nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Allah saglıkla huzurla bebeklerimiz kucagımıza almayı nasip etsin hepimize.
Rabbim bollugunu bereketeni görmemizi sagla Allahım
buarada benim 11.gün daha klinikle konusamadım 68 düşük sonuc olabilir mi ..
ben umutsuz oldugum için bu sonuc beni ucurdu ama ..
Allahım hepimize kucagımıza juzurla mutlulukla almayı nasip eglesin.Amin

benimde ilk denem tutmadı ,hemde hersey cok iyi gorundugu halde ,3.gun embroyosu koydular ama ben transferden sonra cok gergindim...
busefer elimden ne geliosa yaptım hicbiseyi takmadım dua meditasyon sarkı müzik ,transfer günü herseyi yaptım.
insallah pazartesi de budeger olması gerektiği sekilde ikiye uce katlar sonra kalp sesini duyarım sizde ona dua edin nolur
ben ogrendigimde aglayamadım halbuki sulu gozluyumdur dondum kaldım kal geldi ..bide pztsi tahli sonucu ve kalp atısı asıl önemli olan dualarımız hep karsılıklı arkadasım.
ben burda takip ettiğim herkes için gönülden dua ediyorum ve kendim gibi seviniyorum sizinde oyle oldugunuzu biliyorum,oyuzden ilk geldim buraya soyledim.
ilk deneme de cok umutluydum bende ,hep diyorum burda ilkler ugurludur ama bazende acemilik olabiliyor işte ,umarım budefa yüzümüz guler arkadasım.
sevgiyle

ya ALLAHIM negatıfı görmene ragmen umudunu yıtırmedın arkadasım hep duanı ettin,senı canı gönulden tebrık ediyorummmmmmm..darısı bugun benım basıma,,o güzel duallarınızı beklıyorum..Rabbıme bıraktım herseyıı,,ama sana cok sevındımmmmmmmmmm:))

cnm değerın tek embrıyo ıcın olabılır..2.embrıyonun kalıtesı dusuk demıstın belkı o tutmamıstr canım benimm

hamile kalan bütün ark.hepiniz için çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallh
nergizim,mavisüşüm,tutastem özledim sizi pek giremiyorum.ama dualarım sizinle ve herkesle
öpüyorum canlarım.allaha emanet olun

canım hayırlı olsun...Rabbim tamamına erdirsin...sımsıkı tutunsun bebeğin inşaAllah....

cnm benim tebrik ederim.çoookkkk sewindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu sayfadaki herkesten sırasıyla güzel haberler geliyor.çok mutlu oldum haberini alınca.ben de bu sabah idrar testi yaptım fakat negatif çıktı.yani erkenden idrar testi yapmanın hiç bir esprisi yokmuş.Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün.mutluluğumuzu daim etsin inşallah.darısı diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın başına.gün geçtikçe çoğalıyoruz.hadi bakalım hayırlısı

herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.

günaydın kızlar....
dün test günümdü...ikibuçuk saatlik bekleme sonucunda 1.20 lik sonuç aldım...
3. defa negatifi gördüm...Rabbime tevekkül ettim...
sabah eşime üzülmeyeceğim diye söz vermiştim...üzülmez olur muyum çoook üzüldüm ama yine de içime attım...Rabbimin takdirine boynum kıldan ince...zamanı var demekki...
tedaviye başlamadan önce eşime dedimki hiç olacak gibi hissetmiyorum eylülü bekleyelim..o da yok başlayalım dedi hadi dedim ısrar etmeyeyim belki iyi olur ama olmadı...
nasipten öte köy yok....

hamile arkadaşları tekrar tebrik ediyorum...sizin adınıza çook sevindim...Rabbim tamamına erdirsin.....
hepinizi öpüyorum....

hadi hayırlı olsun...sağlıklı embriyolarınız olur inşaAllah....

canım benim senin adına o kadar üzüldümki şuan aamam .ama dediğin gibi taktiri ilahi başka diyecek birşey yok.kendine çok çok iyi bak ve sakın üzüntünü atma içine ben inanıyorumki bi gün hepimiz yavrularımızı kucagımıza alacagız.

hayırlı olsun cnm sağlikli embrıyoların olur ınsallah beende bugun son ucumu alcam dua edın bana arkadslarım

ben cok söledım ddenıze yapma ıdrar testı dıye amaD sabırsız bu kız yaptı hemen tabi:) bakalım ben napcam bugun sonucu alınca size yazarımD olumsuzsa aksam yazarımD bıkac saat alarım o yuzden aksam yaniD ne dengesız oldum ağlarım derken bıle guluyorum DDDDDD

sağol canım...Allah razı olsun...
bi gün olacak inşaAllah...ama o günün artık bir an önce gelmesini istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…