nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

fıstıklar ne kaynatıyorsunuz bakiiim. nergizim bu nilmumu beni öldürüyor gülmekten. hep böyle neşeli ol hiç kaybetme inşallah canım benim :)

canım ne yapıyorsun özledim seni valla beni de öldürüyo gülmekten bu önceden böyle değildi sonradan olmuş sanırım.koca yaramış buna.ya iki de bir zırt test yapim mi zırt pazar gitsem öldürdü beni otursun oturduğu yerde.ne sabırsız çıktı bu yaaa

evet kayınvalidem de tanıyo canım ankaraya gelin gitti selvi ama şimdi adanada eşinin tayini oraya çıktı.ay nilay kız öyle ii aileye düşmüşüm ki çok şüküürrr hepsi ayrı ii ler hiç kırmazlar beni çocuk gibi üstüme titrerler ya bide var ya BEN KOCAMII ÇOK SEVİYOMMMM BİLİYON MU İNŞ SENİNKİLER DE ÖYLE İYİLERDİRR BU ARADA SENİN EV TAM OLARAK NERDE

Son düzenleme:

he canım kızalım biz buna arada. otur kız oturduğun yerde he belli koca yaramış. seni gidi şımarık seniiii. bebeği olsun da birlikte büyüsünler inşallah
ben de tam nergizim bana küstünmü niye hiç ses vermiyon dicektim mesaj gelmiş. sayfayı yenilemeden mesajlar görünmüyor. canım benim heyecanla bekliyosun şimdi. Rabbim hep güldürsün inşşallah yüzünüzü. hayırlısıyla kavuşun inşallah meleklerinize...

maşaallah barekallah subhanallah... Rabbim muhabbetinizi artırsın gülüm beniiiim.

valla koca yaradı bana...:)) nergız sımarmısım dımı...hakkaten önce öle değildim
sağolsunlar bızımkılerde öle eşimin ailesi kaynana görümce gıbı değiller... sağolsunlar... eşimde cok iyi .. biz üniverstede aynı sınıftaydıkk :)))) sonra evlendıkkk..... ben tam olarak gelısım hastanesıın ılersınde beledıye garajı var onun karsısına denk gelıyo.. yada söle dıyım e-5 yolu varya dıyazlız merkezı memo resturantı gectıkten sonra ıskenderun dıyalız hemen karsısındayımm. bi gun gel beklerım.....

küser miyim hiç kuşum ilk göz ağrılarılarımdan birisin sen bu form da ki çok ısındım çok sevdim daha seni görmeden

maşaallah barekallah subhanallah... Rabbim muhabbetinizi artırsın gülüm beniiiim.

sağol canım allah razı olsun hepimizin muhabbetini arttırsın inş bizde üniversite de hep kızlarla konşurken maşaallah sübhanallah barekallah derdik o günleri hatırlattın çok yaşa sen ikiz ikiz çocukların olsun inş

hıııı tamam tatlımmm ama sen de gel bak hele şu sonuç bi çıksın sen benim evi bilyorsun önce sen gellll

aman da amaaan severim ben seni :) hep iyi olun inş canım benim.
tamam tarifi aldım. GPS i ayarladım geliyom

slm kızlar offff ya az kaldı heyecanlanıyorum.....bir de bu gün yine azıcık pembemsi bir leke geldi devamı yok...nolur iyiemi işaret acaba......

slm kızlar offff ya az kaldı heyecanlanıyorum.....bir de bu gün yine azıcık pembemsi bir leke geldi devamı yok...nolur iyiemi işaret acaba......

a.s canım. iyi tabi :) implantasyon-yerleşme kanaması diyolar ona. inşallah öyledir seninki de. herkesde olmuyo. hatta birinin ilk hamileliğinde olmuş ikincisinde olmamış. gülüm progesteron hormonu alıyorsun o yüzden adet olmazsın daha. ben ilacı kesince ancak adet olmuştum..
hiç stres yapma canım. tevekkülle bekle inşallah hayırlı müjdelerle gelirsin...

canım kaçın cı gün bugün stres yapma devamı gelmediyse önemli değil ki devamı gelen bazı arkadaşların bile pozitif oldu hayırlısı olsun bol bol dua et arkadaşım rabbimin dediği olur yüreğini ferah tut.

ben de kaçıyorum kusura bakmayın. gece bi ara bakarım inş. yine. çoook işim var ah ne tembelim ya. yemeğim bile yok daha. ah cici koca bana kızmasın :) belki misafir gelebilir çaya akşam. hadi ben kaçar öpüldünüüüz...

bizimki de sebebpsiz infertilite .. biz de 1 asılama yaptık olmadı.. ilk tup bebek denyımımız umarım son olur. kaç embriyo koydular cnım sölediler mi .. bi de eşinin sperm degerleri kaç çıkıyodu???

İnşallah herkes için bekleyiş son bulur canım..bana iki embriyo koydular,valla esimin sperm sonuclarını net hatırlamıyorum ama gayet iyi çıkıyordu,50-60 milyon civarlarında sanırım,inşallah pazar gunü senin de mutlu haberlerini alırız..

canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye.... bir de adet sancılarım var hala anormal mi bu....

kızlar aranızda vajınadan progeton kullanıp kahverengı lekesı gelen varmı??? bende elmedıde ilacı yerleştirirken elıme ahverengı seyler geldı..normalde beyaz olurdu her ılacı koydugumda bugun kahveydı....aranızda öle bı durum yasıyan varmıydı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…