nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ahhh canım ya okadar üzüldüm ki anlatamam çoz zor ...ama nasip ten öte köy yok ...ne söylesek sana teselli vermez..yaşın genç inşlh olur yine....kalbini ferahlat...biz hep sana dua ediyoruz ve yanındayız unutma..emiiiiiiiii

ahhh canım ya okadar üzüldüm ki anlatamam çoz zor ...ama nasip ten öte köy yok ...ne söylesek sana teselli vermez..yaşın genç inşlh olur yine....kalbini ferahlat...biz hep sana dua ediyoruz ve yanındayız unutma..emiiiiiiiii

canım allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda ,ğnesiz ilaçsız kavuşursun bebişine

beren84 sen nasılsın senin işlem ne aşamadaydı?????

saol canım iyiyim .ya benim yumurtalarım cuma günü toplandı cumartesi haber geldi 18 tane döllenmiş diye dünde aradılar gelişimleri iyi diye bakalım buğün hala haber bekliyorum arayan soran yok ama belki transfer yarın olabilir.hayırlısı olur inşallah ne bileyim içimde hem bir umut hem bir korku var offf offff.

evt yarın olabilir benimki de 5. gun transferi oldu..bugun de 5. günümdeyim haftaya pazartesi belli olucak sonuc belki dayanamam erken yaparım...:)))

Arkadaşlar günaydın .denizgelll çok üzüldüm canım ya söyleyecek bişey bulamıyorum.rabbim herşeyin hayırlısını versin .bende çok korkuyorum bir problem çıkacak diye ama kısmetten öte yol yokkkk

tedavi surecinde yardımcı olması için akapunktur yaptıran fayda goren ,bilgisi olan varsa lutfen paylaşsin.
ben 3 ay sonra bidaha başlarim heralde Bahceci fulya da 2 dondurulmusunm daha var ama,
busefer izmir de yeni bastan baslarım diye dusunuyorum.Mahvetti beni bahceci,maddi manevi bitirdi,
olmadı diye degil bu isyanım ,inanın.
son tansferde yanliş emb koyduklarına inanıyorum.zaten daha oncede yazmıstyım belkide hic koymadılar..
bana demişti bitane cok iyi bitane orta kalite kaldı diye bende ikisinide koyun bitane dondurulmaz dediğimde yok olmaz dediler,iyi olanı koycaz ,orta kalite olanı ,6.gune yasarsa dondurcaz dediler ..
sonra transferden sonraki gun aradılar .2 tane 1. kalite dondurduk diye e dedim hanı diger 3 kotuydu olmüs sayıyoruz demiştiniz ,2 tane vardı iyi olanı koymustunuz hadi orta olan birgunde iyileşmiş olabilir ama ya diğeri ölürken birgunde dirildi mi..sonra iyi düşünmeye calıstım moral bozmadım,
sonra 68 cıkınca gunahlarını almısım dedim ama ..

ne koydular hicbi fikrim yok belkide hicbisey koymadılar onu bile bilmiyorum.
burası umud kapısı nasılsa yine gidecem diye ..
en azından bukadar guvensizlık olusturdukları için bile hiç gunahları yoksa bile bidaha oraya gidemem.

sizde gitmeyin derim,gideceksenizde doktorunuz Mustafa bahceci olması yoksa hemsirelerin gonlu ne isterse onu yaşarsınız.

Son düzenleme:

canım benim ya dediğin gibi gittigimiz her hastahane bir umut kapısı doktorlar hemşireler ne derse o.mesela benyumurta toplamadan sonra 1 poşet ilaç kullanıyorum dostinex diye bir ilaç var benim eşim tümör hastası o ilacı bir ömür boyu kullanmak zorunda ama o günbana verdiklerinde sordum yumurtası çok toplanan bayanlara bunu veriyoruz dediler sorgusuz sualsiz çok agır olan ilacı kullanıyorum ama aklımda hep bir şüphe ne bileyim başını agrıttım ama eger umutlarımızla oynuyorlarsa rabbim büyük bizide görüyor onlarıda allaha havale et canım başka bir çaremiz yok.

canım cok üzüldüm.cubuk testı tekrar denemısmıydın peki..pozıtıf hıc cıkmadımı? canım Allahım sabrını versın ınsallah ..ınanki cok üzüldüm

canım dostınex i bende kullanıorum doğru canım benım de 25 yumurtam toplandı.ondan verıolar hatta mınık bı ılac 8 tane..sanada sağlikli bır surec gecırmenı dılıorum ınsallah canım benım ..memnunmusun latif beyden..o da v aktı varsa konusur hastalarıyla ..işi iyi yapsında konusmasın varsın aman..ama dr uma hep guvendım kızlar cunku o guvenı bana sağladı..ben dr umu tv den gördum öle gıtmye karar verdım..bırde tüp bebek yaptrcagınız hastanenın basarı oranlarını arastırın derım ben..bu cok önemlı bır faktör

canım cok üzüldüm.cubuk testı tekrar denemısmıydın peki..pozıtıf hıc cıkmadımı? canım Allahım sabrını versın ınsallah ..ınanki cok üzüldüm

cunukda da positifi gormek istiodum hayalim vardı saklıcaktım onu ,
sen gördün mü cubukta?
canım benim senin guzel haberlerini alalim inşallah,

acıkcası ben doktora ulasabilirsem sorucam,
kimyasal gebelik tehlikeli bisey mi..cunku bende kimyasaldan suphelendikleri için ilaçlari kestiler ama ya diilse,şimdi ilaçlar gidince direk gidecek.diyorum ki 4 de estrofemim vardı onu iceyim aksamustu testi tekrarlatım diyorum ama ..

