nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ya bugun transferın 5. gunu ama ben cok yoruluyırum kı sureklı yattım 5 gun boyunca mutfaga gıdıp gelmek benı yormaya basladı yaaa. acaba ilaçların etkisimi????

kızlar biliyorsunuz ben de cuma günü yani transferimin 10günü test yaptırdım ve sonuç 31.54 çıkmıştı.havalara uçmuştum.bugün tekrar yaptırmamı söylemişti doktorum.ve sonuç 10,09.maalesef benim de kimyasal gebelikmiş.hayallarim yıkıldı.umutlarım tükendi.meğerse bebeğim bana hiç tutunmamış.artık burda son buldu benim serüvrnim.başka dondurulmuşum da yok.maddi manevi bittik.en azından 1 sene daha düşünemem artık.kısmet değilmiş napalım.rabbim nasip etmedi işte.çok üzüldüm ama elden de bişey gelmiyor ki

canım benım yasım kucuk bırde ılk denemız oldugu ıcın 1 tane koydu latıf bey bana sormadı bıle..yasa geregı malesef..canım benım 6 tane kalıtelı vardı transfer gunune kadr..transfer sonrası gerı kalan 5 tanesı sağlikli kalsaydı dondurcaktık biz ..ama sadece içlerinden 1 tanesı kaldı o da orta kalıteli tutma sansı da % 30 dediler bende isdemedım..dondurmadık yani vardır bır hayır dedım..Allaha sukur transferım tuttu,bin şükür,,deminde cubuk test tgaptım eczaneden alıp,,cıft cızgıyı görmek 4,5 sene sonra nasıp oldu canım.Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah

canım bende senden haber beklıyodum..Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah canım benım .iğnesız ılacsız ınsallah..

ya bugun transferın 5. gunu ama ben cok yoruluyırum kı sureklı yattım 5 gun boyunca mutfaga gıdıp gelmek benı yormaya basladı yaaa. acaba ilaçların etkisimi????

canım o kadar da olmaması lazım..ben transfer sonrasıki gunun sabahı kahvaltı hazırladım ve ondan sonrakı her sabah esıme kahvaltı ıcın sabah kalktım..sureklı yatma ..ev ıcınde dolaski kan dolasımın calıssın eğilmelerine dıkkat et bırde tuvalette dıkkat et canım benım klozet varsa onu kullan

canim ben de keseyi gordum.sat 18 nisan ama dr un hesabina gore su an 5+5 teyim.off dr sat tarihine bakmiyoruz.igne baslama gunu filan dedi.umarim kalp atisinida dyariu hayirlisiyla.
cnm panık yapma sata gore bakılmalı cnm ıgne mıgne dııl drla bıdaha konus olmazsa baska dra gorun cnm.

cnm kimyasal gebelik oldugu kesin kan degerinin 2 ye katlanması gerekir 2 gun aralıklarla.cok gecmıs olsun.ilacları hemen kesmelısın kı kanaman baslasın ve rahımın temızlensın anlıyorum cok zor ama ben hıc senın gbı dusunmedım hemen kestım ılacı yanı belkı gıtmez dıye bı sey yok hasarlı bebekler tutunmaz bunu unutma allah korusun ozurlu olup her gun olmen daha mı ıyı cnm bnm

canım ben sabahtandır hastaneden telefon bekliyorum ama kimse aramıyor ya oysaki 3 gündür embriyolog saat 1.30 civarı arıyordu ve bugünde arayacagını söyledi
sence ben aramalımıyım hastaneyi

canım neyse az önce aradılar hastaneden yarın yüzde 50 transfer olabilirmiş yada çarşamba günü neyse ögrendim çok şükür gelişimleri iyi gidiyormuş.canım ya son birşey soracagım sana doktorumuz aynı oldugu için transfere giderken ekstra birşeyler yaptınmı sen

