nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

kızlar transferin 4 günü ama sabah şidddetli adetagrısı gibi aynısı bel ve karın agrım oldu geçenkindede 4 gün akrın agrım olmuştu tutmadımı diyorum ama yinede bekliyorum

bazen embrıyo gec tutunabılıo canım o yuzden olabılır degerının böle olması
selam canlarım,herkese selam,kimbilir belkide dediğin gibidir canım,12.gün 38,14.gün 74 veeeee bugün(16.gün) 245 çıktı değerim canım,ama ben yinede sevinemiyorum,sanırım kalp atışını duyuncaya kadar kendimi hamile görmeyeceğim.

iyimi sence canım bak bugünde 245 olmuş,ben şaşkınım galiba.

bildiğim kadarıyla yapılmıyor canım.

bendede hiç belirti yok canım,hergün uyanır uyanmaz baktığım ilk şey memelerimkararma falan varmı diye,uçlarını falan mıncıklıyorum acıyormu diye ama yok yok yok,herşey normal.ben daha öncede normal yolla hamile kalmıştım 16 haftalıkken başka sebepten kaybettim ama mesela ondada hiçbirşey olmamıştı.şu an kendimi hamile bile saymıyorum nedense.

bende diğer arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum canım,değerlerin çok yüksek,ikiz olabilir.:

canım benim o bende toplama sonrası olmuştu ama sonra geçti,kabızlığın varmı merak etme,kola gibi şeyler içme,çok aşırı yeme,yaşadığın durumu ben ara yaşıyorum,ciddi birşey değil,bu dediklerime dikkat edersen normale döner,kabızlığın varsa doktoruna söyle şurup yazsın,bana yazmıştı mesela ama gerek kalmadı şükür.hamilelikte zararı yok.

evet canım herkeste olan birşey,bendede olunca korkup hemşireyi aramıştım,çok normal dedi,o kanama değil,jelin birikintisinden dolayı kahvelik,herkeste olan birşey,için rahat olsun.bende bugün eve yürüyerek eve geldim,yolda ıslak ıslak birşey geldi,eve bir geldim löp diye jel gelmiş gerijelin bize yaptığı oyunlar bunlar,takma kafana jele devam...

canım kabızlık allaha şükür hiç olmadı... karnım taş gibi sadece... çok yeyince daha da zorlanıyorum tabi, daha da şişiyor, nefes almam güçleşiyor... noormalmi ki bu??? ama yemesem de duramıyorum midem kazınıyor.... offfffffff... hemşireyi aradım sordum kızdı artık :) yaa ne olacak sanıyordun... hamilelik bu tabiki vüğcudunda bazı şeyler değişecek dedi ama bilmiyorum.... adet sancılarım da var... senin de oldu mu

eline sağlik canım benim.Allah muradını tez zamanda versın ınsallah..ne güzel yazmıssın tek tek yüregıne sağlik..cok saol..

kızlar transferin 4 günü ama sabah şidddetli adetagrısı gibi aynısı bel ve karın agrım oldu geçenkindede 4 gün akrın agrım olmuştu tutmadımı diyorum ama yinede bekliyorum

benim de transferin 3.günü sol kasıkmı desem karınmı desem belmi desem o bölgede dehşet ağrım olmuştu,acile bile gitmiştim,testlerde temiz çıkmıştı,doktor kas ağrısı dedi,jel verdi geçti canım ama benim çok fenaydı acısından ağlıyordum resmen.transferin 3.günü hatta beni yatırtmadığı için gece resmen oturduğum yerde uyumak zorunda kalmıştım.

benim de ara ara adet sancım oluyor canım,aslında sancı değilde heran adet olcakmışım hissi,şikinlik bilmem normaldir heralde ama doyuncaya kadar yeme ve dediğim gibi asitli içme.

canım sancıların normalde asırı sıskınlıgın varsa merkezını yada dr unu ara yada bı dr una gıt görun derım ben..bende de oldu ama asırı olmadı asırı olunca gelın demıslerdı canım benım..hemen ne panık yapıon ya ben de sabahları zorla yıyorum ..yemem gerekenlerı yıyorum ama ıste pek ıstahlı deıl

ben yasamadım canım da normal oldugunu sölemıslerdı..

tutmadıgını dusunmen ıcın cok erken canım sadece canını sıkarsın baska bısey değil..ağrıların normal oldugunu burda herkes söluyor bence rahat ol..bende de olmustu adet sancıları hamıleyım bak halen daha oluyor

ınsallah guzel bır surec gecırırsın canım..tebrık ederım

aradım dr. yoktu ama hemşiremle görüştüm. biraz kızdı:) olacak tabi şişkinlik sen ne sanıyorsun hamileliği vücudunda bir şey olmayacak mı sanıyorsun dedi.... adet sancım var dedim o da normal dedi. ama bilmiyorum yine de sürekli yiyesim geliyor, doymuyorum yiyemiyorum da iyice şiştim... nefes alamıyorum... offfff bilmiyorum neyse ayın 18inde randevum var. bekleyeyim hepsini dr uma sorarım... inşallah bir şey olmaz.... ben ne pimpirik biriyim yaaa... (((

valla bu yazını okuyunca rahatladım.. bende de hiç bir belirti yok yaawwwwww...

