canım bana iğne yazmamış kan sulandırıcı...... herkese yazıyorlar mı ki bunu ??? bana bir jelim var ona devam demiş bir ypışkana bir de ilaç yazmış yarım kullanılacakmış dedi eşim görmedim akşam işten gelirken getirecek...
kızlarr ben uyumuşum bu yarım saat içinde..abah 7 de uyandıgım ıcındır....
kızcaksınız ama dun altıncı gunumdu evde gebelik testi yaptımPP bişy çıkmadı......sonra da eşime kızdım neden test yapalım diyince hayır diyip engel olmadın diye.. garibim coook cekiyo beni yaaaaa:))))))aşkm benimmmmmm
offssss gün gectikce korkuyorum yaaaaaa
yapıon bı de adama mı kızıonbısey cıkmadı derken negatıfmı cıktı yanı .canım cok erken zaten D hcg 9.gunden sonra kanda yukselıo
merhabalar..tüp bebek tedavisinde olanlara allah yardım etsin sabır versin pozitif sonuc almış arkadaslarda inş. sağlıkla kucaklarına bebişlerini alsınlar.. bnde bu yoldayım ocak ayında ilk negatif tüp bebek deneyimimi yasadım bnm sorunum pko onun dısında hiçbir sorunumuz yok 4 aydırda pko için ilaç tedavisi gördüm suanda ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum bir dahaki adetime 3 tane dondurulmuş embriyolarımız var onları denicez. ama bnm ilk defa kendimi bildim bile hayatımda ilk defa 1 ay için 2 defa adet gördüm suanda aslında adtin ilk gününden itibaren 17 günüm ve bn 2 gündür tekrar adet görüyorum doktorum d.k. hapı kullanırken olabilir dedi ama bn korkuyorum yine bir şey mi var diye böyle birşey yasayanınız varmı??? gineraya devam et bitir yine adet olursun dedi doktorum hadi olmazsam 1 ay daha uzarsa tedavim diorum..:18::18::18:
evt negatıf cıktı ama cok takılmadı zaten.. eşimde aklıma bakmadı... o kan testini beklediği için bunlar bişiyi ifade etmiyor...:))
mrb. canım öncelıkle cok saol ıyı dıleklerın ıcın ..Allah bu yolda herkesın yardımcısı olsun ınsallah..bence dr un ne dıosa onu yap..sonucta senın ıcın öncelıklı olan sağliğin uzarsada en fazla bı ıkı ay uzar ınsallah sorunun cıkmaz canım Allah yardımcın olsun
ama dıkka t edıyorum her gun dıosun nerdeyse bugun yapsamm cıkarmı dıyeböle böle devam ederken yanı yaparken cıft cızgıyı görecen aklını cıldırıcan bı gun DDDDDDDD ınsallah Rabbım nasıp eder canımm
ya inşllh görürüm ama açıkçası benımm hiiççç umudum yok....yazıp guluyoruz,,, işi geyiğe vuruyorum ,,,ama negatıf olması benı şaşırtmıycak gibi geliyo nedense......
selam kızlar banada 22 mayısta transfer yapıldı,benimle aynı dönemlerde olan arkadaşlarla tanışmak konuşmak istiyorum.bugün transfer sonrası 15.günüm.
merhaba arkadaşlar benim de ilk tüp bebek denemem bugün 10. gün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 12.günde yap dedi drum çünkü.geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı ben de zaman kaybetmek istemedim direk tüpe geçtim. umarım pozitif olur. bu arada tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelik diliyorum bebek isteyenler de inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar.
bir de birşey sormak istiyorum 4-5 gündür adet sancısı gibi bir ağrım var bugün de işten geldiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bunlar iyiye mi işaret kötüye mi acaba. ben adet olmadan önce de kahve leke gelir sonra adet olurum. çok zor bir süreç allahım hepimize sabır versin .....
benim de 7. günüm nasıl dayanacam bilmiyorum.. sen nerde yaptırdın işlemini ve problem neydi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?