suan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
aman neyse olsunda tabii :::::)
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
sevgilerimle :))
günaydın kızlar....
dün test günümdü...ikibuçuk saatlik bekleme sonucunda 1.20 lik sonuç aldım...
3. defa negatifi gördüm...Rabbime tevekkül ettim...
sabah eşime üzülmeyeceğim diye söz vermiştim...üzülmez olur muyum çoook üzüldüm ama yine de içime attım...Rabbimin takdirine boynum kıldan ince...zamanı var demekki...
tedaviye başlamadan önce eşime dedimki hiç olacak gibi hissetmiyorum eylülü bekleyelim..o da yok başlayalım dedi hadi dedim ısrar etmeyeyim belki iyi olur ama olmadı...
nasipten öte köy yok....
hamile arkadaşları tekrar tebrik ediyorum...sizin adınıza çook sevindim...Rabbim tamamına erdirsin.....
hepinizi öpüyorum....
Allah yardımcımız olsun görüşmek üzere
Allah yardımcımız olsun görüşmek üzere
hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm benim.şimdiden tebrik ederim seni.inş.rabbim gönlüne göre vermiştir.
bugun 3. gunum ama ara ara sancılarım oluyo cok ciddi değil..zaten doktorm norml demıstı ama sancı oluncada insan ne kadar olsa tedirgin oluyo....
arkadasm delimai adına üzüldğm umarım bı daha bu sonuçla karşılaşmazsın..(((
yok cnm hıc tedırgın olma ..olması gereken sancılar onlar..hadı bakalım ınsallah bebeğin senledır..kac embrıyo koydular 1 dimi
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
Canim benim.... Ne olur umutsuz olma. Esinden sperm cikmaz diye de cok korkuyordun ama bak elhamdulillah simdi bekleyen embriyolariniz var. Simdi umutsuz olma degil, Rabbime havale etme zamani bitanem. O (CC) en guzelini bilendir. Demekki hskkinda boylesi hayirli.obur sefere yine birlikte deneriz belkide... Ben hic kaybetmedim umudumu.Rabbimi vekul kildim karismiyorum hic. Aciz bir kulum diyorum.Senin herseye gucun yetwr Rabbim,Sen dilersen olur diyorum ve hepimize dua ediyorum.ne olur sakin umutsuz olma....
Simdi uzgubsun ama emin ol o da geciyor. Ara ara hala gozlerimden yaslar akiyor ama raziyim insallah Rabbim,Sen en hayirli zamanda en hayirli sekilde tum isteyenlerle birlikte bize de katindan tertemiz bir soy armagan et insallah diye dua ediyorum.... Amiiin
dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
hadi hayırlı olsun cnm bnmmm inş diger denemeye bende hamileyim diyebilirim isteyen herkese nasip etsin rabbim dikat et kendine yorulma dinlen
dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
çok sevindim canımmmm.inşallah bende senin gibi hamileyimmmmm diyebilirim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?