bn de ıstahsızım tatlı gormek ıstemıyorum kı ne kdr cok cıkolata yerdım :) ınsallah bole devam eder.valla hiç sorma bende aynı dertten muzdaribim:)) acaba bizimki tüp bebek olduğu için mi böyle belirtiler olmuyor ya da geç oluyor.ben de iki gündür sabahları çok iştahsızlık var.sadece değişiklik o oldu yani:))
goreceksın ınsallah cnm ayyyy allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu...dün annem de soruyor bulantın var mı diye.ben de daha yok dedim.aman olması inşallah böyle olur diyor.annem bütün hamişilklerinde uzun süre kusmuş çünkü.ama ne bilim birçok kişi bulantı yaşayınca acaba biz de mi problem var diyorum:))))haftaya bir görseydim içim rahatlayacaktı
saol cnm ınsallah baslar bulantılarım olda oldugunun kanıtı olur.10 . haftasında olan bı arkadsın yenı bulantıları nın basladıgını okumustum ..
cnm sen panık yapma ama bana gecen sene oldu kanama basladı 9.gun kımyasal gebelıkle sonlandı.senınkı ınsallah tutunma kanamasıdırkızlar aranızda vajınadan progeton kullanıp kahverengı lekesı gelen varmı??? bende elmedıde ilacı yerleştirirken elıme ahverengı seyler geldı..normalde beyaz olurdu her ılacı koydugumda bugun kahveydı....aranızda öle bı durum yasıyan varmıydı?????
amınn masallah cnm allah tamamına erdırsın...Benimde 13 nisanda opu ,18 nisanda transfer oldu.bruksel merkezde dr yucel karaman .25 yasindayim ve esimde sperm sekil bozuklugu ve hareket azligi vardi.ilk tup denememizdi.fransadan geldik istanbula.tedavi icin.sukur simdi 10.haftamizdayiz.rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin kucaklarini bos koymasin.amin.
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
hepimizin cuması mübarek olsun...Rabbim bu günün hürmetine dualarımız kabul etsin..hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin.
bizleredeen yakın zamanda pozitifi göstersin...hepimizin kucaklarını doldursun...
30. yaş günümde anne olmayı hayal etmiştim...güzel bi döneme girmiş olacaktım...ama olmadı...kısmet değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum kendime...
hayatta her şey bizim istediğimiz gibi olmuyormuş bunu bir kez daha görmüş oldum...her şeyin bir zamanı varmış...
amin canım ınsallah senın test gununde bende ultrasona gırcemhastanemız aynı belkı göruruz bbırbırımızı..ben 2 de hastanede olcam ınsallah..ultrason ıcın ınsallah guzel haberı verırsın orda bana
aa ne güzel olurdu ama ben dayanamam sabah sabah giderim saat 9 da kan vermeye ama inşallah karşılaşırız bende güzel haberi seninle paylaşırım.
hepimizin cuması mübarek olsun...Rabbim bu günün hürmetine dualarımız kabul etsin..hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir gebelik dönemi ve sağlıklı evlatlarını kucaklarına almak nasip etsin.
bizleredeen yakın zamanda pozitifi göstersin...hepimizin kucaklarını doldursun...
jMerhabalar Arkadaslar bende uzun zamandir kosusturmadan yazamiyorum
Cok sukur guzel haberimizi aldik 12.gun degerim 191, 14. gun degerim 459 cikti bundan sonrada ayin 18 inde erken ultrason dedikleri ultrasonu olacakmisim saniyorum bu ultrason alttan yapilan oluyor. merakla onu bekliyorum
Allahim saglikli sihhatli elimize almayi nasip etsin... yeniden deneyecek arkadaslarimizada her gun dua ediyorum allahim insallah sizlerede nasip etsin herzamanda dua edicem bizi bizden baskasi anlayamaz
Hepinizin yasadigi tedirginlikleri bende yasiyorum bu aralar hic bir belirti yok gibi sadece goguslerim cok gergin ve kasiklarimda kramplarim var ama migde bulantim falan yok bakalim sanirim benimde tam olarak icim rahat etmeyecek ultrasona girene kadar hemen hemen ayni anda ultrasonumuz olacak guzel haberler alalim insallah
herkese günydın kızlar evet bugün transferden sonra 3. günüm test günüm 18 haziran bakalım nasıl sabredicem .transferden sonra 2 gün evde dinlendim ve bugün işe başladım inşallah bebişim bana sımsıkı tutunmuştur .allah hepimizin yardımcısı olsun.
son durum ne cnm
30. yaş günümde anne olmayı hayal etmiştim...güzel bi döneme girmiş olacaktım...ama olmadı...kısmet değilmiş demekten başka birşey diyemiyorum kendime...
hayatta her şey bizim istediğimiz gibi olmuyormuş bunu bir kez daha görmüş oldum...her şeyin bir zamanı varmış...
slm kızlar topik yeni başladığında bende burdaydım sonra yazmadım okudum sadece :) okurken listede nickimi görünce yazayım dedim.. benim transfer yapıldı 9 gün bugün hakkımızda hayırlısı olsun inş. hamile olan arkadaşlar var maşllah ne güzel ALLAH kucaklarına almayı nasip etsin inş.. bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun ...
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş
canım karın ağrım gecti akıntım sabahki gibi değil sadece peçeteyle sildiğimde peçeteye geliyor..
canım peki o kahverengi lekelerin hemen ardından mı kanaman oldu?? yoksa leke bittikten sonra mı kanaman oldu????
hayırlı olsun inş sağlıklı ilerler canım ve bebeğini kucağına alırsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?