- 12 Aralık 2016
- 611
- 430
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Kızlar ben de yeniden opu tedavisine başlayacağım kısmetse Nisan başına denk geliyor. Bebeğin tutunması için D vitamini önemli diyorlar. Baktıranınız oldu mu? Bence bu gruptaki herkes tutması için elinden gelen neyse yapsın ve en çok tutturan grup olsun istiyorum. İnş bundan sonra konuşacaklarımız hamilelik olsun. Yumurta ve sperm kalitesi için yaptıklarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
Ben her gün muz, yumurta mutlaka yiyorum. Polen bal arı sütü karşımı aldım ona başlayacağım sabah ve akşam. Kuru yemiş olarak ceviz, badem ve fındık mutlaka bir avuç yiyorum. Keçi boynuzu özütü aldım eşim ve ben tüketiyoruz. Ben her gün yapamadım ama tedavi başlayınca yapacağım. Ekmek tüketimim çok azaldı, hafta da bir iki dilime ancak denk gelir. Balık, kırmızı et, ve bakliyat türü mutlaka haftada bir yiyorum. Tatlıyı ise bırakacağım.
Siz geçin dalganızı bakalım Yen'i olunca böle oldu asfasdfasdf
inşallah canımm inşallahhg cnm inş hayırlısı olur bende dondurulmuşlarla olacağım cuma gün gideceğim transfer günü belli olur inş bu seferbi aksilik çıkmaz da bebeişlerimi alır gelirim
:) tmm cnm dalga konusu olduk valla ya neyse unutursunuz bi gün diye umut ediyorumsen onlara bakma :))) onların topiği yok ya kıskandılar :)
olabilir ama ben kullanmayı pek bilmiyorum yeni yeni başladım nasıl olduğunu yazarsanız yaparız mantıklı en azından herkesin bilgisi olurmavideniz93 merhaba canım
topiğin uğur getirsin
acaba hastane ve doktorlar içinde bir başarı oranı çıkarabılmemiz için bir tablomu yapsak?
hayırlısı canım, umarım hiçbir sorun olmadan transferin gerçekleşir ve bebişler sana tutunur.gunaydin kizlar ben de varim bu nisan ayinda kismetse transfer olmayi umuyorum, bugun kontrolum var rahmime falan bakilacak, hersey yolundaysa nisan 5-6 gibi heralde transfer olur, iki adet donmusum var ama cok iyi kalite deiller, biri orta biri az daha gerideymis, hakkimizda hayirlisi diyelim hepimiz icin..
drna güveniyosan ticari bakmıyosa yine aynı yere git ama en ufak şüphe duyduysan başka dra git cnm sonuç olarak deneyeceksin her dr başka bakış açısı var 3. bence başka merkezde denemelisin diye düşünüyorumMerhaba Arkadaşlar,
Ben Ekim ayında ilk tedavime başlamıştım ve hamile kaldım ancak yaklaşık 7 haftalıkken gelişimi durduğu için kürtaj oldum. tedavimde biosteron, omega 3, q10, folik asid kullandım ve beş adet yumurtam gelişmişti üçü döllenmişti
2 si transfer edilmişti
mart ayında tekrar başladım yıne aynı doktorda yıne beş yumurtam gelişti ikisi olgun çıktı denildi ama yalnız biri ucuncu gun yaşamıştı bunu beşinci güne kadar takip edelim dediler ve embriyo gelişim olmadığından tedavim iptal edildi
ve suan tam 28 gun sonra regli oldum. reglilerim cok düzenli ama gelin görünki erken menopoz dendi bana
amh degerim ilk tup bebek tedavimde 0,14 çıktı
fakat her ay yumurtlama oluyor
ben şimdi bu reglim bitince tekrar kontrole gıdecegım ve yıne aynı ilaçlarımı içmeye basladım bir fazla ile onu da sizden duydum çinko
sizce bir doktora ıkı sans verildi ücüncü sansda aynı merkeze verilmeli mi?
işin ticaret boyutunu düşündükçe ve bu mecburıyetımızı umutlarımızla kullananlara cok sınırlenıyorum.
bu tedaviler az para degıl maaşla calışan insanlar için
bir tedavi için aylarca kredi ödeyen arkadaslarım var
isyan etmek istemıyorum ama artık hangı merkeze hangı doktora guvenecegımızı sasırdım
internette tüp bebek yazdığında sırasıyla dünya doktor ve hepsi de basarılı ama gel gör bi gidince ılk deneme ıkıncı deneme hep basarısız
anlaşmış gibi üçüncü deneme olacak diyorlar
pes etmemeliyız deniliyor
şimdi regli oldum
bu reglim geçsin
nisandaki regli ile tekrar başlayacagım kısmetse mayısta deneyecegım
inş hayırlısı olsun cnmBende varım bugün 4 günün iğnelerde ...bu ay yumurta toplama Nisan ayında transfer olacak inş
cok tesekkurler cnm senin durum ne?tedavide misin sen de?hayırlısı canım, umarım hiçbir sorun olmadan transferin gerçekleşir ve bebişler sana tutunur.
evet canım tedavinin 3. günü. akşama iğneyi vuracağım. 3. deneme. eş de problem var, bende erken yumrta rezervi azlığı. bakalım bu sefer neler olacak:)cok tesekkurler cnm senin durum ne?tedavide misin sen de?
