nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım benim hemşire dikkatle kullan ilaçlarını.bir hastamız bir gün almayı unuttu düştü bebekleri dedi.demekki bir faydası var.yokda herkez almaz.inşallah kötü birşey yoktur.diğer teste kadar al ilaçlarını istersen.tüpler kapalı iken bana da mantıklı gelmedi dış gebelik.inşallah öyle bir şey yoktur

ya benim de ateşim oluyo gibi iki gündür... noluyoruzzzzzz acabaaaaaa :)))))

hayır canım sadece dua et..bılmedıgın otları yeme iyi gelır felan dıye..ekstra hıc bısey yapmıosun..sadece transfer olcagı zaman ıdrara sıkısık olman lazım..onu da hastaneye gıdınce bol bol su ıcıyosun orda zatenn..sıkısık olanları sırayla alıolar 5 dakıkalık iş..kafan yatak ta ayakların yastıkta öle yatıosun bı yarım saat..cok su içme kii yatarken tuvalete sık sık kalkmayasın..yani gerektıgı kadar ıc ..transfer oldugun yatakta sana ıdrarını yapma ımkanını sağliolar zaten..rahatlıosun ve bebegıne bısey olmaz korkma rahat rahat ıkınmadan yap..benım en buyuk korkum oydu..öle işte canım k bakma nette deıldım yenı gördum

arkadaşlar herkese merhaba bugün daha yeni keseyi gördük 2 hafta sonraya da kalp atışı için gideceğiz inş oda olur tutaste sen ne yaptınn

merhaba nergiz..hayırlı olsun canım..inşaAllah minik kuzunun kalp atışları da gümbür gümbür olur...
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin....

adet olma hıssı bende 5 . gunde baslamıstı canım bak ısdesende olamassın adet suan cunku adet olmayı engelleyıcı progestan kullanıosun..korkma bu yuzden rahat ol..sadece ağrıların tadını cıkarr.ben öle yaptım hıc takmadım kafamada kii 8.gunde bıle adet sancılarım vardı..ve bol bol su ıcc ebrıyo rahım sutunden ve sıvılardan beslenırmıs..

canım hadı hayırlısı gıt al bebegını artık yhaa D bak öle dedılerse buyuk ıhtımal yarın transferın olur senın bana da öle dedıler..sabah 10.30 gıbı aradılar..12.30da hastanedeydık..16.30 da da evımızde..

benim adet günüm 12si zaten daha çok var ama testime 2 gün kaldı nasıl iştir anlamadım ya neyse... ama senin sancıların 10. günde de var mıydı? ben bugün 10. günümdeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…