NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

Dış gebelik sonrası ilk adette de duvar yıkılmamış ben de anlamadım neden böyle oldu , duvar kalın olsa kötü bişey mi ki bana tekrar kürtaj olucam , of ya iki aydır bıktım hep bi sorun

Canım senin sorun ne kaç tane dondurulmuş embriyo var bi de tek embriyo mu transfer edilecek kaçıncı gün embriyosu idi dondurulmuslar in ...
Cnm transfer için gitmiştim rahim inçe olunca 1 ay ertelendi 2 dondurulmusum var 3.gun embirıyosu ıkısıde transfer edilecek ilk denemem

Ortalama 20 gün sürüyo ama benim rahim inçe olunca bi ay ertelendi böyle aksilikler çıkabilir cnm ama halledilir bişey korkma o kadar hayırlısı olsun senin için

Bana bı akıl verin kızlar.simdi geçen ay aşılama oldum ben tutmadı tabi.dün doktora gittim rahim ağzında polip var dedi ve 1tane kist 2.5cm dedi yanlış anlamadıysam.tüp bebek için engel değil almasakta olur katater cok rahat gecıyor yanından cok buyuk degıl dedı ama ben alınsın ıstedım enazındn ıcım rahat etsin.obur ay anesteziyle alalım ozaman dedi 1ay dinlendirelim rahimi dedei.mayista tüp diye konuştuk ama anlamadığım bişey var sormayı unuttum.benim doktorum İzmir'de özel Ege'de yapıyor tüp bebeği.ama atıyorum ilki tutmadı diyelim 2.baska bı doktorda yaptırmak istesem dondurulmuslarim nolur.İzmir'den Manisa ya başka bir merkeze nakli nasıl olur.birde 2.cide 2binlira dedi doktorum.tutmadi mesela başka doktora yaptırmak istediğimde yine enbastaki gibimi ücret odeyecegim

selam arkadaşlar ben de varım, tedavinin 3. günü nisanda transfer olacak inşallah, 3. denemem:) Hepimize kolay sıkıntısız bir süreç diliyorum, sonunda da mutlu mutlu hamileliğimizin sıkıntılarını sevinçlerini konuşacağımız zamanları diliyorum.

gunaydin kizlar ben de varim bu nisan ayinda kismetse transfer olmayi umuyorum, bugun kontrolum var rahmime falan bakilacak, hersey yolundaysa nisan 5-6 gibi heralde transfer olur, iki adet donmusum var ama cok iyi kalite deiller, biri orta biri az daha gerideymis, hakkimizda hayirlisi diyelim hepimiz icin..

5 haftalık hamilesin sanırım . Hayırlı uğurlu olsun. Seninde mi sürecin tüp bebek ile başladı. Varsa tecrübelerin paylaşa bilirsen sevinirim.

cnm benım bu 4. tup bebek denemem ılk 3 u olumsuz oldu cnm sonra hast. degıstırdım 2016 agustos ayında ank. baskent unıv hulısıye gıttım kılo problemım nedenıyle martta kadar tedav yapmadı martta transferımı yaptı cnm

4. gun embrıosu benımkı
eve geldıgım an yattım sonra yemek yedım yıne yattım
ertesı gun ede dınlendım ama bu ne hep yatarak ne hep oturarak nede hep hareket halınde kı zaten embrıo 5. gun evresınde oluyor. yanı tutunma asamasına gecıyor
embrıonun 6. gunu yanı transfer gununden 2 . gun sonra dınlendım evde uzattım ayalarımı az hareket

ılac saatlerıne dıkkat edın ben cay falan da ıcmedım acık 1-2 adet sadece

ayrıca kasıklarda batma oldu bende goguslerde hassasıyet ama o transferden oncede vardı ılaclardan oyle gece ıdrara da cıkmadım sık sık tek olan kasık batması cnm

embrıonun 7. gunu yanı transfer gunu harıc 3. gun ıse basladım ben ama yavas hareketler yormadan kendımı cunku ev bana stres yapıyordu işe baslamak ıyı geldı cnm

yemek olarakta hocam meyve yeme tatlı yeme dedı

Kızlar ben de yeniden opu tedavisine başlayacağım kısmetse Nisan başına denk geliyor. Bebeğin tutunması için D vitamini önemli diyorlar. Baktıranınız oldu mu? Bence bu gruptaki herkes tutması için elinden gelen neyse yapsın ve en çok tutturan grup olsun istiyorum. İnş bundan sonra konuşacaklarımız hamilelik olsun. Yumurta ve sperm kalitesi için yaptıklarınızı paylaşabilirseniz sevinirim.

Ben her gün muz, yumurta mutlaka yiyorum. Polen bal arı sütü karşımı aldım ona başlayacağım sabah ve akşam. Kuru yemiş olarak ceviz, badem ve fındık mutlaka bir avuç yiyorum. Keçi boynuzu özütü aldım eşim ve ben tüketiyoruz. Ben her gün yapamadım ama tedavi başlayınca yapacağım. Ekmek tüketimim çok azaldı, hafta da bir iki dilime ancak denk gelir. Balık, kırmızı et, ve bakliyat türü mutlaka haftada bir yiyorum. Tatlıyı ise bırakacağım.

Doktorunun yemek tavsiye etmesi güzel olmuş. Genelde bunlardan pek bahsetmezler. İnşallah hayırlısı ile yavrunu kucağına alacaksın. darısı başımıza diyelim. Psikolojin ne kadar rahat olursa o kadar iyi. kendini nerede rahat hissediyorsan orada olman bu bakımdan güzel olmuş. Paylaştığın için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…