nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

ben ankarada yaptırdım bizde problem yok 1 yıldır deniyoruz olmayınca daha fazla beklemek istemedim yaşım 31 canım senin de 7.günün galiba hayırlı olur inşallah :)

bizim de bi problemimiz yok yaşım 27.. evet ilk denememiz ve 7. günüm.... bakalım hayırlısı

inşallah ilk ve son olur senin de az kalmış 12. günü bekleyecek misin peki

bekliyemem zaten doktorum 10 .gün ypabileceğimi söledi çünkü 5. gün transferiydi 2 gün zaten dışardaydılar dedi. 10. gün de pazara denk geliyo....bkalım yaaaa bilmiyorumkii
aslında gün geçtikçe de korkuyorum açıkçası negatifle karsılasırım diyee

Son düzenleme:
3 yumurta alınmıştı 3 ü de döllenmişti ama iki tane transfer edildi 3. gün transferi oldu.diğer üçüncüye ne oldu bilmiyorum açıklama yapmadılar ben de sormadım.senin kaç tane transfer edilmişti
6 tane sağlıklı kaldı 1 tane dölledler ve gerisini çok iyi kalitede oldukları için dondurmamızı sölediler. ilk etapta dondurup dondurmıyacagımızı sordular.. hayır dedik. doktorum eşimle özel konuştu.. çokiyi kalitedeler bence yazık olmasın zıyan olmasın dondurralım dediler... ok dedi eşim şimdi 5 tane dondurulmuş var.... inşllh ihtiyac duymayız...

pardon dollemişler yazmışım .. 6 sı döllendi 1 tane embriyo yerleştirdiler

:) beklersin bence çünkü önce zaman geçmek bilmiyor tesst günü yaklaştığında da test yapmaya korkuyorsun ben de aynı duygular içerisindeyim. benim bugün iğnelerim bitti hemşireyi aradım yarın iğneye ara ver sonraki gün de kanda baktır dedi özellikle 12 günü bekliyorum çünkü önce pozitifi sonra negatifi gören arkadaşları okudukça çook üzülüyorum drun da bildiği vardır ki 12. günü bekletiyor özellikle. pazar günü yaptıramaz mısın özelde falan? ben cuma yaptıracağım bakalım yaa

laboratuvarları kapalı oluyoki burdakilerin....o yuzden pazar olmaz...hiç bilmiyorum yaa .. tırsıyorum vallla açıkçasııı

sevtaporhan arkadaşım gözünüz aydın bizlere umut oluyorsunuz sağlıklı gebelik diliyorum size ve tüm hamile arkadaşlarıma. birşey sormak istiyorum sizde de yerleşme kanaması olmuş muydu

herkese merhaba neler yapıyorsunuz arkadaşlarr nasııl gidiyor benim aynı çalışıyorum iş güç NİLLLMUMUUU canım benimde 11. gün pazartesi idi ben gidip pazar günü palmiyede baktırdım acilden oluyor 12 lira alıyorlar sadece beta hcg baktırıcam dersin olur 1 saate falan da çıkıyor orda baktır zaten dr a da orda gideceğim diyordun tamam mı tatlım

canım tam sağlikli sonuc ıcın 12.gunu önerırlerr ben 11.gunde yapmıstım kanına gırmek gıbı olmasın D

aa öyle oluyosa oraya gidim ben hem 1 saatte de cıkıyormuşş....zaten test için de oraya gidicektim....bu arada annemlerde palmıyenin karşıısna tasındı bi sıkıntı olmaz inşallah sonucu orda bekleriz....
evde de test felan yapmıycam az önce topiğin birinde okudum .. bi arkadasımız evde yapmış çift çizgi sevinmiş felan sonra kantestinde 1,4 cıkmışş büyük bi hayal kırıklığı....... o yuzden evde yapmıycam pazar gunü sonuc için bekleyin beniiiii...:))))

herkesde belırtıler farklı oluyor canım ..lekeylede hamıle kalan var sancıylada ..bende lekelenbme olmadı ama lekeyle hamıle kalan cok arkadsı okudum ..tabı yıne en sağliklisi kan sonucunu beklemek Allah nasıp etsın ınsallah canım sağlikli bı evlat

laboratuvarları kapalı oluyoki burdakilerin....o yuzden pazar olmaz...hiç bilmiyorum yaa .. tırsıyorum vallla açıkçasııı

nası ya pazar kapalı ne bu tükkan mı hastanemı hayırlısı olsun canım da ben senden bı ani atak beklıyorum D erkenden yaparsın kıs sen ama bende cubuk test yapmaya cok korkuyodum da kan testı ıcın kosa kosa gıtmıstım artık DD e bu da bünye yani sabırsız D

hadı bakalım ya senden bıtırdın ya şu gunlerı valla aslında zaman hızlı gecıo be D ya ama ayın 18inde bebeğimi görecem ınsallah ama zaman gecmıo nıyekı DDD bı göreydım kuzumuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…