nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

çok sevindim canım.tebrik ederim.ne kadar güzel bir duyu değil mi.maşallah allah tamamına erdirir de kucağına almayı nasip eder inşallah

tatlım benim seninki psikolojik bence.lütfen güzelce yemeğini ye ve iyi beslen.onun senin yemene ihtiyacı vardır.kendini hamile hisset ve o sorumlulukla hareket et.benim öyle belirtilerim olmamıştı.ama herkesin belirtisi farklı olabiliyor.

o zaman kalkim bi yoğurt yyiyim ...:))) ya zaten yiyorum bişyden kısmıyorum ama bugun öle bişiy hissettim kendimde....dediğin gibi psikolojik olabilir.....

o zaman kalkim bi yoğurt yyiyim ...:))) ya zaten yiyorum bişyden kısmıyorum ama bugun öle bişiy hissettim kendimde....dediğin gibi psikolojik olabilir.....

işte böyleeeeee:))kendini kasma lütfen.bugün 8. gün dü değil mi.benim 8. gün adet sancılaarı başlamıştı çok kçtüydü.çok korkmuştum ama meğersem bebeklerimmiş o ağrı yapanlar:)))

işte böyleeeeee:))kendini kasma lütfen.bugün 8. gün dü değil mi.benim 8. gün adet sancılaarı başlamıştı çok kçtüydü.çok korkmuştum ama meğersem bebeklerimmiş o ağrı yapanlar:)))

evt 8. günüm ama bişiy yok ara ara sancı oluyo ama çok hafif ,,,kanama da olmadı.. kanama olmamamsı normal dimi..???

canım cok tebrık ederımmm..Allah sağlikli bı sekılde kucagınada almayı nasıp eder ınsallah..

evt 8. günüm ama bişiy yok ara ara sancı oluyo ama çok hafif ,,,kanama da olmadı.. kanama olmamamsı normal dimi..???

canım benim de aynıydı hatta öyle çpok adet olacağımı hissetmiştim ki son zamanlarda moralim iyice çökmüştü amaaannn olmadı diyordum fazla dikkat etmiyordum ilk günlerdeki kadar ama inan onu bebeklerin yapıyor.... sakın sakınnnn kendine dikkat et bebeğin seninle inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh

benım de 5.gunden sonra aralıklı adet sancılarım olmustu ama hıc belırtı olarak görupte buraya yazmamıstım yanılabılırım dıye..mıdem bulanmadı yemek yemem de normal di.ama daha dıkkat edıyodum halen daha öle..ve bol bol su ııcıodumm...özellıkle buna dıkkat edıyordum canım..ve de tuvalete sık cıkıodum..bırde akıntım cok oluyodu sımdı bıraz daha hafıfledı ama akıntı fazzlaydı o zaman..pek yorgunluk yoktu bende ama yatagım sureklı acık durdugu ıcın her az gırıp dınlenıodum yada uyuyodum....ve de burda yazarlardıda acaba banada olurmu dedıgım bısey var..göguslerıme dokununca acıodu sımdı o kadar deıl mesela..ama hep ılaclara yoruyordum bende..kendımı umutlandırmamak ıcın ..

canım hersey Allahın ıznıyl e olur .Rabbım nasıp ettı oldu ne guzell..ama sen belırtılerını yazarken ben dıyordum bu kız da var kesın ama burda kımseyı umutlandırmak ısdemem.kımseye sen kesın hamılesın demem :) cok sevındım ya kac ta aldın sonucunu..neler hısedıosunnnnnnnn :))

canım allah razı olsun biliyorum sen demiştin ben de zaten yok yaaaa diyordum ama son 2 3 gündür bir tuhaftım yaaa bir halsizlik ne bilim vardı bişeyler ama ilaçlardan allahım ne hallerdeyim neden bu kadar acı diyordum .... bir de canım genelde drlar 2 gün sonra tekrarlatmışlar testi katlanacakmı dış gebelik mi diye ama bana ısrarla sormama rağmen hayır 10 12 gün sonra görücem seni dedi ben de bişey diyemedim artık. tekrar yapması gerekmiyor muydu....

ne hissedeceğimi bilmiyorum ara sıra yüzümde engelleyemediğim bir sırıtma oluyor.... :) annem gülüyor halime... durup durup gülüyorum.... allahım bu nasıl bir duyguymuş bööyle... o kadar savaş verdim ki rabbim duydu... bir de öksüzlerin duası kabul oluyormuş cidden... annesi yeni vefat etmiş bir öğrencim vardı.. anlatmıştım ona öğretmenim her gece yatmadan size dua ediyorum diyordu... ablası hacdan geldi garibim bana zemzem ghetirmiş her gün onu içt,im.... dularla bu günlere geldim.. onun için dualarım beninm gibi bekleyen savaşçı annelerle... inşallah bir sorun çıkmaz...

canım şimdi çağırmaması normal mi 2. test için....

normal normal :) testın süper cıkmıs demekkı canım benım ..benıde ıkı kez sormama ragmen 15 gun sonra göruscez dedı dr um beklırum ayın 18 ınde bebegımı kesesınde görcem ınsallah ..hıc stres yapma cagırmaması cok normall

allah razı olsun cevap verdiğin için şimdi bir tek bunu kafama takıyordum biliyor musun.... allah ne muradın varsa versin :)

ben okuluma yetiştim sonuçları eşim aldı akşam getirecek ilaçları jele devam etsin demiş bir de bir tane hap yazmış yarım içilecekmiş akşam görücem işten gelince sen ne kullanıyorsun ilaç olarak??? bir de karnında şişlik var mı benim biraz şiş....

ben estraderm yanı yapıskana devam edıyorum.corasprın kullanıorum canım o da kan sulandırıcı bıldıgım kadaryla..sonra jele devam edıyorum bırde hilbor 3500 iğne kullanıorum göbekten dusugu engellemek ıcın .Rabbım korusun ınsallah..
benım karnımda sıskınlık vardı ama cok değil..bekleme surecındeyken vardı ama sonradan ınıyo..yanı bıraz daha az sıskınlık hıssedıyorum..ama azcık göbek oldu

cnm bana 2 kondu benım 1 suan allahıma sukurler olsun olan bana yeter rabbım nasıp ederse eger...

cnm gecmıs olsun allah sabır versın dogru zamanda kucagın dolacaktır allah cok buyuk...nolur umudunu kaybetme...

sevtap cok sevındım cnmmmmm hadı hayırlı ugurlu olsun ınsallah....

canım bana iğne yazmamış kan sulandırıcı...... herkese yazıyorlar mı ki bunu ??? bana bir jelim var ona devam demiş bir ypışkana bir de ilaç yazmış yarım kullanılacakmış dedi eşim görmedim akşam işten gelirken getirecek...

canım bana iğne yazmamış kan sulandırıcı...... herkese yazıyorlar mı ki bunu ??? bana bir jelim var ona devam demiş bir ypışkana bir de ilaç yazmış yarım kullanılacakmış dedi eşim görmedim akşam işten gelirken getirecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…