canım neyse az önce aradılar hastaneden yarın yüzde 50 transfer olabilirmiş yada çarşamba günü neyse ögrendim çok şükür gelişimleri iyi gidiyormuş.canım ya son birşey soracagım sana doktorumuz aynı oldugu için transfere giderken ekstra birşeyler yaptınmı sen

canım benim çok üzüldüm...Rabbim inşaAllah en yakın zamanda kucağını doldursun...
hayallerimiz bir an önce gerçeğe dönüşür...bizde maddi manevi yıprandık...bi daha ki denemeyi 3 ay sonra yapabilirmişiz...bakalım ne yaparız bütün imkanlarımızı kullanıp yeniden denemek istiyorum...hakkımızda hayırlısı...
inşaAllah Rabbim bunlara gerek kalmadan bizleri sevindirir...

beterin beteri olabilio ,ya 3 aylık düşseydi daha buyuük hüsran olmazmıydı .
pes etme ,insallah öbür ay kendiliğinden olur biliyorum cok zor ama yaapcak bisey yok.

ben sabahtan beri doktorla konusmaya calısıyorum.
acaba ilaçlari bırakmasam mı diye ,dedi ki birak ,tutacaksa tutar ilacin litaratürde kanıtlanmiş bi faydası yok.(suna bakın bizde burda ah ilaç gitti mi jel dondumu ,ay saati kactımı diye telaş ediyoz)
carsamb bidaha yaptır eğer yukselirse diş gebelik mi diye bakılması gerekir dedi...
dedim ki bende cıkarsa iyi bişey olur diye düşünüodum ama kötü mü yani busaatten sonra cıkması dedim,kesin değil ama cıkarsa o ihtimalde var dedi.

benim tek tüpüm tıkalı ,dıs gebelik tüplerde olmuo mu ,hem ikisde acık olsa rahime konan tüpe geri cıkar mı ,baska nasıl olur tüp bebek bilen var mi?

senin adına çok üzüldüm...ama bence kendini çok fazla yıpratıyorsun..biraz işleri oluruna bıraksan rahatlarsın...
bunun da yaşanması gerekiyormuş desen daha iyi olur...
merkezine olan güvenin kalmadıysada bence artık oraya gitme..dondurulmuşlarından ümidini kestiysen yani onlarında iyi olmadığını düşünüyorsan hiç deneme...bir de onun için masraf yapma..
kendini iyi hissettiğin zamanda olacak dediğin bir zamanda yeni bir yerde yeni bir tedaviye başla...
hakkında hayırlısı olur...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
öyle oldu böyle oldu diyerek kendini harap etme...geleceğe daha umutla bak ve öyle devam et...
nacizane düşüncelerim...ben öyle yapıyorum...

kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa...

merhaba canım.benimde öyleydi yani tutunma ağrıları da olabilir.ben de geceleri ateşleniyordum sanki hamiş olucan gibi geldi hadi hayırlısı bakim.iştahsızlığın strestendir.moralini bozma bebeğini aç bırakma

arkadaşlar herkese merhaba bugün daha yeni keseyi gördük 2 hafta sonraya da kalp atışı için gideceğiz inş oda olur tutaste sen ne yaptınn

caanım benim allah sabır versin.inşallah bir dahaki sefere rabbim sonuna kadar yüzünü güldürür.kucağına alırsın bebeğini.onun hazinesi çok geniş inanıyorum ki seni de bu hazineden mükafatlandıracaktır

arkadaşlar herkese merhaba bugün daha yeni keseyi gördük 2 hafta sonraya da kalp atışı için gideceğiz inş oda olur tutaste sen ne yaptınn

ayyyy canım ya ben de sizleri merak ediyordum hiç yoksunuz elif de yok .maşallah güzel haberi verdin.darısı kalp atışlarına olsun inşallah.bizde ayın 12 sinde muayeneye gideceğiz.nergiscim senin kaç tane tatlım bu arada.ben de iyiyim çok şükür.herşey yolunda.ya bu mide bulantıları ne zaman olyr.ben de tık yok:)) sadece çok halsizim o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…