canım, benim bugun transferden sonra 10.günümdü ,dondurulmus oldugundan 15.gunde kan testi yaptır dedi doktorum ,ama ben burda okuduklarımdan gaza gelip bugun sabah idrar testi yaptım.Bugun 10.gün ,zaten 5.gün embryosu ,15 güne tamamlayınca yapın demiş burda bazılarına doktorlar..birde 7.,8. gunde positif gorenleri okuyunca bir bakayım dedim ..ama tek çizgi cıktı .
şimdi işe geldi gözlerim şiş...progsteronu yapmak bile istemedim sabah ama yapıcam tabii,okadar zor bir durumki mantıgım buseferde olmadı derken içim hala daha umut var süpriz olacak diyor
neyse iç karartmayım demek istediğim ben bunları yaşadım sen tam tersi yapıp postifte görebilirsin ki inşallah ya idrarda ya kanda görürsün ben ilklerin uğuruna inanırım umarım senin busefer tutar canım.
sen kaç yaşındaydın 1 bebiş mi konmustu?
Delimai canim arkadasim.ben de ayni sonucu aldigimda acaba bir yanlislik mi varki demistim. Dr dahil herkes cok cok umutluydu.tabi ben de. Biloyorsun hep pozitif oldum herkese de umut asilamaya calistim ama sonuc negatifti. Rabbimin takdiridir deyip boynumuzu bukuyoruz..... Elden baska bisey gelmiyor. O kadar aciziz ki.....
Bitanem sunu unutma bunlar birer deneme.Rabbim sabrimixi deniyor. Mukafati oyle buyuk ki...n
ben inaniyorum ki cok hayirli bir evladin olacak gulum yada insallah evlatlarin. Uzulme diyemen insaniz tabiki uzuluyoruz ama icine atip kendini yipratma.yine sessiz gozyaslariyla Rabbine agla ve Sana raziyim Senin takdirine raziyim Rabbim. Yine kapinda Sen den istiyorum Sen fualari isitensin deyip Merhametli Rabbimizden iste hayirli evlatlar insallah.
Inaniyorum cani gonulden ki en kisa surede yuxunu guldurecrk Merhametli Rabbimix.....
Csnim beniiiiim. Rabbime emanet ol....
bugun 3. gunum ama ara ara sancılarım oluyo cok ciddi değil..zaten doktorm norml demıstı ama sancı oluncada insan ne kadar olsa tedirgin oluyo....
arkadasm delimai adına üzüldğm umarım bı daha bu sonuçla karşılaşmazsın..(((
slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..
dr um aradı hamileyimmmmmmmmm)) allahım yarebbim yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:))))) Allahım su mubarek gunlerde her ısteyene nasıp etsın ınsallahhhhhhh,,askım gelcek sımdı nası haber vercem ben duyunca delırdım ona nolur allah bılırDDDDDD
Bissuru Anne adayimiz Daha olmuuuussss cok sevindim adiniza hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Kizlar dua edin ne olur bugun bende test yaptiracagim insallah esimle cok heyecanliyiz. Hayirli haberlele doneriz insallahhh.
Bissuru Anne adayimiz Daha olmuuuussss cok sevindim adiniza hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Kizlar dua edin ne olur bugun bende test yaptiracagim insallah esimle cok heyecanliyiz. Hayirli haberlele doneriz insallahhh.
arkadaşlar herkese merhaba bende ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum yeni hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inş sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız negatif arkadaşlar hiç üzülmeyin rabbim büyük o her şeyin en iyisini en hayırlısını verendir.bi gün mutlaka sizinde sıranız gelecektir inş.NİLMUMU transferin hayırlı olsun canım ağrılara takılma benimde çok oldu hatta adet olacağım sandım ve hala devam ediyor ağrılar inş benim ki gibi hayra işarettir yüreğini ferah tut ve çok dua et.ELİFİMMM TUTASTEMMMM NERELERDESİNİZ ELİF SANIRIM senin kanaman olmuş canım kib bebişe bişey olmaz inş bol dinlen sizleri çok öpüyorum. şimdilik bu kadar arkadaşlar ben çok yoğun bir hafta geçirdim.yarın dr kontrolüm var inş keseciğimizi göreceğiz gelişmeleri yazarım. aeo.
