Merhaba kızlar,ben her zaman yazmıyorum ama fırsat buldukça takip ediyorum sizi..öncelikle guzel haber veren arkadaşları kutluyorum ve bebislerini saglikla sıhhatle kucaklarına almaları için dua ediyorum..diğer arkadaslarım için de üzüldüm ama ne olur umudunuzu kaybetmeyin,inşallah sizler de en kısa zamanda bebislerinize kavuşursunuz..test gunünü bekleyen arkadaslara da Allahtan sabır diliyorum,gercekten beklemek çok zor,inşallah sizler de pozitifleri görürsünüz..
Kendime gelince ben de zorlu 12 gunün ardından pozitifi gördüm çok şükür,Allah isteyen herkese nasip etsin ama önemli olan devamı olması tabi..Daha önce asilamayla olan bebeğimi 11 haftalıkların kaybettiğim için endişelerden kurtulamıyorum ama yine de tedbirlerimi alıp dikkat etmeye çalışıyorum ve Allah'a tevekkül ediyorum.
Öncelikle sonuc bekleyen ve benim gibi kendinde sürekli belirti arayan arkadaslara sesleniyorum,nolur bir belirti hissetmiyorum acaba olmadı mı diye kendinizi yıpratmayın,inanın 11gün boyunca göğüs hassasiyeti dısında hiçbir şey hissetmedim onun da kullandığım ilaçlardan kaynaklandığını biliyordum,sadece son gün kasığımda hafif bir adet ağrısı gibi bisey hissettim,kesin olmadı adet olucam diye düşündüm.ben de sizleri takip edip acaba farklı seyler yaşayanlar varmı diye bakıyordum falan..gaz sancıları,kasık ağrıları yaşayan,şişkinlikleri ve bunun gibi diğer belirtileri olan arkadaşları gördükçe umudumu kaybeder gibi oluyordum,çünkü bundan önceki aşılama denetimlerimde aynı sissinlikleri ben de yasıyordum ama bu sefer gariptir hiç yasamadım..
Sonunda guzel haberi aldım..12.gun 362,14.gun 910 çıktı sonucum,doktorum haftaya cumaya çağırdı keseyi görmek için..ama ben merak içindeyim tabi,sonuc hakkında yorumu olan var mı,bı de hamilelik haftası neye gore hesaplanıyor,sat a gore mı yoksa transfer tarihine gore mı??yorumlarınız bekliyorum arkadaslar:))
Allah tamamına erdırsın ınsallah canım .embrıyoların ıkı tanemıydı ..
bu degerlerle ikiz olabilirrr.. sizin kaçıncı denemenız ve problem neydi????Sagol canım,inşallah hep beraber:))evet iki embriyo transfer edilmişti..
kızlarr ben geldım.....artık uslandım test gunumu pazar gunu ilan ettim.. hem eşimle gitcem... en azından yanlız değilim.... demekkı onun huzursuzlugu varmış bende...ya son bı kaç gundur dışarı cıkıyorum ama cabuk yoruluyorum ellerım ve ayaklarım tıtrıyor.... hiç alışık olmadıgım bı durum benkı sabah 9 akşam 5 memur gibi sokaklarda gezen kadınnn...... bugun 8. gunum az kaldı azzzzzz.......
Sagol canım,inşallah hep beraber:))evet iki embriyo transfer edilmişti..
bu degerlerle ikiz olabilirrr.. sizin kaçıncı denemenız ve problem neydi????
biri ağlayınca dıgerıde ağlicak uykusuz geceler senı beklıor :)))
Yaaaa gercekten ikiz mı diyorsun,hayırlı olsun tabi ama doğruysa çok zor olacak:))bizim 5 aşılamadan sonra ilk tup denememiz,problemimiz de yoktu,sebepsiz infertilite..
canm annenler neden taşındı bend e bakıyorm hep hiç kimse yok örünmüyor demek taşındılar yoksa onlar da mütahite verip apartman mı yaptıracaklar merak ettim
fıstıklar ne kaynatıyorsunuz bakiiim. nergizim bu nilmumu beni öldürüyor gülmekten. hep böyle neşeli ol hiç kaybetme inşallah canım benim :)
ay kız ben bi de altıncı gunu evde test yaptım afedersin çişten cok ilaç çıktı kullandıgım fitilden dolayı.... hihihihiihihiii.. bide kızlar evde test yaparken bardakta dudak payı bırakın hepsini doldurmya gerek yokmuş......
canım palmıyenın orda arsaları vardı onu mutahıde vermişlerdi şimdi ordalar eski evide mutahide vercekler.... zaten zamanı gelmişti......e 28 yıl oldu.. ben bi kaç aylıkken oraya tasınmışız.. bu arada ,,selviyle mustafayla az oynamadık o mahallede....:))))))))
ya ne bu ya her yer apartmna oldu benim bebemmmm nerde nefes alacak ya of of evde alamıyoruz kendi oturduğumuz evin içini yaptıralım diyoruz mustafa ile ama ne yapalım artık bebişim gelsin benimle olsun da.demek selviyi de biliyon ha kız ben hep şey derdim biz kocabaşta iken ordan geçip şekere arabasına binerdik ya derdim ki bu apartman da kim oturuyo ne kadar pisler hep su akıyo derdim bak şimdi ben oturuyorum o kadar geçtim ama canım kocamı hiç görmemişim.nasipppp işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?