eğer progestan kullanıyosan adet olmazsın bıraktıgın anda olursun ve bu implantasyon(yerşelme kanaması ) olabilir iyi bişiyy.....
ben ankarada yaptırdım bizde problem yok 1 yıldır deniyoruz olmayınca daha fazla beklemek istemedim yaşım 31 canım senin de 7.günün galiba hayırlı olur inşallah :)
bizim de bi problemimiz yok yaşım 27.. evet ilk denememiz ve 7. günüm.... bakalım hayırlısı
inşallah ilk ve son olur senin de az kalmış 12. günü bekleyecek misin peki
peki embriyoların nasıldı kaliteleri felan???
6 tane sağlıklı kaldı 1 tane dölledler ve gerisini çok iyi kalitede oldukları için dondurmamızı sölediler. ilk etapta dondurup dondurmıyacagımızı sordular.. hayır dedik. doktorum eşimle özel konuştu.. çokiyi kalitedeler bence yazık olmasın zıyan olmasın dondurralım dediler... ok dedi eşim şimdi 5 tane dondurulmuş var.... inşllh ihtiyac duymayız...3 yumurta alınmıştı 3 ü de döllenmişti ama iki tane transfer edildi 3. gün transferi oldu.diğer üçüncüye ne oldu bilmiyorum açıklama yapmadılar ben de sormadım.senin kaç tane transfer edilmişti
6 tane sağlıklı kaldı 1 tane dölledler ve gerisini çok iyi kalitede oldukları için dondurmamızı sölediler. ilk etapta dondurup dondurmıyacagımızı sordular.. hayır dedik. doktorum eşimle özel konuştu.. çokiyi kalitedeler bence yazık olmasın zıyan olmasın dondurralım dediler... ok dedi eşim şimdi 5 tane dondurulmuş var.... inşllh ihtiyac duymayız...
bekliyemem zaten doktorum 10 .gün ypabileceğimi söledi çünkü 5. gün transferiydi 2 gün zaten dışardaydılar dedi. 10. gün de pazara denk geliyo....bkalım yaaaa bilmiyorumkii
aslında gün geçtikçe de korkuyorum açıkçası negatifle karsılasırım diyee
:) beklersin bence çünkü önce zaman geçmek bilmiyor tesst günü yaklaştığında da test yapmaya korkuyorsun ben de aynı duygular içerisindeyim. benim bugün iğnelerim bitti hemşireyi aradım yarın iğneye ara ver sonraki gün de kanda baktır dedi özellikle 12 günü bekliyorum çünkü önce pozitifi sonra negatifi gören arkadaşları okudukça çook üzülüyorum drun da bildiği vardır ki 12. günü bekletiyor özellikle. pazar günü yaptıramaz mısın özelde falan? ben cuma yaptıracağım bakalım yaa
laboratuvarları kapalı oluyoki burdakilerin....o yuzden pazar olmaz...hiç bilmiyorum yaa .. tırsıyorum vallla açıkçasııı
selam kızlar banada 22 mayısta transfer yapıldı,benimle aynı dönemlerde olan arkadaşlarla tanışmak konuşmak istiyorum.bugün transfer sonrası 15.günüm.
merhaba arkadaşlar benim de ilk tüp bebek denemem bugün 10. gün test yapmamak için kendimi zor tutuyorum 12.günde yap dedi drum çünkü.geçen ay aşılama yaptırmıştım tutmadı ben de zaman kaybetmek istemedim direk tüpe geçtim. umarım pozitif olur. bu arada tüm hamile arkadaşlara sağlıklı gebelik diliyorum bebek isteyenler de inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşurlar.
herkese merhaba neler yapıyorsunuz arkadaşlarr nasııl gidiyor benim aynı çalışıyorum iş güç NİLLLMUMUUU canım benimde 11. gün pazartesi idi ben gidip pazar günü palmiyede baktırdım acilden oluyor 12 lira alıyorlar sadece beta hcg baktırıcam dersin olur 1 saate falan da çıkıyor orda baktır zaten dr a da orda gideceğim diyordun tamam mı tatlım
bir de birşey sormak istiyorum 4-5 gündür adet sancısı gibi bir ağrım var bugün de işten geldiğimde iç çamaşırımda kahverengi leke vardı bunlar iyiye mi işaret kötüye mi acaba. ben adet olmadan önce de kahve leke gelir sonra adet olurum. çok zor bir süreç allahım hepimize sabır versin .....
laboratuvarları kapalı oluyoki burdakilerin....o yuzden pazar olmaz...hiç bilmiyorum yaa .. tırsıyorum vallla açıkçasııı
aa öyle oluyosa oraya gidim ben hem 1 saatte de cıkıyormuşş....zaten test için de oraya gidicektim....bu arada annemlerde palmıyenin karşıısna tasındı bi sıkıntı olmaz inşallah sonucu orda bekleriz....
evde de test felan yapmıycam az önce topiğin birinde okudum .. bi arkadasımız evde yapmış çift çizgi sevinmiş felan sonra kantestinde 1,4 cıkmışş büyük bi hayal kırıklığı....... o yuzden evde yapmıycam pazar gunü sonuc için bekleyin beniiiii...:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?