nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

merakettiğim su kimyasal gebelikte embryo hala içimizde mi
rahime tutunamadı yada öldü ama içimizde ve regl olunca mı cıkıyor..
yada ne..

birde eşim dio ki senin dıs gebelik olamaz ,okumuş biyerden dıs gebelik tuplerde oluo die,senin tup tıkali zaten dio,ama dıs gebelik sadece tupte olmaz değil mi ?

bide önce yuksek sonra dusuk cıkması durumu bi mucize ile sonlanamz mı,
yani embryo biraz bozalayıp sonra toparlanabilir mi hic boyle hikaya var mı acaba ...
son olarak ..2 gundur deli gibi belim agrıyor,regl olucam (düşük yapıcam yani ... ilaçlarida bıraktım zaten) ama bukadar cok agrı hic normal diil, regl oldugum zaman boyle olmaz ,kaldıki daha hic regl belitimde yok ,hani klahve akıntı sıcak basması gibi,heralde dusukle ilgili ,ondan mı acaba??yada daha da kotusu dıs gebelikten mi acaba..

kızlar yarın benim transferim var birkaç gün evde dinlenicem işe baslayıncaya kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bana bol bol dua edin

hayırlı olsun canım...sende kendine ve bebişine iyi bak..sımsıkı tut onu emi...
Allaha emanet olun....

benimde bildiğim kadarıyla dış gebelik tüplerde oluyor...normal insanlarda ama tüp bebekte nasıl dış gebelik oluyor onu anlamış değilim..rahime konulan embriyo nasıl tüpe gidiyor...
sanırım ilaçların etkisi olabilir...ben ilaçları bıraktıktan 1.5 gün sonra adet oldum...gece neredeyse rahimim dışarı çıkacak sandım...felaket bir ağrıydı kocaman bir şey çıktı...
hakkında hayırlısı olsun inşaAllah...bende ilaçları bırakınca adet olana kadar bir ümit dedim ama hepsi hayal oldu tabi...12 gün tutmayan embriyo 2 günde mi tutacak...
bir daha ki denemeye diyorum inşaAllah tutacak....

Klınıkten asiye hemşire erken yaptırma gününde yaptır yıpranırsın dedi ben dinlemedim kan testi sonucum yani
11.gün 7.6
13. Gün 2
14.gün 3.3 yarın günüm normalde yani 6 haziran ama sol kasıgım hala çok agrıyor ayagıma kramp giriyor belim agrıyor yarın burda bir kadın dogumcuya gidicem allahım herkesin sonunu hayr eylesin ....aminnnn

sizi özledim kızlar yatıyorum o yüzden giremiyorum
dün doktora gittim keseyi gördüm şükür ama kanamam devam ediyor doktor düşük tehliken var yatacaksın dedi oyüzden giremiyorum okudum sizde keseyi görmüşsünüz çok sevindim
kendinize dikkat edin sizi seviyorum bebişlere iyi bakın allaha emanet olun hepinizi kocaman öpüyorum

ızlar 12.gün 58 ,15.gün 23,17.gün 7 yani kimyasalmiş

biraz kendimden korkuyordum ,cunku 2 gundur hep hamileymişim hala gibi hissediodum.
hemsire butu ilaçlari bırak dedi,mecvuren bıraktım ama elevit içmeyi bırakmadım,dedimki ya duruosa ,vitamini eksik olmasın..
bide dilimde ucuk cuktı ,hemen dedim kendi kendime vucudum direnio bebek tutunuyodur belki tekrardan...belim cok agrıdı onuda iyiye yordum :)oyuzden ananas ve kabak cekirdeği yedim ,dinlendim hep iş cıkısı

neyseki sonucu alınca dienmeye devam etmedim bebiş gitmiş .

bahcecideki dondurulmusları denemicem ,afedersiniz mustafa bahceci yi bidaha gormek istemiyorum.
yalvardım ona budefa 2 yane koyalım diye koymadı.ruyamda gordum dedim 2 tane koyuyordunuz 1 tane si tutuyordu lutfen dedim.yok dedi cok saglıklı kesin tutacak.belki saglıklıydı ama tutmadi işte.ilkinde de ikincisinde de ..tabi o bidaha gidicem zannetti ama gitmiycem zaten kalan 2 embryo 4c kalitedeymiş,buda bana soylenen ona bile inanmıyorum,hem cozulunce olebilirler.

artık izmirde bir yer arıyorum İzmirde hangi doktor hangi hastane klinik ?fikirlerinizi bekliyorum arkadaslar .şimdiden teşekkürler.

