nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

amin canım çok sağol. evet ben haftaya gideceğim keseyi görmek için öyle dedi doktorum ama bana erken gibi geldi bugün 12. gün daha

bir de 85 iyi bir değer mi kan verdiğim yerdeki hemşire 2 embriyo transfer edildi dediğimde o zaman ikiz olabilir dedi ama ikiz için düşük bence de senin söylediğin değere göre ihtimal bile yok gibi sanki hayırlısı

iyiyim mavidus...adetimle beraber biraz üzüldüm ama iyiyim yıkılmadım ayaktayım...bugünde doğum günüm olduğu için üzüldüm...ama arabesk bi tarafım olmadığı için çabuk atlatıyorum...çok şükür..sen de iyisindir inşaAllah...Rabbim dualarımızı kabul etsin...

haklısın canım herseyın bır zamanı var ..üzme kendını ..su mubarek gunlerde bol bol dua edelım..tez zamanda nasıp eder Rabbım ın sallah

amin canım..inşaAllah...

sağol canım benim...Allah razı olsun...amin...en yakın zamanda inşaAllah hepizi sevindirsin Rabbim...

hayırlı olsun ness..Rabbim kat kat artırsın değerini inşaAllah...her şey yolunda gider...

kızlar slm .. transferin 9. günü 8. günü karnımda adet olacak gibi ağrılarım vardı benim sağ tarafa yerleştirdiler orda yoğun bi ağrı var adet ağrısı gibi ama hep sağ taraf da..
şimdi ise ağrıyla beraber yanma hissi oluyor.. orda yine aynı yerde ne ağrım varsa hep sağda oluyo hamile arkadaşlar size söylediler mi sağ tarafa veya sol tarafa yerleştirdik diye ve yerleştirdikleri yerde mi oldu ağrılarınız veya hissettikleriniz.. bel ağrım var tabi bunlar sürekli olmuyor .. gün içinde..

amin mavidüş.. duaların o kadar güzel o kadar içten ki ALLAH razı olsun .. daha sayfaları okuyorum ben..:)
gelmemiş senin meleğin en kısa zaman da gelir inş.. hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin .. vakti zamanı gelmeyince olmuyor işe .. rabbim bilir her şeyi .. tez zaman da sende bende bütün herkes kavuşur inş meleğine..

Caniiim. Insallah canim insallah. Stres yapma hic.bebislerin tutunmays calisiyordur belki ondandir agrilarin. Benim soylemedilet ne tarafa koyduklarini ama normal zamanda ra benim hep solumda sanci olurdu adet oncesi. Zaten soldan daha cok yumurtam olmustu. Yumurtlama zamaninda bile hissederdim ben hep. Sancilari.
Tatlim sen simdi bunlara hic takilma rahat ol tevekkulle bekle. Aldigin ilaclar da sanci yapabilir. Sonucta rahime embriyo yerlestirildi kolay bi degisim degil vucut icin Rabbim onsallah hayirli habberlerini duymayi da nadib eder. Masaallah topigimizin enerjisi cok yuksektir. Inanc fsktoru cok etkili bunda. Darkness ben durucum delimai minikgelin denizgel baska negatif oldu mu hatirlayamadim ama gerisi hep pozitif oldu elhamdulillah. Insallah sen de nilmumu da sonuc bekleyen tum arkadslar da hayirlisiyla gorursunuz pozitifleri ve insallah saglikla kucaginiza da alirsiniz...
Biz de diyoruz ki: Rabbimizin izniyle insallah imtihani geceriz ve insallah Rabbimin dilefigine razi olanlardan olur ve hayirlisiyla tez zamanda saglikla meleklerimize kavusuruz. Rabbim en guzelini bilir deyip bekliyoruz insallah.
Dualarini eksik etme canim...

Son düzenleme:

Masaallah canim cok sevindiim. Insallah hayirlisiyla sihhatle kucaginada alirsin. Canim tabiki tek gebelik gibi duruyor ama inanki bu hic belli olmuyor. Degerler cok degisken olabiliyor. Cok dusuk degerlerle baslayanbir arkadasimiz 5. Haftada tek kese gormus ve akabindeki hafta da bir kese daha olusmus Rabbim nasil dilerse oyle oluyor. Degerler bazen cok sasirtabiliyor yani.12. Gun 400 leri gorup tekil gebelik olani da okudum forumda. Hayirli sihhatli olsunda insallah canim tek cift onemli degil
dualarini eksik etme insallah....

evet canım benım de sola yerlestırmıslerdı sağda hıc bısey hıssetmıyordum..hep sola yogunlasıodurdum ıster ıstemzkı zaten öle olur.sende sağa yogunlas

cnmn9. gun basladı tabıı fıtıl engelledıgı ıcın fıtıl seklınde kahve rengı geldı yanı sonra bı ara kesıldı.sonra yıne devam ettı derken degerımın dusmeye basladıgını farketıgımızde transferın 17.gunuydu.drum tum ılacları kestırttı hemen.bıraktıktan 10 gın sonra sokuldum yaklasık 10 gun adet oldum cnm cok kotu ır tecrueydı allah kımselere vermesın.ınsallah senın gebelıgın saglıkla devam eder cnm.ben kandan korkuyorum o yuzden hıc gormıyım yerlesme kanaması bıle olsa gormıım :)))

insallah sorunsuz bır hamilelik yasarsın canım..Tebrık ederım

kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....

kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....

12. gün neden yapmadın belki yükselir... ne desek boş.... nasıl teselli etsek boşşşşş... allah sabır versin....

12. gün neden yapmadın belki yükselir... ne desek boş.... nasıl teselli etsek boşşşşş... allah sabır versin....
sabırlıyım canım yaa. zaten iğne yapmaya gıtmıştık hastaneye barı gelmışken kan veelım dedik.. neyse nasip diilmiş. önümüzdeki maçlara bakcezzz... allah kocamı ailemi başımdan eksik etmesin... kocişimle akşama yemeğe gitmeyı dusunuyoruz....

çok teşekkür ederim canım dualarım hep sizinle en kısa zamanda allahım size ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah

nilmumu cnm cok uzgunum ne desem bos allah sabır versın tatlım...

aminnn ne guzel yazmıssın ben de dıyorum degıl 1 1000 tane bebege degısmem kocamı ne mutlu bıze bır gun bebeklerımız gelecek bılıyorum ınanıyorum...lutfen hep boyle guclu ol cnm...

caniiim kader arkadasim beniiiim.gez toz eglen gonlunu hos tut. tabiki insan uzuluyor ama Rabbimin diledigine raziyiz insallah. hem mukafati buyuk olacaktir insallah. Rabbim en guzelini bilir. bitanem beniiiim. hayirlisiyla saglikli imanli evlatlarla isteyen herkesle beraber bizleride sevindirir insallah Yuceler Yucesi Rabbim.....

elhamdulillah ki sende esin de sagliklisiniz. gonlunu rahat tut. vakti gelince olacak insallah gulum benim. kocaman kocaman opuyorum seni benim neseli tatli guzel arkadasim.

kızlaarr bu guzel dilekleriniz için hepinize teşekkürederimm....şimiden tatıl planları yapmaya başladım...:)))
sonrasında dondurulmuşları deniycez iyiki doktor ısrar etmiş klanları donduralım diyee...hem masrafıda az sadece 1000 tl ödüyomuşuz...
bakalım hayırlısı herseyınn bır zamanı varmış demekkiii....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…