bugun 5. günüm test yapasım var....
merhaba nergiz..hayırlı olsun canım..inşaallah minik kuzunun kalp atışları da gümbür gümbür olur...
Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin....
benim adet günüm 12si zaten daha çok var ama testime 2 gün kaldı nasıl iştir anlamadım ya neyse... ama senin sancıların 10. günde de var mıydı? ben bugün 10. günümdeyim....
bugun 5. günüm test yapasım var....
Arkadaslar Deniz gelmiyor malesef ..
hatırlarsınız cuma test yaptırmıs 11.gun 68 cıkmıstı,pztsi tekrarla dedi doktorum bugun 29 cıktı .
butun ılacları bırak buyuk ıhtımal kımyasal gebelik dedi.dil ucuyla carsamba bidaha test yaptır dedi ama yaptırmasanda olur der gibiydi..
2 günlük hamileymiş gibi hissetmek bile cok guzeldi,
dün eşimle what to expect while you are expecting diye bir film var yayında ,boyle hamile kalmaya calısan aileleri anlatıyor ona gıtmıstık..orda sukredtmistim Allahım bize verdi sonunda diye ama daha zamanı değilmiş..
ben bitmeden zamanı gelsin nolur
şimdi işteyim ,aglamak istedmediğim için işten cıkana kadar girmem heralde ,ah dostlar cok kötü oldum cuma olumsuza hazırlamıstım kendimi işte ağlamayım diye kan testini iş cıkısı yaptırdım ama bugun bukadar olumsuz bisey beklemeiodum siz siz olun eksik hacet dilemeyin ben cuma nolur 0 civari cıkmasın testim demiştim biara burda yazılarımda 0 civari cıkmadı 68 cıktı ama kimyasalmiş işte ..
ve şimdi düşünüyorum galiba bana yanlış emb. koydular diye..
bisure denemeyezeğiz artık ,maddi manevi bitmiş durumdayız ,eşime cok zor..
haftasonu oyle huzurlu uyumustu ki oyle rahatlamiştı ki
onun hic sorunu yok tüm sorun bende ama o da cekiyor ceremesini ,gerci bende de tam sorun yok ,sadece tupümün teki tıkalı ,yaşimda 32 oldugundan yumurta rezervlerin azalmadan yap tup bebek demişti doktor,ilki olmadı şimdi ikincide olmadı ,yumurtalar birinci kaliteydi ,sprem oylesine ,embryoda birinci kalite dediler,düşük kalite olan ne benmiyim rahmim mi bilmiyorum.Allahım bizi bir sınavdan geciriyor ama gercekten cok zor ,atlatmasına atlatıcaz belki ama hicisey olması gerektiği gibi değil..
umarım sizlerin guzel haberleri gelir ,
canınız sıkılacak biliyorum iyi haber veremediğim için çok üzgünüm..herseyden cok isterdim.cuma ilk buraya girip haber verdim oysa..
saolun yine soyuyorum iyiki burası var .
şimdi izmirde tedavi goren birilerinden bilgi almaya calısıcam ,
saolsun tutunbanaannem ,istanbul için fikir verdi kalan 2 dondurulmus embryo ile denemeye karar verrisem ,istanbul medikal parka gidicem.ama onlar cozulurken gidebilir..
sonuc olarak dostlar saolsun sevdiklerimiz saolsun yapacak bisey yok..
ama bundan sonra hersey daha cok acıtacak canımı o da bir gercek..yine de cıkmadık candan umut kesilmez
İzmir'de tüp bebek tedavisi gorup memnun olan varsa yazsın arkadaslar ,bide akapunktur tedavisi goren??
sevgiyle
kızlar biliyorsunuz ben de cuma günü yani transferimin 10günü test yaptırdım ve sonuç 31.54 çıkmıştı.havalara uçmuştum.bugün tekrar yaptırmamı söylemişti doktorum.ve sonuç 10,09.maalesef benim de kimyasal gebelikmiş.hayallarim yıkıldı.umutlarım tükendi.meğerse bebeğim bana hiç tutunmamış.artık burda son buldu benim serüvrnim.başka dondurulmuşum da yok.maddi manevi bittik.en azından 1 sene daha düşünemem artık.kısmet değilmiş napalım.rabbim nasip etmedi işte.çok üzüldüm ama elden de bişey gelmiyor ki
mrb canım ..hayırlı sonuclar alırsın ınsallh canım..Rabbim kolaylıklar versın ınsallahmerhaba arkadaşlar.nasılsınız?yarın test sonuçlarımı almaya gideceğiz.bakalım bu sonuçlardan sonra daha neler isteyecekler.inşallah tedaviya başlamamız için az kalmıştır.
dua edin.
senin adına çok üzüldüm...ama bence kendini çok fazla yıpratıyorsun..biraz işleri oluruna bıraksan rahatlarsın...
bunun da yaşanması gerekiyormuş desen daha iyi olur...
merkezine olan güvenin kalmadıysada bence artık oraya gitme..dondurulmuşlarından ümidini kestiysen yani onlarında iyi olmadığını düşünüyorsan hiç deneme...bir de onun için masraf yapma..
kendini iyi hissettiğin zamanda olacak dediğin bir zamanda yeni bir yerde yeni bir tedaviye başla...
hakkında hayırlısı olur...görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
öyle oldu böyle oldu diyerek kendini harap etme...geleceğe daha umutla bak ve öyle devam et...
