nur canım bak senin için buldum....
Benim adetime 2 gün kala yaptırdım 2 çıkmıştı.doktor hamile değilsin dedi.bi hafta daha bekledim adet olmayınca kan testini tekrar ettik.sonuç 44,99 çıktı.geç döllenmeymiş.doktorum 3-4 günlük demişti.geç döllenmelerde çıkamıyomuş. ilk defa bu bebğimde kan testi yaptırmıştım.
Adetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim allahım sanada ve isteyen herkese versinn:nazar
adete iki gün kala kan testi 3 çıktı ve dr.negatif dedi..sonra adet gecikince 6.gün tekrar kan testi yaptırdım sonuç 785..adet gecikmesi olunca kan testini mutlaka tekrar etmeli sürprizler olabiliyor.allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
belirtiler de adet 4 gün fln geçtikten sonra başladı göğüslerim acıyodu
normalde adet olmadan önce fln acımazdı bende hiç
devamı güzel gelmedi benim ama adet en azından 3-4 gün geçmeli test için
gibi gibi bir sürü örnek var......
bak şimdi 16.gün değerim 215,26.gün değerim 3214,sence 2 ye mi katlanmış,normalde 5000 kusur olması gerekmiyormu?acaba düşük yapıyorumda değerimmi düşüyor?
bende salı gidicem kendi doktoruma ama anlamadığım kalp atışı transferden sonra ne zaman duyuluyor?
Bana hic kan ile ilgili bir sey soylemediler( bu kan pihtilasmasi bizim tup bebek tedavimizle ilgili bir seymi yoksa normal hamilelerinde kullandigi bir sey mi acaba bana hic oyle bir sey soylemediler sadece kalcadan progesteron ignesi kullaniyorum 1 aydir benimde kalcam delik desik durumda ( 1 ay daha kulanacagim ama ne hale gelecegim bilmiyorum
cnm sata gore 6 hafta dolduunda gorunuyor kalpcanım bende bu soruyu sordum dıger topıkte bı cvp alamadım sağlikli sanırım sadece kese görucez kalp atısı ıcın bı 15 gun daha beklerız gıbıme gelıo
cnm en buyuk tehlıke oynus gebe kalındıktan sonra hemen bı drla gorus tatlım.zarar verecegını sanmıyorum.kızlar idrar yolu efeksiyonu mu oldu acaba? böbreklerim yanlarım kasıklarım ağrıyor. popomun üstüne oturunca rahim ve makat kısmı sanki patlayacakmış gibi ağrıyor. az az zorla yapıyorum idrarımı ama yanma yok.... bunun dışında bir belirtim yok... iltihap mı var acaba? yarın ilk kontrolüm var. dr. a söyleyeceğim. testler yapar değil mi ? varsa bebeğe zarar verir mi acaba????? çok korkuyorum..
herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.
herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.
arkadaşlar herkese iyi akşamlar biz bugün dr a gittik bebişimizi gördük dünyanın en güzel müziğini de dinledik rabbime şükürler olsun darısı tüm isteyen arkadaşların başına kese göründükten 2 hafta sonra göründü arkadaşlar o yüzden aaceleci olmayın inş herkes için herşey ii olur herkese ii akşamlar tekrar dan
nur ne yaptın canım inşallah iyi haber verirsin...benden iyi haber yok. kese görmeye gittik kese var bebek yok. dr. normal dedi. gayet iyi dedi ama benim için iyi değil. galiba boş gebelik
elhamdulillah bitanem. Hep guzel devam eder insallah hamililigin. Saglikla kucagina da alirsin insalah. Tum bekleyenlerle beraber insallah.
Dun yazamadim.beren icin bakip ciktim surekli ama... Hsyirlisi bakalim. Tatlim cok optum seni de. Biraz ev isi yapicam utuler filan var. Dualarini eksik etme olur mu canim. Guzel arkadasim benim.
