İnşallah sıram gelmiştir ,Allah hepimizin yüzünü güldürecek,
sevgilerimle
canım kanı verdin mi? 7 gibi sonucu öğrenirsin. sonucu mutlaka bugün öğren. meraktan ve heyecandan çatlayacağım.
önceliklere (sonucunu öğrenmeniz yakın olduğu için) tutunbanaanneme, sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.
ALLAH'IM NOLUR BU DUYGUYU İSTEYEN HERKESE TATTIR.
güzel dıleklerın cıın cok saol cnm..4,5 yıllık evlıyım ve benım ıcın sonucu alacagım gun cok önemlı Rabbim ınsallah nasıp etsın..güzel yuregıne tesklrer..bana ve tüm bebek özlemı ceken arkadslarıma Rabbım en kısa zamanda nasıp edr ınsallah..cok karısıgım,heyecanlıyım,korkuyorum,insallah hersey yolundadır..hepımı8zın Allah yardımcısı olsu n hem bızım hem eşlerımızın,,
İnsss insss sinirlerim bozuk hamile deilsemde Rabbim nasip etmedi derim şükrederim bidaha denerim ama insan istemsiz cok uZuluyor o lekeyi gördüğümde elim ayağım titredi ne zor aşamalardan geçtik Rabbim hayırlısını nasip etsin cok mutsuzum cok
İnssss insss yerlesme kanamasıdir aslında biri benim gibi yazsa bende ona yerlesme kanaması derim ama kendi basıma gelince cok üzüldüm inan adet Olcak gibiyim vücudumu tanıyorum yarına kdr bay gelmezse umutlu Olcam ama 5-6 saat sonra kan gelirse adet oldum derim...ins sende hiç bay gelmez cnm bu kanama lekelenme normal bsy deil ins bebis haberi vereceksin
insss iyi yonde olur cok korktum suanda hayallerim bitti bidahaki denemeye olur ins yarın hassas gebelik testi yapcam tabi adetim tam gelmezse
merhaba tuti bugün senin sonuç günün mü canım.allah kolaylk versin inşallah müjdeli haberi alırız da seviniriz
canım kanı verdin mi? 7 gibi sonucu öğrenirsin. sonucu mutlaka bugün öğren. meraktan ve heyecandan çatlayacağım.
önceliklere (sonucunu öğrenmeniz yakın olduğu için) tutunbanaanneme, sana ve tüm bebek isteyenlere dua ediyorum.
Progesteron ve jeller rahimin kalinlasmasini sağlıyormuş cnm rahim nkdr kalınlasirsa embriyo okdr kolay tutunurmuş rahime...
Sen baya azaltmissin teste az kalmış 7. Günden sonrasi daha kolay gecer gibi bakalım hayırlısı :)ins guzel haberlerle geliriz:)
Progesteron ve jeller rahimin kalinlasmasini sağlıyormuş cnm rahim nkdr kalınlasirsa embriyo okdr kolay tutunurmuş rahime...
Sen baya azaltmissin teste az kalmış 7. Günden sonrasi daha kolay gecer gibi bakalım hayırlısı :)ins guzel haberlerle geliriz:)
slm canlar nasılsınız
ben biraz keyifsizim işten ayrıldım dünden beri kanamam var
evde yatıyorum o yüzden fazla giremiyorum
kızlar lütfen kendinize dikkat edin a.e.o
kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eettt dun öğlen transferım oldu bebişi verdiler bakalım 12 gun sonra bellı olucak var mı yokmu...(var mısın yok musun gibi oldu hehehe inşllah kutudan yüksek kan degeri cıkar)))) gocaman gocaman öptmm
cnm benım insallah guzel muradlarımıza en kısa zamanda kavusuruz ,insallah senın zamanın bu zamandır canım..
güzel dıleklerın cıın cok saol cnm..4,5 yıllık evlıyım ve benım ıcın sonucu alacagım gun cok önemlı Rabbim ınsallah nasıp etsın..güzel yuregıne tesklrer..bana ve tüm bebek özlemı ceken arkadslarıma Rabbım en kısa zamanda nasıp edr ınsallah..cok karısıgım,heyecanlıyım,korkuyorum,insallah hersey yolundadır..hepımı8zın Allah yardımcısı olsu n hem bızım hem eşlerımızın,,
test 68 cıktıı canım :)) ben soktayım biliyorsun idrar negatıf die cok uzulmustum oyuzden biraz umutsuzdum ama sizin sayenizde enerjım yuksek kaldı ,
saolun arkadaslar iyiki varsınız .burda cok guzel bi enerji var hepimizin yüzü gulecek :)
Allahım nolur herkeze nasip et ve bebeklerimizi saglıkla huzurla mutlulukla huzurla kucagımıza almayı nasip et ...Şükürler olsun
cok saolun kızlar cok saol cemileyd:))
test 68 cıktıı canım :)) ben soktayım biliyorsun idrar negatıf die cok uzulmustum oyuzden biraz umutsuzdum ama sizin sayenizde enerjım yuksek kaldı ,
saolun arkadaslar iyiki varsınız .burda cok guzel bi enerji var hepimizin yüzü gulecek :)
Allahım nolur herkeze nasip et ve bebeklerimizi saglıkla huzurla mutlulukla huzurla kucagımıza almayı nasip et ...Şükürler olsun
cok saolun kızlar cok saol cemileyd:))
suan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
aman neyse olsunda tabii :::::)
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
sevgilerimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?