nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

Canim benim. Bizim de sayi ve morfolji sorunu vardi ama ben Rabbimden umudu kesmefim. Dilerse hersey olur Keci boynuzu kurunu denediniz mi hic esine. Sperm sayisini artiriyormus.biz transferden once bir ay kullandik.o kadar vakit vardi ama aslinda 3 ay suruyor cunku bir spermin olusmasi 75 gunde tamamlaniyormus. Sana birksc sayfa verecegim bunlara bakarsin. Ben birde ari sutu bal polen karisimini aldim. Ibrahim saracoglunn. Kur de ona ait. Bir de esimin beslenmesine dikkat ettim tup bebekten once. Son degerler nasildi bilmiyorum ama yumurtalarguzel dollenmisti. Nasib degilmis o baska. Ama tedbir kuldan. Bu forumda erkek infertilitesi diye bolumler var ve oralarda cesitli kurler var. Hep deneyenler ywzmis. Bak istersen. Bir de suraya bak. Negatif tup sonrasi gebelikle ilgili....

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ek-sonrasi-normal-yolla-gebe-kalan-varmi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...if-alip-kendiliginden-hamile-kalan-varmi.html

Son düzenleme:
sonuç belli oldu <0.001

canım benim üzüldüm ama söyleyecek birşey bulamıyorum.inşallah bundan sonraki denemeye mutlu sona ulaşırsın, hepimizi sevindirirsin.belki hiç gerek kalmadan tedaviye doğalından olur:)))) rabbim ol dedikten sonra herşey olur inşallah.

cok tesekkur ederim canim ya allah razi olsun icim rahatladi sayende gercekten ne mucizeler var hepsini okudum darisi basimiza insallah hayirlisiyla...opuyorum

slm kızlar .. dün transferimin 14. günüydü değerim 60.8 transfer yapılan hastaneyi aradım değer güzel hamilesin pazartesi günü tekarala iyimi ilerliyo bakalım dedi nasıl sizce bu sayfada ki hamile arkadaşlar sizin nasılsı

öncelikle tebrik ederim canım ,Allah tamamına erdirsin..benim de dün 14. gündü, 124 çıktı ...12. gün 84 dü... doktorlarımız daha iyi değerlendirir,onlarla teması kesmeyelim..ve bol bol dua edip,kendimize dikkat edelim...minik embriyolarımız bizimle inşallah..

kızlar sizi çok özledim uzun zaman oldu giremedim
nasılsınız mavi düşüm inşallah hayırlısı olur bu kez hakkında
kızlar bugün doktora gittim kalp atışları için duyamadım
son adet tarihine göre 6 hafta 2 günlük transfer sonrası 4 hafta 2 günlük
normlade duyulması gerekmiyormu
doktor bazen geç duyulabilir dedi haftaya cuma bir daha çağırdı eğer yine kalp atışı duyamazsa boş gebelik olarak değerlendirecekmiş
ve keseyi düşürecekmiş.sizce duyulmaması normalmi.canım sıkıldı doğal olarak biraz ama allaha emanet rabbim hayırlısını versin inşallah
hamile olan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin
canlarım sizi kocaman öpüyorum allaha emanet olun

selamlar kızlar...cumamız mübarek olsun...yarın kandil...birbirimize bol bol dua edelim...hamilelerin hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına almaları için...bizlerinde bir an önce hayırlısıyla hamile kalabilmemiz için...her daim dualarımdasınız....

tebrik ederim yumyum kat kat artsın inşaAllah değerin...sağlıklı hamilelik geçirirsin...

cesmibülbül tebrik ederim...Rabbim sağlıklı bir hamilelik nasip etsin...

inşaAllah haftaya bebeğinin kalp atışlarını duyaarsın bir aksilik olmaz...Rabbim cumalar hürmetine bebeğine can versin...

bu konuda pek bı bılgım yok ama sen sonucunu cok erken örenmıstın canım..belkı tarıhler uyusmamıstır olamazmı? ınsallah duyarsın canım ıcın rahatlar..bu arada kan degerın kac cıkmıstı 12 günü n degerını soruyorum canım

canım sen nerlerdesin ya ilk başlarda vardın kayboldun.tebrik ederim maşallah allah tamamına erdşesşn.hayırlı olsun hamişliğin:)))

hadi hayırlısı bakalım canım.inşallah değerlerin yükselir de güzel günler seni bekler.:))

tatlım ya nerlerde kaldın noldu bu kıza diye meraklandık ama istirehatte olsuğun iç,n bekledik yazmanı.inşaallah herşey yolundadır.bizim arkadaşların birinin de bu şekilde olmuştu daha sonradan duyuldu şimdi 3-4 yaşlarında maşallah.seninde öyle olur inşallahçbol bol dua edelim.bu mübarek günlerde mutlu haberler aldık umarım bundan sonra da alırız inşallah.

