kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün değerim 92 çıktı.... hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazabilecekmiydim... şükürler olsun allah herkese nasip etsiiinnn....
kızlar yaa belirtileriniz olmuşmuydu ve ne zaman başladı?????? kendımde bı kaç şey görüyo gibiyim ama ilaçların etkisine yoruyorum.. yorgunluk,, bugun mesela ağzımda acı bı tat var... midem bulanmıyo ama yemek düşünmek istemıyorm...
tatlım benim seninki psikolojik bence.lütfen güzelce yemeğini ye ve iyi beslen.onun senin yemene ihtiyacı vardır.kendini hamile hisset ve o sorumlulukla hareket et.benim öyle belirtilerim olmamıştı.ama herkesin belirtisi farklı olabiliyor.
o zaman kalkim bi yoğurt yyiyim ...:))) ya zaten yiyorum bişyden kısmıyorum ama bugun öle bişiy hissettim kendimde....dediğin gibi psikolojik olabilir.....
işte böyleeeeee:))kendini kasma lütfen.bugün 8. gün dü değil mi.benim 8. gün adet sancılaarı başlamıştı çok kçtüydü.çok korkmuştum ama meğersem bebeklerimmiş o ağrı yapanlar:)))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün değerim 92 çıktı.... hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazabilecekmiydim... şükürler olsun allah herkese nasip etsiiinnn....
evt 8. günüm ama bişiy yok ara ara sancı oluyo ama çok hafif ,,,kanama da olmadı.. kanama olmamamsı normal dimi..???
kızlar yaa belirtileriniz olmuşmuydu ve ne zaman başladı?????? kendımde bı kaç şey görüyo gibiyim ama ilaçların etkisine yoruyorum.. yorgunluk,, bugun mesela ağzımda acı bı tat var... midem bulanmıyo ama yemek düşünmek istemıyorm...
canım benim de aynıydı hatta öyle çpok adet olacağımı hissetmiştim ki son zamanlarda moralim iyice çökmüştü amaaannn olmadı diyordum fazla dikkat etmiyordum ilk günlerdeki kadar ama inan onu bebeklerin yapıyor.... sakın sakınnnn kendine dikkat et bebeğin seninle inşallaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh
canım hersey Allahın ıznıyl e olur .Rabbım nasıp ettı oldu ne guzell..ama sen belırtılerını yazarken ben dıyordum bu kız da var kesınama burda kımseyı umutlandırmak ısdemem.kımseye sen kesın hamılesın demem :) cok sevındım ya kac ta aldın sonucunu..neler hısedıosunnnnnnnn :))
canım allah razı olsun biliyorum sen demiştin ben de zaten yok yaaaa diyordum ama son 2 3 gündür bir tuhaftım yaaa bir halsizlik ne bilim vardı bişeyler ama ilaçlardan allahım ne hallerdeyim neden bu kadar acı diyordum .... bir de canım genelde drlar 2 gün sonra tekrarlatmışlar testi katlanacakmı dış gebelik mi diye ama bana ısrarla sormama rağmen hayır 10 12 gün sonra görücem seni dedi ben de bişey diyemedim artık. tekrar yapması gerekmiyor muydu....
ne hissedeceğimi bilmiyorum ara sıra yüzümde engelleyemediğim bir sırıtma oluyor.... :) annem gülüyor halime... durup durup gülüyorum.... allahım bu nasıl bir duyguymuş bööyle... o kadar savaş verdim ki rabbim duydu... bir de öksüzlerin duası kabul oluyormuş cidden... annesi yeni vefat etmiş bir öğrencim vardı.. anlatmıştım ona öğretmenim her gece yatmadan size dua ediyorum diyordu... ablası hacdan geldi garibim bana zemzem ghetirmiş her gün onu içt,im.... dularla bu günlere geldim.. onun için dualarım beninm gibi bekleyen savaşçı annelerle... inşallah bir sorun çıkmaz...
canım şimdi çağırmaması normal mi 2. test için....
allah razı olsun cevap verdiğin için şimdi bir tek bunu kafama takıyordum biliyor musun.... allah ne muradın varsa versin :)
ben okuluma yetiştim sonuçları eşim aldı akşam getirecek ilaçları jele devam etsin demiş bir de bir tane hap yazmış yarım içilecekmiş akşam görücem işten gelince sen ne kullanıyorsun ilaç olarak??? bir de karnında şişlik var mı benim biraz şiş....
evet canım aynıyız senle.sen 22 nisan ben de nisan 24 teyim.nazayse senin tek embriyoydu değilmi.benim daha kaç tane olduğu belli değil içimden iki tane gibi geliyor ama hayırlısı.haziren 12 de ilk muayenemiz varçkaç tane old öpreneceğiz hayırlısıla.
Klınıkten asiye hemşire erken yaptırma gününde yaptır yıpranırsın dedi ben dinlemedim kan testi sonucum yani
11.gün 7.6
13. Gün 2
14.gün 3.3 yarın günüm normalde yani 6 haziran ama sol kasıgım hala çok agrıyor ayagıma kramp giriyor belim agrıyor yarın burda bir kadın dogumcuya gidicem allahım herkesin sonunu hayr eylesin ....aminnnn
sevtap cok sevındım cnmmmmm hadı hayırlı ugurlu olsun ınsallah....kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 12. gün değerim 92 çıktı.... hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazabilecekmiydim... şükürler olsun allah herkese nasip etsiiinnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?