canım ınsallah yuzunu guldurcek sonuclar alırsın..ben telde örenmıstım sonucumu..dr hayırlı olsun derken ben aklımı cıldırıyodum o aradr a sormayı unuttum canım..o da sölemedı ama ısrarla 15 gun sonra göruselım dedı..ama yarın hastaneye gıdıp ılac yazdırmam lazım o zaman örenebılrıım :) bakalım kac cıkmıs
selam canlarım,herkese selam,kimbilir belkide dediğin gibidir canım,12.gün 38,14.gün 74 veeeee bugün(16.gün) 245 çıktı değerim canım,ama ben yinede sevinemiyorum,sanırım kalp atışını duyuncaya kadar kendimi hamile görmeyeceğim.bazen embrıyo gec tutunabılıo canım o yuzden olabılır degerının böle olması
iyimi sence canım bak bugünde 245 olmuş,ben şaşkınım galiba.canım değerin iyi gayet iyi hem de .lütfen kendini böyle mutsuz etme.güzel de yükselme olmuş.bebeğini de üzme lütfen onun senin mutluluğuna ihtiyacı var.güzel beslen rahat ol.bebeğin seninle:))))) sen hamilesin
bildiğim kadarıyla yapılmıyor canım.saglık ocagında beta hcg yapılıyor mu ?
ben her seferinde 40 lira verdim bu testler için bile gerci herseyin yanında bu ne ama yinede bakıyorum burda 11 tl ye falan yaptırdık yazanlar var cok??
gerci onlar istanbulda ama izmir de de vardır heralde..
bendede hiç belirti yok canım,hergün uyanır uyanmaz baktığım ilk şey memelerimvalla hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim:)) acaba bizimki tüp bebek olduğu için mi böyle belirtiler olmuyor ya da geç oluyor.ben de iki gündür sabahları çok iştahsızlık var.sadece değişiklik o oldu yani:))
Sonunda guzel haberi aldım..12.gun 362,14.gun 910 çıktı sonucum,doktorum haftaya cumaya çağırdı keseyi görmek için..ama ben merak içindeyim tabi,sonuc hakkında yorumu olan var mı,bı de hamilelik haftası neye gore hesaplanıyor,sat a gore mı yoksa transfer tarihine gore mı??yorumlarınız bekliyorum arkadaslar:))
canım benim sağol,kimseyi unutmamış tek tek yazmışsın,bende bencillik yapıp kendimle ilgili bölümü çektim çıkardım.evet canım dediğin gibi oldu değerim arttı bugün ama hala korkuyorum.biri inanmam için bana şaplak atsın lütfen.
ay kız ben bi de altıncı gunu evde test yaptım afedersin çişten cok ilaç çıktı kullandıgım fitilden dolayı.... hihihihiihihiii.. bide kızlar evde test yaparken bardakta dudak payı bırakın hepsini doldurmya gerek yokmuş......
Allah seni davul etmesin.
canım benim o bende toplama sonrası olmuştu ama sonra geçti,kabızlığın varmı merak etme,kola gibi şeyler içme,çok aşırı yeme,yaşadığın durumu ben ara yaşıyorum,ciddi birşey değil,bu dediklerime dikkat edersen normale döner,kabızlığın varsa doktoruna söyle şurup yazsın,bana yazmıştı mesela ama gerek kalmadı şükür.hamilelikte zararı yok.canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye.... bir de adet sancılarım var hala anormal mi bu....
kızlar aranızda vajınadan progeton kullanıp kahverengı lekesı gelen varmı??? bende elmedıde ilacı yerleştirirken elıme ahverengı seyler geldı..normalde beyaz olurdu her ılacı koydugumda bugun kahveydı....aranızda öle bı durum yasıyan varmıydı?????
Merhaba, bu aralar girip okuyup çıkıyorum kusura bakmayın yazmaya pek fırsatım olmadı :)
NİLMUMU ffıstığım, ah seni sabırsız ahhhh. okuyorum hergün test yapmaya kalkıyosun bi de eşine kızıyosun ha :) iyi olmuş pazar gününü beklemen. canım benim ben inanıyorum ve öyle dua ediyorum ki sen de pozitifi göreceksin :)
yeni bi arkadaş daha gördüm GİZEMLY galiba. canım çok sevindim. değerin gayet gğüzel, ikiz olma ihtimali yüksek ama belli de olmuyor. bu değerlerle tek kese gören, ama daha düşük değerlerle önce birinci keseyi bir hafta sonra da sürpriz 2. keseyi görerek hamile kalan arkadaşları okudum forumda :) hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim...
