Sor gulum az daha burdayim
ya daha önceki mesajının birinde negatif olan arkadaşlar olarak carmen ismini de gördüm onun tutmuştu adanada aynı terde olmuştu hatta dondurulmuştu onun acaba devam etmedi mi onu merak ettim ya bi açıklasana bana sen biliyor musun durumunu
Belkide yanlis hatirlamisimdir.dur bakip sana soylerim
ya olmadıysa çok üzülürüm. ona da sevinmiştim. ondan da hiç haber yok girmiyor sanırım siteye
Uzulme canim carmen world naxayse topigimizin ilk hamileleriydi. Hala da oyle ben darknrss le ksristirdim.ilk negatifi ondan duymustuk cok uzulmustum :-( yanlis yazmisim galiba. Gece yazmistim sanirim. Aklima carmen gelmis. Dogru o hamile elh. Darknes duru ve ben degiliz... Yanlis yazmisim. Hayirlisi. Cikmam lazim canim. Esim bejliyir
Canim biraz gec oldu cevabim kusura bakma birkac gundur internete giremiyorum. bu mesajina cevap atana kadar guzel haberini almak cok guzel cok ama cok sevindim senin adina bende bugun kan testi yaptirmayi dusunuyorum 12. gunum oldu cunku normalde pazartesi gel demislerdi ama dayanamiyorum artik dua edin kizlar hayirli sonuclar alalim meraktan ve heyecandan olebilirim
bu arada ben suan Amerikadayim benim tedavim burada yapildi ben 27 yasindayim 35 yas ve altina genelde 2 embriyo transferi yapiyorlar tabi bize iki tane istermisiniz diye sordular once bizde onayladiktan sonra 2 transfer yapildi bakalim senin gibi guzel haberlerle doneriz evimize insallah rabbim bize ve bizim gibi isteyen herkeze nasip et yarabbimm cocuk ozlemiyle yanan tum anne ve baba adaylarimizin yuzunu guldur InsALLAH
gordum canım sukurler olsun rabbıme allahım yuzumu guldurdu 4 sene uzerıne...masallah.sat 22 nisan cnm bugun tam 6 haftalık oldum allahın ıznıyle.sen ne durumdasın keseyı gorebılırsın artık.nazeyse canom ne yaptın gördün mü keseyi.biz seninle aynıyız ama sen 6 hahtalık görünüyosun.sat ne zaman.çünkü doktorumun hesabına göre ben bugün 5.haftaya girdim.:44:
ne demek cnm bnm yasadıımı anlattım ama sen cok panıksın ılerleyen ıletılerıne yazacagım samımı dusuncelerımı hahaCanım nazayse cok saol ,ben ayse leri hep cok severim zaten..kanda yaptırıcam ,aksamüstü iş çıkışi giderim heralde , bakalım.Teşekkürederim canım.kendimi sevindirmek için yapmiştim aslında,ama tersi oldu .çok saol cok samimi yazmışsın .
cnm 15 diil de 12 demelerının sebebını blıorum 12.gun 80 ve uzerı saglıklı kabul edılıyormuscnm benim de transferim dondurulmuşla oldu ve 10.günde aldım sonucu.niye 15 gün diyolar anlamadım bende
ben sana solemıstım benım de 11. gun 67 cıkmıstı cnm gozun aydın tebrık ederımmmmm cok sevındımmmmsuan birtek eşim biliyor ,tedavi gordugumu bilen kuzenime bile daha soylemedim. buraya geldim cunku biliyorumki burdaki herkes daha cok sevinecek ,
ve eveeeeettttt canlarım:)))))):)))) testi yaptım 68 cıktı tabi 2 gun sonra yine yapıcam aksam gec oldugundan kliniki de arayamadım soramadım zaten daha testi 4 unde yapmam lazımdi.
Allahıma bınlerce sukurler olsun ,inşalla pztsi de guzel cıkarda yine mujde veririm size ,
iki gundur kendimi hırpalamişim sakın ha idrar testi yapmayın .o negatif cıktı diye okadar umutsuzdum ki eşim baktı sonuca oysa ben ögrenip ben ona mujde vermek isterdim .
aman neyse olsunda tabii :::::)
YaRabbim bollugunu bereketin heryerde ,kızlar hepinize teşekkür ederim sizin sayenizde rahatladım ,enerjimi tuksek tuttum burda cok guzel bir enerji var hepimiin yüxzünü güldürecek Rabbim,
sevgilerimle :))
bı laf var sey buldun seylısını arıyosun dıye bu tam gıderdı sımdı 68 yaaaa 68 ıcın neler verecek ınsanlar var 12. gun 80 ı devıreceksın demektır nedır bu telas tatlık ya sen 2 gunde 1 olup olup dırıleceksın o zaman...:))))Allah saglıkla huzurla bebeklerimiz kucagımıza almayı nasip etsin hepimize.
Rabbim bollugunu bereketeni görmemizi sagla Allahım
buarada benim 11.gün daha klinikle konusamadım 68 düşük sonuc olabilir mi ..
ben umutsuz oldugum için bu sonuc beni ucurdu ama ..
Allahım hepimize kucagımıza juzurla mutlulukla almayı nasip eglesin.Amin
cok sevındım cnm bnm hadı hayırlı olsunnnnherkese günaydın kızlarrr veeeedün sperm işinide yumurta toplama işinide hallettik.tam 29 tane yumurtam toplandı şu an elimde telefon bekliyorum kaçı döllenmiş diye.umarım bebişim biran önce annesinin göbişine kavuşur.
bak yıne aynısını yazmıssın sakın bıdaha duymayayım heeeesenın sonuc kac acaba benim dusuk mu 68 olması benımde 11.gun
hadı bakalım 200e yakın beklyorum sonucunu muhakkak yaz cnm...ben testi tekrarlıycam yarın sabah kan vericem,biraz stres olduumn hayırlısı en guzel sekılde olsun hepimize insallah Allahım .
