- 16 Şubat 2017
- 302
- 191
- 23
- 31
- Konu Sahibi mavideniz93
-
EVT NİSANDA Bİ AKSİLİK CIKMAZSA DONDURULMUŞ BENİMDEEvet olmuş canım nisan ayında mı transfer olacan canım sen bende önümüzde ki hafta içi biopsi yapılıp rahime çizik atilcakmis yaptiraniniz var mı nisan sonu dondurulmuslar transferim olacak inşallah....
5 haftalık hamilesin sanırım . Hayırlı uğurlu olsun. Seninde mi sürecin tüp bebek ile başladı. Varsa tecrübelerin paylaşa bilirsen sevinirim.olmuş cnmmm
Çok geçmiş olsun. Umarım doğal yolla geçer ama olur da geçmezse doktoruna güven ve tedavini ol. Hayırlısı ile bir an önce tekrar başlayabilirsin böylece. Ben daha önce böyle bir şey duymamıştım o yüzden normal mi değil mi bir şey diyemiyorum ama bunu da doktoruna sorarak öğrenebilirsin.Kızlar selam , ben de nisan adetimle tedaviye başlayacaktım , ama iptal mi olacak bilemedim . Şubat sonunda dış gebelik geçirdim ilk adetimi 2 ay sonra oldum kontrolde doktor rahmimin kalın ve kan dolu içi vakumla alıcam dedi 1-2 güne geçmezse , perşembe kontrolüm var sizce ne yapayım bu normal bişey mi ?
İNŞ CANIM HR ŞEY GÖNLÜNCE OLSUNBen de varımmm... kist vs gibi bir sorunum olmazsa nisan ortalarnda biz de başlycaz inşallahhh...
inş canım bol bol duaBende varım. Umarım herkes bebeklerine sahip olur. Bu forum başlığı hepimize uğur getirir inş.
haha benimde vardı direksiyon sınavım ama kaldım :)batım nisan 4 nisanda dondurulmuşlar ile ilgili doktorumla mecburi temasa geçeceğim inşallah hepimiz için hayırlısı olur belki süreç mayısa uzar. şuan için bilemiyorum şu sıralar direksiyon dersi de var. 2 hafta.
hg cnm inş hayırlısı olur bende dondurulmuşlarla olacağım cuma gün gideceğim transfer günü belli olur inş bu seferbi aksilik çıkmaz da bebeişlerimi alır gelirimbende geldimm diğer topikten :) bende şuan ilaç kullanıyorum adet olmayı bekliorum nisan 5 gibi olucam sonrada dondurulmuşlarla ilk transferim olacak Allah ın izniyle
slm canım hiç duymadım böyle bişey ama bende rahim ince olunca bi ay ertelendi hiç takma dert etme dr güven sen her sey yolunda gider inş cnmKızlar selam , ben de nisan adetimle tedaviye başlayacaktım , ama iptal mi olacak bilemedim . Şubat sonunda dış gebelik geçirdim ilk adetimi 2 ay sonra oldum kontrolde doktor rahmimin kalın ve kan dolu içi vakumla alıcam dedi 1-2 güne geçmezse , perşembe kontrolüm var sizce ne yapayım bu normal bişey mi ?
hangi ilaçları kullanıyorsun bu aradahg cnm inş hayırlısı olur bende dondurulmuşlarla olacağım cuma gün gideceğim transfer günü belli olur inş bu seferbi aksilik çıkmaz da bebeişlerimi alır gelirim
Canım senin sorun ne kaç tane dondurulmuş embriyo var bi de tek embriyo mu transfer edilecek kaçıncı gün embriyosu idi dondurulmuslar in ...slm canım hiç duymadım böyle bişey ama bende rahim ince olunca bi ay ertelendi hiç takma dert etme dr güven sen her sey yolunda gider inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?