nisan mayıs 2012 de tüp bebek yaptıranlar hadi her anımızı paylasalım

canım çooooooooooook ama çoooook teşekkür ederim inan içimde yeniden bir ümit yeşerdi işe başlayacağım yarın onun için bugünden yaptım yarın tekrar iş yerimin bulunduğu yerde test yaptırcam salı tekrar yaptıracam inş bir mucize veririr rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın yüce allahım kimseyi bununla sınamasın

sata gore 6 hafta doldugunda kalp atısları gorunuyor.bı baktır ıstersen gorulmesı lazım.Rabbım kalp atıslarını duymayı nasıp etsın ınsallah tum hamılelere...

vnm fıtılle ıgnenın hıc bır farkı yokmus neden ılla da ıgne verıyolar anlamıyorum bı konussana drunla.kesınlıkle bı farkı olmadıı solenıyor.hatta bır onceki merkezim bana ıgnenın tamamen ezıyet olduunuı solemıstı.

canım bende bu soruyu sordum dıger topıkte bı cvp alamadım sağlikli sanırım sadece kese görucez kalp atısı ıcın bı 15 gun daha beklerız gıbıme gelıo
cnm sata gore 6 hafta dolduunda gorunuyor kalp

cnm en buyuk tehlıke oynus gebe kalındıktan sonra hemen bı drla gorus tatlım.zarar verecegını sanmıyorum.

mrb lar nasılsınız berennn sonucunu almadınmı canım..

ben bugun dr a gıtcem ınsallah kalp atıslarını duyarım

bugun mıdem dalgalı,,bısEyde yıyemıorum düzgün

sız ne alemdesınız

slm kızlar .. bugün yine kan tahliliyaptırdık 14. günü 60.8 di beta hcg 4 gün sonra ise yani bugün 130.7 yükselmemiş için rahat değil hiç bu zmana kadar baya yükselmesi lazımdı 18. gün transferin acaba düzelirmi.. kanamam falan hiç olmadı ters giden bişey olsa kanama olmamı veya değişik bişey bilmiyorum neyse

nur ne yaptın canım inşallah iyi haber verirsin... benden iyi haber yok. kese görmeye gittik kese var bebek yok. dr. normal dedi. gayet iyi dedi ama benim için iyi değil. galiba boş gebelik

arkadaşlar herkese iyi akşamlar biz bugün dr a gittik bebişimizi gördük dünyanın en güzel müziğini de dinledik rabbime şükürler olsun darısı tüm isteyen arkadaşların başına kese göründükten 2 hafta sonra göründü arkadaşlar o yüzden aaceleci olmayın inş herkes için herşey ii olur herkese ii akşamlar tekrar dan

herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.

canım tez zamanda sağliklisini hayırlısını versın Rabbım ınsallah

ne denır bılmıorum Allah sabır versın canım kendıne cok ıyı bak

Canim benim. Seni cok iyi anliyorum ama sakin moraln bozma.esine simsiki saril. Cok sukur o yaninda. Vakti gelince bebisin gelecek insallah. Seni cok merak ettim dunden beri. Girmeyince anladim da aslinda. ...
Hayirlisi boyleymis gulum. Rabbim insallah en hayirli sekilde saglikla versin bebislerimizi. Sen tevekkulle ve sabirla bekle. Bunlar hep imtihan biliyoruz... Bitaneeeem, dr dediki ignelerden dolayi yumurtaliklar asiri uyariliyor ya.3 ay devam ediyormus etki. Yani belkide kendiliginden olur. Eger ovulasyon doneminde ara lekelenmen filan n olursa hemen dr.unu ara.o gunlerde iliski iyi olabiliyormus. Ama tabi dr. gorsun. Yine onlar daha iyi bilir. Benimki oyle demisti.
Bitanem simdi bol bol dinlen. Aglayacaksin biliyorum cunku aglamamak cok zor ama o anlarda hep dua et. Aciz biz... Rabbim nasil dilerse oyle oluyor.
Insallah isteyen herkesle beraber bize de katindan tertemiz bir soy armagan eder Rabbim,saglikli imanli evlatlarla yuvalarimizi senlendirir insallah. Suphehiz ki Merhametli Rabbimiz dualari hakkiyla isitendir....
Seni cok sevdihlgimizi unutma.hep dualarimda olacaksin....

Son düzenleme:

Elhamdulillah bitanem. Hep guzel devam eder insallah hamililigin. Saglikla kucagina da alirsin insalah. Tum bekleyenlerle beraber insallah.
Dun yazamadim.beren icin bakip ciktim surekli ama... Hsyirlisi bakalim. Tatlim cok optum seni de. Biraz ev isi yapicam utuler filan var. Dualarini eksik etme olur mu canim. Guzel arkadasim benim.
Burdan niliye de yazayim. Ben burdayim demis gecen opuldunuz nilmumucum. Tatlim benim

nur ne yaptın canım inşallah iyi haber verirsin... benden iyi haber yok. kese görmeye gittik kese var bebek yok. dr. normal dedi. gayet iyi dedi ama benim için iyi değil. galiba boş gebelik

olmadı canım dünde yaptırdım 1.20 çıktı negatif çok ama çok üzüldüm eşime olmadığını söylediğim halde karnımı seviyo belki vardır diyo o böyle yaptıkça ben daha kötü oluyorum ne yapalım vakti zamnı gelmemiş sende inşallah en kısa zamanda bebişini görürsün canım hiç belli olmaz dr.normal dediyse sıkıntı etme bence boş ebelik olsa söylerdi sıkma canını

oyle uzuluyorum ki negatıf haberlere....ama rabbimiz buyuk elbet yuzumuzun gulecegı bır zaman olacak bız ınanmaya dua etmeye devam etmelıyız.Allah hepımızın yar ve yardımcısı olsun...

