nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım bende bgün dr a gideceğim jelim bitti onu yazdırmak için bi de ultrasonla bakmasını istiycem tutaste korkuyorum ya kalp atışı duyulmaz mı ki bugün çok pimpirikli oldum ya hiç belirti d eyokk

inşallah canım benim...benimde daha önce belirttiğim gibi karnımmı kasığımmı bilmiyorum ağrım var...sen şimdi ne zaman test yapcan?

Son düzenleme:
kızlar bugun doktorumla konuştum olmadıgını söledim çok umutluydu gebelik beklediğini söyledi.. ses tonu değişti,duraksadı,,b beklemediği bi sonuc oldugunu söledi bu arada dosyama bakıp neden tutmadıgı konusunda bı toplantı yapacaklarmış bu 15 gun içinde de bizi çağırıp tutmaması konusunda bı görüşme yapacaklarmış... dondurulmuşlara en erken ne zaman başlıyabilceğimizi sordum vucudun dinlenmesi için iki ay gecmesini istedi.. zaten temmuz ve ağustosta toplam 5 tane düğünümüz var.. eylül ayında yaptırırız artık....

canım içini ferah tut kesesi oluşurkende bek ağrısı olabiliyor benimde 4. günüm ne yalan söyleyim belim kasılarım ya da göğüsüm ağırsın diye bekliyorum

canım bende bgün dr a gideceğim jelim bitti onu yazdırmak için bi de ultrasonla bakmasını istiycem tutaste korkuyorum ya kalp atışı duyulmaz mı ki bugün çok pimpirikli oldum ya hiç belirti d eyokk

canım benim dr arkadaşım 5. haftadan sonra kalp atışı olr dedi.ama drlar kesin sonuç için biraz geç haftalara atıyorlar kalp atışı dinlemeyi.söyle inşallah duyarsın dünyanın en güzel sesini:))))

canım benim inşalah bu toplantının sonunda bir sebep bulurlar da diğer denemede bu sebebi ortadan kaldırırlar.hadi hayırlısı bakalım

cnım dr uma gittim önce baktı sonra benim eski dosya kağıdıma baktı dedi ki allah seni dedi kız daha görünür mü dedi.güldü bana pazartesiydi zaten normal randevum bakalım ama kesem büyümüş 17 mm olmuş bu iyiye işaret dedi.

Sevgilinergizim, berencim, tutastem nazaysecim ve cevap veren veremeyen tum arkadaslarim tesekkur ederim.
Dun dr.a gittim.sayfayada girdim size yazayim diye ama internet problemliydi ne zaman yazsam gonderilmedi bi turlu.hat gidip geliyordu surekli.
Gelelim konuya. Dr.u aradim aaa oylemi cok guzel oldu tepkisi. Cok buyuk yumurta catlamalarinda boyle ovulasyon kanamasi olabilir 2-3 gun surer ama gelde bi bakalim dedi. Kist olma durumu da ilabiliyormus cunku.
Ben de gitmeden netten arastirdim bir yazi buldum. Sizinle de paylasayim belki ihtiyaci olan biri daha olur
Elhamdulillah kist yokmus.ignelerin etkisiyle iki yumurtsligimda da yumurta olusmus.dr dedi ki bu gunleri iyi degerlendirin
hamilelik ihtimali cok yuksek.yumurtalar masaallah cok guzel buyumus dedi.Rabbim bilir artik.hayirlisila saglikli imanli evlatlar nasib eder insallah cumle isteyenlerle birlikte bize de insallah
Cok coooooook optum sizleri
Buldugum yazi soyle: (Prof.Bulent Tiras)
Bu lekelenme tarzındaki kanamalar östrojen hormon düzeyindeki ani değişikliklerin rahim üzerine yansımasıdır. Tabii ki bu ara kanamalar veya lekelenmeler başka sebeplerle de olabilir. Rahim içi polip, rahim ağzı kanseri, rahim kanseri, miyom gibi hastalıklarında bir belirtisi olabileceği için :16mutlaka doktorunuz tarafından kontrol edilmeli ve eğer gösterilebilir bir sebep saptanmazsa bu lekelenmeler yumurtlama belirtisi olarak kabul edilebilir.
Bazen de bu tip kanamalar bütün ay boyuncadüzensiz bir şekilde görülebilir. Bu durum genellikle düzensiz hormon üretimine bağlı olarak rahim içi zarının düzensiz uyarılmasında görülür. Eğer bir organik sebep saptanamıyorsa o zaman bu düzensiz kanamalar az önce bahsettiğim gibi bir yumurtlama belirtisi değil, aksine yumurtlamada bir problem olduğunun göstergesi olabilir.

