kızlar yarın benim transferim var birkaç gün evde dinlenicem işe baslayıncaya kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bana bol bol dua edin
merakettiğim su kimyasal gebelikte embryo hala içimizde mi
rahime tutunamadı yada öldü ama içimizde ve regl olunca mı cıkıyor..
yada ne..
birde eşim dio ki senin dıs gebelik olamaz ,okumuş biyerden dıs gebelik tuplerde oluo die,senin tup tıkali zaten dio,ama dıs gebelik sadece tupte olmaz değil mi ?
bide önce yuksek sonra dusuk cıkması durumu bi mucize ile sonlanamz mı,
yani embryo biraz bozalayıp sonra toparlanabilir mi hic boyle hikaya var mı acaba ...
son olarak ..2 gundur deli gibi belim agrıyor,regl olucam (düşük yapıcam yani ... ilaçlarida bıraktım zaten) ama bukadar cok agrı hic normal diil, regl oldugum zaman boyle olmaz ,kaldıki daha hic regl belitimde yok ,hani klahve akıntı sıcak basması gibi,heralde dusukle ilgili ,ondan mı acaba??yada daha da kotusu dıs gebelikten mi acaba..
kzılar 7. günde test çıkar mı???
7. Gun yaparsan zaten cikarsa da cikmassa da tekrar yapcaksin ,cikarsa, kontrol icin, cikmazsa, emin olmak icin bosuna stres 10.gun eniyisi bence simdi guzel seyler dusun insallah tutmustur:)
canım sen neyaptın ilaçlara devam ediyor musun???? son durumun ne oldu?
sizi özledim kızlar yatıyorum o yüzden giremiyorum
dün doktora gittim keseyi gördüm şükür ama kanamam devam ediyor doktor düşük tehliken var yatacaksın dedi oyüzden giremiyorum okudum sizde keseyi görmüşsünüz çok sevindim
kendinize dikkat edin sizi seviyorum bebişlere iyi bakın allaha emanet olun hepinizi kocaman öpüyorum
şimdi izmirde iyi bir doktor ve merkez arastırıyorum..
medikal park izmir de daha tup bebek merkezi yokmus orda acılma durumu varmiş,istanbulda oraya gidenler cok memnun ,bende enaz 3 ay bekleyeceğim için belki ozamana orası acılırsa oraya giderim diyorum..
bazende asılşama deneyim diyorum.ben hic asılama denemedim ama benim tuplerden biri tıkalı oyuzden aşilamada dıs gebelik riskim olur mu bilmiyorum.
bakalım canım..
keske bikac ay hic dusunmeden ve sonra baslasam ama artık biolojik saat geldi ,cok ozledim ,cocuklugumdan beri özlemini duyuyorum...gec evlendiğim için 32 yaşinda başladım denemelere yoksa hep istedim..Bunada şükür inşallah olur ,
birkaç gündür cok kan verdim ya ,diyorum kanımın son damlasına kadar da olsa vericemgeyiğe vurduk artık..
sizlerin iyi haberlerini duydukca sevinicem bikac ay:)
aklınızda olsun izmirde iyi bir doktor ve merkez arıyorum ..
sizi özledim kızlar yatıyorum o yüzden giremiyorum
dün doktora gittim keseyi gördüm şükür ama kanamam devam ediyor doktor düşük tehliken var yatacaksın dedi oyüzden giremiyorum okudum sizde keseyi görmüşsünüz çok sevindim
kendinize dikkat edin sizi seviyorum bebişlere iyi bakın allaha emanet olun hepinizi kocaman öpüyorum
selam kizlar
benim mayis gibi histeo sonraki ay tup bebek olacak sanirim. bu topik hazirani da kapsasin...
slm arkadaşlar
ben transferimi oldum 8. günümdeyim...zor ama heyecanlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?