merhaba kızlaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.bugün ilk kontrolümüz vardı.çok şükür iyi bir kese var dedi.bir tane de çok küçük bir kese daha var dedi.bir kese var olarak not aldı.kafam çok karışık inşallah iki haftaya kadar küçük olan da büyür.iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız allah nasip ederse:)))yani şimdi bir tane diyorum herkese ama 2 hafta sonra değişmiş olabilir:))
kızlar bugün transferden sonra 7. günüm ve belim çok agrıyor acaba hatamı ettim ben 3. gün işe başlamakla off offf bel agrısından başka bi belirtide yok zaten canım çok sıkılıyor.inşallah kuzucuğum hala benimledir ve hep benimle kalır.
canım bende bgün dr a gideceğim jelim bitti onu yazdırmak için bi de ultrasonla bakmasını istiycem tutaste korkuyorum ya kalp atışı duyulmaz mı ki bugün çok pimpirikli oldum ya hiç belirti d eyokk
çarşamba günü mü oldu senin transferın cnım benımkide 7 günde bıde kaçıncı gun embrıyondu senın?????
kızlar bugün transferden sonra 7. günüm ve belim çok agrıyor acaba hatamı ettim ben 3. gün işe başlamakla off offf bel agrısından başka bi belirtide yok zaten canım çok sıkılıyor.inşallah kuzucuğum hala benimledir ve hep benimle kalır.
canım bende bgün dr a gideceğim jelim bitti onu yazdırmak için bi de ultrasonla bakmasını istiycem tutaste korkuyorum ya kalp atışı duyulmaz mı ki bugün çok pimpirikli oldum ya hiç belirti d eyokk
12. gün sonu. : 44,23 sevinsemmi üzülsemmi dr çok bişey demedi
kızlar bugun doktorumla konuştum olmadıgını söledim çok umutluydu gebelik beklediğini söyledi.. ses tonu değişti,duraksadı,,b beklemediği bi sonuc oldugunu söledi bu arada dosyama bakıp neden tutmadıgı konusunda bı toplantı yapacaklarmış bu 15 gun içinde de bizi çağırıp tutmaması konusunda bı görüşme yapacaklarmış... dondurulmuşlara en erken ne zaman başlıyabilceğimizi sordum vucudun dinlenmesi için iki ay gecmesini istedi.. zaten temmuz ve ağustosta toplam 5 tane düğünümüz var.. eylül ayında yaptırırız artık....
canım benim dr arkadaşım 5. haftadan sonra kalp atışı olr dedi.ama drlar kesin sonuç için biraz geç haftalara atıyorlar kalp atışı dinlemeyi.söyle inşallah duyarsın dünyanın en güzel sesini:))))
Caniiim hayirlisiyla insallahcnm ben dırekt negatıf gormedım yanı kımyasl gebelık oldu soyledıgın seylerı yasamadım hıc tatlım o yuzden yardımcı olamıycam ama ınsallah normal gebelık habercısıdır bunlar bılırsın tupten sonra normal yollarla gebe kalanlar cok fazla sansın bol olsun cnm...
canim benim. Elhamdulillah sorun yok. Masaallah yumurtalar cok guzel buyumus. Acayip sancim var o yuzden. Ama bugun daha iyitim cok sukur. Dua et insallah. Belkide bu ay hamile kalirim. Insallah saglikla hayirlisiyla....canım nasıl oldun gittin mi dr a
çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen
merhaba kızlaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.bugün ilk kontrolümüz vardı.çok şükür iyi bir kese var dedi.bir tane de çok küçük bir kese daha var dedi.bir kese var olarak not aldı.kafam çok karışık inşallah iki haftaya kadar küçük olan da büyür.iki hafta sonra da kalp atışlarını duyacağız allah nasip ederse:)))yani şimdi bir tane diyorum herkese ama 2 hafta sonra değişmiş olabilir:))
canım geçmiş olsun ya hiçbir bilgim olmadıgından yardım edemiyorum ama bence hemen doktoruna gidip bi muayene ol istersen.
Elhamdulillah canim coook sevindim.darisi bekleyen herkese olsun insallah. Kalp atislarini da duyarsin ins. Nergizim sen insallah berencim de gelir arkanizdan. Diger tum bekleyen arkadaslarda..... Rabbim sevindirsin hepinizi de hepimizi de insallah
Bitanem koccaman yumurtam olusmus ondanmis lekelenme. Hamilelik olabilir dedi dr. Nasib bakalim, Rabbime havale ettik... Dualarini eksik etme...
canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inş. Allah bize de keseleri ve kalp atışlarını görmeyi duymayı nasip etsin...sana sormak istediğim bişey var...kese için ne zaman gidilioyr doktora transferden kaç gün sonra oluyr?
sağolcanım inşallah sizlere de nasip olur rabbim herkesin yüzünü güldürsün.canım ben transferden 12 gün sonra test yaptım daha sonra gün aşırı iki defa daha test yaptım bundan 12 gün sonra da ilk muayeneye gittik.yani toplamda 28 gün sonra gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?