sende benim güzel arkadaşımsın.inşallah rabbimde seni çok yormadan bebeğini gönderir hayırlısıyla inş bu güzel duygları sende tadarsın tez zamanda.çok öpt bende.

ayyy ne güzeeel:)))) çok sevindim canım.maşalllah.çok güzel bir duygudur eminim.inşallah biz de o günü görebiliriz.haftaya çarşamba göreceğiz inşallah.hadi bakalım darısı cinsiyeti görmeye inşallah

merhaba arkadaşlar belki içinizde hatırlayan vardır,cumartesi kahve lekelenmem gelmişti,hemen istirahat ettim,pazartesi günü kırmızı kanım gelince hemen acile kaldırıldım,ağrım sancım olmadı hemen hcg me bakıldı birde dr karından ultrasonla baktı belli belirsiz keseyi gördü,cumartesi hcg 3214 dü pazartesi 4998 olmuş,neyse hastanede yatarken yine kanamam gelince dr doğumhaneye aldı spekülümle bakmak istedi orada zaten parça parça pıhtılar geldi,dr düşük yaptın dedi ama hiç ağrım olmadı.neyse salı günü kendi dr uma gittim kese duruyor dedi ama bozulmuş dedi,düşük yapacaksın dedi,bugün kü değerim 1000 kusur çıkti,kafam allak bullak arkadaşlar,şimdi kürtaj olmadan kanla atmak istiyorum ama bu seferde kanamam ağrım hiçbirşeyim yok,sizce bu bebek zaten düşecekmiydi yoksa pazartesi günü acildeki dr spekülümle baktığı içinmi böyle oldu,3 kere soktu spekülümü,gerçi millet ilişkiye bile giriyor birşey olmuyor,sanırım nasip değilmiş,meleğim bıraktı beni.

Son düzenleme:

arkadaşım çok geçmiş olsun allah sabır versin. bende de pazartesi günü kanama oldu birkaç saat sürdü hemen dr gittik keseyi gördü 5 haftalık dedi ve iğne falan verdi gönderdi 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi. ertesi gün yani dün yine kanama oldu ama çook az yani peçeteyle sildiğimde biraz bulaşmıştı sonra kahverengi oldu ve kesildi.dr aradım hastaneye yatıralım o zaman dedi ben de bu tür kurcalamadan çekindiğim için gitmedim bir de kesilmişti zaten.bugün de çok şükür hiçbirşey yok.ama içim rahat değil acaba bebek duruyor mu bu arada 1 hafta kıpırdamadan yat dedi drum sadece lavabo için kalkıyorum.sen de kanama çok mu olmuştu kaç gün sürdü sence ne yapmalıyım ?

canım bende kahve kanama olmuştu cumartesi günü,keseyi görmüştük bizde,sana dendiği gibi yat dedi dr,bende cumartesiden pazartesiye yattım,benimde kanamam geçmişti ama insan hiçmi tuvalete gitmiycek,hiçmi ayağa kalkmıycak,pazartesi birşey için ayağa kalkmıştım hemen kanama geldi hemde bu sefer kırmızıya dönmüştü,kanamam öyle çok olmadı,hatta kese bozulmuş deyince inadına dahada çok hareket ettim,yürüdüm gezdim kanasın diye bu seferde tık yok ama sanırım sonra olacak,şimdi hcg min düşmesini bekliyoruz,zaten bugün 1000 olmuş.vücudun kendi kendine atmasını bekliyorum,kürtaj olmaktan korkuyorum.seninde başına aynı şeyler gelecek diye birşey yok canım,olacağı varsa oluyor işte,olmayacaksada ne yapsak olmuyor.içinin rahatlamasını istiyorsan eğer yine kırmızı kan gelirse(dilerim gelmez)hcg ne baktır ve asla ultrason dışında spekülümle ne olursa olsun baktırma,asla ama aslaaaaa.birde kabız olmamaya çalış,doktoruna söyle sana kabız önleyici şurup yazsın.

canım benim çok üzüldüm.allah nasip etseydi her şekilde seninle kalırdı demek nasip etmemiş.inşallah diğer sefere olur da yüzünü güldürür

[sub][/sub]
canım çok teşekkür ederim.darısı bian önce sana olsun ve bütün arkadaşların başına.gerçekten çok güzel bir duygu herkes yaşasın .drum çok kısa dinletti bebeğe zarar vermesin dedi ama gerçekten çok güzeldiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…