- 4 Ocak 2013
- 178
- 151
- 103
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Çok geçmiş olsun. Umarım doğal yolla geçer ama olur da geçmezse doktoruna güven ve tedavini ol. Hayırlısı ile bir an önce tekrar başlayabilirsin böylece. Ben daha önce böyle bir şey duymamıştım o yüzden normal mi değil mi bir şey diyemiyorum ama bunu da doktoruna sorarak öğrenebilirsin.
Cnm transfer için gitmiştim rahim inçe olunca 1 ay ertelendi 2 dondurulmusum var 3.gun embirıyosu ıkısıde transfer edilecek ilk denememCanım senin sorun ne kaç tane dondurulmuş embriyo var bi de tek embriyo mu transfer edilecek kaçıncı gün embriyosu idi dondurulmuslar in ...
selam kızlar, mart nisanda vardım buraya da yazayım. iğnelerin 6. günündeyim. gonal f ve orgalutran kullanıyorum şu an. transfer ne zaman olacak bilmiyorum. doktoruma herşeyden tırstığım için bana az bilgi vermesini söylemiştim. şimdi de hiç bir şey bilmiyorumbazen heralde bir ay daha bekleniyormuş transfer için. gerçi bu ay hepsi olacak bi,tecek gibi konuştu ama bakalım tabi durumlar ne olur.[/QUOTE
İnş hayırlı olur cnm sıkı sıkı tutunurSelam kizlae haftaya transferim olacak gubi benim de persembe belli olcak
Aynen benimde dondurulmus olacakBende varım. Mayıs ayında inşallah dondurulmuşlarla transferim olacak
Ortalama 20 gün sürüyo ama benim rahim inçe olunca bi ay ertelendi böyle aksilikler çıkabilir cnm ama halledilir bişey korkma o kadar hayırlısı olsun senin içinselam kızlar, mart nisanda vardım buraya da yazayım. iğnelerin 6. günündeyim. gonal f ve orgalutran kullanıyorum şu an. transfer ne zaman olacak bilmiyorum. doktoruma herşeyden tırstığım için bana az bilgi vermesini söylemiştim. şimdi de hiç bir şey bilmiyorumbazen heralde bir ay daha bekleniyormuş transfer için. gerçi bu ay hepsi olacak bi,tecek gibi konuştu ama bakalım tabi durumlar ne olur.
Insallah caniimmİnş hayırlı olur cnm sıkı sıkı tutunur
Siz geçin dalganızı bakalım Yen'i olunca böle oldu asfasdfasdfmavideniz93 bu sefer olmus arkadasim
Yok be arkadasimmm alisirsin sendeeee bende ilk el orgusu sayfasinda tup topigi acmistimmSiz geçin dalganızı bakalım Yen'i olunca böle oldu asfasdfasdf
5 haftalık hamilesin sanırım . Hayırlı uğurlu olsun. Seninde mi sürecin tüp bebek ile başladı. Varsa tecrübelerin paylaşa bilirsen sevinirim.
cnm benım bu 4. tup bebek denemem ılk 3 u olumsuz oldu cnm sonra hast. degıstırdım 2016 agustos ayında ank. baskent unıv hulısıye gıttım kılo problemım nedenıyle martta kadar tedav yapmadı martta transferımı yaptı cnm
4. gun embrıosu benımkı
eve geldıgım an yattım sonra yemek yedım yıne yattım
ertesı gun ede dınlendım ama bu ne hep yatarak ne hep oturarak nede hep hareket halınde kı zaten embrıo 5. gun evresınde oluyor. yanı tutunma asamasına gecıyor
embrıonun 6. gunu yanı transfer gununden 2 . gun sonra dınlendım evde uzattım ayalarımı az hareket
ılac saatlerıne dıkkat edın ben cay falan da ıcmedım acık 1-2 adet sadece
ayrıca kasıklarda batma oldu bende goguslerde hassasıyet ama o transferden oncede vardı ılaclardan oyle gece ıdrara da cıkmadım sık sık tek olan kasık batması cnm
embrıonun 7. gunu yanı transfer gunu harıc 3. gun ıse basladım ben ama yavas hareketler yormadan kendımı cunku ev bana stres yapıyordu işe baslamak ıyı geldı cnm
yemek olarakta hocam meyve yeme tatlı yeme dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?