fıstıklar ne kaynatıyorsunuz bakiiim. nergizim bu nilmumu beni öldürüyor gülmekten. hep böyle neşeli ol hiç kaybetme inşallah canım benim :)
ohooo kocabaştayken büyümüş halleriizdi görüşmüyoduk artık.. ama daha öncesinde cok oyun oynadık... bi de selvinin evlendiği anı hatırlıyorum istanbula gelin gitmişti apartmanın altında herkezle vedalaşıyordu anne baba ağlıyodu... biz de meraklı gözlerle pencereden bakıyoduk ablamla........ annemle kayınvaliden selmalaşırlardı ama birbirlerine gidip gelmezlerdi...
evet bizim evin önundende gecerdiniz şekereye binmek için.. gülistan emel fatoşş.... ara sıra fatoşu dolmuşta görüyorum kızı olmuş.....zaten orta okulu bitirince evlenmişti o......
canım ne yapıyorsun özledim seni valla beni de öldürüyo gülmekten bu önceden böyle değildi sonradan olmuş sanırım.koca yaramış buna.ya iki de bir zırt test yapim mi zırt pazar gitsem öldürdü beni otursun oturduğu yerde.ne sabırsız çıktı bu yaaa
evet kayınvalidem de tanıyo canım ankaraya gelin gitti selvi ama şimdi adanada eşinin tayini oraya çıktı.ay nilay kız öyle ii aileye düşmüşüm ki çok şüküürrr hepsi ayrı ii ler hiç kırmazlar beni çocuk gibi üstüme titrerler ya bide var ya BEN KOCAMII ÇOK SEVİYOMMMM BİLİYON MUİNŞ SENİNKİLER DE ÖYLE İYİLERDİRR BU ARADA SENİN EV TAM OLARAK NERDE
he canım kızalım biz buna arada. Otur kız oturduğun yerdeHe belli koca yaramış. Seni gidi şımarık seniiii. Bebeği olsun da birlikte büyüsünler inşallah
Ben de tam nergizim bana küstünmü niye hiç ses vermiyon dicektim mesaj gelmiş. Sayfayı yenilemeden mesajlar görünmüyor. Canım benim heyecanla bekliyosun şimdi. Rabbim hep güldürsün inşşallah yüzünüzü. Hayırlısıyla kavuşun inşallah meleklerinize...
maşaallah barekallah subhanallah... Rabbim muhabbetinizi artırsın gülüm beniiiim.
valla koca yaradı bana...:)) nergız sımarmısım dımı...hakkaten önce öle değildim
Sağolsunlar bızımkılerde öle eşimin ailesi kaynana görümce gıbı değiller... Sağolsunlar... Eşimde cok iyi .. Biz üniverstede aynı sınıftaydıkk :)))) sonra evlendıkkk..... Ben tam olarak gelısım hastanesıın ılersınde beledıye garajı var onun karsısına denk gelıyo.. Yada söle dıyım e-5 yolu varya dıyazlız merkezı memo resturantı gectıkten sonra ıskenderun dıyalız hemen karsısındayımm. Bi gun gel beklerım.....
valla koca yaradı bana...:)) nergız sımarmısım dımı...hakkaten önce öle değildim
sağolsunlar bızımkılerde öle eşimin ailesi kaynana görümce gıbı değiller... sağolsunlar... eşimde cok iyi .. biz üniverstede aynı sınıftaydıkk :)))) sonra evlendıkkk..... ben tam olarak gelısım hastanesıın ılersınde beledıye garajı var onun karsısına denk gelıyo.. yada söle dıyım e-5 yolu varya dıyazlız merkezı memo resturantı gectıkten sonra ıskenderun dıyalız hemen karsısındayımm. bi gun gel beklerım.....
sağol canım allah razı olsun hepimizin muhabbetini arttırsın inş bizde üniversite de hep kızlarla konşurken maşaallah sübhanallah barekallah derdik o günleri hatırlattınçok yaşa sen ikiz ikiz çocukların olsun inş
küser miyim hiç kuşum ilk göz ağrılarılarımdan birisin sen bu form da ki çok ısındım çok sevdim daha seni görmeden
canııım biliyorum her mesajında hep hissettim samimiyetini. Ağlattın beni yaaaaRabbim razı olsun sizlerden.... Bitanem beniiim
slm kızlar offff ya az kaldı heyecanlanıyorum.....bir de bu gün yine azıcık pembemsi bir leke geldi devamı yok...nolur iyiemi işaret acaba......
slm kızlar offff ya az kaldı heyecanlanıyorum.....bir de bu gün yine azıcık pembemsi bir leke geldi devamı yok...nolur iyiemi işaret acaba......
bizimki de sebebpsiz infertilite .. biz de 1 asılama yaptık olmadı.. ilk tup bebek denyımımız umarım son olur. kaç embriyo koydular cnım sölediler mi .. bi de eşinin sperm degerleri kaç çıkıyodu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?