NİSAN MAYIS TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR 2017

İlk deneme acemiliğimize geldi,ikinci denemede

senin embriyoların kalitesi hakkında bilgi verdiler mi?
Cok iyi cok iyi dediler sadece ben iyi degil hatta cansiz olduguna cok inaniyorum asla iyi oldugunu dusunmuyorum benim esimde zaten sperm sayisi 0 nasil bu kadar iyi olabiliyor anlamiyorum

Merhaba kızlar blog da çok yeniyim ilk mesajım hatta. 7 yıllık evliyim ve son 1 senedir çocuk istiyoruz. (Disaridan gelen baskılara dayanamadik). Ancak Dr kontrol amaçlı gittiğimde endometriozis hastası olduğumu öğrendim. Ve yaşım 33 oldugu icin direk tüp bebek önerdi. Bütün testlerimi yaptırdım ve 26 nisan da Dr ile tüp bebek için görüşmeye gideceğiz. Tecrübesiz hastayım ilk denememiz olacak. İnşallah herşey yolunda gider ve kısa zamanda çocuk sahibi olabiliriz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Amin.

merhaba benim eşim geçenlerde Ankara'dan Hakan Yaralı isimli bir doktoru televizyonda dinlemiş. çok etkilenmiş. aslında tüp bebek tedavisinde gerçekten çok ilerledik fakat başarı oranlarının bu kadar düşük olması tamamen doktorların vicadı ile alakalı demiş. buradan tüm meslektaşlarıma sesleniyorum vicdan,vicdan,vicadan demiş. eşimde çok etkilenmiş. biz de aynı şeyi düşünüyoruz. çok örneklerde var bunları ispatlayacak . eğer Ankara düşünüyorsanız bir araştırın derim. ben de mayıs ayında nasipse İstanbulda Birgül sarıkamış ta tüp bebek tedavisine başlayacağım. eğer kendisi hakkında bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Canım anestezi ile mi yapılacak işlemin benimki de Bi kaç gün sonraya planlanıyor
Hayırlı olsun size de.Sedasyon yani ufak capli bir anestezi yapılacak.Uyutacaklar bisey duymayacakmışım.
Hayırlı olsun size de.Sedasyon yani ufak capli bir anestezi yapılacak.Uyutacaklar bisey duymayacakmışım.
Canım naptın nasılsın hangi aşamadasın şuan benimde opu yapıldı bikaç güne sorun olmazsa transfer düşünülüyor

ilk ve tek tüp bebek denemem diye çıktığım yolda opu'yu da tamamladık sıra transfere geldi şimdilik herşey güzel işin açığı doktorumuzun pozitifliği.negatifte gelse pozitifte gelse herşey allahtan bunu biliyorum hepimizin gönlüne göre olsun inşallah

Dondurulmuşun yokmu canım?

Yalnış oldu canım pardon. İnşallah gönlüne göre olur. Dondurulmuşu başkasına soruyordum:) rabbim emeklerinizi boş çıkarmasın inşallah

Cok iyi cok iyi dediler sadece ben iyi degil hatta cansiz olduguna cok inaniyorum asla iyi oldugunu dusunmuyorum benim esimde zaten sperm sayisi 0 nasil bu kadar iyi olabiliyor anlamiyorum
Grade diye bir durum varmış,embriyo aa,ab gibi kalitelerde oluyormuş,yani bize söyledikleri gibi iyi kalite,çok iyi kalite gibi değil

Dondurulmuşun varmı canım? Sebebi neymiş erken adet olmanın? Rahim kalınlığına bakılmamışmıydı?
Yok canim ya nerde erkenden adet oldum doktor bile sasrdi o gun bugundur de hic doktor bisey demedi yaklasik senedir kimse ilgilenmedi 2 tane embrym var ama transfer istemiyorum sadece arastirilmasini istiyorum ne kadar iyi ya da ne kadar cansiz

Grade diye bir durum varmış,embriyo aa,ab gibi kalitelerde oluyormuş,yani bize söyledikleri gibi iyi kalite,çok iyi kalite gibi değil
Valla canim bana sadece cok iyi diyip gecistirdiler yani baslarindan savdilar gercekten vicdan yok yatacak yerleri de yok Bi insanda meslekten ondan bundan once Allah korkusu olmali..

Yok canim ya nerde erkenden adet oldum doktor bile sasrdi o gun bugundur de hic doktor bisey demedi yaklasik senedir kimse ilgilenmedi 2 tane embrym var ama transfer istemiyorum sadece arastirilmasini istiyorum ne kadar iyi ya da ne kadar cansiz

Embiryoların araştırılmasını istiyorsan, çöüzlmesi lzm ki; o aşamada seninde hazırlanman lazım die biliyorum. Yumurta baskılayıcı kullanıp rahim kalınlığın takip edilerek. Embiryolar iyi çıkarsa transfere hazır olman lzm. Yoksa çöpe gider. Allah yanında olsun canım. Gönlüne göre olsun.

Kızlar rahim kalınlığım çok iyi . Bana 2 mayıs a transfer için gün verdiler . Aslında 1 mayıs olur dediler ama Tekirdağ dan İstanbul a gideceğim için o gün yollar kapalı olur sıkıntı olur dediler . Estrofem coraapirin ve foliğe devam . Ayın 27 sinden sonra günde 3 kez alttan fitil olarak progestan alacağım . Herkese hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…