nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım benım cok cok cok sevındım:)

Ah canim benim elhamdulillah. Cok sevindim.sayfayi acik biraktim ara ara gelip bakiyordum ben de. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almak nasib etsin ins sana ve tum hamilelere.
Dualarinizda bizi de anin insallah. Carmenn vardi durucum var ben varim.delimai geldi arkamizdan sonra minikgelin. Atladigim varsa kusuruma bakmasin.biz bu topigin negatifleriyiz.. Bize de dua etmeyi unutmayin oldu mu...
Tutunun mesajina sevinirken biryandan da minikgelinin mesaji gozyaslarimin suzulmesine sebeb oluyor.... Ama biz Rabbimin diledigine raziyiz insallah.... Birdahakine mujdeler veririz biz de insallah...
Cok opuyorum hepinizi. Darisi nilmumuya berene picocuya mevsime...tek tek hatirlayamasamda bekleyen herkese insallah....

Allahım en dogru zamanda nasip edecek herkese hep dualarımda hepimiz ,hepimiz birimiz içinbiz bizi anlıyoruz

senın sonuc kac acaba benim dusuk mu 68 olması benımde 11.gun

Tatlim erken yaptirdigin icin duruma bakmak istemistir dr.un endiselenme sonucun 11.gun icin normal.beim dr.um demistiki saglikli bir gebelik icin 11.gun degerinin en az 50-60 olmasi gerek demisti. stres yok. Insallah problemsiz gecer hsmilelikleriniz...

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

üzülme demiyorum uzulmemek elde degıl ama sukret Rabbım daha hayırlı sekılde hayırlı zamanda gukdurecek yuzunu ,posıtıf olup sonradan sıkıntı olsa daha kotu,hem daha bısuru bebişin var iilaki olacak ,sen b,raz gez toz sımdı bısekıl kafanı rahatlat canım benım dualarımız senınle

Son düzenleme:
senın sonuc kac acaba benim dusuk mu 68 olması benımde 11.gun
bıde ılaclara devam dedi

canım bende ılaclara devam edıcem hatta esraderm,hılbor 3500.crınon jelım bıtmıstı esım almaya gıttı .canım degerı sölemedı bana dr sormakta benım aklıma gelmedı daha senın 3 gunun var canım tekrarlaman normal zaten..benım 11 gunum du...

tebrik edrim canım.çok sevindim.rabbim değerlerini katlaya katlaya mutlu eder devamında da .hadi bakim güzel anne bu hamişler senin için göbüşün böyle olur inşallah

canım ya çok mutluyum sanki kendi haberimi alıyorum gigi.allah kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah.güzel günler bizi bekliyoooooooooooor.iyi beslen .minnoşu iyi büyüt emi.

napiyosun canım nasıl geçiyor günler.kaç gün kaldı büyük güne.bizi mutlu haberleri vereceksin inşallah.güzel güzel dinlen bakem

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

canım benim çok zor bir durum biliyorum .rabbim ne variyorsa hayırlısını versin.verdiğinde sabretmeyi de versin.inşallah diğer sefere olur.bak dondurulmuşların da varmış çok şükür.bu kadar eziyet çekmeden ikinciye güzel haberleri verirsin inşallah.

napiyosun canım nasıl geçiyor günler.kaç gün kaldı büyük güne.bizi mutlu haberleri vereceksin inşallah.güzel güzel dinlen bakem

hayatım uzanarak geciyo günlerim... 8 gun kaldı üyük güne umarım mutlu haberler vericerz... hamile haberleri görünce bende mutlu oluyorum.. sıra bızede gelecek inşllh...:))) ya bı de bugun ara ara hafifi sancım oldu umarım bi problem yoktur...:))))

etmez olurmuyum canım hep dualarımda beraberdık aslında..rabbım nasıp ettı hala sankı gercek deıl gıbı.yemın edıyorum demın kendımı cımcıkledım( rüyamı dıye..değilmiş bazen ağlamaklı oluyorumm.arada ağliyorum..sizlerede dua edıyorum ins rabbım tez zamanda nasıp eder tüm ısdeyenlere iiğnesız ılacsız nasıp etsın hemde göbegım hala ıgnelerden morarık daha 15 gun daha ığne kullancam ama suankı sevıncıme 1000 katdeger..hepımızın yuzu gulsun ınsallah canlarım

canım ya çok mutluyum sanki kendi haberimi alıyorum gigi.allah kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah.güzel günler bizi bekliyoooooooooooor.iyi beslen .minnoşu iyi büyüt emi.
canım Allah razı olsu n ..RABBIM TÜM ISDEYENLERE NASIP ETSIN INSALLAH ..haberı bıle ucurdu benıı..etmemmi canım benim..insallah sağlikli bı sekılde kucagımada alırımmm..cok cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…