kızlar bugun ilkkez dışarı cıktım . görümceme oda karsı apartmanda fazla mesfede değil.. o kadar yoruldumkı ayakta duramadım.. belım agrıdı bıraz..ny7a bu yorgunluk normal mı yoksa 3 gun uzandıgım yattıgım için kalkınca mı öle oldu... hadı tecrubelerınızden yararlanalım....:)))))
canım bildiğim kadarı ile yorgunlukta hamilelik belirtisi ben de de öyle olmuştu ellerim ayaklarım tutmuyordu nil kızzz inş hamilesin hadi gel peşimizden bugün 4. günmüydü yanlış hatırlamadıysam benim dr da palmiyede ertan aydın ben orda da çalıştım ya ii bir dr yani tavsiye edrim
evt 4 gunum kız inşllhh pşınızden gelıyorumdur...ertan aydını duydum su an bı arkadasım gıdıyo zaten.. ama ben akın karacaya gıtcem... canım inşllh hmıle olursak ıkı hamıle görüşüp gezeriz artık...
bu arada bu yorgunluk belırtı ıcın erken mı değil mi????
akın karacayı kesinlikle tavsiye etmiyorum nil ama yine de sen bilirsin tatlım bence erken değil belki hemen tuttu o gün ve belirtiler başlamış olabilir yani inş da öyledirr
kızlar bugun ilkkez dışarı cıktım . görümceme oda karsı apartmanda fazla mesfede değil.. o kadar yoruldumkı ayakta duramadım.. belım agrıdı bıraz..ny7a bu yorgunluk normal mı yoksa 3 gun uzandıgım yattıgım için kalkınca mı öle oldu... hadı tecrubelerınızden yararlanalım....:)))))
evet canım ılk baslarda öle bı yorgunluk halı hıssı oluyo..ama son gunlerde hıc bıseyın kalmıo..ağrıların bıle 3 gunde bıre dusuyo..bende öle olmustu.ağrı derken adet ağrılarıı..bel ağrısı kasık arısı ve alt karın ağrısı olmustu bende canım..ama sana tavsıyem evde gecır zamanını..cunkku benım en buyuk korkum merdıvenlerdıı..bırde benım evım 4.kattı kara kara dusunuodum Allahım yardım et 4 katı o halde nası cıkcam dıye..dınlene dınlene cıkıodum cnm benım..kısıden kısıye değisir evet ama genelde ağrılar oluyo..bunu bende yasadım ama kokrmadım saolsun burdakı kızlar cok guzel acıkklamıslar herseyı..hep okudum burdakı yazıları öle işte canım..bende ağrılar 5.gunden sonra baslamıstı
ağrıların sebebi genelde progestan da olabılıyormus canım..hormon ılacı ya..bir ara progestanı cok arastırmıstım sen e2 ve progestan testı verdınmı canım ..sanırsam 5.günü verılıodu transferıncanım benımde dun hafıf basladı bugun daha sık ... bazen mutlu oluyorum agrı olunca... yaffff ınsan sonucu görmeden rahat olmuyo...
arkadaşlar herkese merhaba bende ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum yeni hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inş sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız negatif arkadaşlar hiç üzülmeyin rabbim büyük o her şeyin en iyisini en hayırlısını verendir.bi gün mutlaka sizinde sıranız gelecektir inş.NİLMUMU transferin hayırlı olsun canım ağrılara takılma benimde çok oldu hatta adet olacağım sandım ve hala devam ediyor ağrılar inş benim ki gibi hayra işarettir yüreğini ferah tut ve çok dua et.ELİFİMMM TUTASTEMMMM NERELERDESİNİZ ELİF SANIRIM senin kanaman olmuş canım kib bebişe bişey olmaz inş bol dinlen sizleri çok öpüyorum. şimdilik bu kadar arkadaşlar ben çok yoğun bir hafta geçirdim.yarın dr kontrolüm var inş keseciğimizi göreceğiz gelişmeleri yazarım. aeo.
ağrıların sebebi genelde progestan da olabılıyormus canım..hormon ılacı ya..bir ara progestanı cok arastırmıstım sen e2 ve progestan testı verdınmı canım ..sanırsam 5.günü verılıodu transferın
canım orda mısın sana bişey soracağımmm
evet bu testlerın ustunde pek durulmazmıs..herkesten ısdenmezmıs..dr um benden ısdemıstı hormon testlerı bunlar transferden sonra 5.gun verılır genelde.yumurtlama olusmusmu dıye bakılır..değerlerını soracaktım canım sana.yok cnım ben onları adetın 3. gunu verdım .. tarnsferden sonra bişiy istemediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?