insss sinirlerim bozuk hamile deilsemde Rabbim nasip etmedi derim şükrederim bidaha denerim ama insan istemsiz cok uZuluyor o lekeyi gördüğümde elim ayağım titredi ne zor aşamalardan geçtik Rabbim hayırlısını nasip etsin cok mutsuzum cok

İnssss insss yerlesme kanamasıdir aslında biri benim gibi yazsa bende ona yerlesme kanaması derim ama kendi basıma gelince cok üzüldüm inan adet Olcak gibiyim vücudumu tanıyorum yarına kdr bay gelmezse umutlu Olcam ama 5-6 saat sonra kan gelirse adet oldum derim...ins sende hiç bay gelmez cnm bu kanama lekelenme normal bsy deil ins bebis haberi vereceksin
benim arkadasın ilk gebeliğinde yerleşme kanması oldu ama ikincisinde olmadı.. hem kişiden kişiye değişyo hemde birbirini tutmuyo...

insss iyi yonde olur cok korktum suanda hayallerim bitti bidahaki denemeye olur ins yarın hassas gebelik testi yapcam tabi adetim tam gelmezse

hadi bakalım kızlar tutunbanaannem ve dinizgel yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz.ben inanıyorum ki ikinizin de sonucu pozitif.bebişlerimizi kucağımıza alcaz inş.hepimiz.çok az yolumuz kaldı

bu sonuclanmadan kafan da bıtırme canım benım..hatta ıkıncısı sımdıden dusunme bıle..stres olma bence cok cok erken kı bakk umut lan yada tesellen dıye sölemıorum..burda bı arkadsdada okudum kanaması yada lekesı gelmıs dr unu aramıs.dr ona ne dese begenırsın:))))) senın embrıyolar kazı calısmasına baslamıslar demısD bence guzel sonucu göreceksın Allahın ıznıyle cnm

veede hamıle kaldı o arakadsıda takıp etmıstımm

İnşallah sıram gelmiştir ,Allah hepimizin yüzünü güldürecek,
sevgilerimle

canım kanı verdin mi? 7 gibi sonucu öğrenirsin. sonucu mutlaka bugün öğren. meraktan ve heyecandan çatlayacağım.
önceliklere (sonucunu öğrenmeniz yakın olduğu için) tutunbanaanneme, sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.
ALLAH'IM NOLUR BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE TATTIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…