nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

bn de ıstahsızım tatlı gormek ıstemıyorum kı ne kdr cok cıkolata yerdım :) ınsallah bole devam eder.

goreceksın ınsallah cnm ayyyy allahım herkese nasıp etsın bu duyguyu...

10 . haftasında olan bı arkadsın yenı bulantıları nın basladıgını okumustum ..
saol cnm ınsallah baslar bulantılarım olda oldugunun kanıtı olur.

cnm sen panık yapma ama bana gecen sene oldu kanama basladı 9.gun kımyasal gebelıkle sonlandı.senınkı ınsallah tutunma kanamasıdır

amınn masallah cnm allah tamamına erdırsın...

amin canım ınsallah senın test gununde bende ultrasona gırcem hastanemız aynı belkı göruruz bbırbırımızı..ben 2 de hastanede olcam ınsallah..ultrason ıcın ınsallah guzel haberı verırsın orda bana

amin canım ınsallah tez zamanda nasıp etsın Rabbım ığnesız ılacsız ınsallah

haklısın canım herseyın bır zamanı var ..üzme kendını ..su mubarek gunlerde bol bol dua edelım..tez zamanda nasıp eder Rabbım ın sallah

aa ne güzel olurdu ama ben dayanamam sabah sabah giderim saat 9 da kan vermeye ama inşallah karşılaşırız bende güzel haberi seninle paylaşırım.

slm kızlar topik yeni başladığında bende burdaydım sonra yazmadım okudum sadece :) okurken listede nickimi görünce yazayım dedim.. benim transfer yapıldı 9 gün bugün hakkımızda hayırlısı olsun inş. hamile olan arkadaşlar var maşllah ne güzel ALLAH kucaklarına almayı nasip etsin inş.. bende beklemedeyim hakkımızda hayırlısı olsun ...

seninde cuman mübarek olsun arkadaşım.inş hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız darısı tüm isteyenlerin başına rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarıp kucağını boş bırakmasın

j
Mevsim canim cok sukur elhamdulillah. Insallah hamile olan tum arkadaslarim hayirlisiyla sihhatle alin insallah yavrularinizi emanetlerinizi kucaginiza....
Vakti geldiginde Yuce Rabbim bekleyen tum arkadaslarimla birlikte bize de nasib eder insallah. Emanetini bize emanet eder insallah Merhametli Rabbimiz..

Son düzenleme:
canım peki o kahverengi lekelerin hemen ardından mı kanaman oldu?? yoksa leke bittikten sonra mı kanaman oldu????

Amiiin canim insallah. sen tevekkulle bekle insallah. rabbim en guzelini bilir. Senin de bekleyen tum arkadaslarimin da yuzunu guldursun insallah Rabbimiz...

Daha nice mutlu saglikli yaslara canim benim.Rabbim esine ve sana saglik versin, yuvanizdan huzuru eksik etmesin.tez zamanda da insallah hayirli saglikli evlatlarla sevindirsin canim benim.ne guzel demisin zamani var... Rabbim en guzelini bilendir....halimiz O'na (CC) havaledir

Amin caniiim. Rabbim hayirlisiyla sana da sonra dualarinizls bizlere de nasib eder insallah. Katindan tertemiz bir sou armagan eder hepimize de insallah...saglikli imanli hayirli evlatlarla sevindirir insallah hepimizi de Yuce Rabbimiz.... Suphesiz ki O (CC) dualari hakkiyla isitendir.....

merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş

hayırlı olsun inş sağlıklı ilerler canım ve bebeğini kucağına alırsınn

Canimm hayirli olsun Allahim sagsalim kucagina almani nasip etsin insallah. bu arada banada 2 embriyo transfer edilmisti ikiz annelerinin topigini inceledim canim genelde 12. gun bhcg degerleri 400 lerde baslamis. Ama tabiki keseleri gorene kadar beklemekte fayda var

Cnm nslsin
Karın ağrın gectiyse adet gelmiyor bence
Bende 8. Gun kahve leke geldi aslında biraz umutlandim yerlesme kanamasıdir diye sabah 11 de gördüm kahve lekeyi
Akşamına wc ye gidince kan geliyordu ve gecesine deli gibi karnım ağrıdı biliyordum o ağrıyı adet ağrımın aynisiydi ve 9. Gun adet olmaya başladım suanda 15. Gunum transferden sonra ve leke geliyor hala bitmedi adetim normalde 3 gun kan gelir 2 gun leke 5 gunde biter ama benim düne kdr kan geldi bugun kahve leke var..kan ve idrar testi negatif ...yarın doktora gitcem dün sinirlerim bozuldu lunaparka gittim tum herseye bindim eve geldim iyicene kan geldi esim acaba hamilemisin diyip durdu hala adamcagizin umudu var yarın doktor yok desinde tesellisi düşsün ...ammaaaa konuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…