elifcim bitanem elhamdülillah biz iyiyiz. okumuşundur yazdıklarımı. çok da umutlanmak istemiyorum ama yine de insan ister istemez umut ediyor. belki bu ay hamilelik olabilir dedi dr. tabi Rabbim bilir en güzelini. hayırlısı olsun inşallah. olmazsa da üzülmücem hiç. vakti vardır elbet....

canım benim yazını okudum ama endişe etme olur mu? netten şöyle bi baktım senin için. sata göre 6-8 arası, tüp bebekte transferden itibaren hesap edip 4-6 arası deniyor.
forumdan da baktım evet boş gebelik yaşayan 10. haftaya kadar kalp atışını duyamayan da olmuş ama o kadar çok ki 8. haftada kalp atışını duyan.
tüp bebek olan biri ilk 4+5 te duydum demiş. gülüm seninki de haftaya duyulacaktır inşallah Rabbim büyüktür. sakın ama sakın strese girme. bebeişin hisseder. dualarımız hep seninle olacak. haftaya güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. sen tevekkülle bekle canım olur mu? Rabbime bırak, aciziz çünkü elimizden gelen hiçbir şey yok. amaaaa kuvvetli bir silahımız var. duamız.... biliyoruz ki Merhametli Rabbimiz duaları Hakkıyla işitendir ve icabet edendir. seni çooook öpüyorum tatlım benim....

aşagıdaki linkleri bi incele. 8. haftada kalp atışını duyanlar olmuş:

http://www.organikyapi.com/ruh-sagligi/bebegin-kalp-atisi-ne-zaman-baslar/

http://www.saglikekibi.com/deva/doktora-sor/gebelik-tup-bebek-ve-kalp-atisi.html

Bebeğin kalp atışları ilk kez ne zaman duyulur? - Mynet Cevaplar

Son düzenleme:

a.s canım. maşaallah hamilesinnnn :) herkesin değeri farklı olabiliyor, sakın değere takılma canım. 12. gün değeri 27 olup da çok sağlıklı gebelik geçirenleri okudum forumda. önemli olan 2 günde bir katlayarak artması. inşallah değerlerin güzelce artar. sağlıklı bir bebeğin olur inşallah canım. sen şimdi tevekkülle ve dualarla bekle. Rabbim en güzelini bilir. dualarımızdasın

canım senin de hayırlı uğurlu olsun maşaallah. hayırlısı ile sağ sağlim kucağına da alırsın inşallah....

delimai canııım. amin duaalrına. inşallah bu günlerin hatırına mübarek cuma günü hatırına Rabbim hepimize de hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar versin inşallah....

amiiiiiiiiin canım inşallah

canım arkadaşım benim. niliyle görüştün mü hiç epeydir görmedim sanki. yada ben rastlamadım mesajlarına...... inşallah iyidir.
sen de iyisindir inşallah canım. kendine dikkat et ve dualarını eksik etme. öpüldünnn

pisttt.. iyiym ben .,, yazcak bişiy kalmadı ki.. daha önce de dediğim gibi doktorlar bu 15 gun içinde bizimle bi toplantı yapcaklar...tutmama sebebını arastırıp bizimle görüşcekler kısmetse ikinci denememiz eylül olacak...

tebrik ederim Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin canim

canım sen nerlerdesin ya ilk başlarda vardın kayboldun.tebrik ederim maşallah allah tamamına erdşesşn.hayırlı olsun hamişliğin:)))

tşk ederim kızlar sağolun cesmibulbul hayırlısı olsun ya kafama çok takıyorum

tutaste ben bulardayım ya topiği baştan sona okudum gecen günlerede neler olmuş diye bekleme deydim o zaman vakit geçiyordu ...:) şimdide biraz karışığım bilmiyorum pazartesi tekrar bakılacak inş. sağlıkla artar...

ela tşk ederim hayırlısı inş.

hamile arkadaşlara bir sorum olacak kızlar,benim transferim 22 mayıstı,12.gün değerim 38,14.gün 74,16.gün 215 sonrada yaptırmadım.neyse bugün 26.gün ve bugün kahve kanamam geldi,sizdede böyle birşey oldumu,lütfen acil cevap bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…