nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Canim biraz gec oldu cevabim kusura bakma birkac gundur internete giremiyorum. bu mesajina cevap atana kadar guzel haberini almak cok guzel cok ama cok sevindim senin adina bende bugun kan testi yaptirmayi dusunuyorum 12. gunum oldu cunku normalde pazartesi gel demislerdi ama dayanamiyorum artik dua edin kizlar hayirli sonuclar alalim meraktan ve heyecandan olebilirim

bu arada ben suan Amerikadayim benim tedavim burada yapildi ben 27 yasindayim 35 yas ve altina genelde 2 embriyo transferi yapiyorlar tabi bize iki tane istermisiniz diye sordular once bizde onayladiktan sonra 2 transfer yapildi bakalim senin gibi guzel haberlerle doneriz evimize insallah rabbim bize ve bizim gibi isteyen herkeze nasip et yarabbimm cocuk ozlemiyle yanan tum anne ve baba adaylarimizin yuzunu guldur InsALLAH

Bissuru Anne adayimiz Daha olmuuuussss cok sevindim adiniza hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Kizlar dua edin ne olur bugun bende test yaptiracagim insallah esimle cok heyecanliyiz. Hayirli haberlele doneriz insallahhh.

çok sağol canım Allah razı olsun...ben iyiyim hamdolsun...birgün olacağını biliyorum...bizim dondurulmuşumuz olmadı bi dahaki deneme için 3 ay beklememiz gerekiyor...sabırla bekleyeceğiz inşaAllah....dün doktora gittik...o da bırakmayın deneyin dedi..olmaması şanssızlık dedi...olmaması için bi sorun yok bütün testlerimiz normal olduğu için böyle dedi tabi...Rabbim büyük...bakalım ne olur...

sağol canım inşaAllah..senin için de herşey yolunda gider...hamile kalırsın inş.

slm kızlar iki gündür kanamam vardı kan testi yaptırdık negatif malesef hamile deilim.. rusuzlaştım ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum inş ikinci denemede olurrr ama ondanda umudum yok..

canım benim üzme kendini..hayırlısı olsun...dondurulmuşların var...onlarla yola devam edersin..ve olumlu sonuç alırsın inşaAllah...

canım çok ama çok sevindim...hayırlı uğurlu olsun inşaAllah...Rabbim tamamına erdirsin....

Bissuru Anne adayimiz Daha olmuuuussss cok sevindim adiniza hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Kizlar dua edin ne olur bugun bende test yaptiracagim insallah esimle cok heyecanliyiz. Hayirli haberlele doneriz insallahhh.

inşaAllah pozitif sonuç alırsın canım..dualarım seninle...

arkadaşlar herkese merhaba bende ne zamandır okuyorum ama yazamıyordum yeni hamile arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun inş sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız negatif arkadaşlar hiç üzülmeyin rabbim büyük o her şeyin en iyisini en hayırlısını verendir.bi gün mutlaka sizinde sıranız gelecektir inş.NİLMUMU transferin hayırlı olsun canım ağrılara takılma benimde çok oldu hatta adet olacağım sandım ve hala devam ediyor ağrılar inş benim ki gibi hayra işarettir yüreğini ferah tut ve çok dua et.ELİFİMMM TUTASTEMMMM NERELERDESİNİZ ELİF SANIRIM senin kanaman olmuş canım kib bebişe bişey olmaz inş bol dinlen sizleri çok öpüyorum. şimdilik bu kadar arkadaşlar ben çok yoğun bir hafta geçirdim.yarın dr kontrolüm var inş keseciğimizi göreceğiz gelişmeleri yazarım. aeo.

cok tesekkurederım nergızım...bu arada doktorun kım olucak burda???