nacizane düşüncelerim...ben öyle yapıyorum...
ayyyy canım ya ben de sizleri merak ediyordum hiç yoksunuz elif de yok .maşallah güzel haberi verdin.darısı kalp atışlarına olsun inşallah.bizde ayın 12 sinde muayeneye gideceğiz.nergiscim senin kaç tane tatlım bu arada.ben de iyiyim çok şükür.herşey yolunda.ya bu mide bulantıları ne zaman olyr.ben de tık yok:)) sadece çok halsizim o kadar.
cnm panık yapma sata gore bakılmalı cnm ıgne mıgne dııl drla bıdaha konus olmazsa baska dra g
canım başka dr ada sordum o da aynı şeyi söyledi.tüp bebekte yanılıyolar dedi .sat göre hesaplanmaz yumurtaları büyütmeye başladıkları tarihmiş.
ne guzel yazmıssın allah yolunu acık etsın cnm...
bende de bulantı fln yok hala ama cok halsızım demek normalmıs senden 2 gun ondeyım bide :)
canım hadı hayırlısı gıt al bebegını artık yhaaD bak öle dedılerse buyuk ıhtımal yarın transferın olur senın bana da öle dedıler..sabah 10.30 gıbı aradılar..12.30da hastanedeydık..16.30 da da evımızde..
herkese günaydın kızlarrr ya beni hastaneden aramadılar anlaşılan bebişler bugünde hastanede neyse artık hayırlısı olsunda 1 gün daha beklerim ben.ne demişler geç olsunda güç olmasın:)
denızım canım,bebeğinin degerı dusuk cıkmıs kendını yıpratıyosun canım benım..senınle aynı seyı yasayan bır arkadsın yazısını buldum demın kopyaladım canım bır oku..kız dıs gebelık olmaması ıcın nası dua edıyor ve degerının dusmesı ıcın de dua edıyor..her seyde bı hayır vardır canım üzülme ve oku bunu lutfenarkadaslar gordugunuz gibi hala hayallerdeyim.
diyorum ki bi mucize olmus olsa ve ilaçlari kesince embryo yeniden sıkıca tutunsa düşmemeye karar verse meger oda annesi gibi o jelden ve bukadar ilaçtan rahatsımıs desek..keske
11.gun 68 di 15.gun 23 oldu biliosunuz yarın da yapıcam buyuk ihtimal düsecek ve kimyasal diyecegiz
doktor dusmessede heveselenme ozamanda dıs gebelik mi diye bakmak gerekir dedi ..
ama ben bunu hic duymamıs gibiyim
diyorum size busefer cok umutluydum ..
buarada bahceci fulya da kalan 2 emb hakkında soyle bir bilgi alabldi sonunda,
bana 2 tane 1. kalite emb dondurduk demişlerdi.ama meğer 1.kalite embryolar 4a,4b,4c diye ayrılırmış.
4a eniyi kalite oluyormus,4b gayet iyi ,4c de iyi oluyormuş,sonr 3 a b c orta ,2 a b c zayıd diye gidiomuş
bunuda soyle soylettinm adamlara dedim ki benim 5.gun transferim yapılırken bana 1 en iyi kalite 1 orta 2 de zayıf embyonuz var dediniz,en iyisini koydunuz,orta kalitede olan emb 6.gun yasarsa sondurcaz dediniz sonra bi baktm 2 hemde eniyid ondurulmus diosunuz..1 gecede nasıl oldu bunlar dedim.5.gun olusumunu tamamlamamış bir yumurta ,6.gün gec bişekilde olusumunutamamlarsa eniyi kalitre olabiliomu dedim ozaman bu acıklamayı yaptılar .
yani benim 4a bile tutmadı ,4c bile oldugu supheli 2 embryom tutar mı ,tutarsa gebelikte sorun olur mu(sonucta eniyi kalite değil ,biliosunuz normal gebelikte en cengaver olan dollenıo ve 5.gune gelio ) ,bu sorulardan doalyı sanırım dondurulmusları denemeden maddi manevi toparlanınca direk izmir de baslıcam ama biraz zaman alacak ..ama tabii bi tarafımda agustos eylul gibi dondurulmusları dene diyor ..ama tutmassa ,yada cozulunce ikisi b,ile olebilir..
kızlar dua edin mucize olsun yarın testim yksek cıksın ve dıs gebelik olmasın bebeğim saglıklı bisekilde tutunabilmiş ,zoru basarmıs olsun ,Allahım ol derse olurmuş hayırlısıysa olsun ..hayatım onu beklemekle gecti ama busefer cok emindim..
denızım canım,bebeğinin degerı dusuk cıkmıs kendını yıpratıyosun canım benım..senınle aynı seyı yasayan bır arkadsın yazısını buldum demın kopyaladım canım bır oku..kız dıs gebelık olmaması ıcın nası dua edıyor ve degerının dusmesı ıcın de dua edıyor..her seyde bı hayır vardır canım üzülme ve oku bunu lutfen
insallah egunal in iyi haberlerini alıcaz canım,
dediğin gibi herseyde hayır var
mantıklı dusununce oyle diyorum ama inanamassın içimdeki inanca cok garip bi mucize olcak diyo durmadan ..ama olmucak biliyorum ama yine de bekliyorum.
boyle boyle dıs gebelik olcak gorcem heralde napimm hersey kabul artık yapacak bisey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?