beterin beteri olabilio ,ya 3 aylık düşseydi daha buyuük hüsran olmazmıydı .
pes etme ,insallah öbür ay kendiliğinden olur biliyorum cok zor ama yaapcak bisey yok.
ben sabahtan beri doktorla konusmaya calısıyorum.
acaba ilaçlari bırakmasam mı diye ,dedi ki birak ,tutacaksa tutar ilacin litaratürde kanıtlanmiş bi faydası yok.(suna bakın bizde burda ah ilaç gitti mi jel dondumu ,ay saati kactımı diye telaş ediyoz)
carsamb bidaha yaptır eğer yukselirse diş gebelik mi diye bakılması gerekir dedi...
dedim ki bende cıkarsa iyi bişey olur diye düşünüodum ama kötü mü yani busaatten sonra cıkması dedim,kesin değil ama cıkarsa o ihtimalde var dedi.
benim tek tüpüm tıkalı ,dıs gebelik tüplerde olmuo mu ,hem ikisde acık olsa rahime konan tüpe geri cıkar mı ,baska nasıl olur tüp bebek bilen var mi?
ya benim de ateşim oluyo gibi iki gündür... noluyoruzzzzzz acabaaaaaa :)))))merhaba canım.benimde öyleydi yani tutunma ağrıları da olabilir.ben de geceleri ateşleniyordum sanki hamiş olucan gibi geldi hadi hayırlısı bakim.iştahsızlığın strestendir.moralini bozma bebeğini aç bırakma
ben de de yok bulantı aynan halsizlik sinirlilik var elif ne yaptı acaba yaaa haberin var mı
ya benim de ateşim oluyo gibi iki gündür... noluyoruzzzzzz acabaaaaaa :)))))
evet nergizcim kaç tane bebişin var senin ????? galiba iki emriyo koymuşlardı dimi???
yok kuşum benim 1 tane var ANASININ 1 TANECİK KUZUSU OLACAK İNŞ
evet tatlım 1 tane koydular
kuzunu ısırım senin .. Peki tek embriyomuydu????
evet tatlım 1 tane koydular
kız ben de hamile kalim seni görmeye gelicem içimden geldii....:)))))
oy oy nede güzel severmiş annesi ono.hadi bakim.darısı ucaklara almaya inş
canım neyse az önce aradılar hastaneden yarın yüzde 50 transfer olabilirmiş yada çarşamba günü neyse ögrendim çok şükür gelişimleri iyi gidiyormuş.canım ya son birşey soracagım sana doktorumuz aynı oldugu için transfere giderken ekstra birşeyler yaptınmı sen
arkadaşlar herkese merhaba bugün daha yeni keseyi gördük 2 hafta sonraya da kalp atışı için gideceğiz inş oda olur tutaste sen ne yaptınn
kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa...
canım neyse az önce aradılar hastaneden yarın yüzde 50 transfer olabilirmiş yada çarşamba günü neyse ögrendim çok şükür gelişimleri iyi gidiyormuş.canım ya son birşey soracagım sana doktorumuz aynı oldugu için transfere giderken ekstra birşeyler yaptınmı sen
Tutaste sen keseyi gördün mü canım
benim adet günüm 12si zaten daha çok var ama testime 2 gün kaldı nasıl iştir anlamadım ya neyse... ama senin sancıların 10. günde de var mıydı? ben bugün 10. günümdeyim....adet olma hıssı bende 5 . gunde baslamıstı canım bak ısdesende olamassın adet suan cunku adet olmayı engelleyıcı progestan kullanıosun..korkma bu yuzden rahat ol..sadece ağrıların tadını cıkarr.ben öle yaptım hıc takmadım kafamada kii 8.gunde bıle adet sancılarım vardı..ve bol bol su ıcc ebrıyo rahım sutunden ve sıvılardan beslenırmıs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?