nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Allah tamamına erdırsın ınsallah canım .embrıyoların ıkı tanemıydı ..

kızlarr ben geldım.....artık uslandım test gunumu pazar gunu ilan ettim.. hem eşimle gitcem... en azından yanlız değilim.... demekkı onun huzursuzlugu varmış bende...ya son bı kaç gundur dışarı cıkıyorum ama cabuk yoruluyorum ellerım ve ayaklarım tıtrıyor.... hiç alışık olmadıgım bı durum benkı sabah 9 akşam 5 memur gibi sokaklarda gezen kadınnn...... bugun 8. gunum az kaldı azzzzzz.......

ınsallah olumlu sonuclanır canım..beklıoruz iyi haberlerını :)

Yaaaa gercekten ikiz mı diyorsun,hayırlı olsun tabi ama doğruysa çok zor olacak:))bizim 5 aşılamadan sonra ilk tup denememiz,problemimiz de yoktu,sebepsiz infertilite..

bizimki de sebebpsiz infertilite .. biz de 1 asılama yaptık olmadı.. ilk tup bebek denyımımız umarım son olur. kaç embriyo koydular cnım sölediler mi .. bi de eşinin sperm degerleri kaç çıkıyodu???

canm annenler neden taşındı bend e bakıyorm hep hiç kimse yok örünmüyor demek taşındılar yoksa onlar da mütahite verip apartman mı yaptıracaklar merak ettim

Merhaba, bu aralar girip okuyup çıkıyorum kusura bakmayın yazmaya pek fırsatım olmadı :)

NİLMUMU ffıstığım, ah seni sabırsız ahhhh. okuyorum hergün test yapmaya kalkıyosun bi de eşine kızıyosun ha :) iyi olmuş pazar gününü beklemen. canım benim ben inanıyorum ve öyle dua ediyorum ki sen de pozitifi göreceksin :)

yeni bi arkadaş daha gördüm GİZEMLY galiba. canım çok sevindim. değerin gayet gğüzel, ikiz olma ihtimali yüksek ama belli de olmuyor. bu değerlerle tek kese gören, ama daha düşük değerlerle önce birinci keseyi bir hafta sonra da sürpriz 2. keseyi görerek hamile kalan arkadaşları okudum forumda :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim...

PİKOCUUU tatlım sona doğru yaklaştın hadi bakalım. her son yeni bir başlangıç inşallah hepinizde hayırlı müjdeli haberlerle gelirsiniz. hep dua ediyorum bekleyenler de hayırlısıyla muradına ersin ve hamile arkadaşlarımızla hepiniz de inşallah sağlıkla kucağınıza alın diye...

TUTUNBANAANNEM canım hiç endişe etme herşey yolunda gidecek inşallah... Rabbim hep güldürsün yüzünüzü... bize de dua etmeyi unutmayın inşallah...

DENİZGEL.... canım benim kaç gündür okuyorum mesajlarını. biraz rahatla artık gülüm. inşallah hayırlısı ile tez zamanda sen de bekleyen isteyen herkesle beraber inşallah biz de kavuşuruz bebeişlerimize meleklerimize sağlıkla imanla inşallah... seni çok iyi anlıyorum canım benim. ben de dr. bırak dediği halde 1 gün daha bırakmadım ilacı... :) komiğim demi. oysa değerim çok çok düşüktü ama ne bileyim. sonra hemen adet oldum zaten...

NAZAYŞE WORLD canlarım benim. ara ara okuyorum mesajlarınızı hep dua ediyorum inşallah problemsizce kavuşun bebişlerinize.

TUTASTEEEEM gülüm benim. takipteyim. canım inşşallah az kalmış kalp atışlarını da görmeye. hayırlı haberlerini bekliyoruz. sen rahat ol, Rabbim büyüktür...

ELİFİİİİM gülüm kanaman varmış diye okudum sanki. aman iyi dinlen. kalkma bişeyle uğraşma. bol bol dua et. bebişinle konuş :) bişeycikler olmaz inşallah. Rabbim muhafaza etsin seni de bebişini de canım benim.

DURUCUUUM bi ara gördüm sanki mesajını ama sen de benim gibi ara ara okuyup mesaj yazamayanlardansın galiba :) bitaneeem nasılsın? inşallah hep iyi ol oldu mu. daha bizim mücadelemiz bitmedi. inşallah en kısa sürede bizde müjdeler veririz hayırlısıyla...

MERCAN ı gördüm aşağıda sanki ama ben yazana kadar gitmiş olabilir. tatlım duruya dediklerim senin için de geçerli.... inşallah biz de sevineceğiz.

NERGİZİM küsmesin bana yazmamış diye. sen hep kalbimdesin gülüm benim. geçen gece yazdım ama kaçırdım seni yetişemedim. bitanem dikkat et kendine hadi bakalım kalp atışlarını da duyalım da inşallah biraz daha sevinelim :)

MEVSİM vardı demi amerikadan dı galiba. canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin. sonucunu bekliyorum dualarla inşallah. Rabbim sevindirsin inşallah seni de.

AK38 li bi nik vardı. bu kadar kısa değildi ama kusuruma bakma canım tam hatırlayamadım nikini ama mesajlarını okudukça çok dua ettim sana da :)

YAMUKPRENSESSSS tatlım panik ve stres yapma artık. değerlerin artacak gör bak. az az artan ama sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü kişi var. hatta açtığın topiğe de bir sürü yazan olmu. artık teslimiyyetle bekleme zamanı. sakin ol bebişini de üzmeeee

kim kaldı :) unuttuğum varsa gücenmesim. yeni yazanları da takip etmeye çalışıyorum ama isimlerin hepsini aklımda tutamıyoruz. CARMENN de epeydir yazmıyor. inşallah hamileliği iyi gidiyordur.