PİKOCUUU tatlım sona doğru yaklaştın hadi bakalım. her son yeni bir başlangıç inşallah hepinizde hayırlı müjdeli haberlerle gelirsiniz. hep dua ediyorum bekleyenler de hayırlısıyla muradına ersin ve hamile arkadaşlarımızla hepiniz de inşallah sağlıkla kucağınıza alın diye...
TUTUNBANAANNEM canım hiç endişe etme herşey yolunda gidecek inşallah... Rabbim hep güldürsün yüzünüzü... bize de dua etmeyi unutmayın inşallah...
DENİZGEL.... canım benim kaç gündür okuyorum mesajlarını. biraz rahatla artık gülüm. inşallah hayırlısı ile tez zamanda sen de bekleyen isteyen herkesle beraber inşallah biz de kavuşuruz bebeişlerimize meleklerimize sağlıkla imanla inşallah... seni çok iyi anlıyorum canım benim. ben de dr. bırak dediği halde 1 gün daha bırakmadım ilacı... :) komiğim demi. oysa değerim çok çok düşüktü ama ne bileyim. sonra hemen adet oldum zaten...
NAZAYŞE WORLD canlarım benim. ara ara okuyorum mesajlarınızı hep dua ediyorum inşallah problemsizce kavuşun bebişlerinize.
TUTASTEEEEM gülüm benim. takipteyim. canım inşşallah az kalmış kalp atışlarını da görmeye. hayırlı haberlerini bekliyoruz. sen rahat ol, Rabbim büyüktür...
ELİFİİİİM gülüm kanaman varmış diye okudum sanki. aman iyi dinlen. kalkma bişeyle uğraşma. bol bol dua et. bebişinle konuş :) bişeycikler olmaz inşallah. Rabbim muhafaza etsin seni de bebişini de canım benim.
DURUCUUUM bi ara gördüm sanki mesajını ama sen de benim gibi ara ara okuyup mesaj yazamayanlardansın galiba :) bitaneeem nasılsın? inşallah hep iyi ol oldu mu. daha bizim mücadelemiz bitmedi. inşallah en kısa sürede bizde müjdeler veririz hayırlısıyla...
MERCAN ı gördüm aşağıda sanki ama ben yazana kadar gitmiş olabilir. tatlım duruya dediklerim senin için de geçerli.... inşallah biz de sevineceğiz.
NERGİZİM küsmesin bana yazmamış diye. sen hep kalbimdesin gülüm benim. geçen gece yazdım ama kaçırdım seni yetişemedim. bitanem dikkat et kendine hadi bakalım kalp atışlarını da duyalım da inşallah biraz daha sevinelim :)
MEVSİM vardı demi amerikadan dı galiba. canım benim sen nasılsın nasıl gidiyor tedavin. sonucunu bekliyorum dualarla inşallah. Rabbim sevindirsin inşallah seni de.
AK38 li bi nik vardı. bu kadar kısa değildi ama kusuruma bakma canım tam hatırlayamadım nikini ama mesajlarını okudukça çok dua ettim sana da :)
YAMUKPRENSESSSS tatlım panik ve stres yapma artık. değerlerin artacak gör bak. az az artan ama sağlıklı hamilelik geçiren bir sürü kişi var. hatta açtığın topiğe de bir sürü yazan olmu. artık teslimiyyetle bekleme zamanı. sakin ol bebişini de üzmeeee
kim kaldı :) unuttuğum varsa gücenmesim. yeni yazanları da takip etmeye çalışıyorum ama isimlerin hepsini aklımda tutamıyoruz. CARMENN de epeydir yazmıyor. inşallah hamileliği iyi gidiyordur.
DARKNESS de yazmaz oldu. okursan mesajımı dualarımda olduğunu bil canım benim. inşallah tez zamanda bize de hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar verir yüce Rabbimiz. isteyen herkesle birlikte bize de inşallah....
cici kızlar, hepinizi de kocaman kocaman öpüyorum....
kızlar transferin 4 günü ama sabah şidddetli adetagrısı gibi aynısı bel ve karın agrım oldu geçenkindede 4 gün akrın agrım olmuştu tutmadımı diyorum ama yinede bekliyorum
canım kabızlık allaha şükür hiç olmadı... karnım taş gibi sadece... çok yeyince daha da zorlanıyorum tabi, daha da şişiyor, nefes almam güçleşiyor... noormalmi ki bu??? ama yemesem de duramıyorum midem kazınıyor.... offfffffff... hemşireyi aradım sordum kızdı artık :) yaa ne olacak sanıyordun... hamilelik bu tabiki vüğcudunda bazı şeyler değişecek dedi ama bilmiyorum.... adet sancılarım da var... senin de oldu mu
canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye.... bir de adet sancılarım var hala anormal mi bu....
