- Konu Sahibi desert06rose
-
canımız saolsun hiç ev olmamasından iidirRabbim güzel güzel anlaşmayı karşılıklı anlayış nasip etsin
amin canım aminn.
benim kaynanam annem olucak.annemi kendimden 12 saat uzaklıkta bırakıp gidicem ben.benm bütün hayatım onlar olucak.ben annemde ayırt etmicem.sevgim azaltmakta çoğaltmakta onların elinde valla
seninki çok zor Rabbim yardımcın olsun...kesinlikle onların elinde onlar iyi olursa bende 2 katı iyi olurum kötü olursa muhattab bile olmam..Allah kötü olanlardan etmesin bende gelin kaynana deil ana kız gibi olmayı istiyenlerdenim nasip şans bakalım nası bi kaynana düşmüş bize :44:
Haftaya istemeye geliyorlar benide.Çoookk heycan vaarrr.ama geldiklerinde napıcam nasıl davranıcam hiç bi fikrim yok
Haftaya istemeye geliyorlar benide.Çoookk heycan vaarrr.ama geldiklerinde napıcam nasıl davranıcam hiç bi fikrim yok
Haklısınız valla strese gerek yok tadını çıkarmalıyım her anınSizde de adet mi gümüş gondol falan ya bizimkiler mutlaka olması gerek diyor ama bin tlden başlıo fiyatları ya yazık olacak benimkine
Tanışma ekimde oldu askerden izne geldiğinde ailesini getirdi bize annem ve onun annesi süper anlaştılarr çok şükür,şubatta askerliği bittii anca geliyorlar haftaya istemeyee işte
hazırlıklar ne almede taze gelinler :123::123::123::123::123:
olar yavrum gelürükkk orayada gelürükkSelam kıslarr, sesinizz çıkmıyoo bugünnn
düğün tarihi belli olanlarr 2012 dee gelin olcaklarr buyrun yeni topiğimizzz
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...n-adaylari-buyrun-sohbete-982998299829-a.html
hazırlık yok canım relaxım rahat geniş kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?