gordum canım sukurler olsun rabbıme allahım yuzumu guldurdu 4 sene uzerıne...masallah.sat 22 nisan cnm bugun tam 6 haftalık oldum allahın ıznıyle.sen ne durumdasın keseyı gorebılırsın artık.
ne demek cnm bnm yasadıımı anlattım ama sen cok panıksın ılerleyen ıletılerıne yazacagım samımı dusuncelerımı haha
canım okursun benim son durumu kimyasalmış benim..
sende gecirmişssin galiba,11.gün 68 cıktı 14.gun 23 ,
bahcecideki hemsire ilacı kes kimyasal olmus dedi,ben esin mi deyince ,carsamba bi kan testi daha yaptır dedi..
anlamadım kesin heralde bana sen yine de bi yap diyo heralde ,
yoksa kesin olmasa ilacı birden kesince kimyasal diilse bile gidecek..diyorum ki 4 de ilacim var onu içeyim bırakmamayayım aksamustu yine tahlil yapayım diyorum ama bilemedim belkide tehlikelidir kimyasal gebelik,doktoro ve hemsıreye ulasamadıgımdan soramıyorum belki sen bilirsin canım,
buarada yorumların için cok tesekkürederim hep cok faydalı oldu bana ,
bebişinin kesesini gormussun cok cok tebrik ederim ,Allahım sonuna erdirsin huzurla mutlulukla kucagına al inşallah Maşallah
çok saol canım ya bende birara tereddüt etmiştim ama anlaşılan ben tek degilmişim.ben doktorumdan çok memnunum birde biz başka bir doktor arkadaşının vasıtasıyla gittigimiz için ne sorarsam saolsun herzaman cevap almışımdır.evet canım ya bende 2 yıldır onun hastasıyım ve ilk gündendir çok memnunum.artık bakalım canım latif bey elinden geleni yapıyo geisi allahın taktiri.ama inşallah bende senin gibi hamilelik haberimi alabilirim(gerçi önce transfer olsunda.)birde canım sana kaç embriyo konuldu kalanları dondurdunuzmu.
kızlar biliyorsunuz ben de cuma günü yani transferimin 10günü test yaptırdım ve sonuç 31.54 çıkmıştı.havalara uçmuştum.bugün tekrar yaptırmamı söylemişti doktorum.ve sonuç 10,09.maalesef benim de kimyasal gebelikmiş.hayallarim yıkıldı.umutlarım tükendi.meğerse bebeğim bana hiç tutunmamış.artık burda son buldu benim serüvrnim.başka dondurulmuşum da yok.maddi manevi bittik.en azından 1 sene daha düşünemem artık.kısmet değilmiş napalım.rabbim nasip etmedi işte.çok üzüldüm ama elden de bişey gelmiyor ki
canım bende senden haber beklıyodum..Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah canım benım .iğnesız ılacsız ınsallah..[/QUOT
amin cnm inşallah.bu arada h.sonu nete giremediğim için sana da hayırlı olsun deme fırsatı bulamadım cnm.hayırlı uğurlu olsun inşallah.rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.çok sewindim cnm tebrik ederim.
ya bugun transferın 5. gunu ama ben cok yoruluyırum kı sureklı yattım 5 gun boyunca mutfaga gıdıp gelmek benı yormaya basladı yaaa. acaba ilaçların etkisimi????
canım bende senden haber beklıyodum..Allah tez zamanda nasıp etsın ınsallah canım benım .iğnesız ılacsız ınsallah..[/QUOT
amin cnm inşallah.bu arada h.sonu nete giremediğim için sana da hayırlı olsun deme fırsatı bulamadım cnm.hayırlı uğurlu olsun inşallah.rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.çok sewindim cnm tebrik ederim.
önenmlı değil canım benım..sen benı öncesınden tebrık etmıstın zaten..sankı ıcıne doğmustu..cok saol canım Rabbim tüm ısdeyenlerın kollarını doldursun ınsallah
cnm panık yapma sata gore bakılmalı cnm ıgne mıgne dııl drla bıdaha konus olmazsa baska dra gorun cnm.canim ben de keseyi gordum.sat 18 nisan ama dr un hesabina gore su an 5+5 teyim.off dr sat tarihine bakmiyoruz.igne baslama gunu filan dedi.umarim kalp atisinida dyariu hayirlisiyla.
cnm kimyasal gebelik oldugu kesin kan degerinin 2 ye katlanması gerekir 2 gun aralıklarla.cok gecmıs olsun.ilacları hemen kesmelısın kı kanaman baslasın ve rahımın temızlensın anlıyorum cok zor ama ben hıc senın gbı dusunmedım hemen kestım ılacı yanı belkı gıtmez dıye bı sey yok hasarlı bebekler tutunmaz bunu unutma allah korusun ozurlu olup her gun olmen daha mı ıyı cnm bnmcunukda da positifi gormek istiodum hayalim vardı saklıcaktım onu ,
sen gördün mü cubukta?
canım benim senin guzel haberlerini alalim inşallah,
acıkcası ben doktora ulasabilirsem sorucam,
kimyasal gebelik tehlikeli bisey mi..cunku bende kimyasaldan suphelendikleri için ilaçlari kestiler ama ya diilse,şimdi ilaçlar gidince direk gidecek.diyorum ki 4 de estrofemim vardı onu iceyim aksamustu testi tekrarlatım diyorum ama ..
daha once kimyasal gebelik yasayan var mı kızlar?
