nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım günaydın hayırlı olsun allah kucagına almayıda nasip etsin inşallah benimde bebişim hala benimledir .

kızlar test gününü beklerken 1 gününüzü nasıl geçiyorsunuz biraz anlatırmısınız

yani yemeğinizi yapıp bulaşığınızı yıkıyomusunuz basit ew işleri ağır kaldırmadan yapıyomusunuz yoksa yatarak mı geçşrşyosunuz bugün biraz fazla ayakta kaldım yarın misafirim gelekte

kızlar test gününü beklerken 1 gününüzü nasıl geçiyorsunuz biraz anlatırmısınız

test zamanımı beklerken çalışıyordum canım o sebeple gayet rahat geçti diyebilirim.evde olduğum zamanlar vakit geçmiyor kendimi dinliyordum.arkadaşlarımla vakit geçirdim.akşamları onlarla zamanımı doldurdum

ne iş yapıyosun canım bende pazartesi doktorum izin verirse başlayacağım işe inş aynen ewde vakit geçmyo ufak tefek işler yapıyorum sonrada korkuyorum

merhaba kizlar hamis anne adaylarina hayirli olsun allah tamamina erdirsin ins. benim testim sabirsiz bir bekleyisin ardindan negatif cikmisti biliyorsunuz. sonra tam zamaninda adet gordum gecikme filan olmadi felaket kanamam oldu yanliz. fakat adetim bittikten 3-4 gun sonra lekelenmem basladi bazen kahve arafa pembemsi falan hala devam ediyor neden olabilir acaba????

Merhaba canim.dualarina amin. Benim de ayni durum basima geldi ve baska yasayan olursa diye bilgilendirme amacli bir yazi paulastim. Br onceki sayfada benim yazimi bulacaksin ya da isyersen senin icin alta kopyalayim
Buyuk ihtimalle ovulasyon kanamasidir bu. Bu gunleri degerlendirmeye bak surpriz bir hamilelik olabilir. Daha onceki sayfalarda da konuyla ilgili ilk yszdiklarim vardi. Incele istersen.
Kolay gelsin canim...

Sevgilinergizim, berencim, tutastem nazaysecim ve cevap veren veremeyen tum arkadaslarim tesekkur ederim.
Dun dr.a gittim.sayfayada girdim size yazayim diye ama internet problemliydi ne zaman yazsam gonderilmedi bi turlu.hat gidip geliyordu surekli.
Gelelim konuya. Dr.u aradim aaa oylemi cok guzel oldu tepkisi. Cok buyuk yumurta catlamalarinda boyle ovulasyon kanamasi olabilir 2-3 gun surer ama gelde bi bakalim dedi. Kist olma durumu da ilabiliyormus cunku.
Ben de gitmeden netten arastirdim bir yazi buldum. Sizinle de paylasayim belki ihtiyaci olan biri daha olur
Elhamdulillah kist yokmus.ignelerin etkisiyle iki yumurtsligimda da yumurta olusmus.dr dedi ki bu gunleri iyi degerlendirin
hamilelik ihtimali cok yuksek.yumurtalar masaallah cok guzel buyumus dedi.Rabbim bilir artik.hayirlisila saglikli imanli evlatlar nasib eder insallah cumle isteyenlerle birlikte bize de insallah
Buldugum yazi soyle:
Bu lekelenme tarzındaki kanamalar östrojen hormon düzeyindeki ani değişikliklerin rahim üzerine yansımasıdır. Tabii ki bu ara kanamalar veya lekelenmeler başka sebeplerle de olabilir. Rahim içi polip, rahim ağzı kanseri, rahim kanseri, miyom gibi hastalıklarında bir belirtisi olabileceği için mutlaka doktorunuz tarafından kontrol edilmeli ve eğer gösterilebilir bir sebep saptanmazsa bu lekelenmeler yumurtlama belirtisi olarak kabul edilebilir.
Bazen de bu tip kanamalar bütün ay boyunca düzensiz bir şekilde görülebilir. Bu durum genellikle düzensiz hormon üretimine bağlı olarak rahim içi zarının düzensiz uyarılmasında görülür. Eğer bir organik sebep saptanamıyorsa o zaman bu düzensiz kanamalar az önce bahsettiğim gibi bir yumurtlama belirtisi değil, aksine yumurtlamada bir problem olduğunun göstergesi olabilir.

sonuç belli oldu <0.001

Ranacim tatlim.su an uzulme demekte zor uzulmemekte biliyorum. Ben de yasadim cunku.ama birkac gun gecsin daha rahat hissedeceksin insallah. Rabbim boyle dilemis demekki bunda da bir hayirvar, insallah mukafati cok buyuk cok guzel olacak. Canim beniiiim.... Insallah en kisa surede hayirli saglikli imanli evlatlarla sevindirir Merhametli Rabbimiz seni de isteyen herkesle birlikte insallah bizi de.
Simdi biraz iclenir aglarsin. O anlarda bol bol dua et canim. Sana havale ettim Allah'im Sen en guzelini bilirsin de. Rabbimizin hazinesinden iste. Bu mahzun gnulle dua ne hostur. Bizleride unutma insallah.

