nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

benim adet günüm 12si zaten daha çok var ama testime 2 gün kaldı nasıl iştir anlamadım ya neyse... ama senin sancıların 10. günde de var mıydı? ben bugün 10. günümdeyim....

canım pozıtıfı gördukten sonra bıle sancı cekıo ınsan zaten..benım oluyo arad a ama uzanınca gecınce ama o gunlerde özellıkle gece lerı cekerdım sancı..normal canım..yarın kan testı yaptırabılırsın ben 11.gunde yaptrmıstım..bugunde 13.gunum bugunde cubuk test yaptım pozıtıf..

merhaba arkadaşlar.nasılsınız?yarın test sonuçlarımı almaya gideceğiz.bakalım bu sonuçlardan sonra daha neler isteyecekler.inşallah tedaviya başlamamız için az kalmıştır.

dua edin.

Canim benim.... Bugun girememistim ama aklim hep sizdeydi. Cok uzuldum inanki... Bunu bejlemiyordum. Kendi sonucunu aldigimda da boyle sok olmustum. Hic negatif beklemiyordum.... Senin de iyi diye dusunmustum.cunku dr.um demisti ki 11 gun en ax 50-60 sa saglikli bir gebeliktir demisti. Zamani gelmenis.... Rabbim daha dilememis... Soyleyecek soz bulamiyorun. Insallah bu imtihanlarin mukafati cok buyuk canim benim.... Tez zamabda saglikli imanli hayirli evlatlarla bizlerin de yuzunu guldursun insallah Yuce Rabbimiz.....
Rabbime emanet ol canim benim....

Tatlim izmirde degilim ama topiklerde gezerken iki kisinin izmir kent hadtanesini ovduklerini gormustum.yine de bilen tedavi goren birileti seni daha iyi aydinlatir. Ins en hayirlisi olur..n

Ah caniiim :-( Rabbim den gelene raziyiz demekten baska bisey elden gelmiyo. Bu aksam uzulduk yine. Insallah. Sabrinin karsiliginda hayirli imanl sagliklii evlatlarla sevindirir Yuce Rabbim. Canim beniiiim. Ne diyecegimi bilemiyorum. Demekki vakti gelmemis daha. Rabbim en guzeli bilir......dualarimiz hep birbirimize insallah canim...

ne guzel yazmıssın allah yolunu acık etsın cnm...

bende de bulantı fln yok hala ama cok halsızım demek normalmıs senden 2 gun ondeyım bide :)

Son düzenleme:
ne guzel yazmıssın allah yolunu acık etsın cnm...

bende de bulantı fln yok hala ama cok halsızım demek normalmıs senden 2 gun ondeyım bide :)

evet canım aynıyız senle.sen 22 nisan ben de nisan 24 teyim.nazayse senin tek embriyoydu değilmi.benim daha kaç tane olduğu belli değil içimden iki tane gibi geliyor ama hayırlısı.haziren 12 de ilk muayenemiz varçkaç tane old öpreneceğiz hayırlısıla.

herkese günaydın kızlarrr ya beni hastaneden aramadılar anlaşılan bebişler bugünde hastanede neyse artık hayırlısı olsunda 1 gün daha beklerim ben.ne demişler geç olsunda güç olmasın:)

arkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske

11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..

buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş

bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .

yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..

kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..

kızlar yarın benim transferim var birkaç gün evde dinlenicem işe baslayıncaya kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bana bol bol dua edin

denızım canım,bebeğinin degerı dusuk cıkmıs kendını yıpratıyosun canım benım..senınle aynı seyı yasayan bır arkadsın yazısını buldum demın kopyaladım canım bır oku..kız dıs gebelık olmaması ıcın nası dua edıyor ve degerının dusmesı ıcın de dua edıyor..her seyde bı hayır vardır canım üzülme ve oku bunu lutfen

egunal kullanıcısından alıntı
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…