nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Merhabalar Arkadaslar bende uzun zamandir kosusturmadan yazamiyorum

Cok sukur guzel haberimizi aldik 12.gun degerim 191, 14. gun degerim 459 cikti bundan sonrada ayin 18 inde erken ultrason dedikleri ultrasonu olacakmisim saniyorum bu ultrason alttan yapilan oluyor. merakla onu bekliyorum

Allahim saglikli sihhatli elimize almayi nasip etsin... yeniden deneyecek arkadaslarimizada her gun dua ediyorum allahim insallah sizlerede nasip etsin herzamanda dua edicem bizi bizden baskasi anlayamaz

Hepinizin yasadigi tedirginlikleri bende yasiyorum bu aralar hic bir belirti yok gibi sadece goguslerim cok gergin ve kasiklarimda kramplarim var ama migde bulantim falan yok bakalim sanirim benimde tam olarak icim rahat etmeyecek ultrasona girene kadar hemen hemen ayni anda ultrasonumuz olacak guzel haberler alalim insallah

canimm benede de pko var ama pko nun transferden sonra hic bir zarari etkisi olmuyor bize yumurtalarimiz toplanana kadardi merak etme canim. ayrica bendede transfer sonrasi 1 hafta boyunca 5 aylik hamile gibi olmustum sislikten ama 10. gune dogru inmeye basladi ve suan tamamen gecti. hepimizde farkli etkiler yapicak hamilelik belki bizimkide boyle sisliklerle gececek insallah sag saglim elimize alalimda ayrica sancilar bende de var saniyorum butun arkadaslarimiz yasiyor ayni belirtileri ama cok sik agrilarin kramplarin oluyorsa ihmal etme canim

peki sonucu almadan önce adet sancısı cekiyomuydun bi de kahverengi lekeler gelmişmiydi????

peki sonucu almadan önce adet sancısı cekiyomuydun bi de kahverengi lekeler gelmişmiydi????

merhabalar canim sonuc oncesi sancilarim oldu kasiklarimda kramplarimda cok oldu ama lekelenmem hic olmadi canim. lekelenmenin nedeni: emriyonun bir isci gibi rahim duvarina gomulmeye calistigi sirada kilcal damara denk gelmesi olabilirmis ve boyle hafif lekelenmeye sebep olabilirmis canim buradaki doktorum onceden uyarmisti. ama lekelenme cok yogunsa canim bi doktoruna danis derim

dün öğleden sonra oldu kahverengı hala devm edıyo ama yoğun değil peçeteyi tutunca oluyo... ilaçlardan da olabilir dıye dusundum progeton fitil kullanıyorm

Son düzenleme:
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.

dün öğleden sonra oldu kahverengı hala devm edıyo ama yoğun değil peçeteyi tutunca oluyo... ilaçlardan da olabilir dıye dusundum progeton fitil kullanıyorm

Tabiki ilaclardanda kaynaklaniyor olabilir ben progestronu igne seklinde kullaniyorum aralarinda mutlaka farkli tesirleri vardir mesela bu ignede benim belimi fena agritiyor oturamaz kalkamaz durumdayim agrimdan devam edrse boyle bende doktoruma bir danisicam normalmi diye

sen kendini arada kontrol et eger rahatsiz ederse seni kafana takma hic doktoruna danis en azindan icini ferahlatmis olursun

doktorun sekreterini aradım şimdi o sorcak bakalım .....
ya aslında test günüm pazar gunu ama gün gectikce umutsuzlanıyorum.. bizim problem sebepsiz infertilite.. hersey cok normaldı .. embriyomuzda kaliteli.. hersey yolunda gittigini söledi doktor ki umutlu da .. amabende gün gectikçe bi karamsarlık ki aldı basını gidiyo oturdugum yerde ağlayıp duruyorum.. o tahlili gidip verecek gücü de kendimde görmüyorum...

Son düzenleme:

hicc umutsuzlanacak bir durum yok canim icini ferah tut unutma oyle aglamalarda belirtilerden biri sen benim aglamalarimi bir bilsen hemde kan tahlilinden 1 gun once aglama krizleri gecirdigimi biliyorum hemde sebepsiz yere saniyordum ama sebepsiz degilmis iste hormonlar oyle seyler yaptiriyor bize farkinda olmadan

guzel dusun olumlu dusun bunlar bu donemde en cok ihtiyacimiz olan seyler. bide benden tavsiye transferden sonra oyle eve kapanip kalmayin ne olur ben ilk 24 saatten sonra olabildigince sevdigim seyleri yapmaya calistim alisveris yaptim. festivallere katildim arkadaslarimla toplantilarima devam ettim misafir oldum misafir kabul ettim tabiki dikkat ederek yaptim hepsini. cunku vucudumuzun ve embriyolarimizin saglikli kan dolasiminada ihtiyaci var onun icinde biraz harekete ihtiyacimiz var tabi bunlar benim ve buradaki doktorlarimin dusunceleri

insallah sende guzel sonuclarla doneceksin evine. dua edelim bol bol insallah...

canım yaa yorumunu okurken bile ağlıyasım geliyor.... bide belim karnım ağrıyo aynı adet sancısı gibi.... umarım dediğin gib olur...

hepimizin cuması mübarek olsun...Rabbim bu günün hürmetine dualarımız kabul etsin..hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin.
bizleredeen yakın zamanda pozitifi göstersin...hepimizin kucaklarını doldursun...

30. yaş günümde anne olmayı hayal etmiştim...güzel bi döneme girmiş olacaktım...ama olmadı... kısmet değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum kendime...
hayatta her şey bizim istediğimiz gibi olmuyormuş bunu bir kez daha görmüş oldum...her şeyin bir zamanı varmış...

merhaba mevsim...
senin adına çook sevindim..Rabbim hayırlı ve daim eylesin...her şey yolunda sağlıklı gitsin...sağ salim kucağına al bebişini...

merhaba mevsim...
senin adına çook sevindim..Rabbim hayırlı ve daim eylesin...her şey yolunda sağlıklı gitsin...sağ salim kucağına al bebişini...

Caniimm Allahh razi olsunnn. insallahhhh bu mubarek cuma gununde hepimiz dua edelim allahim sana ve isteyen herkeze nasip etsin canim tez zamanda insallah her zaman dualarimdasiniz...

Caniimm Allahh razi olsunnn. insallahhhh bu mubarek cuma gununde hepimiz dua edelim allahim sana ve isteyen herkeze nasip etsin canim tez zamanda insallah her zaman dualarimdasiniz...

sağol canım..senden de Allah razı olsun...
benimde her zaman bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkes dualarımda...

hemşireyle konustum.... gebelik belirtisi olabilir dediiii....:))) ay keyfim yerine geldiii

nilmumu hakkında hayırlısı olsun inşaAllah...benim arkadaşımda da olmuştu çok korkmuştu ama sonucunu aldığında da çok mutlu olmuştu hamileydi...
inşaAllah sende de öyle oluyordur...bebişin sana tutunmak için biraz kan döküyordur

Amiiiin insallah canim benim. Delimai gulum epeydir yazmamistin nasilsin? Hep iyi ol insalah. Simdi ben de hepimize dua edecegim insallah. Cuma vakti mubarek Recep ayi.... Hersey vesile.... Rabbim heyirli imanli sihhatli evlatlarla sevindirsin insallah hepimizi de tez vakitte insallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…