NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Evet olmuş canım nisan ayında mı transfer olacan canım sen bende önümüzde ki hafta içi biopsi yapılıp rahime çizik atilcakmis yaptiraniniz var mı nisan sonu dondurulmuslar transferim olacak inşallah....

Evet olmuş canım nisan ayında mı transfer olacan canım sen bende önümüzde ki hafta içi biopsi yapılıp rahime çizik atilcakmis yaptiraniniz var mı nisan sonu dondurulmuslar transferim olacak inşallah....
EVT NİSANDA Bİ AKSİLİK CIKMAZSA DONDURULMUŞ BENİMDE

batım nisan 4 nisanda dondurulmuşlar ile ilgili doktorumla mecburi temasa geçeceğim inşallah hepimiz için hayırlısı olur belki süreç mayısa uzar. şuan için bilemiyorum şu sıralar direksiyon dersi de var. 2 hafta.

bende geldimm diğer topikten :) bende şuan ilaç kullanıyorum adet olmayı bekliorum nisan 5 gibi olucam sonrada dondurulmuşlarla ilk transferim olacak Allah ın izniyle

Kızlar selam , ben de nisan adetimle tedaviye başlayacaktım , ama iptal mi olacak bilemedim . Şubat sonunda dış gebelik geçirdim ilk adetimi 2 ay sonra oldum kontrolde doktor rahmimin kalın ve kan dolu içi vakumla alıcam dedi 1-2 güne geçmezse , perşembe kontrolüm var sizce ne yapayım bu normal bişey mi ?

Çok geçmiş olsun. Umarım doğal yolla geçer ama olur da geçmezse doktoruna güven ve tedavini ol. Hayırlısı ile bir an önce tekrar başlayabilirsin böylece. Ben daha önce böyle bir şey duymamıştım o yüzden normal mi değil mi bir şey diyemiyorum ama bunu da doktoruna sorarak öğrenebilirsin.

haha benimde vardı direksiyon sınavım ama kaldım :)

bende geldimm diğer topikten :) bende şuan ilaç kullanıyorum adet olmayı bekliorum nisan 5 gibi olucam sonrada dondurulmuşlarla ilk transferim olacak Allah ın izniyle
hg cnm inş hayırlısı olur bende dondurulmuşlarla olacağım cuma gün gideceğim transfer günü belli olur inş bu seferbi aksilik çıkmaz da bebeişlerimi alır gelirim

slm canım hiç duymadım böyle bişey ama bende rahim ince olunca bi ay ertelendi hiç takma dert etme dr güven sen her sey yolunda gider inş cnm

slm canım hiç duymadım böyle bişey ama bende rahim ince olunca bi ay ertelendi hiç takma dert etme dr güven sen her sey yolunda gider inş cnm
Canım senin sorun ne kaç tane dondurulmuş embriyo var bi de tek embriyo mu transfer edilecek kaçıncı gün embriyosu idi dondurulmuslar in ...

selam kızlar, mart nisanda vardım buraya da yazayım. iğnelerin 6. günündeyim. gonal f ve orgalutran kullanıyorum şu an. transfer ne zaman olacak bilmiyorum. doktoruma herşeyden tırstığım için bana az bilgi vermesini söylemiştim. şimdi de hiç bir şey bilmiyorum bazen heralde bir ay daha bekleniyormuş transfer için. gerçi bu ay hepsi olacak bi,tecek gibi konuştu ama bakalım tabi durumlar ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…