ben 11.gun kan testinde 68 gordum sonra 14.gun 23 e düstü,
bahceci fulya yı aradım hemsire " hıı kimyasal olmuş,şimdi ilaçlari bırakıosun dedi" bende kesin mi dedim istersen carsamba bidaha bi kan testi yaptır dedi...ama ilaçlari bırak dedi..
yani %90 kimyasal ama emin olmadan ilaçlari bırakmasam tehlikeli olur mu acaba ,
gordum canım sukurler olsun rabbıme allahım yuzumu guldurdu 4 sene uzerıne...masallah.sat 22 nisan cnm bugun tam 6 haftalık oldum allahın ıznıyle.sen ne durumdasın keseyı gorebılırsın artık.
ne demek cnm bnm yasadıımı anlattım ama sen cok panıksın ılerleyen ıletılerıne yazacagım samımı dusuncelerımı haha
canım okursun benim son durumu kimyasalmış benim..
sende gecirmişssin galiba,11.gün 68 cıktı 14.gun 23 ,
bahcecideki hemsire ilacı kes kimyasal olmus dedi,ben esin mi deyince ,carsamba bi kan testi daha yaptır dedi..
anlamadım kesin heralde bana sen yine de bi yap diyo heralde ,
yoksa kesin olmasa ilacı birden kesince kimyasal diilse bile gidecek..diyorum ki 4 de ilacim var onu içeyim bırakmamayayım aksamustu yine tahlil yapayım diyorum ama bilemedim belkide tehlikelidir kimyasal gebelik,doktoro ve hemsıreye ulasamadıgımdan soramıyorum belki sen bilirsin canım,
buarada yorumların için cok tesekkürederim hep cok faydalı oldu bana ,
bebişinin kesesini gormussun cok cok tebrik ederim ,Allahım sonuna erdirsin huzurla mutlulukla kucagına al inşallah Maşallah
kımyasal degılse bıle gıdecek ıste ama bır an once gıtmesı lazım kan testını de tekrarlaman lazım kanda 0a dustugunu gormen ıcın cnm.uzulme nolur hakkında hayırlısı olsun.zammanı geldıgınde rabbım kucagını dolduracaktır
cnm cok uzuldum ya allah yardımcın olsun...benım de gecen sene mays ayında kımyasalım oldu.bu sene rabbım nasıp ettı ınsallah tamamına ererım cok korkuyorum tabıı yasayan bılır...dualarım sızınle....kızlar biliyorsunuz ben de cuma günü yani transferimin 10günü test yaptırdım ve sonuç 31.54 çıkmıştı.havalara uçmuştum.bugün tekrar yaptırmamı söylemişti doktorum.ve sonuç 10,09.maalesef benim de kimyasal gebelikmiş.hayallarim yıkıldı.umutlarım tükendi.meğerse bebeğim bana hiç tutunmamış.artık burda son buldu benim serüvrnim.başka dondurulmuşum da yok.maddi manevi bittik.en azından 1 sene daha düşünemem artık.kısmet değilmiş napalım.rabbim nasip etmedi işte.çok üzüldüm ama elden de bişey gelmiyor ki
canım benım yasım kucuk bırde ılk denemız oldugu ıcın 1 tane koydu latıf bey bana sormadı bıle..yasa geregı malesef..canım benım 6 tane kalıtelı vardı transfer gunune kadr..transfer sonrası gerı kalan 5 tanesı sağlikli kalsaydı dondurcaktık biz ..ama sadece içlerinden 1 tanesı kaldı o da orta kalıteli tutma sansı da % 30 dediler bende isdemedım..dondurmadık yani vardır bır hayır dedım..Allaha sukur transferım tuttu,bin şükür,,deminde cubuk test tgaptım eczaneden alıp,,cıft cızgıyı görmek 4,5 sene sonra nasıp oldu canım.Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
canım benım yasım kucuk bırde ılk denemız oldugu ıcın 1 tane koydu latıf bey bana sormadı bıle..yasa geregı malesef..canım benım 6 tane kalıtelı vardı transfer gunune kadr..transfer sonrası gerı kalan 5 tanesı sağlikli kalsaydı dondurcaktık biz ..ama sadece içlerinden 1 tanesı kaldı o da orta kalıteli tutma sansı da % 30 dediler bende isdemedım..dondurmadık yani vardır bır hayır dedım..Allaha sukur transferım tuttu,bin şükür,,deminde cubuk test tgaptım eczaneden alıp,,cıft cızgıyı görmek 4,5 sene sonra nasıp oldu canım.Allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah
kızlar biliyorsunuz ben de cuma günü yani transferimin 10günü test yaptırdım ve sonuç 31.54 çıkmıştı.havalara uçmuştum.bugün tekrar yaptırmamı söylemişti doktorum.ve sonuç 10,09.maalesef benim de kimyasal gebelikmiş.hayallarim yıkıldı.umutlarım tükendi.meğerse bebeğim bana hiç tutunmamış.artık burda son buldu benim serüvrnim.başka dondurulmuşum da yok.maddi manevi bittik.en azından 1 sene daha düşünemem artık.kısmet değilmiş napalım.rabbim nasip etmedi işte.çok üzüldüm ama elden de bişey gelmiyor ki
kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa...
arkadaşlar herkese merhaba bugün daha yeni keseyi gördük 2 hafta sonraya da kalp atışı için gideceğiz inş oda olur tutaste sen ne yaptınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?