NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Merhaba Arkadaşlar,

Ben Ekim ayında ilk tedavime başlamıştım ve hamile kaldım ancak yaklaşık 7 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum. tedavimde biosteron, omega 3, q10, folik asid kullandım ve beş adet yumurtam gelişmişti üçü döllenmişti
2 si transfer edilmişti

mart ayında tekrar başladım yıne aynı doktorda yıne beş yumurtam gelişti ikisi olgun çıktı denildi ama yalnız biri ucuncu gun yaşamıştı bunu beşinci güne kadar takip edelim dediler ve embriyo gelişim olmadığından tedavim iptal edildi

ve suan tam 28 gun sonra regli oldum. reglilerim cok düzenli ama gelin görünki erken menopoz dendi bana
amh degerim ilk tup bebek tedavimde 0,14 çıktı
fakat her ay yumurtlama oluyor

ben şimdi bu reglim bitince tekrar kontrole gıdecegım ve yıne aynı ilaçlarımı içmeye basladım bir fazla ile onu da sizden duydum çinko

sizce bir doktora ıkı sans verildi ücüncü sansda aynı merkeze verilmeli mi?
işin ticaret boyutunu düşündükçe ve bu mecburıyetımızı umutlarımızla kullananlara cok sınırlenıyorum.
bu tedaviler az para degıl maaşla calışan insanlar için
bir tedavi için aylarca kredi ödeyen arkadaslarım var
isyan etmek istemıyorum ama artık hangı merkeze hangı doktora guvenecegımızı sasırdım
internette tüp bebek yazdığında sırasıyla dünya doktor ve hepsi de basarılı ama gel gör bi gidince ılk deneme ıkıncı deneme hep basarısız
anlaşmış gibi üçüncü deneme olacak diyorlar
pes etmemeliyız deniliyor

şimdi regli oldum
bu reglim geçsin
nisandaki regli ile tekrar başlayacagım kısmetse mayısta deneyecegım

bana doktorum transfer oncesı yanı yumurta toplanmadan 1 ay once bugday ruşeyni ni önerdı bır bardak sute sabahları 1 yk karıstırıp 5 dk sonra tuket dedı cok faydası varmıs yumurtalara ve transfer sonrası da 2-3 gun arayla bır avuc ıcı kırmızı et tuket demıstı cnm

hayırlısı canım, umarım hiçbir sorun olmadan transferin gerçekleşir ve bebişler sana tutunur.

drna güveniyosan ticari bakmıyosa yine aynı yere git ama en ufak şüphe duyduysan başka dra git cnm sonuç olarak deneyeceksin her dr başka bakış açısı var 3. bence başka merkezde denemelisin diye düşünüyorum

Amin canım inş bende beşinci gündeyim tedavinin yalnız benim doktor bir ay dinlendirecek transfer için

Canım mrb bende eşimde ace ve selenyum vit kullanıyoruz ayrıca kafeinli şeyleri çıkardım hayatımdan aynı zamanda deterjan tarzı kimyasalleri.onun sıkında bol su içiyorum stres siz bir hayat yaşamaya çalışıyorum bal polen arı sütü kullanıyorum birde hurma poleni yiyorum incir de günde bir iki yiyoruz bakalım opu da belli olacak inş kaliteli kaliteli yumurtalarımız olur beşinci günlere gelir ve bize sıkı sıkı tutunur

amin canım, hep birlikte inşallah. neden bir ay dinlendiriyor seni? bilgin var mı?

Amin inş. inan tek yumurta ile ve bu kadar dikkat etmeden hamile kalan arkadaşım var. Düşünün sigara bile içiyordu. Allah ol dedikten sonra oluyor. Bunlar bahaneler ama bizi rahatlatan şeyler. Tevekkül denen bir şey var ve bunu yapmanın en iyi yolu kendimize ve eşimize çok iyi bakmak. Bu mübarek günde tek dileğim burada bu uğurda uğraş veren herkesin bir an önce bebeklerine kavuşmuş olmasıdır. Allah inş. kucaklarımızı boş bırakmaz.

evet canım tedavinin 3. günü. akşama iğneyi vuracağım. 3. deneme. eş de problem var, bende erken yumrta rezervi azlığı. bakalım bu sefer neler olacak:)
hakkinda hayirlisi cnm insallah hersey istedigin gibi olsun bu sefer, benim de bir problem tam bulunamadi ,esde sperm sayisi sinirda ama cok da az deil, belki ondandir dediler..ovulasyon testi kullanacagim ben dr oyle dedi, test pozitif olunca dr a gidecegim..

bende şahit oldum bir anne adayı tüp bebek tedavisi yaptırdı. kadında alkol sigara pöfür pöfür benim kiloma yakın kilosu var. sonuç doktorun esnekliği ile iki embriyo konulmuş biri tutmuş ilk seferde.
benim doktor yok saçın yok kaşın derkene

haydi bakalım inlallah en kısa sürede hamile kalırsın canım

Merhaba kızlar ben de mayısta tüp bebek yaptıracağım ilk deneme olacak aklıma bir soru takıldı doktora soramadım size sorayım doktor istediği kadar mı embriyo koyuyor biz cift embriyo istiyoruz bunu doktora söylemeliyim miyim

yaş sınır var canım embriyo konulmasında "ilgili yönetmeliğe göre 35 yaşın altında ilk iki tüpbebek tedavisinde 1 adet, sonrasında en fazla 2 adet embriyo transfer edilebilinir. 35 Yaş ve üstünde ise geçmiş IVF denemelerine bakılmaksızın en fazla 2 adet embriyo transfer edilebilinir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…