Burdan niliye de yazayim. Ben burdayim demis gecenopuldunuz nilmumucum. Tatlim benim
arkadaşlar herkese iyi akşamlar biz bugün dr a gittik bebişimizi gördük dünyanın en güzel müziğini de dinledik rabbime şükürler olsun darısı tüm isteyen arkadaşların başına kese göründükten 2 hafta sonra göründü arkadaşlar o yüzden aaceleci olmayın inş herkes için herşey ii olur herkese ii akşamlar tekrar dan
merhaba arkadaşlar belki içinizde hatırlayan vardır,cumartesi kahve lekelenmem gelmişti,hemen istirahat ettim,pazartesi günü kırmızı kanım gelince hemen acile kaldırıldım,ağrım sancım olmadı hemen hcg me bakıldı birde dr karından ultrasonla baktı belli belirsiz keseyi gördü,cumartesi hcg 3214 dü pazartesi 4998 olmuş,neyse hastanede yatarken yine kanamam gelince dr doğumhaneye aldı spekülümle bakmak istedi orada zaten parça parça pıhtılar geldi,dr düşük yaptın dedi ama hiç ağrım olmadı.neyse salı günü kendi dr uma gittim kese duruyor dedi ama bozulmuş dedi,düşük yapacaksın dedi,bugün kü değerim 1000 kusur çıkti,kafam allak bullak arkadaşlar,şimdi kürtaj olmadan kanla atmak istiyorum ama bu seferde kanamam ağrım hiçbirşeyim yok,sizce bu bebek zaten düşecekmiydi yoksa pazartesi günü acildeki dr spekülümle baktığı içinmi böyle oldu,3 kere soktu spekülümü,gerçi millet ilişkiye bile giriyor birşey olmuyor,sanırım nasip değilmiş,meleğim bıraktı beni.
arkadaşım çok geçmiş olsun allah sabır versin. bende de pazartesi günü kanama oldu birkaç saat sürdü hemen dr gittik keseyi gördü 5 haftalık dedi ve iğne falan verdi gönderdi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi. ertesi gün yani dün yine kanama oldu ama çook az yani peçeteyle sildiğimde biraz bulaşmıştı sonra kahverengi oldu ve kesildi.dr aradım hastaneye yatıralım o zaman dedi ben de bu tür kurcalamadan çekindiğim için gitmedim bir de kesilmişti zaten.bugün de çok şükür hiçbirşey yok.ama içim rahat değil acaba bebek duruyor mubu arada 1 hafta kıpırdamadan yat dedi drum sadece lavabo için kalkıyorum.sen de kanama çok mu olmuştu kaç gün sürdü sence ne yapmalıyım ?
merhaba arkadaşlar belki içinizde hatırlayan vardır,cumartesi kahve lekelenmem gelmişti,hemen istirahat ettim,pazartesi günü kırmızı kanım gelince hemen acile kaldırıldım,ağrım sancım olmadı hemen hcg me bakıldı birde dr karından ultrasonla baktı belli belirsiz keseyi gördü,cumartesi hcg 3214 dü pazartesi 4998 olmuş,neyse hastanede yatarken yine kanamam gelince dr doğumhaneye aldı spekülümle bakmak istedi orada zaten parça parça pıhtılar geldi,dr düşük yaptın dedi ama hiç ağrım olmadı.neyse salı günü kendi dr uma gittim kese duruyor dedi ama bozulmuş dedi,düşük yapacaksın dedi,bugün kü değerim 1000 kusur çıkti,kafam allak bullak arkadaşlar,şimdi kürtaj olmadan kanla atmak istiyorum ama bu seferde kanamam ağrım hiçbirşeyim yok,sizce bu bebek zaten düşecekmiydi yoksa pazartesi günü acildeki dr spekülümle baktığı içinmi böyle oldu,3 kere soktu spekülümü,gerçi millet ilişkiye bile giriyor birşey olmuyor,sanırım nasip değilmiş,meleğim bıraktı beni.
ayyy ne güzeeel:)))) çok sevindim canım.maşalllah.çok güzel bir duygudur eminim.inşallah biz de o günü görebiliriz.haftaya çarşamba göreceğiz inşallah.hadi bakalım darısı cinsiyeti görmeye inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?