yabangulu18.....kadın faktörü ivi tüp bebek.....5. deneme.........18 nisan....dondurulmuş.....7mayıs......16 mayısisim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc
nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
AMİN canım inşallah herşey yolunda gider senin senin ne zaman transfer yapılmıştı canım.çok hızlı olunca takip etmek zor oluyor.senin yazıların altında 3. hafta hamilelik resmi var.doğru mudur o.ben pek anlamıyorum da
Sevgili anne adayı güzel arkadaşlarım. bu forumda açılan bazı topiklerde yazmışlığım vardı ama buraya ilk kez yazıyorum. ben de 1 mayısta ankara medicana da tedaviye başladım. kısa proyokoldü. naipse cumartesi yumurtalarım toplanacak.
hepinizin mesajlarını tek tek okudum ve tüm dualarınıza canı gönülden amin dedim. inşallah Rabbim hepimizin de yüzünü güldürür. sağlıklı imanlı hayırlı evlatlar verir hepimize de inşallah.
SEVGİLİ NAZAYŞE sakın üzülme ve lütfen moralini bozma. Rabbim büyüktür. O'na sığın. şimdi senin moralinin yüksek olması lazım. sakın öyle içimde umut yok filan deme bir daha. umut hep vardır. hepimiz birbirimizin duacısıyız inşallah.
az önce tedavimle ilgili başka bir topikte açıklama yapmıştım. buraya da yazayım ki yeni başlayacak arkadaşlar için bir önbilgi olsun.
hepinizi de Rabbime emanet ediyorum. inş yine yazarım. unutmayın umutsuzluk yok. inançla ve tevekkül ederek beklemek var. Rabbim en güzelini bilir. bize de merhamet eder inşallah...
ben de ankarada yım. medicana da yaptırıyorum. dr.um tülin dabakoğlu. cok cici çok tatlı biri.
yeni başlayanlara bilgi olsun diye kullandığım ilaçları ve fiyatlarını yazıyorum. ama unutmayın arkadaşlar. ilaçlar ve dozları tamamen sizin yumurta gelişimiinize göre belirleniyor. sakın önceden ilaç filan almaya kalkmayın. herkese farklı ilaç yazabiliyor dr.
ben tedavide sgk dan yararlanmadım. o zaman sigortam tam yatmıyordu rapor çıkartamadık. hastanenişn anlaşmalı eczanesi var. fiyatlarda yardımcı oldular. 3 kutu gonal f kullandım normal satış fiyatı 340 tl tek kutu için. raporla alsam 170 tl kadar fark ödemem gerekiyordu. eczane kolaylık sağladı kutusunu 250 den aldım. yani ekstra bi 80 tl vermiş oldum kutu başına.
gonal f i 7 gün kadar kullandım, 7.gün sabahında cetrotide diye bir baskılayıcı ilaca başladık.8. ve 9. günlerin sabahında da onu kullandım. bunun yapılmasındaki sebep, yumurtaların birden çok büyüyüp de kaybedilmesini engellemek. kontrollü büyütme yani. gonal f im bitmişti ve iki akşam daha iğne olmam gerekiyordu. dr.um ilaçları parayla aldığımı bilfiği için yeniden gonal f yazmadı. çünkü ilaç artacaktı. bu yüzden daha düşük dozdaki menogonu yazdı. (bu arada 1 kutu cetrotide 70, menogon 120 tl) ve dün en son olarak çatlatma iğnesi denilen ovitrelle yi aldım. bu gece yapacağım inşallah. bu da sanırım 60-70 tl civarında. bir de yumurta toplamadan sonra kullanılacak ilaçlar varmış. dr.um yazdı, reçeteyi eczaneye bıraktım. c.tesi alacağım ilaçları o yüzden fiyat veremiyorum ama bunların çoğunu sgk ödüyormuş. eczane öyle demişti. yani şu aşamada ben ilaçlara raporsuz olarak(ave eczanenin de indirimleri ile sağolsunlar) 1.150-1.200 arası vermiş oldum.
hastane tedavi masrafına gelince normalde medicana da fiyatlar 3.000-3.500 tl arasında değişmekte ama bazen kurumlara özel indirimleri olabiliyor. telekom..vb gibi. bizde eşimin kurumundan dolayı indirime tabi olduk ve sanırım 2.750 vereceğiz. 1000 tl si toplama günü, kalanı da transfer günü imiş. tabi buna dondurma dahil değil. henüz o aşamaya gelmedik bilmiyorum ama 500-600 tl arası sanırım fiyatlar.
umarım bilgiler yararlı olmuştur. ben de ilk zamanlar çok araştırmıştım, yaşayan birilerinden öğrenmek en güzeli ve doğrusu oluyor. yoksa kimse düzgün bişey anlatmıyor...
yabanım ya neden o kdr erken kıs bana 19 mayıs dıyolar ya nasıl dayanacaksam :)))canım benim 7 mayısda transferim oldu şimdi allahın izniyle pozitif sonuç almayı bekliyorum büyük gün 16 mayıs
canım benim 7 mayısda transferim oldu şimdi allahın izniyle pozitif sonuç almayı bekliyorum büyük gün 16 mayıs
cnm bnm ne guze3l de anlatmıssın ilk defa bu ıse gırısecek arkadaslar ıcın sahane olmus agzına yuregıne saglık.insallah hepimiz gulerek ayrılırız bu topıcten ve anne adı altında bı topıcte bulusuruz....
yabanım ya neden o kdr erken kıs bana 19 mayıs dıyolar ya nasıl dayanacaksam :)))
allah yüzünü güldürür de vamını görürsün inşallah canım.çok güzel bir fikir aslında benimde aklımdan geçiyordu böyle yapmak.iyi bir fikir:))inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar
benimki blostokistik dondurulumuş heralde ondan canım ya bi önceki de öyleydi dokuzuncu günde çıkıyo ama seninkinide çok uzatmışlar ya
inşallah canım hepimizinki sımsıkı tutnsun inşallah zaten şuanda hamile sayılıyoruz takii aksi ispatlanana kadar
ne zaman yapsam testi :) umudum yok nedense ya 5 embrıyo vardı 2 sı koyuldu 3 u ıı olursa dondurulacaktı ama dodurulacak kalıtede olamaılar sankı karnımdakıler de yasamıyo gbı gelıyo o yuzden((
canım ümidini hiç bi zaman kaybetme olumsuz şeyleri aklından çıkar pozitif ol ki sonuç san pozitif olarak geri dönsün bide belirti falanda arama benim bi öncekinde hiç bi belirtim yoktu o yüzdende çok umutsuzdum ama sonuç pozitif olmuştu
Kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin Allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...
ewet yaaa bu kadar bekledik te sanki o 12 gun hemen gecmicek gibi gelio daha simdiden....hadi hayırlısı canım yarından sonra geri sayım başlayacak desene...
ins canim saol,zaten simdiden ilan ettim bileeeeinşallah sağlıcakla atlatırsın yarını bol bol dinlen kendini evin prensesi ilan et canım.
çok sevidimselinay hakkıda ayırlısı olsuninş zormuydu toplama işlemi ben çok merak ediyorum
kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...
Kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin Allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...
ne zaman yapsam testi :) umudum yok nedense ya 5 embrıyo vardı 2 sı koyuldu 3 u ıı olursa dondurulacaktı ama dodurulacak kalıtede olamaılar sankı karnımdakıler de yasamıyo gbı gelıyo o yuzden((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?