nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

kızlar mrb nasılsınız beişliler sağlıkla kucağınıza alın darısı biz bekleyenlerin başına....benim de 8 haziran 12 . günüm testi ozaman yaptırcam ...RABBİM nolur bu defe hayırlısıyla kucağıma alıyım...ooofffff çok zor ya..neyse kime söylyorum zaten herkes aynı durumda

sonucunu almadın mı???

mrb .benım de 22 mayısta transferım oldu canım benımde 15.gunum ..sonucun nasıl olumludur ınsallah test yaptırdınmı..

selam kızlar pazar günü 12.gün yani test yapıldı ama değerim 38 kusur çıktı,normalde 12.günde bu değerler 50 ve üstü çıkıyor sanırım.salı günü tekrarlamam gerekiyordu 74 kusur çıktı,yine tam olarak ikiye katlamadı,birtürlü sevinemiyorum,doktorum bile benden daha çok sevindi.%60 katlansa yeter dedi ama gelde bana söz anlat.dış gebelik,kimyasal gebelik yaşarım diye korkuyorum.yarın bir daha testim var,inşaallah yükselmiştir.tutunbana seni de tebrik ederim canım,Allah tamamına erdirsin.senin değerlerin kaç çıktı canım bana yazarmısın rica etsem.

insallah güzel sonuclar alırsın canım.Allah yardımcı n olsun

canım ınsallah yuzunu guldurcek sonuclar alırsın..ben telde örenmıstım sonucumu..dr hayırlı olsun derken ben aklımı cıldırıyodum o ara dr a sormayı unuttum canım..o da sölemedı ama ısrarla 15 gun sonra göruselım dedı..ama yarın hastaneye gıdıp ılac yazdırmam lazım o zaman örenebılrıım :) bakalım kac cıkmıs

bazen embrıyo gec tutunabılıo canım o yuzden olabılır degerının böle olması

aminnnn insallah dualarımız kabul olur cnm dayanabılıyosan 12. gunu bekle tatlım...

canım az kalmış hadi hayırlısı bakalım.son gün senin için.inşallah güzel haberlerini alırız

canım değerin iyi gayet iyi hem de .lütfen kendini böyle mutsuz etme.güzel de yükselme olmuş.bebeğini de üzme lütfen onun senin mutluluğuna ihtiyacı var.güzel beslen rahat ol.bebeğin seninle:))))) sen hamilesin

saglık ocagında beta hcg yapılıyor mu ?
ben her seferinde 40 lira verdim bu testler için bile gerci herseyin yanında bu ne ama yinede bakıyorum burda 11 tl ye falan yaptırdık yazanlar var cok??
gerci onlar istanbulda ama izmir de de vardır heralde..

canım ben hemşireyim sağlık ocağında nereye bağlıysan git ama onların kan alma günleri vardır belki sor canım bizim burda hatay da bakılıyor

tutaste nasısın canım benim nasıl gidiyor bebiş nasıl 18 haziran da gidecem bende kalp atışı için ama daha erken de gidebilirim inş herşey yolnda gider tedirginlik hiç bitimiyor tatlım ya elifin de düşük tehlikesi varmış inş ii olur

günaydın canım.iyiyim çok şükür.şimdilik gayet iyiyim.

hadi bakalım hayırlısı.biz de sabırsızlıkla bekliyoruz ya daha haftaya salı günü bizim de ilk ultrason hem keseleri hem kalp atışını aradan çıkaracak heralde doktor.valla hiç sorma ben de daha görmeden hiçbirşeye inanamayacağım herhalde.biz doğurana kadar böyle stresle yaşayacaz canım

cnm bende hic mide bulantısı falan baslamadı ya ben mı garıpım mıdem bulansın ıstıyorum orda oldugunu bıleyım dıye ama tık yok :)

cnm bende hic mide bulantısı falan baslamadı ya ben mı garıpım mıdem bulansın ıstıyorum orda oldugunu bıleyım dıye ama tık yok :)

valla hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim:)) acaba bizimki tüp bebek olduğu için mi böyle belirtiler olmuyor ya da geç oluyor.ben de iki gündür sabahları çok iştahsızlık var.sadece değişiklik o oldu yani:))

evet kızlar ben de hiç belirti yok ama boşverin bebişlerimiz devam etsin de bulantımız olmasın

dün annem de soruyor bulantın var mı diye.ben de daha yok dedim.aman olması inşallah böyle olur diyor.annem bütün hamişilklerinde uzun süre kusmuş çünkü.ama ne bilim birçok kişi bulantı yaşayınca acaba biz de mi problem var diyorum:))))haftaya bir görseydim içim rahatlayacaktı

Merhaba kızlar,ben her zaman yazmıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizi..öncelikle guzel haber veren arkadaşları kutluyorum ve bebislerini saglikla sıhhatle kucaklarına almaları için dua ediyorum..diğer arkadaslarım için de üzüldüm ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin,inşallah sizler de en kısa zamanda bebislerinize kavuşursunuz..test gunünü bekleyen arkadaslara da Allahtan sabır diliyorum,gercekten beklemek çok zor,inşallah sizler de pozitifleri görürsünüz..
Kendime gelince ben de zorlu 12 gunün ardından pozitifi gördüm çok şükür,Allah isteyen herkese nasip etsin ama önemli olan devamı olması tabi..Daha önce asilamayla olan bebeğimi 11 haftalıkların kaybettiğim için endişelerden kurtulamıyorum ama yine de tedbirlerimi alıp dikkat etmeye çalışıyorum ve Allah'a tevekkül ediyorum.
Öncelikle sonuc bekleyen ve benim gibi kendinde sürekli belirti arayan arkadaslara sesleniyorum,nolur bir belirti hissetmiyorum acaba olmadı mı diye kendinizi yıpratmayın,inanın 11gün boyunca göğüs hassasiyeti dısında hiçbir şey hissetmedim onun da kullandığım ilaçlardan kaynaklandığını biliyordum,sadece son gün kasığımda hafif bir adet ağrısı gibi bisey hissettim,kesin olmadı adet olucam diye düşündüm.ben de sizleri takip edip acaba farklı seyler yaşayanlar varmı diye bakıyordum falan..gaz sancıları,kasık ağrıları yaşayan,şişkinlikleri ve bunun gibi diğer belirtileri olan arkadaşları gördükçe umudumu kaybeder gibi oluyordum,çünkü bundan önceki aşılama denetimlerimde aynı sissinlikleri ben de yasıyordum ama bu sefer gariptir hiç yasamadım..
Sonunda guzel haberi aldım..12.gun 362,14.gun 910 çıktı sonucum,doktorum haftaya cumaya çağırdı keseyi görmek için..ama ben merak içindeyim tabi,sonuc hakkında yorumu olan var mı,bı de hamilelik haftası neye gore hesaplanıyor,sat a gore mı yoksa transfer tarihine gore mı??yorumlarınız bekliyorum arkadaslar:))

sağlik ocagında yapıolar bıldıgım kadarıyla.yınede bır sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…