Rabbim sen yüzümüzü güldürdün saglıkla huzurla elimize almayı nasip et YaRabbim,
tüm isteyenleree nasip eyle Rabbim
sevgiyle
canım ınsallah sağlikli bır sekılde katlanmıstır.beklıyoruz haberlerını canımben testi tekrarlıycam yarın sabah kan vericem,biraz stres olduumn hayırlısı en guzel sekılde olsun hepimize insallah Allahım .
Rabbim sen yüzümüzü güldürdün saglıkla huzurla elimize almayı nasip et YaRabbim,
tüm isteyenleree nasip eyle Rabbim
sevgiyle
Arkadaslar Deniz gelmiyor malesef ..
hatırlarsınız cuma test yaptırmıs 11.gun 68 cıkmıstı,pztsi tekrarla dedi doktorum bugun 29 cıktı .
butun ılacları bırak buyuk ıhtımal kımyasal gebelik dedi.dil ucuyla carsamba bidaha test yaptır dedi ama yaptırmasanda olur der gibiydi..
2 günlük hamileymiş gibi hissetmek bile cok guzeldi,
dün eşimle what to expect while you are expecting diye bir film var yayında ,boyle hamile kalmaya calısan aileleri anlatıyor ona gıtmıstık..orda sukredtmistim Allahım bize verdi sonunda diye ama daha zamanı değilmiş..
ben bitmeden zamanı gelsin nolur
şimdi işteyim ,aglamak istedmediğim için işten cıkana kadar girmem heralde ,ah dostlar cok kötü oldum cuma olumsuza hazırlamıstım kendimi işte ağlamayım diye kan testini iş cıkısı yaptırdım ama bugun bukadar olumsuz bisey beklemeiodum siz siz olun eksik hacet dilemeyin ben cuma nolur 0 civari cıkmasın testim demiştim biara burda yazılarımda 0 civari cıkmadı 68 cıktı ama kimyasalmiş işte ..
ve şimdi düşünüyorum galiba bana yanlış emb. koydular diye..
bisure denemeyezeğiz artık ,maddi manevi bitmiş durumdayız ,eşime cok zor..
haftasonu oyle huzurlu uyumustu ki oyle rahatlamiştı ki
onun hic sorunu yok tüm sorun bende ama o da cekiyor ceremesini ,gerci bende de tam sorun yok ,sadece tupümün teki tıkalı ,yaşimda 32 oldugundan yumurta rezervlerin azalmadan yap tup bebek demişti doktor,ilki olmadı şimdi ikincide olmadı ,yumurtalar birinci kaliteydi ,sprem oylesine ,embryoda birinci kalite dediler,düşük kalite olan ne benmiyim rahmim mi bilmiyorum.Allahım bizi bir sınavdan geciriyor ama gercekten cok zor ,atlatmasına atlatıcaz belki ama hicisey olması gerektiği gibi değil..
umarım sizlerin guzel haberleri gelir ,
canınız sıkılacak biliyorum iyi haber veremediğim için çok üzgünüm..herseyden cok isterdim.cuma ilk buraya girip haber verdim oysa..
hatırlarsınız cuma test yaptırmıs 11.gun 68 cıkmıstı,pztsi tekrarla dedi doktorum bugun 29 cıktı .
butun ılacları bırak buyuk ıhtımal kımyasal gebelik dedi.dil ucuyla carsamba bidaha test yaptır dedi ama yaptırmasanda olur der gibiydi..
dün eşimle what to expect while you are expecting diye bir film var yayında ,boyle hamile kalmaya calısan aileleri anlatıyor ona gıtmıstık..orda sukredtmistim Allahım bize verdi sonunda diye ama daha zamanı değilmiş..
şimdi işteyim ,aglamak istedmediğim için işten cıkana kadar girmem heralde ,ah dostlar cok kötü oldum cuma olumsuza hazırlamıstım kendimi işte ağlamayım diye kan testini iş cıkısı yaptırdım ama bugun bukadar olumsuz bisey beklemeiodum siz siz olun eksik hacet dilemeyin ben cuma nolur 0 civari cıkmasın testim demiştim biara burda yazılarımda 0 civari cıkmadı 68 cıktı ama kimyasalmiş işte ..
onun hic sorunu yok tüm sorun bende ama o da cekiyor ceremesini ,gerci bende de tam sorun yok ,sadece tupümün teki tıkalı ,yaşimda 32 oldugundan yumurta rezervlerin azalmadan yap tup bebek demişti doktor,ilki olmadı şimdi ikincide olmadı ,yumurtalar birinci kaliteydi ,sprem oylesine ,embryoda birinci kalite dediler,düşük kalite olan ne benmiyim rahmim mi bilmiyorum.Allahım bizi bir sınavdan geciriyor ama gercekten cok zor ,atlatmasına atlatıcaz belki ama hicisey olması gerektiği gibi değil..
canınız sıkılacak biliyorum iyi haber veremediğim için çok üzgünüm..herseyden cok isterdim.cuma ilk buraya girip haber verdim oysa..
beren84 sen nasılsın senin işlem ne aşamadaydı?????canım benim çok ama çok üzüldüm...moralini bozma...hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor...
bizim daha zamanımız var demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?