- Konu Sahibi desert06rose
çookkkkk aşığım çok 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzellll muhabbetler yapılmış burda![]()
sende gel kuzuummmmÇok güzellll muhabbetler yapılmış burda![]()
Senide bekleriz canım![]()
sende gel kuzuummmm
günaydın zozo naberrr![]()
Günaydınnn canım :) valla keyifler yerinde heleki bugün cuma oldugundan....haftaya isteme olacak o zamana kadar heyacan dorukta tabi:)
Günaydınnn kızlarrr
Son 4 Hafta 6 Gün![]()
mayısta mı senin canımm![]()
aaa haftaya mı senin istemennn.çok az kalmış kızzz :89: benim 18-19 haziran
![]()
günaydın gelinlik kızlarnasılsınız?? hayırlı cumalar bu arada
iyiyiz canım :) cuma olması daha da keyifleri artıyor :) gelinlik kızlar mı sevdim bu cümleyi![]()
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşumvalla benim çok az kaldı...sanki o kız ben değilmişim gibi geliyor :) burda yorumları öyle dıştan okuyan biriymişim gibi geliyo ama haftaya hem söz hem kız isteme olunca, anlayacagım heralde rüya olmadıgını :)
ohhh senin daha varmış canım....Ama benimde nişan ekime falan kalacak gibi,sizde nişanı erken yapacaktınız galiba dimi ?
gelinlik kızlar hegünaydın gelinlik kızlarnasılsınız?? hayırlı cumalar bu arada
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummmannem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş
![]()
![]()
ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu
çok şükür Rabbime :97:
Allah iilik versin..evet ya bugün cuma ve bende çok mutluyummmannem babamla konuşmuş sabah bişey dememiş ben ne deyimki sevmişler napiim demişşş
![]()
![]()
ayyy p.tesi gününden beri yeni yaşıorum mutluluğumu
çok şükür Rabbime :97:
benim istememde nişanımda birer hafta arayla haziranda olcak kuşum
o zaman senin üç farklı elbise düşünmen gerek...kız isteme, söz ve nişan... buldun mu şimdiden şekerim ?