kızlar bugun ilkkez dışarı cıktım . görümceme oda karsı apartmanda fazla mesfede değil.. o kadar yoruldumkı ayakta duramadım.. belım agrıdı bıraz..ny7a bu yorgunluk normal mı yoksa 3 gun uzandıgım yattıgım için kalkınca mı öle oldu... hadı tecrubelerınızden yararlanalım....:)))))

canım bildiğim kadarı ile yorgunlukta hamilelik belirtisi ben de de öyle olmuştu ellerim ayaklarım tutmuyordu nil kızzz inş hamilesin hadi gel peşimizden bugün 4. günmüydü yanlış hatırlamadıysam benim dr da palmiyede ertan aydın ben orda da çalıştım ya ii bir dr yani tavsiye edrim

evt 4 gunum kız inşllhh pşınızden gelıyorumdur...ertan aydını duydum su an bı arkadasım gıdıyo zaten.. ama ben akın karacaya gıtcem... canım inşllh hmıle olursak ıkı hamıle görüşüp gezeriz artık...
bu arada bu yorgunluk belırtı ıcın erken mı değil mi????

akın karacayı kesinlikle tavsiye etmiyorum nil ama yine de sen bilirsin tatlım bence erken değil belki hemen tuttu o gün ve belirtiler başlamış olabilir yani inş da öyledirr

akın karacayı kesinlikle tavsiye etmiyorum nil ama yine de sen bilirsin tatlım bence erken değil belki hemen tuttu o gün ve belirtiler başlamış olabilir yani inş da öyledirr

hımmm.. orda calıştıgına göre bildiklerin vardır.... ama bi cok arkadasım ona gıdıyo suan 4 arkadasım var samimiyiz ve akına gıdıyolar cok memnunlar.. bakalım ya diğer arkadasta hazıran ortası dogurcak ertan beyden de cok memnun hatta sabah bahsettı doktorundan belki ertan beye giderim... cunku zaten iskenderunda muayne oldugum bı doktor yok....

evet canım ılk baslarda öle bı yorgunluk halı hıssı oluyo..ama son gunlerde hıc bıseyın kalmıo..ağrıların bıle 3 gunde bıre dusuyo..bende öle olmustu.ağrı derken adet ağrılarıı..bel ağrısı kasık arısı ve alt karın ağrısı olmustu bende canım..ama sana tavsıyem evde gecır zamanını..cunkku benım en buyuk korkum merdıvenlerdıı..bırde benım evım 4.kattı kara kara dusunuodum Allahım yardım et 4 katı o halde nası cıkcam dıye..dınlene dınlene cıkıodum cnm benım..kısıden kısıye değisir evet ama genelde ağrılar oluyo..bunu bende yasadım ama kokrmadım saolsun burdakı kızlar cok guzel acıkklamıslar herseyı..hep okudum burdakı yazıları öle işte canım..bende ağrılar 5.gunden sonra baslamıstı

Dualarimdason canim benim.insallah hayirli haberlerle mujdelerle donersin.Rabbim yardimciniz olsun

canım benımde dun hafıf basladı bugun daha sık ... bazen mutlu oluyorum agrı olunca... yaffff ınsan sonucu görmeden rahat olmuyo...

canım benımde dun hafıf basladı bugun daha sık ... bazen mutlu oluyorum agrı olunca... yaffff ınsan sonucu görmeden rahat olmuyo...
ağrıların sebebi genelde progestan da olabılıyormus canım..hormon ılacı ya..bir ara progestanı cok arastırmıstım sen e2 ve progestan testı verdınmı canım ..sanırsam 5.günü verılıodu transferın

Bitanem beniiiim.insallah hersey yolunda gider hepiniz icinde.evet bu aralar sesin cikmiyodu.islere bogulma dikkat et kendine gulum hadi optum seni tatlim

yok cnım ben onları adetın 3. gunu verdım .. tarnsferden sonra bişiy istemediler...

yok cnım ben onları adetın 3. gunu verdım .. tarnsferden sonra bişiy istemediler...
evet bu testlerın ustunde pek durulmazmıs..herkesten ısdenmezmıs..dr um benden ısdemıstı hormon testlerı bunlar transferden sonra 5.gun verılır genelde.yumurtlama olusmusmu dıye bakılır..değerlerını soracaktım canım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…