Canım benim gözünüz aydın.İnan şu an mutluluktan gözlerim doldu.Benim hamile olduğumu öğrendiğm an aklıma geldi.Mutluluktan hüngür hüngür ağlamıştım. Allah tamamını erdirsin.
Nolur dua et.Benim tedavim daha başlamadı.Hala testlerimiz yapılıyor.Ama çok korkuyorum arkadaşım. Dua et.Allah'ım bizlerede sağlıklı, hayırlı evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin.
Seni kocaman öpüyorum...
Tebrik ederim caniiiim. Kac gundur size dua ediyorum hepinize. Mercana da cok sevindim. San da. Insallah tuti de hepiniz de svinirsiniz. Bize de dua edin olur mu. Benim ilk denememde olmadi. Ne olur dualarinizi eksik etmeyin.
Hepinizi de cok seviyorum. Cok sevindim yaaaaa. Elhsmdulillah..
suan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
aman neyse olsunda tabii :::::)
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
sevgilerimle :))
Allah saglıkla huzurla bebeklerimiz kucagımıza almayı nasip etsin hepimize.
Rabbim bollugunu bereketeni görmemizi sagla Allahım
buarada benim 11.gün daha klinikle konusamadım 68 düşük sonuc olabilir mi ..
ben umutsuz oldugum için bu sonuc beni ucurdu ama ..
Allahım hepimize kucagımıza juzurla mutlulukla almayı nasip eglesin.Amin
kızlar sonucumu aldım 10.gün değerim 31,54 çıktı.sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
suan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.
günaydın kızlar....
dün test günümdü...ikibuçuk saatlik bekleme sonucunda 1.20 lik sonuç aldım...
3. defa negatifi gördüm...Rabbime tevekkül ettim...
sabah eşime üzülmeyeceğim diye söz vermiştim...üzülmez olur muyum çoook üzüldüm ama yine de içime attım...Rabbimin takdirine boynum kıldan ince...zamanı var demekki...
tedaviye başlamadan önce eşime dedimki hiç olacak gibi hissetmiyorum eylülü bekleyelim..o da yok başlayalım dedi hadi dedim ısrar etmeyeyim belki iyi olur ama olmadı...
nasipten öte köy yok....
hamile arkadaşları tekrar tebrik ediyorum...sizin adınıza çook sevindim...Rabbim tamamına erdirsin.....
hepinizi öpüyorum....
herkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.
cnm benim tebrik ederim.çoookkkk sewindim.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bu sayfadaki herkesten sırasıyla güzel haberler geliyor.çok mutlu oldum haberini alınca.ben de bu sabah idrar testi yaptım fakat negatif çıktı.yani erkenden idrar testi yapmanın hiç bir esprisi yokmuş.Rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün.mutluluğumuzu daim etsin inşallah.darısı diğer isteyen bütün arkadaşlarımızın başına.gün geçtikçe çoğalıyoruz.hadi bakalım hayırlısı
canım benim senin adına o kadar üzüldümki şuan aamam .ama dediğin gibi taktiri ilahi başka diyecek birşey yok.kendine çok çok iyi bak ve sakın üzüntünü atma içine ben inanıyorumki bi gün hepimiz yavrularımızı kucagımıza alacagız.
hayırlı olsun cnm sağlikli embrıyoların olur ınsallah beende bugun son ucumu alcam dua edın bana arkadslarım
canım allah gönlündekini hakkına hayırlı etsin inşallah.eminimki bebişin seninle şuan:)
canım benım..yıpratma kendını sakın ınsallah ığnesız ılacsız hamıle kalırsın ,canım benim Allah hepımızın yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?