kızlaarr bu guzel dilekleriniz için hepinize teşekkürederimm....şimiden tatıl planları yapmaya başladım...:)))
sonrasında dondurulmuşları deniycez iyiki doktor ısrar etmiş klanları donduralım diyee...hem masrafıda az sadece 1000 tl ödüyomuşuz...
bakalım hayırlısı herseyınn bır zamanı varmış demekkiii....
cnm normal hayatına don cok yorma kendını sadece yatmanın bı anlamı yok ılk bebegımde 12 gun hıc kıpırdamadan nerdeyse yattım sureklı kabak cekırdegı ve ananas yedım olmadı bu denemede sadece 2 gun dınlendım sehırlerarası yolculukla evıme geldım sonrakı hafta hemen calısmaya basladım falan fılan sukurler olsun rabbıme sımdılık ebbegım benımle...Allah devamını nasıp eder ınsallah....slm kızlar benimde 7 haziranda transferim oldu.19 u test günüm hareket ederken falan korkuyorum bişey olur diye günlük hafif işler yapıyomusunuz yoksa sürekli dinleniyomusunuz
hıc bı sey olmaz gıdebılırsın mumkune poponun altına bı mınder koymaya calıs cnmteşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım peki arabayla falan yolculukta sıkıntı olurmu yarın hastaneye gtmem gerekyo tekrar rapor almak için benden 1 saat kadar uzaklıkta düzgün bir yol :26:
kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....
canım bugun senın 5.gunun e2 ve pro testlerının sonucunu alınca buraya yaz :) suprız var mı bakalım
kızlar bugun 10. gunum ve kan verdım degerım 1.1 cıktı.. gebelık yok... doktorum 2 gun sonra tekrar test istedı ykselebilirmiş.. ama hiç sanmıyorum .. hoş en basından berı sanmıyodum zaten.....
21 mayısta tedavim başladı şimdide bekleme aşamasındayım...nergiz2002 geçmişe baktım sneinde mi rezerv azdı ve tutu...tebrik ederim çok heyecanlandım benimde tek embriyom vardı onuda transfer ettiler zaten...
Inşallah bende senin gibi başarabilirim...çok gerginim özelllikle bugün....:18:
ya ben o testleri cumartesi yaptırdım ama kimse beni aramadı bende ordaki ebruya sordum kan verdiktn sonra biz doktora iletiyoruz siz gelmeyin daha dedi bende bi daha ne aradım ne sordum bak şimdi birazdan latif bey arasammı acaba:)
merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce yazmıştım bugün 12.günüm kan verdim veeeeee allahıma şükürler olsun ki pozitif çıktı sonucum :) ilk tüp bebek denememizdi bir aşılamadan sonra tüpe geçtik ilkinde tuttu çok şükür. benim hiç belirtim olmadı sadece iştahım çok açıktı ama ilaçlara bağlıyordum hep.normalde yemekle aram yoktur. bir de 10. günde kahverengi leke geldi birazcık iç çamaşırım kirlenmişti o kadar. şu an ise kasıklarımda batma var. allahım bekleyen herkese pozitifi göstersin inşallah yarabbim....bu arada değerim 85 ve 2 gün sonra tekrarlayacağım umarım sorunsuz devam ederiz :) hoşçakalın :) bir de 2 embriyo transfer edilmişti sanırım birisi tutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?