Amin canım inş bende beşinci gündeyim tedavinin yalnız benim doktor bir ay dinlendirecek transfer içinselam arkadaşlar ben de varım, tedavinin 3. günü nisanda transfer olacak inşallah, 3. denemem:) Hepimize kolay sıkıntısız bir süreç diliyorum, sonunda da mutlu mutlu hamileliğimizin sıkıntılarını sevinçlerini konuşacağımız zamanları diliyorum.
Kızlar ben de yeniden opu tedavisine başlayacağım kısmetse Nisan başına denk geliyor. Bebeğin tutunması için D vitamini önemli diyorlar. Baktıranınız oldu mu? Bence bu gruptaki herkes tutması için elinden gelen neyse yapsın ve en çok tutturan grup olsun istiyorum. İnş bundan sonra konuşacaklarımız hamilelik olsun. Yumurta ve sperm kalitesi için yaptıklarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.
Ben her gün muz, yumurta mutlaka yiyorum. Polen bal arı sütü karşımı aldım ona başlayacağım sabah ve akşam. Kuru yemiş olarak ceviz, badem ve fındık mutlaka bir avuç yiyorum. Keçi boynuzu özütü aldım eşim ve ben tüketiyoruz. Ben her gün yapamadım ama tedavi başlayınca yapacağım. Ekmek tüketimim çok azaldı, hafta da bir iki dilime ancak denk gelir. Balık, kırmızı et, ve bakliyat türü mutlaka haftada bir yiyorum. Tatlıyı ise bırakacağım.
amin canım, hep birlikte inşallah. neden bir ay dinlendiriyor seni? bilgin var mı?Amin canım inş bende beşinci gündeyim tedavinin yalnız benim doktor bir ay dinlendirecek transfer için
Canım mrb bende eşimde ace ve selenyum vit kullanıyoruz ayrıca kafeinli şeyleri çıkardım hayatımdan aynı zamanda deterjan tarzı kimyasalleri.onun sıkında bol su içiyorum stres siz bir hayat yaşamaya çalışıyorum bal polen arı sütü kullanıyorum birde hurma poleni yiyorum incir de günde bir iki yiyoruz bakalım opu da belli olacak inş kaliteli kaliteli yumurtalarımız olur beşinci günlere gelir ve bize sıkı sıkı tutunur
Amin canım inş bende beşinci gündeyim tedavinin yalnız benim doktor bir ay dinlendirecek transfer için
Canım mrb bende eşimde ace ve selenyum vit kullanıyoruz ayrıca kafeinli şeyleri çıkardım hayatımdan aynı zamanda deterjan tarzı kimyasalleri.onun sıkında bol su içiyorum stres siz bir hayat yaşamaya çalışıyorum bal polen arı sütü kullanıyorum birde hurma poleni yiyorum incir de günde bir iki yiyoruz bakalım opu da belli olacak inş kaliteli kaliteli yumurtalarımız olur beşinci günlere gelir ve bize sıkı sıkı tutunur
hakkinda hayirlisi cnm insallah hersey istedigin gibi olsun bu sefer, benim de bir problem tam bulunamadi ,esde sperm sayisi sinirda ama cok da az deil, belki ondandir dediler..ovulasyon testi kullanacagim ben dr oyle dedi, test pozitif olunca dr a gidecegim..evet canım tedavinin 3. günü. akşama iğneyi vuracağım. 3. deneme. eş de problem var, bende erken yumrta rezervi azlığı. bakalım bu sefer neler olacak:)
bende şahit oldum bir anne adayı tüp bebek tedavisi yaptırdı. kadında alkol sigara pöfür pöfür benim kiloma yakın kilosu var. sonuç doktorun esnekliği ile iki embriyo konulmuş biri tutmuş ilk seferde.Amin inş.inan tek yumurta ile ve bu kadar dikkat etmeden hamile kalan arkadaşım var. Düşünün sigara bile içiyordu. Allah ol dedikten sonra oluyor. Bunlar bahaneler ama bizi rahatlatan şeyler. Tevekkül denen bir şey var ve bunu yapmanın en iyi yolu kendimize ve eşimize çok iyi bakmak. Bu mübarek günde tek dileğim burada bu uğurda uğraş veren herkesin bir an önce bebeklerine kavuşmuş olmasıdır. Allah inş. kucaklarımızı boş bırakmaz.
haydi bakalım inlallah en kısa sürede hamile kalırsın canımhakkinda hayirlisi cnm insallah hersey istedigin gibi olsun bu sefer, benim de bir problem tam bulunamadi ,esde sperm sayisi sinirda ama cok da az deil, belki ondandir dediler..ovulasyon testi kullanacagim ben dr oyle dedi, test pozitif olunca dr a gidecegim..
yaş sınır var canım embriyo konulmasında "ilgili yönetmeliğe göre 35 yaşın altında ilk iki tüpbebek tedavisinde 1 adet, sonrasında en fazla 2 adet embriyo transfer edilebilinir. 35 Yaş ve üstünde ise geçmiş IVF denemelerine bakılmaksızın en fazla 2 adet embriyo transfer edilebilinir."Merhaba kızlar ben de mayısta tüp bebek yaptıracağım ilk deneme olacak aklıma bir soru takıldı doktora soramadım size sorayım doktor istediği kadar mı embriyo koyuyor biz cift embriyo istiyoruz bunu doktora söylemeliyim miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?