Sonra da cik gez toz dolas.alisverise git. Esinle eglen yemek ye. Hayat devam ediyor. Unutma hepsi imtihan ve Rabbimiz bizi cok seviyor. Daha buyuk mukafatlari olacak insallah sabret ve tevekkulle dua et ins canim benim.

Seni cok iyi anliyorum ve cooook opuyorum. Rabbime emanet ol....

canımya ben dün doktora gittiğimde 5 haftalık dedi yav(( ben kendimi son sata göre hesaplamıştım.senin doktor ne dedi.
cnm nasıl ya suan 7 haftan doldu 8in ıcındesın dr olcememıstır dru degıs bencebenım ılk ultrason adetle uyumluydu sımdı 3 gun 4 gun gerıden gelıo bıraz taktım kafama ama normalmıs ılk zamanlarda.

sonuç belli oldu <0.001
rana ne dıycemı bılemıyorum allahım sabır ve dayanma gucu versın cok zor ısler bunlr.ınsallah bı dahakı sefer rabbım yuuzunu guldurur cnm...

ya gercekten mi col sagol ya aynen 3 gun surdu ve bitti ama biz bisi yapmadik esimle zaten oda yurt disina gitti yarin gelecek ama cok gec sanirim bu firsati kacirdik artik yaaaa offf

sagol canim cok sevindim ama firsati kacirdigimiz icinde uzuluyorum simdi yumurtlama olduysa zaten 3 gun icinde sanirim birlikte olmak gerekirdi dun lekelenmemin 3. gunuydu ve bitti

sagol canim cok sevindim ama firsati kacirdigimiz icinde uzuluyorum simdi yumurtlama olduysa zaten 3 gun icinde sanirim birlikte olmak gerekirdi dun lekelenmemin 3. gunuydu ve bitti

Tatlim hemen uzulme. Yumurtlamanin oncesinde ve sonrasinda da sans yuksek.belki de olmustur esin gitmeden Dr bana dedi ki ilaclarin etkisi 3 ay suruyormus gelecek aylarda denersiniz. Bak canim normalde benim yumurtlamam 10. Gunle 17. Gun arasidir. Siklus 29 suruyor unutmadan. Her yumurtlama da tek kasigimda sanci olurdu ve genellikle solda ben de anlardim ama bu sefer tam 11. Gun leke gelmeye basladi ama nadil bir kasik agrisi iki tatafta birden. Belim kopuyo sancilar batmalar... 3 gun surdu lekelenme. sali dr. Bakti ve dedi iki taraftafta da yumurta Var sanki ilac kullanmisim gibi kocaman olmuslar. Dedi ki bu lekelenmeden bir kac gun once baslayip gun asiri yani birgun dur digergun fanfini finfon olursa sans yuksek dedi.

Netten baktim negatif tup bebekten sonra hemen ardina, ikinci ayina hatta besinci ayina bile hamile kslanlar var. Hem de birkac tsnesi erkek infertilitesi. Hatta birinin esi sehir disina cikiyormus sadece 2 kez yapmislar ama denk gelmis. Nasil olsa olmuyo diye test bile yaptirmamis 10 gun. Sonra esi test almis bakmislat cift cizgi.sonra direk keseyi gormusler.
Tatlim oyle cok ki. Asla umudunu yitirme. Bizde tutturmaya cslistik sma iste Rabbim nasil dilediyse oyle olur. Hayirlisi insallah. Dr bugun bana yeniden crinone baslatti. Okuya ufleye yapiyorum jeli. Bana alerji yapmisti progesteron ve transferden sonra kurdesen olmustum heryerim sismisti hsyirlisi insallsh.
Dualarini eksik etme.
Rabbim en hayirli zamsnda en hayirli sekilde hepimize de sihhatli imanli evlatlar versin insallah. Uzmeden yormadan Merhametli Rabbimiz. O'nun CC herseye gucu yeter.... Amiiiin

Son düzenleme:
cnm benim bildigim 2.vey 3. gun baslaniyor yani kısa protokolse eger ama uzunsa bır onceki adetten baslaniyor sen bi sor cnm istersen bu 2. denemem benim 2si de kısa oldu :)

ya cok ama cok tesekkur ederim nasil moral verdin anlatamam insallah normal gebelik elde ederiz progestan iynesi yuzunden kalcam mosmor oluyo zaten ustu bide negatif sonuc olunca resmen deprem oluyo icimde.. allah hepimizin sansini acik etsin hayrlisi neyse ne zamansa ovzaman olsun onemli olan saglikli ve dogru zamanli bir gebelik tabiki. bu arada bizimkisi sperm azligi en son tup bebekte 500 bin spermimiz cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…