dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
hayırlısı oldun denizgel,,,dün bizim topikte yazdın ama sonucunu yazmadın,,kızlar merak ediyor senii,,
dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
Allahım kucagımıza almayı nasıp etsın ınsallah canım benım cok cok cok sevındım:)
amin canımm bugun .11.gunum du tekrarla demedı dr um 15 gun sonra görusurz dediiD teyteyy
amin canımm bugun .11.gunum du tekrarla demedı dr um 15 gun sonra görusurz dediiD teyteyy
Ah canim benim elhamdulillah. Cok sevindim.sayfayi acik biraktim ara ara gelip bakiyordum ben de. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almak nasib etsin ins sana ve tum hamilelere.
Dualarinizda bizi de anin insallah. Carmenn vardi durucum var ben varim.delimai geldi arkamizdan sonra minikgelin. Atladigim varsa kusuruma bakmasin.biz bu topigin negatifleriyiz.. Bize de dua etmeyi unutmayin oldu mu...
Tutunun mesajina sevinirken biryandan da minikgelinin mesaji gozyaslarimin suzulmesine sebeb oluyor.... Ama biz Rabbimin diledigine raziyiz insallah.... Birdahakine mujdeler veririz biz de insallah...
Cok opuyorum hepinizi. Darisi nilmumuya berene picocuya mevsime...tek tek hatirlayamasamda bekleyen herkese insallah....
senın sonuc kac acaba benim dusuk mu 68 olması benımde 11.gun
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
senın sonuc kac acaba benim dusuk mu 68 olması benımde 11.gun
bıde ılaclara devam dedi
suan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
aman neyse olsunda tabii :::::)
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
sevgilerimle :))
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
napiyosun canım nasıl geçiyor günler.kaç gün kaldı büyük güne.bizi mutlu haberleri vereceksin inşallah.güzel güzel dinlen bakem
ah canim benim elhamdulillah. Cok sevindim.sayfayi acik biraktim ara ara gelip bakiyordum ben de. Rabbim hayirlisiyla saglikla kucagina almak nasib etsin ins sana ve tum hamilelere.
Dualarinizda bizi de anin insallah. Carmenn vardi durucum var ben varim.delimai geldi arkamizdan sonra minikgelin. Atladigim varsa kusuruma bakmasin.biz bu topigin negatifleriyiz.. Bize de dua etmeyi unutmayin oldu mu...
Tutunun mesajina sevinirken biryandan da minikgelinin mesaji gozyaslarimin suzulmesine sebeb oluyor.... Ama biz rabbimin diledigine raziyiz insallah.... Birdahakine mujdeler veririz biz de insallah...
Cok opuyorum hepinizi. Darisi nilmumuya berene picocuya mevsime...tek tek hatirlayamasamda bekleyen herkese insallah....
canım Allah razı olsu n ..RABBIM TÜM ISDEYENLERE NASIP ETSIN INSALLAH ..haberı bıle ucurdu benıı..etmemmi canım benim..insallah sağlikli bı sekılde kucagımada alırımmm..cok cok tesekkurlercanım ya çok mutluyum sanki kendi haberimi alıyorum gigi.allah kucaklarımıza da almayı nasip eder inşallah.güzel günler bizi bekliyoooooooooooor.iyi beslen .minnoşu iyi büyüt emi.
bebegin sana tutundu......:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?