hayırlı olsunnn :) darısı topiğimizddeki anne adaylarınaaa...:)))
hayatım uzanarak geciyo günlerim... 8 gun kaldı üyük güne umarım mutlu haberler vericerz... hamile haberleri görünce bende mutlu oluyorum.. sıra bızede gelecek inşllh...:))) ya bı de bugun ara ara hafifi sancım oldu umarım bi problem yoktur...:))))
canım sancıların ıcın sevınmelısın bıle ben hıc belırtılerımı yazmadım kısıden kısıye farklı olur dıye ama..mınık gelın ne belırtı yasadıysa bende yasadım tek kanama harıc kı kanama cok normal ama o cok erken test yaptı bak denızde 10.gun ıdrar testı yaptrdı negatıf cıktı..ama bugun kan testı yaptı hamıle cıktıben ınanıyorum Allahın ıznnıyle olcak ınsallah
ben ne uzuldum ne umutsuzdum kabullendım negatıfı az cok ama burdakı arkadaslarımın enerjısıyle bı umut dedım hep
cokcok saolun ıyı kı varsınız,
benım 5.gun emb ,donrulmustu,doktor 15 gun sonra yap demıstı ama baktım herkesın cıkıo bıde 7. ,8. gun ıdrarda cıktı dıye okudum bıyerde
10.gun ıdrar yaptım negatıf .agla agla bı hal oldum busefer cok umutluydum cunku,
sonra 11.gun kan testınde cıkar varsa dedınız dun ıs cıkısı gıttım ve cok umutsuzdum oyuzden sonuca esım baktı
ama Rabbım yuzumu guldurdu sıramız gelmiş ,Allahım ızın versın saglıkla huzurlu sekılde kucagımıza aldıgımız gunlerı gorelım ınsallah
Allh isteyen herkese nasip etsın tamamına erdırsın ınsallah
buranın enerjısı bu hepimiz hepimize duacıyız iyi ki varsınız bana guc verdınız .
Rabbim en dogru zamanda herskesın yuzunu guldurecek insallah Allahım tum ıstıyenlere nasıp etsın
benim bu 9 gun geccccmeeezzzzzzz
yapamadım sanırsam neyse sonra yardım alırım sızden
benim bu 9 gun geccccmeeezzzzzzz
Allah saglıkla huzurla bebeklerimiz kucagımıza almayı nasip etsin hepimize.
Rabbim bollugunu bereketeni görmemizi sagla Allahım
buarada benim 11.gün daha klinikle konusamadım 68 düşük sonuc olabilir mi ..
ben umutsuz oldugum için bu sonuc beni ucurdu ama ..
Allahım hepimize kucagımıza juzurla mutlulukla almayı nasip eglesin.Amin
dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
nasılsın canım.sen bu takvime yanlış tarih vermişin gibi ya.son adetinin ilk günü hamileliğinin ilk günü kabul ediliyor canım.bu şekilde hesapla.şimdi 4 haftalık hamile olman gerekiyor yani
canım yaaa inan çok çok çoooook sevindim.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tüm hamilelerin.hamile olanların haberini aldıkça acaba benim sonucum ne olacak diye düşünüyorum.çok korkuyorum.
Allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun.
ama 4 haftalık hamıle değilim o yuzden öle hesaplamıstım :))) son adet tarıhım 5 mayıs yani ilk gunu 5 mayıs ona göremı hesaplayım canım
kızlar bugün kan verdim 7.6 çıkmış sizce nasıl hamilemiyim test tarihim 6 haziran ama meraktan duramadım transfer 23 mayıs dondurulmuş doktor hamile ama sınırda degerlere bakıcaz pazartesi tekrar gelsin dedi eşime telefondan ögrendik sonucu sizce nasıl böyle olupta yükselen var mı
canım yaaa inan çok çok çoooook sevindim.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.tüm hamilelerin.hamile olanların haberini aldıkça acaba benim sonucum ne olacak diye düşünüyorum.çok korkuyorum.
Allah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla evlatlarına kavuştursun.
kızlar bugün kan verdim 7.6 çıkmış sizce nasıl hamilemiyim test tarihim 6 haziran ama meraktan duramadım transfer 23 mayıs dondurulmuş doktor hamile ama sınırda degerlere bakıcaz pazartesi tekrar gelsin dedi eşime telefondan ögrendik sonucu sizce nasıl böyle olupta yükselen var mı
evet canımsen tam 4 haftalık yani bir aylık hamilesin.kulağa ne hoş geliyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?