daha once kimyasal gebelik yasayan var mı kızlar?
ben 11.gun kan testinde 68 gordum sonra 14.gun 23 e düstü,
bahceci fulya yı aradım hemsire " hıı kimyasal olmuş,şimdi ilaçlari bırakıosun dedi" bende kesin mi dedim istersen carsamba bidaha bi kan testi yaptır dedi...ama ilaçlari bırak dedi..

yani %90 kimyasal ama emin olmadan ilaçlari bırakmasam tehlikeli olur mu acaba ,

canım bende hevesım var dıye tam bugun yapcaktım cubuk testı esıme dedım ama herseferınde unuttu almayı ben cıkıp bugun alcam hava almıs olurum hem bıraz..canım nazayse nın ılkı kımyasaldı uğrarsa ona sor..dr un ısderse carsamba yap demıs demekkı ılacları kesmıceksın..sen bır arada söle canım benım ne olur ne olmaz..bu seferde ılac dozları kötu etkı yapmasın vucuduna

lütfen yazar mısınız kızlar ?
İzmir'de dondurma yapılıyor mu en iyi neresi sizce ..

canım sen nıye ızmırı ıstıyosunki..hastanen ıst da değilmi bebeğim..medıcal park ta yaptır Latif küpelioğlunda hastanenin telini yazayım canım benım bu numara dırek tüp bebek ünitesıne baglanıo02124841884 ara sor..dondurulmus embrıyom var sızde yaptrmam mumkunmu de..bak canım umut vermek gıbı olmayım..ama ben tedavı surecım boyunca o hastanede negatıf sonuclu arkadsa rastlamadım..Allah buyuk canım benım ..ol derse olur..olmucagı varsa olmaz..ama ılla da yaptırcaksan burayı dusun derim ben

canım cok saol biliosun ben izmirdeyim ,kuzenimin arkadası bahcecide emb diye oraya yaptırdık,cunku o bize ballandıra ballandıra anlatti baska yere gitmeyin ticaret yapıolar falan dedi oyle olunca icerden biride var diye ist.'e gittik.
tabi o arkadas zurnanın son deliğ ve sanırım karısının yanında biraz fazlaca atıp tutmus biz nerden bilebilirdik.en iyisi olsun diye fedakarlık yapalım istanbula gidelim ozaman dedik.sonuc ,olumsuz sonucları gec ilgisizlik,guven vermeyen bisürü sey..

şimdi 2 tane daha dondurulmus var ellerinde ama ona bile guvenemiyorum,dediğin gibi bende o iki taneyi baska yerde denemeyi düşündüm8tabi istanbul içinde ) ama acaba gercekten ne dondordular ,sonucta cozulurken olmesi gayet normal biz bişey ispat edemeyiz..

ama senin yazdıgın bilgiyi not ettim belki agustosda bayram ayında Medikal Parka a transfer edip orda dondurulmusşlarlar denerim.
cok saol canım benim ,kafamda bi işik oldu ,nolursa olsun ,yenibastan bu işe kalkişmadan dondurulmuslarla deneyebilirim belki..

cok saol bitanem sen bebişine iyi bak ,cubuk içinde acele etme bence ,onun için yorma kendini ,zaten regl tarihi gecince yapmak lazımmış onu.

saolun yine soyuyorum iyiki burası var .
şimdi izmirde tedavi goren birilerinden bilgi almaya calısıcam ,
saolsun tutunbanaannem ,istanbul için fikir verdi kalan 2 dondurulmus embryo ile denemeye karar verrisem ,istanbul medikal parka gidicem.ama onlar cozulurken gidebilir..

sonuc olarak dostlar saolsun sevdiklerimiz saolsun yapacak bisey yok..
ama bundan sonra hersey daha cok acıtacak canımı o da bir gercek..yine de cıkmadık candan umut kesilmez

İzmir'de tüp bebek tedavisi gorup memnun olan varsa yazsın arkadaslar ,bide akapunktur tedavisi goren??

sevgiyle

sende cok saol canı m benım..lavaratuar sartlarıda önmelı tabı..hangı sartlarda donduruldu kalıtesı cozununce nası olcak...ama sakin kafayla düşün canım ..izmirde buyuk sehır emınımkı bunu yapan işin işinin ehlı drlar ordada vardır canım benım..az cıkmam lazım Allaha emanet olun

çok saol canım ya bende birara tereddüt etmiştim ama anlaşılan ben tek degilmişim.ben doktorumdan çok memnunum birde biz başka bir doktor arkadaşının vasıtasıyla gittigimiz için ne sorarsam saolsun herzaman cevap almışımdır.evet canım ya bende 2 yıldır onun hastasıyım ve ilk gündendir çok memnunum.artık bakalım canım latif bey elinden geleni yapıyo geisi allahın taktiri.ama inşallah bende senin gibi hamilelik haberimi alabilirim(gerçi önce transfer olsunda.)birde canım sana kaç embriyo konuldu kalanları dondurdunuzmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…