- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Amin Allah razi olsun nasil olacak ya biraz bilgi verir misiniz bu kinudaEmbiryoların araştırılmasını istiyorsan, çöüzlmesi lzm ki; o aşamada seninde hazırlanman lazım die biliyorum. Yumurta baskılayıcı kullanıp rahim kalınlığın takip edilerek. Embiryolar iyi çıkarsa transfere hazır olman lzm. Yoksa çöpe gider. Allah yanında olsun canım. Gönlüne göre olsun.
Yok canım ilk tedavi benimkiDondurulmuşun yokmu canım?
Sevindim bize de perşembe günü transfer olabilir günlük bilgi vereceğiz embriyo Hakkı'nda dediler heyecan doruktaHayırlısı.Benim de çarsamba transfer.Bekliyoruz heyecanla
okudum canım, Allah kabul etsin, inşallah transferin iyi geçer ve bebişlerini alır gelirsin yarınMerhaba anne adayları.Yarın transferim var.Bana bu duayı birer kez okur musunuz? Transferden once çok anlamlı bir dua,bunu okuyan çok kisi guzel haber almış.Türkçe Okunuş: “İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet YÂSÎN-82 Ayeti Türkçe Meali: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Tesekkur ederim.Dua en guzel terapiokudum canım, Allah kabul etsin, inşallah transferin iyi geçer ve bebişlerini alır gelirsin yarın
Gidenler çok memnun. Memnun olmayanlarda var tabi. Bende şimdilik çok memnunum. Doktorum benim derdimi kendi derdi gibi görüp dinledi ve yorumlar yaptı. Bir aşılama denemem var negatif. Yaşın genç deyip tüp bebek yapmayabilirdi istese. Ama ben çok istediğim için kırmadı beni doktorum.sadece 1 kere söyledi tekrar aşılama denetelim diye. Allah gönlümüze göre versin. Allah ol desin yeter kiBaşarısı nasıl? Araştırma şansın oldumu?
Bendede öyle olmuştu. Emeklerimizin karşılığını alıroz inşallah. Dokunsalar ağlayacak gibiydim transfer gününe kadar. Bol şansBeklenen günümüz haberimiz geldi Çarşamba iki embriyo transfer edilecek Rabbim ol derse olacak garip Bi duygu çöktü içime
Okudum tabi ki aminn inşallahMerhaba anne adayları.Yarın transferim var.Bana bu duayı birer kez okur musunuz? Transferden once çok anlamlı bir dua,bunu okuyan çok kisi guzel haber almış.Türkçe Okunuş: “İnnemâ emruhû izâ erâde şey’en en yekûle lehu kun fe yekûn(yekûnu).”(Yasin suresi 82.ayet YÂSÎN-82 Ayeti Türkçe Meali: O (Allah), bir şey irade ettiği (dilediği) zaman O’nun emri, sadece ona: "Ol!" demektir. O, hemen olur.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Transferden 2 gün sonra nasıl adet olabilirsin. Doktorun ne dedi peki bu durum için. Çok ilginç. Adetinin kaçıncı günü transfer yapıldı pekiRabbim insaallah hepimize nasip eder bana test yapmak bile nasip olmadi transferden 2 gun sonra adet oldum heycanla beklemek bile nasip olmadi Rabbim yardimcimiz olsun
Ben cok erken adet oldum sorun doktorda bisey demedi 22.gunundeTransferden 2 gün sonra nasıl adet olabilirsin. Doktorun ne dedi peki bu durum için. Çok ilginç. Adetinin kaçıncı günü transfer yapıldı peki
Tesekkurler.Okudum tabi ki aminn inşallah
Evet benimde ilk tüp bebek denemem ama hiç duymadım böyle birşey yaşayan olabilirmiymiş pekiBen cok erken adet oldum sorun doktorda bisey demedi 22.gununde
Amin inşallahBendede öyle olmuştu. Emeklerimizin karşılığını alıroz inşallah. Dokunsalar ağlayacak gibiydim transfer gününe kadar. Bol şans
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin inşallahMerhabalar bende uzun protokole başladım. mayista baslicaz tedaviye insallah. bu 3. deneme olacak... insallah hep birlikte pozitif sonuçlar aliriz
Valla canim hic bilgim yok ben de burdan ogreniyorum olup olmadigini 20 gunluk tedavi sureci ve 20.gun transfer sonrasi adetEvet benimde ilk tüp bebek denemem ama hiç duymadım böyle birşey yaşayan olabilirmiymiş peki
Çok zor senin içinn anlayabiliyorum. Allah sabır versin sana. Okadar emeğinemi yanarsın, bi dünya ilaç hormon aldın onamı yanarsın yoksa tutmadığınamı. İşte böyle doktorlar oldukça işimiz çok zorValla canim hic bilgim yok ben de burdan ogreniyorum olup olmadigini 20 gunluk tedavi sureci ve 20.gun transfer sonrasi adetbana da zaten cok anormal geldi ama doktor da bisey demedi zaten n hastaneye de gidemedim bidaha baska sehirde tedavi gordugim icin.
Benim fsh sorunumda vardi biraz ignelerim fazlaydi kendimde yapamiyordun her gun hastaneye gidiyordum igne vurdurmaya cektigim cileye mi yanayim, misafirhanelerde perisanlik halindeki gunlerime mi yanayim tutmadi onavmi yanayim, doktor hic ilgilenmedi ona mi yoksa cope gider gibi giden parama mi yanayimÇok zor senin içinn anlayabiliyorum. Allah sabır versin sana. Okadar emeğinemi yanarsın, bi dünya ilaç hormon aldın onamı yanarsın yoksa tutmadığınamı. İşte böyle doktorlar oldukça işimiz çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?