nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

masrafınız azmıs gercekten bızede 2000 demıslerdı ..ınsallah hayılrısıyla onlar tutar canım benım..gıt gıt tatıle kafanı dagıt canım benım

senin için açtım dedim nil bugün baktıracaktı.ama çok üzüldüm arkadaşım ya hayırlısı olsun inş dondurulmuşlar sana şans getirir.hiç üzme kendini.yüce rabbim herşeyin hayırlısını verendir.bak bana geleceksin unutma gerçi bizde evde çok ciddi tamirata başladık ama haberleşiriz.biliyosun bizim evler çok eskii maaleseff .neyse hayırlısı diyelim arkadaşımmm .

bugün 7. günüm zaman geçmiyor ne zormuş beklemek ya 3 günden beri adet agrısı gibi karın ve bel agrıısı yarın e2 ye baktırmayı düşünüyorum yazarım buraya bir aksilik olmazsa

slm kızlar benimde 7 haziranda transferim oldu.19 u test günüm hareket ederken falan korkuyorum bişey olur diye günlük hafif işler yapıyomusunuz yoksa sürekli dinleniyomusunuz

test sonucunu alana kadar iş yapma canım sadece yat kalk biraz dolaş otur arada bir ... ben öyle yaptım allah şükür pozitif... ha bana 1 ay yattım diyenler oldu. tutmuş mu tutmamış... yatmayla alakası yok. otur dolaş ama eğilme yere dikkat et iş yapma boşver sonucunu al da ..... inşallah hayırlı haberi alırsın...

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım peki arabayla falan yolculukta sıkıntı olurmu yarın hastaneye gtmem gerekyo tekrar rapor almak için benden 1 saat kadar uzaklıkta düzgün bir yol :26:

slm kızlar benimde 7 haziranda transferim oldu.19 u test günüm hareket ederken falan korkuyorum bişey olur diye günlük hafif işler yapıyomusunuz yoksa sürekli dinleniyomusunuz
cnm normal hayatına don cok yorma kendını sadece yatmanın bı anlamı yok ılk bebegımde 12 gun hıc kıpırdamadan nerdeyse yattım sureklı kabak cekırdegı ve ananas yedım olmadı bu denemede sadece 2 gun dınlendım sehırlerarası yolculukla evıme geldım sonrakı hafta hemen calısmaya basladım falan fılan sukurler olsun rabbıme sımdılık ebbegım benımle...Allah devamını nasıp eder ınsallah....

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım peki arabayla falan yolculukta sıkıntı olurmu yarın hastaneye gtmem gerekyo tekrar rapor almak için benden 1 saat kadar uzaklıkta düzgün bir yol :26:
hıc bı sey olmaz gıdebılırsın mumkune poponun altına bı mınder koymaya calıs cnm

21 mayısta tedavim başladı şimdide bekleme aşamasındayım...nergiz2002 geçmişe baktım sneinde mi rezerv azdı ve tutu...tebrik ederim çok heyecanlandım benimde tek embriyom vardı onuda transfer ettiler zaten...
inşallah bende senin gibi başarabilirim...çok gerginim özelllikle bugün....:18:

kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....

canım çok geçmiş olsun...her şey gönlünüzce olsun...eşin seninle olduktan sonra canını sıkma bi daha denersiniz...
biz de eşimle gezip tozuyoruz...sizinki sebepsizdi galiba..Rabbim büyük belki kendiliğinden gelir bebişiniz...
Allaha emanet ol canım..

canım bugun senın 5.gunun e2 ve pro testlerının sonucunu alınca buraya yaz :) suprız var mı bakalım

ya ben o testleri cumartesi yaptırdım ama kimse beni aramadı bende ordaki ebruya sordum kan verdiktn sonra biz doktora iletiyoruz siz gelmeyin daha dedi bende bi daha ne aradım ne sordum bak şimdi birazdan latif bey arasammı acaba:)

kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....

canım ya sabah işe gelince ilk iş senin sonucuna bakmak oldu ama beklediğim haberi alamadım .inşallah çabucak kendiliğinden gelirbu sefer bebegin.kendini üzmemeye çalış.allah başta sana ve ailene sağlık versin.

evet canım benim de rezerv azlığı var dı.ve çok şükür tuttu bir problem yok ama şimdilik bebeği göremedik haftaya pazartesi randevum hayırlısı olsun.

tatlım benim hiç beklemediğim bir sonuçtu inanki.çok üzgünüm ben kesinlikle olur diyordum ama allah ol demediği için olmadı.demekki vakti değilmiş.inşallah diğer demeneye.hastanede diğer bebekleriniz sizi bekliyor inşallah onlar can bulur seninle:)))

ya ben o testleri cumartesi yaptırdım ama kimse beni aramadı bende ordaki ebruya sordum kan verdiktn sonra biz doktora iletiyoruz siz gelmeyin daha dedi bende bi daha ne aradım ne sordum bak şimdi birazdan latif bey arasammı acaba:)

yok canım bı sorunn yoks a aramıolar zaten düşük önlemı ıcın o testler..bır de vucut hamılelık ıcın kendını hazırlıomu ona bakıolar o degerlerden..latıf bey bılgı vermez cunku umutlanmasınlar dıye..degerler yukselebılır ama gebelık olmassa dusmıce ne malum ınsallah anlatabılmısım dr canım sen arama..ama hastanenın sitesınden örenebılıosun canım..medicalparkbahçelievler.com dan e-sonuc a tıkla ordan buldum ben o testlerın sonucunu..

tuaste aramız 2 gun seninle ben suan allahın ıznıyle 7+1im ama ne bulantı ne bıse ya sen nasılsın?

kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...
idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?

maşallah size kocaman maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…