canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye.... bir de adet sancılarım var hala anormal mi bu....
peki sonucu almadan önce adet sancısı cekiyomuydun bi de kahverengi lekeler gelmişmiydi????Merhabalar Arkadaslar bende uzun zamandir kosusturmadan yazamiyorum
Cok sukur guzel haberimizi aldik 12.gun degerim 191, 14. gun degerim 459 cikti bundan sonrada ayin 18 inde erken ultrason dedikleri ultrasonu olacakmisim saniyorum bu ultrason alttan yapilan oluyor. merakla onu bekliyorum
Allahim saglikli sihhatli elimize almayi nasip etsin... yeniden deneyecek arkadaslarimizada her gun dua ediyorum allahim insallah sizlerede nasip etsin herzamanda dua edicem bizi bizden baskasi anlayamaz
Hepinizin yasadigi tedirginlikleri bende yasiyorum bu aralar hic bir belirti yok gibi sadece goguslerim cok gergin ve kasiklarimda kramplarim var ama migde bulantim falan yok bakalim sanirim benimde tam olarak icim rahat etmeyecek ultrasona girene kadar hemen hemen ayni anda ultrasonumuz olacak guzel haberler alalim insallah
peki sonucu almadan önce adet sancısı cekiyomuydun bi de kahverengi lekeler gelmişmiydi????
merhabalar canim sonuc oncesi sancilarim oldu kasiklarimda kramplarimda cok oldu ama lekelenmem hic olmadi canim. lekelenmenin nedeni: emriyonun bir isci gibi rahim duvarina gomulmeye calistigi sirada kilcal damara denk gelmesi olabilirmis ve boyle hafif lekelenmeye sebep olabilirmis canim buradaki doktorum onceden uyarmisti. ama lekelenme cok yogunsa canim bi doktoruna danis derim
dün öğleden sonra oldu kahverengı hala devm edıyo ama yoğun değil peçeteyi tutunca oluyo...ilaçlardan da olabilir dıye dusundum progeton fitil kullanıyorm
Tabiki ilaclardanda kaynaklaniyor olabilir ben progestronu igne seklinde kullaniyorum aralarinda mutlaka farkli tesirleri vardir mesela bu ignede benim belimi fena agritiyor oturamaz kalkamaz durumdayim agrimdan devam edrse boyle bende doktoruma bir danisicam normalmi diye
sen kendini arada kontrol et eger rahatsiz ederse seni kafana takma hic doktoruna danis en azindan icini ferahlatmis olursun
doktorun sekreterini aradım şimdi o sorcak bakalım .....
ya aslında test günüm pazar gunu ama gün gectikce umutsuzlanıyorum.. bizim problem sebepsiz infertilite.. hersey cok normaldı .. embriyomuzda kaliteli.. hersey yolunda gittigini söledi doktor ki umutlu da .. amabende gün gectikçe bi karamsarlık ki aldı basını gidiyo oturdugum yerde ağlayıp duruyorum.. o tahlili gidip verecek gücü de kendimde görmüyorum...
hicc umutsuzlanacak bir durum yok canim icini ferah tut unutma oyle aglamalarda belirtilerden biri sen benim aglamalarimi bir bilsen hemde kan tahlilinden 1 gun once aglama krizleri gecirdigimi biliyorum hemde sebepsiz yere saniyordum ama sebepsiz degilmis iste hormonlar oyle seyler yaptiriyor bize farkinda olmadan
guzel dusun olumlu dusun bunlar bu donemde en cok ihtiyacimiz olan seyler. bide benden tavsiye transferden sonra oyle eve kapanip kalmayin ne olur ben ilk 24 saatten sonra olabildigince sevdigim seyleri yapmaya calistim alisveris yaptim. festivallere katildim arkadaslarimla toplantilarima devam ettim misafir oldum misafir kabul ettim tabiki dikkat ederek yaptim hepsini. cunku vucudumuzun ve embriyolarimizin saglikli kan dolasiminada ihtiyaci var onun icinde biraz harekete ihtiyacimiz var tabi bunlar benim ve buradaki doktorlarimin dusunceleri
insallah sende guzel sonuclarla doneceksin evine. dua edelim bol bol insallah...
Merhabalar Arkadaslar bende uzun zamandir kosusturmadan yazamiyorum
Cok sukur guzel haberimizi aldik 12.gun degerim 191, 14. gun degerim 459 cikti bundan sonrada ayin 18 inde erken ultrason dedikleri ultrasonu olacakmisim saniyorum bu ultrason alttan yapilan oluyor. merakla onu bekliyorum
Allahim saglikli sihhatli elimize almayi nasip etsin... yeniden deneyecek arkadaslarimizada her gun dua ediyorum allahim insallah sizlerede nasip etsin herzamanda dua edicem bizi bizden baskasi anlayamaz
Hepinizin yasadigi tedirginlikleri bende yasiyorum bu aralar hic bir belirti yok gibi sadece goguslerim cok gergin ve kasiklarimda kramplarim var ama migde bulantim falan yok bakalim sanirim benimde tam olarak icim rahat etmeyecek ultrasona girene kadar hemen hemen ayni anda ultrasonumuz olacak guzel haberler alalim insallah
merhaba mevsim...
senin adına çook sevindim..Rabbim hayırlı ve daim eylesin...her şey yolunda sağlıklı gitsin...sağ salim kucağına al bebişini...
canım yaa yorumunu okurken bile ağlıyasım geliyor.... bide belim karnım ağrıyo aynı adet sancısı gibi.... umarım dediğin gib olur...
Caniimm Allahh razi olsunnn. insallahhhh bu mubarek cuma gununde hepimiz dua edelim allahim sana ve isteyen herkeze nasip etsin canim tez zamanda insallah her zaman dualarimdasiniz...
hemşireyle konustum.... gebelik belirtisi olabilir dediiii....:))) ay keyfim yerine geldiii
bak gordunmu onlar bebisinin tutunma calismalariymiss... hadi maasallahh allahim sonuna kadar guldursun yuzunu
hemşireyle konustum.... gebelik belirtisi olabilir dediiii....:))) ay keyfim yerine geldiii
hepimizin cuması mübarek olsun...Rabbim bu günün hürmetine dualarımız kabul etsin..hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin.
bizleredeen yakın zamanda pozitifi göstersin...hepimizin kucaklarını doldursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?