nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

hayırlısı oldun denizgel,,,dün bizim topikte yazdın ama sonucunu yazmadın,,kızlar merak ediyor senii,,

Delimai canim arkadasim.ben de ayni sonucu aldigimda acaba bir yanlislik mi varki demistim. Dr dahil herkes cok cok umutluydu.tabi ben de. Biloyorsun hep pozitif oldum herkese de umut asilamaya calistim ama sonuc negatifti. Rabbimin takdiridir deyip boynumuzu bukuyoruz..... Elden baska bisey gelmiyor. O kadar aciziz ki.....
Bitanem sunu unutma bunlar birer deneme.Rabbim sabrimixi deniyor. Mukafati oyle buyuk ki...n
ben inaniyorum ki cok hayirli bir evladin olacak gulum yada insallah evlatlarin. Uzulme diyemen insaniz tabiki uzuluyoruz ama icine atip kendini yipratma.yine sessiz gozyaslariyla Rabbine agla ve Sana raziyim Senin takdirine raziyim Rabbim. Yine kapinda Sen den istiyorum Sen fualari isitensin deyip Merhametli Rabbimizden iste hayirli evlatlar insallah.
Inaniyorum cani gonulden ki en kisa surede yuxunu guldurecrk Merhametli Rabbimix.....
Csnim beniiiiim. Rabbime emanet ol....

Allah yardımcımız olsun görüşmek üzere

Hadi bskalim sen de yuzumuxu guldur insallah canim benim.Rabbim hayirli mujdeli haberlerle gelmrk nasib etsin insallah.

Nilmumu canim transferin olmus cok sevindim.... Insallah tutunur bebisin.

Beren cok sukur csnim. Insallah ksliteli embriyolarin olur ve tutunurlar hayirlisiyla.

Diger tum arkadaslar...... Hepinizde dualarimdasiniz.mrsajlarinixi okuyor ve hep dua ediyorum Ravbim yardimcimiz olsun insallah....

bugun 3. gunum ama ara ara sancılarım oluyo cok ciddi değil..zaten doktorm norml demıstı ama sancı oluncada insan ne kadar olsa tedirgin oluyo....
arkadasm delimai adına üzüldğm umarım bı daha bu sonuçla karşılaşmazsın..(((

daha almadım sonucları ama..12.30ta kan verdım en gec 3 gıbı yada 3.30 gıbı arıcaklarr o zaman esımde yanımda olmus olacak ..beraber alcaz haberı yani..cok heycanlıyımmmmm

yok cnm hıc tedırgın olma ..olması gereken sancılar onlar..hadı bakalım ınsallah bebeğin senledır..kac embrıyo koydular 1 dimi

kızlar şimdi hastaneden aradılar 29 yumurtadan 18i döllenmiş yarın tekrar arayıp haber verecekler bölünmeleriyle ilgili.ay çok heyecanlandım ya bebişlerim orda beni bekliyorlar şimdi.

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

yok cnm hıc tedırgın olma ..olması gereken sancılar onlar..hadı bakalım ınsallah bebeğin senledır..kac embrıyo koydular 1 dimi

evet 1 tane koydular 1 tane olsun benim olsun...:)) kalanları da dondurduk.. ilk önce teklif ettiler ama kabul etmedik.. doktor özel konuştu kaliteli oldukları için kıyamadık dediler bence dondurmalısınız iyi kalitedeler dediler.. zaten 5. gün transferiymiş.. bizde dondurduk çocukları ....:)

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

Canim benim.... Ne olur umutsuz olma. Esinden sperm cikmaz diye de cok korkuyordun ama bak elhamdulillah simdi bekleyen embriyolariniz var. Simdi umutsuz olma degil, Rabbime havale etme zamani bitanem. O (CC) en guzelini bilendir. Demekki hskkinda boylesi hayirli.obur sefere yine birlikte deneriz belkide... Ben hic kaybetmedim umudumu.Rabbimi vekul kildim karismiyorum hic. Aciz bir kulum diyorum.Senin herseye gucun yetwr Rabbim,Sen dilersen olur diyorum ve hepimize dua ediyorum.ne olur sakin umutsuz olma....
Simdi uzgubsun ama emin ol o da geciyor. Ara ara hala gozlerimden yaslar akiyor ama raziyim insallah Rabbim,Sen en hayirli zamanda en hayirli sekilde tum isteyenlerle birlikte bize de katindan tertemiz bir soy armagan et insallah diye dua ediyorum.... Amiiin

dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD

haklısın cnmmmm ya sperm çıkmasaydı diyorum zaten o annnnn şükrediyorumm 12 tane dondurulmuş embriyom var olana kdr onla denerim yne olmassa bidaha tedavi olurum en azından deneme şansımız var o bile yeter yoruldum ama biliyormusun keşke hep çocuk kalsaydımmm diyorum ne zormuş büyümekkk ..şuanda olmadıysa rabbim istemedi diyeeee o bana zaten en öenmli mucizeyi verdi sperm çıktı inş bebekte nasip edderrrr zorrr herkes arıyorrr aglamadan sonucu söylemek cok zor...

hadi hayırlı olsun cnm bnmmm inş diger denemeye bende hamileyim diyebilirim isteyen herkese nasip etsin rabbim dikat et kendine yorulma dinlen

hadi hayırlı olsun cnm bnmmm inş diger denemeye bende hamileyim diyebilirim isteyen herkese nasip etsin rabbim dikat et kendine yorulma dinlen

canım benım cok saol bak umıdını yıtrme sakın bak denıze kız test yaptı negatıf cıktı sımdı o da hamıle ama kan da cıktı hamıle oldugu canım bak ınanıorum ben sende hamılesın sende kendıne cok dıkkat et cnm hayırlı haberlerınızı beklıyorum ınsallah

çok sevindim canımmmm.inşallah bende senin gibi hamileyimmmmm diyebilirim......

canım benim hiç üzülme hep deneyecegiz bıkmadann usanmadan 1 2 3 .....kaça kadar gücümüz yeterse bebişlerimiz elbet bizim kollarımıza gelcek bigün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…