kızlar aranızda vajınadan progeton kullanıp kahverengı lekesı gelen varmı??? bende elmedıde ilacı yerleştirirken elıme ahverengı seyler geldı..normalde beyaz olurdu her ılacı koydugumda bugun kahveydı....aranızda öle bı durum yasıyan varmıydı?????
kızlar transferin 4 günü ama sabah şidddetli adetagrısı gibi aynısı bel ve karın agrım oldu geçenkindede 4 gün akrın agrım olmuştu tutmadımı diyorum ama yinede bekliyorum
selam canlarım,herkese selam,kimbilir belkide dediğin gibidir canım,12.gün 38,14.gün 74 veeeee bugün(16.gün) 245 çıktı değerim canım,ama ben yinede sevinemiyorum,sanırım kalp atışını duyuncaya kadar kendimi hamile görmeyeceğim.
iyimi sence canım bak bugünde 245 olmuş,ben şaşkınım galiba.
bildiğim kadarıyla yapılmıyor canım.
bendede hiç belirti yok canım,hergün uyanır uyanmaz baktığım ilk şey memelerimkararma falan varmı diye,uçlarını falan mıncıklıyorum acıyormu diye ama yok yok yok,herşey normal.ben daha öncede normal yolla hamile kalmıştım 16 haftalıkken başka sebepten kaybettim ama mesela ondada hiçbirşey olmamıştı.şu an kendimi hamile bile saymıyorum nedense.
bende diğer arkadaşlarla aynı şeyi düşünüyorum canım,değerlerin çok yüksek,ikiz olabilir.:
canım benim sağol,kimseyi unutmamış tek tek yazmışsın,bende bencillik yapıp kendimle ilgili bölümü çektim çıkardım.evet canım dediğin gibi oldu değerim arttı bugün ama hala korkuyorum.biri inanmam için bana şaplak atsın lütfen.
Allah seni davul etmesin.
aradım dr. yoktu ama hemşiremle görüştüm. biraz kızdı:) olacak tabi şişkinlik sen ne sanıyorsun hamileliği vücudunda bir şey olmayacak mı sanıyorsun dedi.... adet sancım var dedim o da normal dedi. ama bilmiyorum yine de sürekli yiyesim geliyor, doymuyorum yiyemiyorum da iyice şiştim... nefes alamıyorum... offfff bilmiyorum neyse ayın 18inde randevum var. bekleyeyim hepsini dr uma sorarım... inşallah bir şey olmaz.... ben ne pimpirik biriyim yaaa...canım sancıların normalde asırı sıskınlıgın varsa merkezını yada dr unu ara yada bı dr una gıt görun derım ben..bende de oldu ama asırı olmadı asırı olunca gelın demıslerdı canım benım..hemen ne panık yapıonya ben de sabahları zorla yıyorum ..yemem gerekenlerı yıyorum ama ıste pek ıstahlı deıl
canım benim o bende toplama sonrası olmuştu ama sonra geçti,kabızlığın varmı merak etme,kola gibi şeyler içme,çok aşırı yeme,yaşadığın durumu ben ara yaşıyorum,ciddi birşey değil,bu dediklerime dikkat edersen normale döner,kabızlığın varsa doktoruna söyle şurup yazsın,bana yazmıştı mesela ama gerek kalmadı şükür.hamilelikte zararı yok.
evet canım herkeste olan birşey,bendede olunca korkup hemşireyi aramıştım,çok normal dedi,o kanama değil,jelin birikintisinden dolayı kahvelik,herkeste olan birşey,için rahat olsun.bende bugün eve yürüyerek eve geldim,yolda ıslak ıslak birşey geldi,eve bir geldim löp diye jel gelmiş gerijelin bize yaptığı oyunlar bunlar,takma kafana jele devam...
Benimde 13 nisanda opu ,18 nisanda transfer oldu.bruksel merkezde dr yucel karaman .25 yasindayim ve esimde sperm sekil bozuklugu ve hareket azligi vardi.ilk tup denememizdi.fransadan geldik istanbula.tedavi icin.sukur simdi 10.haftamizdayiz.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucaklarini bos koymasin.amin.
