- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
- Konu Sahibi mavideniz93
-
Cok iyi cok iyi dediler sadece ben iyi degil hatta cansiz olduguna cok inaniyorum asla iyi oldugunu dusunmuyorum benim esimde zaten sperm sayisi 0 nasil bu kadar iyi olabiliyor anlamiyorumİlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede
senin embriyoların kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?
Bugun mi belli oldu canim sonucunBenim negatif arkadaşlar, bekleyen tüm arkadaşlarıma pozitif diliyorum
Bugun mi belli oldu canim sonucun
Rabbim insaallah hepimize nasip eder bana test yapmak bile nasip olmadi transferden 2 gun sonra adet oldum heycanla beklemek bile nasip olmadi Rabbim yardimcimiz olsunEvet canım.3. Gün taze embiryo. 13.gündü bugün.
Akraba da cok ama tedavi gordugumuzu bilmiyorlar o yuzden kalamadik doktor transfer sonrasi muane etmedi onceki her gorusmede her muanede 350, lira aliyordu Istanbulu da cok iyi biliyorum ordada yasadim ama suan burdan Istanbul bayagi bi uzak karadenizin bi ucundayim:) Esim Ankara olsun dedi yoksa Istanbulda hep aklimdaydi ben cok yoruldum misafirhanelerde kalmakta ayri yordu zaten doktoru degistircem esimi ikna edemiyorum ya o yuzden transfer istemiyorum diyorum Gazi universitesini dusunuyorum orda bi doktor buldum ama esim nasil olacak edecek diyip duruyo iste..[/QUOTE
Canım anestezi ile mi yapılacak işlemin benimki de Bi kaç gün sonraya planlanıyor
Hayırlı olsun size de.Sedasyon yani ufak capli bir anestezi yapılacak.Uyutacaklar bisey duymayacakmışım.
Canım naptın nasılsın hangi aşamadasın şuan benimde opu yapıldı bikaç güne sorun olmazsa transfer düşünülüyorHayırlı olsun size de.Sedasyon yani ufak capli bir anestezi yapılacak.Uyutacaklar bisey duymayacakmışım.
ilk ve tek tüp bebek denemem diye çıktığım yolda opu'yu da tamamladık sıra transfere geldi şimdilik herşey güzel işin açığı doktorumuzun pozitifliği.negatifte gelse pozitifte gelse herşey allahtan bunu biliyorum hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
ilk ve tek tüp bebek denemem diye çıktığım yolda opu'yu da tamamladık sıra transfere geldi şimdilik herşey güzel işin açığı doktorumuzun pozitifliği.negatifte gelse pozitifte gelse herşey allahtan bunu biliyorum hepimizin gönlüne göre olsun inşallah
Rabbim insaallah hepimize nasip eder bana test yapmak bile nasip olmadi transferden 2 gun sonra adet oldum heycanla beklemek bile nasip olmadi Rabbim yardimcimiz olsun
Grade diye bir durum varmış,embriyo aa,ab gibi kalitelerde oluyormuş,yani bize söyledikleri gibi iyi kalite,çok iyi kalite gibi değilCok iyi cok iyi dediler sadece ben iyi degil hatta cansiz olduguna cok inaniyorum asla iyi oldugunu dusunmuyorum benim esimde zaten sperm sayisi 0 nasil bu kadar iyi olabiliyor anlamiyorum
Hayırlısı.Benim de çarsamba transfer.Bekliyoruz heyecanlaCanım naptın nasılsın hangi aşamadasın şuan benimde opu yapıldı bikaç güne sorun olmazsa transfer düşünülüyor
Yok canim ya nerde erkenden adet oldum doktor bile sasrdi o gun bugundur de hic doktor bisey demedi yaklasik senedir kimse ilgilenmedi 2 tane embrym var ama transfer istemiyorum sadece arastirilmasini istiyorum ne kadar iyi ya da ne kadar cansizDondurulmuşun varmı canım? Sebebi neymiş erken adet olmanın? Rahim kalınlığına bakılmamışmıydı?
Valla canim bana sadece cok iyi diyip gecistirdiler yani baslarindan savdilar gercekten vicdan yok yatacak yerleri de yok Bi insanda meslekten ondan bundan once Allah korkusu olmali..Grade diye bir durum varmış,embriyo aa,ab gibi kalitelerde oluyormuş,yani bize söyledikleri gibi iyi kalite,çok iyi kalite gibi değil
Yok canim ya nerde erkenden adet oldum doktor bile sasrdi o gun bugundur de hic doktor bisey demedi yaklasik senedir kimse ilgilenmedi 2 tane embrym var ama transfer istemiyorum sadece arastirilmasini istiyorum ne kadar iyi ya da ne kadar cansiz
İzmir irenbede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?