Caniiim hayirlisiyla insallah ben de okudum.tupten sonra ignelerin etkisi devam ediyorya akabinde hamile kalanlar olmus. Hatta birkaci erkek infertilitesi. Rabbim ol deyince dileyince her turlu oluyor iste....

çok heyecanlı bekleyiş...içimdelermi hala bilmiyorum ama inşallah burdan betadeğerimi hamileyim diye yazmak nasip olur...
çok dua edin lütfen

Canim insallah.Rabbim buyuktur, dilediyse elbet olacaktir. Hayirli saglikli evlatlar versin insallah sanada hepimizede Merhametli Rabbimiz... Sen de bize dua et insalah.

Elhamdulillah canim coook sevindim.darisi bekleyen herkese olsun insallah. Kalp atislarini da duyarsin ins. Nergizim sen insallah berencim de gelir arkanizdan. Diger tum bekleyen arkadaslarda..... Rabbim sevindirsin hepinizi de hepimizi de insallah

Bitanem koccaman yumurtam olusmus ondanmis lekelenme. Hamilelik olabilir dedi dr. Nasib bakalim, Rabbime havale ettik... Dualarini eksik etme...

canım geçmiş olsun ya hiçbir bilgim olmadıgından yardım edemiyorum ama bence hemen doktoruna gidip bi muayene ol istersen.

Tesekkur ederim berencim.yukarda okumusundur kotu bisey yok elhamdulillah.
Canim sen de bugun 8 oldun veee yariyi gectin hadi bakalim. Tatlim kendini durduk yere strese sokma. Bak ben calismiyorum evdeyim. Annem yanima geldi hicbiseye elimi surmedim ama Rabbim dilememis olmadi. Ise baslamisin iykide. Kafani baska seylere ver. Normal devam et. Rabbim dilediyse merak etme zaten olacak. Insallah sihhatle kavus sende yavruna. Mujdeli hayirli haberlerini bekliyorum duayla canim....
Insallah sende bize dua et.belki ben de mujde veririm hayirlisiyla. Nasip....

allah razı olsun canım iyi dileklerin için.darısı da en kısa zamanda sana ve bekleyen diğer arkadaşlara.
çok sevindim senin adına da inşallah bu ay bu güzel yumoşların döllenir de çifte bayram yaşarız.ne güzel ikiz annesi olursun hem de doğal yolla:))) rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah AMİN

canım merhaba öncelikle hayırlı olsun inş. Allah bize de keseleri ve kalp atışlarını görmeyi duymayı nasip etsin...sana sormak istediğim bişey var...kese için ne zaman gidilioyr doktora transferden kaç gün sonra oluyr?

sağolcanım inşallah sizlere de nasip olur rabbim herkesin yüzünü güldürsün.canım ben transferden 12 gün sonra test yaptım daha sonra gün aşırı iki defa daha test yaptım bundan 12 gün sonra da ilk muayeneye gittik.yani toplamda 28 gün sonra gittik

oooooooooo bayağı bekleniyormuş bu 12 günler bizi mahvediyor...bu arada kaçıncı gün emriyosuydu? kalp atışları nezmaan belli oluyormuş?
*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…