nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

hayırlı olsunnn :) darısı topiğimizddeki anne adaylarınaaa...:)))

evet caanım hep bu gunu bekledım son gunler gecmedı ama guzel haber ıcın bekledım hep hıc olumsuzunu dusunmedım..sızde dusunmeyın hıcc sonucunuzu elınıze alana kadr..Allah yardımcımız olsun..darısı tüm bekleyenlerın basına ınsallah Rabbım nasıp etsın.amin

canım sancıların ıcın sevınmelısın bıle ben hıc belırtılerımı yazmadım kısıden kısıye farklı olur dıye ama..mınık gelın ne belırtı yasadıysa bende yasadım tek kanama harıc kı kanama cok normal ama o cok erken test yaptı bak denızde 10.gun ıdrar testı yaptrdı negatıf cıktı..ama bugun kan testı yaptı hamıle cıktı ben ınanıyorum Allahın ıznnıyle olcak ınsallah

ben ne uzuldum ne umutsuzdum kabullendım negatıfı az cok ama burdakı arkadaslarımın enerjısıyle bı umut dedım hep
cokcok saolun ıyı kı varsınız,
benım 5.gun emb ,donrulmustu,doktor 15 gun sonra yap demıstı ama baktım herkesın cıkıo bıde 7. ,8. gun ıdrarda cıktı dıye okudum bıyerde
10.gun ıdrar yaptım negatıf .agla agla bı hal oldum busefer cok umutluydum cunku,
sonra 11.gun kan testınde cıkar varsa dedınız dun ıs cıkısı gıttım ve cok umutsuzdum oyuzden sonuca esım baktı
ama Rabbım yuzumu guldurdu sıramız gelmiş ,Allahım ızın versın saglıkla huzurlu sekılde kucagımıza aldıgımız gunlerı gorelım ınsallah
Allh isteyen herkese nasip etsın tamamına erdırsın ınsallah
buranın enerjısı bu hepimiz hepimize duacıyız iyi ki varsınız bana guc verdınız .
Rabbim en dogru zamanda herskesın yuzunu guldurecek insallah Allahım tum ıstıyenlere nasıp etsın

evet canım,tutastede 3 gun kanama gecırmıstı.ama kan testını bekle mınık gelın ılaclarınıda aksatma canım benımm

bebeğimin transfer edıldıgı tarıhı yazdım kızlar hesapta doğru cıkıo ..adet tarıhım 5 mayıstı onu yazsam yanlıs bılgı gelecektı bende 22 mayıs yazdım..olur dimii?

benim bu 9 gun geccccmeeezzzzzzz

ah canııııııııııııııııııım çok iyi bilirim o günleri daha dün gibi :)))))))
yine ilk günler geçiyor da son günler geçmek bilmiyor insan kötü sonu görmekten korkuyor.saabı sabır yaaaa sabır.inşallah güzel haberlerini alacağız

canım erken test yaptırdın ama 11.güne göre düşük değil.düşük olsa bile önemli olan 2 günde bu değerin 2 ye katlaması.içini ferah tut

canım yaaa inan çok çok çoooook sevindim.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tüm hamilelerin.hamile olanların haberini aldıkça acaba benim sonucum ne olacak diye düşünüyorum.çok korkuyorum.
Allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun.

nasılsın canım.sen bu takvime yanlış tarih vermişin gibi ya.son adetinin ilk günü hamileliğinin ilk günü kabul ediliyor canım.bu şekilde hesapla.şimdi 4 haftalık hamile olman gerekiyor yani

ama 4 haftalık hamıle değilim o yuzden öle hesaplamıstım :))) son adet tarıhım 5 mayıs yani ilk gunu 5 mayıs ona göremı hesaplayım canım

Rabbım tüm bekleyenlerede nasıp etsın ınsallah..amin canım Allah razı olsun,ınsallah sizlerede bölyle sevınecegız Allahın ıznıyle canım

kızlar bugün kan verdim 7.6 çıkmış sizce nasıl hamilemiyim test tarihim 6 haziran ama meraktan duramadım transfer 23 mayıs dondurulmuş doktor hamile ama sınırda degerlere bakıcaz pazartesi tekrar gelsin dedi eşime telefondan ögrendik sonucu sizce nasıl böyle olupta yükselen var mı

müjde canım hamilesin.benden daha meraklılar da varmış.iki gün sonra değerlerinin ikiye katlanması gerekiyor.hadi bkalım inşallah yükselir

allah sana da nasip eetsin inşallah canım.senin kaçıncı günün

tebrık ederım cnm sonucun 5 ten yuksekse hamılesındr..bu sonuc ılerleyen gunlerde katlanacak gıtgıde..ınsallah sağlikli bır surec gecırısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…