1.benim tüplerimden biri tıkalı ,doktor oyuzden hic aşilama ile vakit kaybetme yaşin 32 rezervlerin azalıyor direk tüp dene demişti.
şimdi acaba birkere aşilama denesem mi diyorum,cunku sadece biri tıkalı ..ama ozamanda tüp bebek riskim olabilir mi acaba ,cunku benim hsg yaptırdıgımda ikiside tıkalıymıs biri hsg de acılmıstı..
tek tüpü tıkalı olup aşilama tedavisi yaptıran var mı ?yada ne düşünğyorsunuz sizce bikere aşilama deneyeyim mi

2.Medikal park izmirde tüp bebek merkezi acılması planlanıyormus nezaman acılacak bilen var mi?

3.izmir de dondurulmuslarda basarılı yer neresi biliyor musunuz..bide ben busefer genetik tanıda yaptırmak isteyebilirim embryo az olmassa,o konuda da basarılı bıryer bilen??

4.benim kuzenin komsusu bahcecide embriyolok demiştim ya,
o bana demiştiki ben yazın yapılan tedaviden cok kıs ve bahar aylarında yapılan tedavilere daha cok guvenıyorum cunku iğnenin soguk zinciri bozulma durumu riski daha az ..yani soyle igne ithal edilirken ,depoya konulurken depodan eczaneye giderken ,sonra bize gelirken biz onu gotururken soguk zincir kırılma riski daha cok yazın..

ama şuda var ben nisanda başladım ilk iğnlere mesela ne bileyim o iğnenin temmuzda gelmediğini di mi?

paylaşayımdedim sizinle

Son düzenleme:
canım sen neyaptın ilaçlara devam ediyor musun???? son durumun ne oldu?

şimdi izmirde iyi bir doktor ve merkez arastırıyorum..

medikal park izmir de daha tup bebek merkezi yokmus orda acılma durumu varmiş,istanbulda oraya gidenler cok memnun ,bende enaz 3 ay bekleyeceğim için belki ozamana orası acılırsa oraya giderim diyorum..

bazende asılşama deneyim diyorum.ben hic asılama denemedim ama benim tuplerden biri tıkalı oyuzden aşilamada dıs gebelik riskim olur mu bilmiyorum.

bakalım canım..

keske bikac ay hic dusunmeden ve sonra baslasam ama artık biolojik saat geldi ,cok ozledim ,cocuklugumdan beri özlemini duyuyorum...gec evlendiğim için 32 yaşinda başladım denemelere yoksa hep istedim..Bunada şükür inşallah olur ,

birkaç gündür cok kan verdim ya ,diyorum kanımın son damlasına kadar da olsa vericem geyiğe vurduk artık..

sizlerin iyi haberlerini duydukca sevinicem bikac ay:)

aklınızda olsun izmirde iyi bir doktor ve merkez arıyorum ..

günaydıııııııııııııııııııııııııııııııııııın.herkez iyidir umarım.
denizgel tatlım hakkında hayırlısı olsun ,nşallah.bundan sonraki denemen pozitif olur da biz de seninle seviniriz inşallah

gözünaydın canım..inşaAllah kalp atışlarınıda sağlıklı bir şekilde duyarsınız...
kendine ve bebişine dikkat et...kanaman inşaAllah hemen geçer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

canım ınsallah tez zamanda guzel haberlerını alırız ınsallah canım benım

canım benim çok merak ettim seni.sevindim iyi olduğuna.inşallah bu kanamalar da geçer de rahata erersin.hamişliğin tadını çıkarmaya çalışırsın.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün değerim 92 çıktı.... hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazabilecekmiydim... şükürler olsun allah herkese nasip etsiiinnn....

kızlar yaa belirtileriniz olmuşmuydu ve ne zaman başladı?????? kendımde bı kaç şey görüyo gibiyim ama ilaçların etkisine yoruyorum.. yorgunluk,, bugun mesela ağzımda acı bı tat var... midem bulanmıyo ama yemek düşünmek istemıyorm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…