DARKNESS de yazmaz oldu. okursan mesajımı dualarımda olduğunu bil canım benim. inşallah tez zamanda bize de hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar verir yüce Rabbimiz. isteyen herkesle birlikte bize de inşallah....

cici kızlar, hepinizi de kocaman kocaman öpüyorum....

canm annenler neden taşındı bend e bakıyorm hep hiç kimse yok örünmüyor demek taşındılar yoksa onlar da mütahite verip apartman mı yaptıracaklar merak ettim

canım palmıyenın orda arsaları vardı onu mutahıde vermişlerdi şimdi ordalar eski evide mutahide vercekler.... zaten zamanı gelmişti......e 28 yıl oldu.. ben bi kaç aylıkken oraya tasınmışız.. bu arada ,,selviyle mustafayla az oynamadık o mahallede....:))))))))

fıstıklar ne kaynatıyorsunuz bakiiim. nergizim bu nilmumu beni öldürüyor gülmekten. hep böyle neşeli ol hiç kaybetme inşallah canım benim :)

canım ulandım artık nergız dizginledi benı ... pazar gunu test yapcaz... bakalım bizimlemi şu şımarık nazlı bebisler.. ya doğmadan olmadan yordular bızı.......
ama cok kıymetlı olcaklar....cevreme bakıyorumda hıc hesapta yokken hamıle kalanlar,, korunmalarına ramen hamıle kalanlar,, istemedklerı halde kazayla hamıle kalanlar... cocuklarının kıymetını bılmıyolar.....değerlerini anlamaıyolar bi emek olmadan yorulmadan önlerınde gördükleri için ilgisizlik dizboyu.. belkı de bızımkılıer bu yuzden hep bı adım önde olacaklar.. kıymetlilerimiz bizim.....
aslında bana da mustahakk.. iilk evlendıgımde cocuk muuuu???? ya yok beeee ne alaka salya sumuk hele ağlama sesı hiççç ekememm.. yok ikizimolursa birini aldırırım.. birinden biri daha gerı oluyo gibi öle büyük konuusrsm bu şekilde de mumla arar4ım..şimdiyse gece gunduz dua edıyorum ikizimiz olsun dıyee.... minnoşlarımızzzzzzz

canıııııııııııııım seni de unutmadım hi. yeni taransferin olmuştu evde dinleniyorsun değil mi gülüm. yukarı yazmamışım ya küsme emi :) sen de hep kalbimdesin unutur musun hiç. hayırlı haberlerini bekliyorum tatlım. inşallah sen de sevindir müjdelerle...

fıstıklar ne kaynatıyorsunuz bakiiim. nergizim bu nilmumu beni öldürüyor gülmekten. hep böyle neşeli ol hiç kaybetme inşallah canım benim :)

ay kız ben bi de altıncı gunu evde test yaptım afedersin çişten cok ilaç çıktı kullandıgım fitilden dolayı.... hihihihiihihiii.. bide kızlar evde test yaparken bardakta dudak payı bırakın hepsini doldurmya gerek yokmuş......

çatlak seniiii :) evet okudum deli mi bu kız bi de idrarda bakmış 6. gün dedim. yavuz hırsız misali bi de eşine kızıp suç bastırmışın. ah seni :) canım benim inşallah hayırlısıyla sağlıkla olurlar da doğarlar da Rabbim dilesin yeter ki. inşallah dilemiştir.

gülüm evet bakıyorum da adamlar zırt bırt hamile kalıyo :) ceketimi attım oldu derler ya. Hasbinallah ve niğmel vekil... :)
benim bi arkadaşım rabbim rahmet etsin vefat etti. yıllar önce daha lise sondayız. bi kızla görüşüyo bu. sınıf arkadaşımızdı. kızla sadece sevişmilişler bacım birleşme olmamış ama arkadaş kızın üzerine boşalmış sadece aylar sonra annesi bu kız hasta sürekli kusuyor diye dr. a götürünce dr bi bakıyo ki kız hamile :) kızlık zarı bile delinmeden hamile kalmış. hemen evlendiler. sonra ömrü yetmedi bikaç yıl önce kaybettik ama Rabbim affetsin inş. taksiratını. işte öyle.... olacaksa her türlü oluyo yani bacım. Rabbimin dilemesi yetiyor...

inşallah hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin hepimize de Rabbim.....

ya ne bu ya her yer apartmna oldu benim bebemmmm nerde nefes alacak ya of of evde alamıyoruz kendi oturduğumuz evin içini yaptıralım diyoruz mustafa ile ama ne yapalım artık bebişim gelsin benimle olsun da.demek selviyi de biliyon ha kız ben hep şey derdim biz kocabaşta iken ordan geçip şekere arabasına binerdik ya derdim ki bu apartman da kim oturuyo ne kadar pisler hep su akıyo derdim bak şimdi ben oturuyorum o kadar geçtim ama canım kocamı hiç görmemişim.nasipppp işte

ohooo kocabaştayken büyümüş halleriizdi görüşmüyoduk artık.. ama daha öncesinde cok oyun oynadık... bi de selvinin evlendiği anı hatırlıyorum istanbula gelin gitmişti apartmanın altında herkezle vedalaşıyordu anne baba ağlıyodu... biz de meraklı gözlerle pencereden bakıyoduk ablamla...... .. annemle kayınvaliden selmalaşırlardı ama birbirlerine gidip gelmezlerdi...
evet bizim evin önundende gecerdiniz şekereye binmek için.. gülistan emel fatoşş.... ara sıra fatoşu dolmuşta görüyorum kızı olmuş.....zaten orta okulu bitirince evlenmişti o......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…