gönlü temiz yüreği sevgi dolu arkadaşım benim.sen nerelerdesin.ne yapıyorsun.inan her namazda dualarımın liste başısın.seninle yaşadık tüm sürecimizi.ne yapmayı planlıyorsunuz.ne zaman yeniden başlayacaksınız tedaviye.hangi şehirdeydin bu arada.seninle yüzyüze görüşmek isterdim:)))

Benimde 13 nisanda opu ,18 nisanda transfer oldu.bruksel merkezde dr yucel karaman .25 yasindayim ve esimde sperm sekil bozuklugu ve hareket azligi vardi.ilk tup denememizdi.fransadan geldik istanbula.tedavi icin.sukur simdi 10.haftamizdayiz.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucaklarini bos koymasin.amin.

hayırlı olsun canım... peki sayısı ne kadardı????(sperm sayısı)

Son düzenleme:

canıııım :) Rabbim razı olsun. bu topik gerçekten başkaydı ya. hepinizi de çok seviyorum. hep hissettim ben burda samimiyeti. sen nergiz nili elid duru nazayse beren world carmen... biz ilklerdik ya topikte. daha çok şey paylaştık. çok da güzel oldu.

tatlım ben ankaradayım. sen de mi hatay tarafındaydın. hatırlayamadım şimdi. nasib olsa da görüşsek ne güzel olurdu. ben dr. a sordum nasıl yapıcaz diye. dr.um hala ben çok umutluydum herşey çok yolundaydı acaba alerjilerden mi olmadı diye düşünüyorum diyodu çok üzüldü oda sağolsun. dedim takılmayın bunlara siz. Rabbim böyle dilemiş :) hepsi bahane. olacak olursa her türlü olur :) yine de içiniz rahat etsin bu ara kullanıyorum alerji ilaçlarını dedim. biliyor musun progesteron ve coraspin tetiklemiş benim alerjik reaksiyonları. progesteron da mecburi o olmadan olmuyorki... hayırlısı böyleymiş herşey vesile işte.
çok uzatmışım gülüm. dr dinlenmen lazım dedi. hem rahim kendini toplayacakmış hem de benim alerjik durum düzelecekmiş. bir de işin maddi boyutu var zaten. ama bi karar aldım bu sefer annemlerde dahil olmak üzere kimseye söylemeyeceğim. eşime dedim, bana da mı söylemicen dedi. sana da söylemicem dedim ben de

söyleyince herkes bi beklentiye giriyor. sonra herkes üzülüyor. bi tane ablam var çok sevdiğim bi tek ona diyeceğim. başka kimse bilmeyecek bu sefer gizli saklı yaptıracağım inşallah nasib olursa. dr. hemen diğer adette başlayabiliriz eğer durumun düzelmiş olursa diyor ama. bir de para mevzuu var tabi. benim sgk 900 gün prim sayısını tamamlamadı daha. hem de kesintiler oldu o yüzden devletten faydalanamıyorum mecburen özel... ama dr. umu çok seviyorum ekibi de çok ilgili ve herpsi de inançlı insanlar. transferi yaparken hep bismillah deyip hareket ettiler ama işte nasib...

medicana da tülin dabakoğlu dr. um. çok cici çok tatlı biri....

eee sen anlat bakalım taze annecik. ben de size hep dua ediyorum canım. şu sayfada negatif haberleri alınca öyle üzülüyorum ki... sonra sizin güzel haberleriniz de bi ayrı mutlu ediyor beni... inşallah sağlıla kucağınıza da alırsınız hepinizde canım. Rabbim katından hazinesinden hayırlı sağlıklı imanlı tertemiz bir soyla sevindirsin inşallah hepimizi de....

öptüm fıstık...

canım benim.hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallh.ben adanalıyım fakat şimdi urfada görev yapıyorum.bu sene tayin isteyeceğiz nasip olursa.evet canım herkese söylemek herkeste bir beklenti oluşturuyor ama bu da öyle bir süreç ki çevrenden destek ve moral bekliyorsun.innşallah bundan sonraki süreçte rabbim yü<ünü güldürür inşallah.
ben de iyiyin şükür.şimdilik bekliyoruz muayene günümüzün gelmesini haftaya salı herşey belli olcak inşallah.br görseydim gözümle inanacaktım.sadece kasık ağrılarım olduğunda tamam ordalar sanırım:)) diyorum.işte böyle.rabbim sana da nasip edecek inşallah

benım de bugun hiç olmadıgı kadar kasık ağrısı oldu ... akıntıda var sanki adet olmusum gecip bakıyorum bişy yokk... ay bu bebek tutsada bu kadar ekşından sonra deli olur çıkar valla doğmadan neler cekti....

canım tutunma hareketleri olabiliya:)))

Amiiin canim insallah. Sen de insallah hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin bitanem. Isteyen bekleywn herkedin yardimcisi olsun insallah Yuce Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…