Canimm hayirli olsun Allahim sagsalim kucagina almani nasip etsin insallah. bu arada banada 2 embriyo transfer edilmisti ikiz annelerinin topigini inceledim canim genelde 12. gun bhcg degerleri 400 lerde baslamis. Ama tabiki keseleri gorene kadar beklemekte fayda var
Amiiiin insallah canim benim. Delimai gulum epeydir yazmamistin nasilsin? Hep iyi ol insalah. Simdi ben de hepimize dua edecegim insallah. Cuma vakti mubarek Recep ayi.... Hersey vesile.... Rabbim heyirli imanli sihhatli evlatlarla sevindirsin insallah hepimizi de tez vakitte insallah....
haklısın canım herseyın bır zamanı var ..üzme kendını ..su mubarek gunlerde bol bol dua edelım..tez zamanda nasıp eder Rabbım ın sallah
Daha nice mutlu saglikli yaslara canim benim.Rabbim esine ve sana saglik versin, yuvanizdan huzuru eksik etmesin.tez zamanda da insallah hayirli saglikli evlatlarla sevindirsin canim benim.ne guzel demisin zamani var... Rabbim en guzelini bilendir....halimiz O'na (CC) havaledir
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş
Amin caniiim. Rabbim hayirlisiyla sana da sonra dualarinizls bizlere de nasib eder insallah. Katindan tertemiz bir sou armagan eder hepimize de insallah...saglikli imanli hayirli evlatlarla sevindirir insallah hepimizi de Yuce Rabbimiz.... Suphesiz ki O (CC) dualari hakkiyla isitendir.....
amin mavidüş.. duaların o kadar güzel o kadar içten ki ALLAH razı olsun .. daha sayfaları okuyorum ben..:)
gelmemiş senin meleğin en kısa zaman da gelir inş.. hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin .. vakti zamanı gelmeyince olmuyor işe .. rabbim bilir her şeyi .. tez zaman da sende bende bütün herkes kavuşur inş meleğine..
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş
kızlar slm .. transferin 9. günü 8. günü karnımda adet olacak gibi ağrılarım vardı benim sağ tarafa yerleştirdiler orda yoğun bi ağrı var adet ağrısı gibi ama hep sağ taraf da..
şimdi ise ağrıyla beraber yanma hissi oluyor.. orda yine aynı yerde ne ağrım varsa hep sağda oluyo hamile arkadaşlar size söylediler mi sağ tarafa veya sol tarafa yerleştirdik diye ve yerleştirdikleri yerde mi oldu ağrılarınız veya hissettikleriniz.. bel ağrım var tabi bunlar sürekli olmuyor .. gün içinde..
canım karın ağrım gecti akıntım sabahki gibi değil sadece peçeteyle sildiğimde peçeteye geliyor..
canım peki o kahverengi lekelerin hemen ardından mı kanaman oldu?? yoksa leke bittikten sonra mı kanaman oldu????
kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....
sabırlıyım canım yaa. zaten iğne yapmaya gıtmıştık hastaneye barı gelmışken kan veelım dedik.. neyse nasip diilmiş. önümüzdeki maçlara bakcezzz... allah kocamı ailemi başımdan eksik etmesin... kocişimle akşama yemeğe gitmeyı dusunuyoruz12. gün neden yapmadın belki yükselir... ne desek boş.... nasıl teselli etsek boşşşşş... allah sabır versin....
Masaallah canim cok sevindiim. Insallah hayirlisiyla sihhatle kucaginada alirsin. Canim tabiki tek gebelik gibi duruyor ama inanki bu hic belli olmuyor. Degerler cok degisken olabiliyor. Cok dusuk degerlerle baslayanbir arkadasimiz 5. Haftada tek kese gormus ve akabindeki hafta da bir kese daha olusmusRabbim nasil dilerse oyle oluyor. Degerler bazen cok sasirtabiliyor yani.12. Gun 400 leri gorup tekil gebelik olani da okudum forumda. Hayirli sihhatli olsunda insallah canim tek cift onemli degil
dualarini eksik etme insallah....
insallah sorunsuz bır hamilelik yasarsın canım..Tebrık ederım
nilmumu cnm cok uzgunum ne desem bos allah sabır versın tatlım...kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....
aminnn ne guzel yazmıssın ben de dıyorum degıl 1 1000 tane bebege degısmem kocamı ne mutlu bıze bır gun bebeklerımız gelecek bılıyorum ınanıyorum...lutfen hep boyle guclu ol cnm...sabırlıyım canım yaa. zaten iğne yapmaya gıtmıştık hastaneye barı gelmışken kan veelım dedik.. neyse nasip diilmiş. önümüzdeki maçlara bakcezzz... allah kocamı ailemi başımdan eksik etmesin... kocişimle akşama yemeğe gitmeyı dusunuyoruz....
kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?