nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....

şimdi tatil zamanı ohh sefan olsun cok yorucu surecler bunlar herkesten cok hakediyoruz tatili..

tuaste aramız 2 gun seninle ben suan allahın ıznıyle 7+1im ama ne bulantı ne bıse ya sen nasılsın?

evet canım iki gün var.hiç sorma aynı ben de öyleyim.yiyip içip yatıyorum.göğüslerimde damarlanma çok var ama ucu koyulaşmadı(annem de bizim ki koyulaşmaz beyaz tenliyiz dedi.)ne bileyim ki bilemedim şimidi:)))) yarın ilk muayenemiz var ilk defa kuzularımla karşılaşacağız inan ki çok kuorkuyorum.inşallah kötü birşeyler yoktur.daha kaç tane old bilmiyorum.ne alemdeler, nasıllar,ya da sağıkla gelişiyorlar mı herşey muamma şuanda.ama yarın herşey belli olacak.rabbim onları kurusun bize bağışlasın.ya benim karnım çok şiş sanarsın 6 aylık.mormalde göbekliydim ama byle bir büyüklük yoktu.sende de var mı

Merhaba arkadaslar.Nazayse canim sen daha once negatifi gormustun sana ve diger tecrubeli arkadaslara sormak istiyorum.

simdi arkadaslar ben ilk tup denemesinin arkasindan 28 mayis aksami bi damla lekeyle arkasindan 29 mayista devami gelerek regl olmustum. zaten sancili olurdu benim adetlerim o yuzden cok zorlamadi beni.sokene kadar epey sanciliydi ama sonra rahattim.

gelelim bugune.bugun benim muhtemel yumurtlama gunum ysni 14.gundeyim siklusta.3gundur acayip bir sanci var kasiklarimda ve hatta bacagima bile yansiyor.belim ayni sekilde.bugun had safhada. dedimki ilaclarin etkisi devam ediyor olabilir yumurtalar yine fazla buyudu bu etkiyle galiba. dr.umu aradim evet dedi 3 ay devam eder ilaclarin etkisi.yumurtan fazla olusmus ve fazla buyumustur agrilar normak dedi.gel istersen bakiim dedi.yok gerek yok o zaman demistim.ikindi vaktiydi.sonra bitaz uyumusum sanciyla.

sonrasinda da aksam namazi icin abdest almaya gittim bi baktim ki koyu kahverengi lekeler degmis 3-5 yere.peceteye sildim hafif geldi yinw.ve halan devam ediyor. bu arada sol kasigima bicak saplaniyor.belim cok agriyor.egilip dogrulurken de batma var. sanki gecen ayki yumurta toplama oncesi gibiyim. bir de karnimi gorseniz 5 aylik hamile gibiyim.eteklerim olmadi

yarin nasibse dr.a gidecegim ama size de bir sormak istedim basiniza boyle bisey geldi mi hic?

ayrica persembeden beri de acayip tuvalete cikiyorum. cok sivi da tuketmememe ragmen. cevaplarinizi bekliyorum. hayirlisi bakalim...

arkadaslar ya hicbiriniz henuz okumadiniz ya da kimse boyle bisey yasamadi. hayirlisi bskslim insallah. dr.u arayim ben bskiim ne diyecek

yok cnm bnm sıskınlıım yok ama belırtım de yok.bakalım hayırlısı.

cnm ben dırekt negatıf gormedım yanı kımyasl gebelık oldu soyledıgın seylerı yasamadım hıc tatlım o yuzden yardımcı olamıycam ama ınsallah normal gebelık habercısıdır bunlar bılırsın tupten sonra normal yollarla gebe kalanlar cok fazla sansın bol olsun cnm...

çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen

tutasteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bugun doktora gıdıcektın dıye hatırlıorum
ne oldu ?
ozelden mesaj attım
mesaj kutun dolu
sıl bırazcık kız
gelınce benı haberdar et
optum senı cok cnm benm

çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen

suan yazdıgını okurken ezan okundu
ve sonuc alacagın gun
mıbarek kandıl gunu
dılerım rabbım
cglık cglıga hamleyım dıye yazmanı nasp eylerrrrrrrrr
darısıda benım gıbı bekleyenlern basına olur ınsallah

kızlar bugün transferden sonra 7. günüm ve belim çok agrıyor acaba hatamı ettim ben 3. gün işe başlamakla off offf bel agrısından başka bi belirtide yok zaten canım çok sıkılıyor.inşallah kuzucuğum hala benimledir ve hep benimle kalır.

merhaba kızlaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.bugün ilk kontrolümüz vardı.çok şükür iyi bir kese var dedi.bir tane de çok küçük bir kese daha var dedi.bir kese var olarak not aldı.kafam çok karışık inşallah iki haftaya kadar küçük olan da büyür.iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız allah nasip ederse:)))yani şimdi bir tane diyorum herkese ama 2 hafta sonra değişmiş olabilir:))

canım geçmiş olsun inşallah kötü birşey yoktur.belki hamişlik belirtisidir:)))bilemedim ki şimdianlattıkların o belirtilere de benziyor.inşallah güzel haberler varirsin

gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…