gönlü temiz yüreği sevgi dolu arkadaşım benim.sen nerelerdesin.ne yapıyorsun.inan her namazda dualarımın liste başısın.seninle yaşadık tüm sürecimizi.ne yapmayı planlıyorsunuz.ne zaman yeniden başlayacaksınız tedaviye.hangi şehirdeydin bu arada.seninle yüzyüze görüşmek isterdim:)))
canıııım :) Rabbim razı olsun. bu topik gerçekten başkaydı ya. hepinizi de çok seviyorum. hep hissettim ben burda samimiyeti. sen nergiz nili elid duru nazayse beren world carmen... biz ilklerdik ya topikte. daha çok şey paylaştık. çok da güzel oldu.
tatlım ben ankaradayım. sen de mi hatay tarafındaydın. hatırlayamadım şimdi. nasib olsa da görüşsek ne güzel olurdu. ben dr. a sordum nasıl yapıcaz diye. dr.um hala ben çok umutluydum herşey çok yolundaydı acaba alerjilerden mi olmadı diye düşünüyorum diyodu çok üzüldü oda sağolsun. dedim takılmayın bunlara siz. Rabbim böyle dilemiş :) hepsi bahane. olacak olursa her türlü olur :) yine de içiniz rahat etsin bu ara kullanıyorum alerji ilaçlarını dedim. biliyor musun progesteron ve coraspin tetiklemiş benim alerjik reaksiyonları. progesteron da mecburi o olmadan olmuyorki... hayırlısı böyleymiş herşey vesile işte.
çok uzatmışım gülüm. dr dinlenmen lazım dedi. hem rahim kendini toplayacakmış hem de benim alerjik durum düzelecekmiş. bir de işin maddi boyutu var zaten. ama bi karar aldım bu sefer annemlerde dahil olmak üzere kimseye söylemeyeceğim. eşime dedim, bana da mı söylemicen dedi. sana da söylemicem dedim ben de
söyleyince herkes bi beklentiye giriyor. sonra herkes üzülüyor. bi tane ablam var çok sevdiğim bi tek ona diyeceğim. başka kimse bilmeyecek bu sefer gizli saklı yaptıracağım inşallah nasib olursa. dr. hemen diğer adette başlayabiliriz eğer durumun düzelmiş olursa diyor ama. bir de para mevzuu var tabi. benim sgk 900 gün prim sayısını tamamlamadı daha. hem de kesintiler oldu o yüzden devletten faydalanamıyorum mecburen özel... ama dr. umu çok seviyorum ekibi de çok ilgili ve herpsi de inançlı insanlar. transferi yaparken hep bismillah deyip hareket ettiler ama işte nasib...
medicana da tülin dabakoğlu dr. um. çok cici çok tatlı biri....
eee sen anlat bakalım taze annecik. ben de size hep dua ediyorum canım. şu sayfada negatif haberleri alınca öyle üzülüyorum ki... sonra sizin güzel haberleriniz de bi ayrı mutlu ediyor beni... inşallah sağlıla kucağınıza da alırsınız hepinizde canım. Rabbim katından hazinesinden hayırlı sağlıklı imanlı tertemiz bir soyla sevindirsin inşallah hepimizi de....
öptüm fıstık...
canım benim.hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallh.ben adanalıyım fakat şimdi urfada görev yapıyorum.bu sene tayin isteyeceğiz nasip olursa.evet canım herkese söylemek herkeste bir beklenti oluşturuyor ama bu da öyle bir süreç ki çevrenden destek ve moral bekliyorsun.innşallah bundan sonraki süreçte rabbim yü<ünü güldürür inşallah.
ben de iyiyin şükür.şimdilik bekliyoruz muayene günümüzün gelmesini haftaya salı herşey belli olcak inşallah.br görseydim gözümle inanacaktım.sadece kasık ağrılarım olduğunda tamam ordalar sanırım:)) diyorum.işte böyle.rabbim sana da nasip edecek inşallah
benım de bugun hiç olmadıgı kadar kasık ağrısı oldu ... akıntıda var sanki adet olmusum gecip bakıyorum bişy yokk... ay bu bebek tutsada bu kadar ekşından sonra deli olur çıkar valla doğmadan neler cekti....
canım benim.hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallh.ben adanalıyım fakat şimdi urfada görev yapıyorum.bu sene tayin isteyeceğiz nasip olursa.evet canım herkese söylemek herkeste bir beklenti oluşturuyor ama bu da öyle bir süreç ki çevrenden destek ve moral bekliyorsun.innşallah bundan sonraki süreçte rabbim yü<ünü güldürür inşallah.
ben de iyiyin şükür.şimdilik bekliyoruz muayene günümüzün gelmesini haftaya salı herşey belli olcak inşallah.br görseydim gözümle inanacaktım.sadece kasık ağrılarım olduğunda tamam ordalar sanırım:)) diyorum.işte böyle.rabbim sana da nasip edecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?