nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

yabangulu18.....kadın faktörü ivi tüp bebek.....5. deneme.........18 nisan....dondurulmuş.....7mayıs......16 mayıs

canım benim 7 mayısda transferim oldu şimdi allahın izniyle pozitif sonuç almayı bekliyorum büyük gün 16 mayıs

cnm bnm ne guze3l de anlatmıssın ilk defa bu ıse gırısecek arkadaslar ıcın sahane olmus agzına yuregıne saglık.insallah hepimiz gulerek ayrılırız bu topıcten ve anne adı altında bı topıcte bulusuruz....

canım benim 7 mayısda transferim oldu şimdi allahın izniyle pozitif sonuç almayı bekliyorum büyük gün 16 mayıs
yabanım ya neden o kdr erken kıs bana 19 mayıs dıyolar ya nasıl dayanacaksam :)))

isim.......kısırlık sebebi..........merkez.........kacıncı ...... adet gunu......yumurta toplama ..transfer ....allahın ıznıyle test......sonuc

nazayse.....erkek faktoru.........ankara tıp.....2.deneme..... 22 nisan...........4 mayıs......7mayıs.....19mayıs....
world07.....erkek faktörü...........antalya.......1.deneme.....21 nisan............6 mayıs
emelsunar..kadın faktörü......zeynep kamil....3.deneme.....16 nisan..........27 nisan ......30nisan ....11 mayıs
moonlight............................. ankara tıp
nilmumu....erkek faktörü.........adana..............................15 mayıs.......
sevilaylay...kadin faktöru........yurt disi.........1.deneme.....20 nisan..........9 mayis
beren84.....erkek faktörü.....ist medicalpark..1. deneme....20 mayıs
yumyum
baharkus............................izmir kent.........3.deneme......
tutaste 85..erkek faktörü....şanlıurfa OSM......1.deneme ...24 nisan.........12 mayıs...............
ybngulu18..kadın faktörü.....ivi tüp bebek......5. deneme...18 nisan....dondurulmuş......7mayıs......16 mayıs

allah yüzünü güldürür de vamını görürsün inşallah canım.çok güzel bir fikir aslında benimde aklımdan geçiyordu böyle yapmak.iyi bir fikir:))inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunurlar

kızlar bilgisayarda hepimizin listesini düzenlemiştim ama buraya nasıl yükleyeceğimi bulmadım.bilen var mı

benimki blostokistik dondurulumuş heralde ondan canım ya bi önceki de öyleydi dokuzuncu günde çıkıyo ama seninkinide çok uzatmışlar ya

inşallah canım hepimizinki sımsıkı tutnsun inşallah zaten şuanda hamile sayılıyoruz takii aksi ispatlanana kadar

benimki blostokistik dondurulumuş heralde ondan canım ya bi önceki de öyleydi dokuzuncu günde çıkıyo ama seninkinide çok uzatmışlar ya

ne zaman yapsam testi :) umudum yok nedense ya 5 embrıyo vardı 2 sı koyuldu 3 u ıı olursa dondurulacaktı ama dodurulacak kalıtede olamaılar sankı karnımdakıler de yasamıyo gbı gelıyo o yuzden ((

inşallah canım hepimizinki sımsıkı tutnsun inşallah zaten şuanda hamile sayılıyoruz takii aksi ispatlanana kadar

çok güzel bir mantık canım.ben de aynısını düşünüyorumve öyle de yapmayı planlıyorum.onlarla olmanın tadını çıkaracağım inşallah

ne zaman yapsam testi :) umudum yok nedense ya 5 embrıyo vardı 2 sı koyuldu 3 u ıı olursa dondurulacaktı ama dodurulacak kalıtede olamaılar sankı karnımdakıler de yasamıyo gbı gelıyo o yuzden ((

canım ümidini hiç bi zaman kaybetme olumsuz şeyleri aklından çıkar pozitif ol ki sonuç san pozitif olarak geri dönsün bide belirti falanda arama benim bi öncekinde hiç bi belirtim yoktu o yüzdende çok umutsuzdum ama sonuç pozitif olmuştu

ınsallah yabanım ya insallahhhh.....

Kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin Allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...

Kizlar yarin benim test gunum hic umudum yok lutfen bana dua edin Allah hepimizin dualarini kabul etsin herkesin muradini versin...

inşallah mübarek cuma gününde güzel haberler alırsın arkadaşım dualarımız seninle.şunu unutma sonuç ne olursa olsun rabbim herşeyin hayırlısını bize verendir.sakın üzülme sonuç negatif olursa ama inş güzel sonuç alırsın.

hrekese cok tesekkurler kizlarrr sona dogru yaklasiyorum artikkk insallah emekler basa gitmez.allah yardimcimiz olsun yapacagimiz tek sey bence bol bol dua etmek.

hadi hayırlısı canım yarından sonra geri sayım başlayacak desene...
ewet yaaa bu kadar bekledik te sanki o 12 gun hemen gecmicek gibi gelio daha simdiden....
inşallah sağlıcakla atlatırsın yarını bol bol dinlen kendini evin prensesi ilan et canım.
ins canim saol,zaten simdiden ilan ettim bileeee
çok sevidimselinay hakkıda ayırlısı olsuninş zormuydu toplama işlemi ben çok merak ediyorum

hepimizin canimmm vallahi beni burdaki formlari cok okudum herkes diodu genel anastezi ile daha kolay ama ben lokal oldum ve inan hic bisi hissetmedim sadece kasik agrisi oda normal.bence korkulacak bisi deil.sakin strese sokma kendini.

canım sakın öyle düşünme ne olur. biliyorsun ki dr.lar da birer vesile. ama dr.lar en iyi kalitedeki iki yumurtayı transfer ediyorlar zaten. diğerlerinin devam edememesi karnındakileri etkilemez. sakın öyle düşünme. aaaa dövücem ama seni artık. neyse şimdi de bebekler var karnında. doğurda inş o zaman bi döviyim seni

bu arada beni de inş. eklermisiniz listeye. bizimde erkek fak.ankara medicana ilk deneme(inş ilkinde olur hayırlısı ile :) ) tedaviye başlama tarihi 1 mayıs. henüz yumurtalar toplanmadı. inş. yarın. haftaya da transfer inş. dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…